Aktuelno 0

27.08.2024.

17:11

Nakit, mikrofon i pilule Elvisa Prislija na aukciji

Zlatno prstenje Elvisa Prislija biće ponuđeno ovog vikenda na aukciji retkih predmeta koji su pripadali poznatima iz sveta filma i muzike.

Izvor: Tanjug

Nakit, mikrofon i pilule Elvisa Prislija na aukciji
Profimedia

Podeli:

Na aukciji će se, između ostalog, naći i pismo koje je svom drugu iz benda i rođaku napisao član Bič Bojza, Brajan Vilson, preneo je Rojters.

Aukcijska kuća Krus GWS ponudiće skoro 400 predmeta, a među njima su i neki koji su pripadali Princu, pevačici Aliji, kao i naslednici proizvođača kafe Abigejl Folger koja je bila žrtva ubistva bande Čarlsa Mensona.

Možda vas zanima

"Na ovoj aukciji biće neki komadi koji imaju jaku emotivnu vrednost za ljude", rekla je Brigit Krus, dodajući da se radi o ličnim predmetima poznatih koji su nas prerano napustili.

Među najinteresantnijim ponudama biće dva unikatna zlatna prstena Elvisa Prislija koji bi trebalo da postignu cenu između 35 i 60.000 dolara.

Možda vas zanima

Nauka

Fosil dinosaurusa 6 miliona dolara

Skoro savršen fosil Stegosaurusa - dinosaurusa star 150 miliona godina naći će se u sredu na aukciji u Njujorku, a aukcijska kuća Sotbi očekuje se da će biti prodat za šest miliona dolara.

17:30

11.7.2024.

64 d

Tu su i mikrofon iz pevačeve rezidencije u Las Vegasu, kao i bočica pilula sa datumom mart 1977, dok je Prisli preminuo nekoliko meseci kasnije, u avgustu iste godine.

Onlajn aukcija, koja će biti prenošena uživo, održaće se 31. avgusta.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: