Aktuelno 4

28.08.2024.

10:18

Nova serija na Netfliksu oduševila gledaoce: "Najbolja ove godine"

Meksička triler serija "The Accident " nedavno je prikazana na Netfliksu, a za nekoliko dana popela se na listu najgledanijih serija na platformi.

Izvor: Index.hr

Nova serija na Netfliksu oduševila gledaoce: "Najbolja ove godine"
T. Schneider/Shutterstock

Podeli:

Serija je trenutno na drugom mestu po gledanosti, iza serije "Emily in Paris", pokazuju podaci na sajtu Flik Patrol.

Radnja serije vrti se oko četiri porodice i tragedije koja im je u sekundi zauvek promenila živote. Dok svi pokušavaju da se izbore sa ekstremnim bolom, krivicom, besom i željom za osvetom, život će im pokazati da li ima svetlosti posle tame u kojoj su se našli. Seriju su režirali Klih Lopez i Grasija Kereheta, a scenario je napisao Leonardo Padron.

U dramskom trileru igraju Ana Klaudija Talankon, Sebastijan Martinez, Alberto Gera, Erendira Ibara, Erik Elijas, Erik Hejzer, Makarena Garsija Romero, Regina Blandon i druge zvezde. Serija ima ukupno deset epizoda, a još se ne zna da li će imati drugu sezonu, iako je scenarista u objavi na svom Instagramu otkrio da postoji nada za nastavak, prenosi Unilad.

Čini se da se ova drama dopala mnogim gledaocima, od kojih su neki odlučili da pogledaju seriju odjednom i u potpunosti se prepuste napetoj priči. Gledaoci su komentarisali novo ostvarenje Netfliksa na društvenim mrežama, uz uglavnom pozitivne komentare.

"Jedna od najboljih serija ove godine definitivno", napisao je jedan korisnik društvene mreže X.

Sa njim se složio i drugi korisnik koji je napisao da je serija 10/10: "Serija je uzbudljiva, napeta i apsolutno fantastična, držala me je u neizvesnosti do samog kraja."

"Ono što se dešava u ovoj seriji je totalno ludo i neočekivano", složio se sa njima treći korisnik. Jedna korisnica je čak napisala da je sve pogledala u jednom danu.

"Bio sam navučen od prve epizode ​​i sve sam pogledao u jednom danu. Ne propustite da pogledate!" napisala je u objavi.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: