Aktuelno 3

27.08.2024.

11:37

Džena Ortega bila drugi izbor za Zendajinu ulogu u Dini?

Džena Ortega veruje da je bila na audiciji za Dinu reditelja Denisa Vilneva. Glumica je tokom intervjua za BuzzFeed otkrila da se sastala s rediteljem dok je projekat bio u ranoj fazi razvoja, prenosi Deadline.

Izvor: Index.hr

Džena Ortega bila drugi izbor za Zendajinu ulogu u Dini?
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

Nakon što ju je novinar pitao koja audicija bi iznenadila njene obožavatelje, glumica je rekla: "Mislim da sam bila na audiciji za Dinu kad sam imala oko 15 godina. Sećam se da sam bila velika obožavateljka tog filma, franšize i svega toga i bila sam stvarno uzbuđena zbog tog intervjua jer je Denis jedan od mojih najdražih reditelja."

Ortega misli da je bila na audiciji za Chani, koju je glumila Zendaja.

"Mislim da je to bila Chani. Mislim da je to bila Zendajina uloga. Međutim nisu mi to rekli. Sve je bilo tako tajnovito", prisetila se glumica.

Ortega je svoju glumačku karijeru započela kao dete, a za vreme audicije za Dinu bila je zvezda Diznijeve serije Stuck in the Middle i glumila je u popularnoj seriji Jane the Virgin.

U jednom intervjuu za New York Times otkrila je da joj je ponekad žao što je počela da glumi kao dete, ali da ne bi promenila ništa.

Mladu glumicu uskoro ćemo gledati u horor komediji Beetlejuice Beetlejuice, nastavku popularne komedije Beetlejuice iz 1988. godine.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: