Aktuelno 5

29.08.2024.

20:47

Marvel potvrdio četiri projekta koji stižu u 2025. VIDEO

Marvel slavi 85. godišnjicu.

Izvor: index.hr/b92

Marvel potvrdio četiri projekta koji stižu u 2025. VIDEO
QubixStudio / Shutterstock.com

Podeli:

Na svojim je službenim kanalima 85. godinu postojanja odlučio da proslavi video-zapisom, u kojem se prisetio mnogih projekata svih ovih godina i ključnih osoba koje su učestvovale u njima.

Osim kratkih isečaka iz već objavljenih filmova i serija, ova video-posveta sadrži i projekte koji su deo Marvelove Faze 5, a dolaze 2025. godine.

Kratki isečci novih projekata koji stižu sledeće godine su oni iz Daredevila: Born Again, Captain America: Brave New World, Ironhearta i Thunderboltsa.

Neki od ovih klipova već su predstavljeni na nedavno održanom D23 Exopu. Osim isečaka iz filmova i serija, objavljeni video-zapis za godišnjicu sadrži i arhivske snimke iz mnogih intervjua i projekata proteklih nekoliko godina, uključujući one sa pokojnim Stenom Lijem, piscem stripova, urednikom i producentom te jednim od najzaslužnijih ljudi kad je rieč o samom postojanju Marvela.

Obožavatelji Marvela zahvaljuju u komentarima

Poznato je da Marvel Cinematic Universe ima milione obožavatelja koji verno prate sve projekte na kojima rade i priče o omiljenim herojima. Nakon što su iz Marvel Entertainmenta objavili video u kojem slave velikih 85 godina, u komentarima su se javili obožavatelji koji im zahvaljuju na svemu što su učinili.

"Znam da ne znate, ali zbog vašeg rada svet je bolje mesto", "Marvel je naša moderna mitologija. Hvala vam na svemu što ste radili i radite", "Srećan 85. rođendan, Marvel, nemojte prestati da radite ono što svi volimo", "Hvala na svemu, ekipa iz Marvela", "Da nema Marvela, svet bi bio tužnije mesto", "Hvala vam što postojite i snimate filmove koje volimo", neki su od niza komentara fanova.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: