Aktuelno 6

26.08.2024.

9:06

Da li će holivudska zvezda zameniti Hoakina Finiksa u filmu o gej romansi?

Iznenadni izlazak Hoakina Finiksa iz filma reditelja Toda Hejnsa o gej ljubavnoj priči, samo nekoliko dana pre početka snimanja, ostavio je projekat u produkcijskom paklu.

Izvor: B92.net

Da li će holivudska zvezda zameniti Hoakina Finiksa u filmu o gej romansi?
Profimedia

Podeli:

Kako je Finiks dokazao da umije da odustane od brojnih projekata u poslednjem trenutku i da ima razne ultimatume kad nije po njegovom, i ovaj put se čini da bi šteta mogla biti nepopravljiva.

Finiks je aktivno učestvovao u pisanju scenarija za ovaj film, a izvori bliski produkciji naveli su da je lik kog je Finiks trebalo da tumači u potpunosti bio kreiran u skladu sa glumcem. Kako se pisalo, bez njegovog učešća, film sada može da se baci u đubre.

Ali, reditelj ne želi da odustane, posebno jer se Finiks predomislio samo pet dana pre početka snimanja. Hejns istražuje opcije za spas filma, uključujući zamenu za holivudsku zvezdu.

To bi mogao da bude Pedro Paskal, koji se često spominje na sastancima ekipe ovog ostvarenja o ljubavi dva muškarca, kako se navodi.

Međutim, glumac ima poprilično bukiran raspored i predstoji mu velika promocija novog filma "Gladijator 2" ali i druge sezone planetarno popularne serije "The Last of Us".

Postoji velika mogućnost da Paskal jednostavno neće imati vremena da prihvati ovu ulogu. Pitanje je i da li bi on mogao da se dobro uklopi sa Denijem Ramirezom, koji glumi njegovog emotivnog partnera, tako da postoji mnogo prepreka koje bi sprečile Paskala da zaigra u ovom ostvarenju.

Inače, Paskal je igrao ovakve uloge u seriji "Igra prestola", a posebno u Almodovarovom filmu "Strange Way of Life", u kome je tumačio ljubavnika Itana Houka.

Produkcijski tim takođe navodno razmatra da tuži Finiksa kako bi nadoknadio milione izgubljene zbog njegovog iznenadnog odlaska. Međutim, nejasno je da li će to privući glumca da se vrati projektu, s obzirom na njegovu pozamašan honorar za predstojeći nastavak "Džokera".

Ako ovo nije još jedna od Finiksovih šala, čini se da bi ova ljubavna priča mogla biti osuđena na propast.

Budućnost filma visi o koncu, a Hejns i njegov tim se suočavaju sa teškom odlukom, da li potpuno odustati od projekta ili pronaći način da se krene dalje bez zvezde koja je bila u planu od samog početka.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: