Aktuelno 1

28.08.2024.

8:07

Emilija Klark dobila glavnu ulogu u novoj špijunskoj seriji

Glumica Emilija Klark dobila je glavnu ulogu u špijunskoj triler seriji "Ponies".

Izvor: B92.net

Emilija Klark dobila glavnu ulogu u novoj špijunskoj seriji
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Na seriji rade Suzane Fogel i Dejvid Ajzersoa, a Emilija Klark, sem što će imati glavnu ulogu, biće i izvršna producentkinja, otkriva Varajeti.

U zvaničnom opisu serije stoji: "Moskva, 1977. Dva ponija (osobe bez interesa za obaveštajne službe) rade anonimno kao sekretarice u američkoj ambasadi, sve dok njihovi muževi ne budu ubijeni pod misterioznim okolnostima u SSSR-u. Bea (Emilija Klark), obrazovano dete sovjetskih imigranata, govori ruski. Njena partnerka Tvila je devojka iz malog grada koja je neustrašiva. Zajedno rade na otkrivanju ogromne hladnoratovske zavere i rešavaju misteriju koja ih je uopšte učinila udovicama."

Suzane Fogel će takođe režirati seriju.

Ovo je druga TV uloga koju je Emilija Klark dobila u poslednjih nekoliko meseci. Varajeti je u julu izvestio da će Emilija Klark takođe glumiti u predstojećoj seriji "Kriminalac".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: