Aktuelno 7

25.08.2024.

14:59

Denzel Vošington razmišlja o povlačenju: "Više nisam zainteresovan"

Premda uskoro planira u penziju, Denzel Vošington je u nedavnom intervjuu za Empire otkrio da je Ridli Skot uspeo da ga nagovori da se pojavi u njegovom Gladijatoru II.

Izvor: Index.hr

Denzel Vošington razmišlja o povlačenju: "Više nisam zainteresovan"
Collection Christophel © Relativity Media / Universal Pictures/Profimedia

Podeli:

Dvostruki oskarovac, koji je sa Skotom poslednji put sarađivao 2007. godine na filmu Američki gangster, rekao je da mu je Skot inspiracija.

"Ostalo mi je jako malo filmova za koje sam zainteresovan. Reditelj me mora inspirisati, a Ridli je uspeo u tome”, izjavio je glumac, prenosi Deadline.

"Prva saradnja nam je bila sjajna i evo nas opet. On je zaposlena osoba. Uzbuđen je oko života i svog sledećeg filma. On je inspiracija. Svi bismo trebali težiti tome da se tako osećamo u 86. godini", dodao je.

Vošington je tokom posete Američkom festivalu crnačkog filma (American Black Film Festivalu) ove godine nagovestio povlačenje iz sveta glume kako bi se fokusirao na rad iza kamera.

Naime, kao reditelj i producent radio je na filmovima Antwone Fisher, The Great Debaters, Fences i A Journal for Jordan.

"Stvari koje mi se događaju iza kamere sada su mi jednako važne kao i stvari ispred kamere", rekao je tada glumac.

"Mislim da ću sve manje i manje vremena provoditi ispred kamere."

Iako uskoro planira da ode u penziju, Vošingtona ćemo moći da gledamo u novom filmu reditelja Spajka Lija, kriminalističkom trileru High and Low, na kojem radi studio A24.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: