Aktuelno 0

08.08.2024.

9:24

Rajan Renolds je želeo da ovaj slavni glumac igra opet u Deadpoolu 3

Rajan Renolds je odlučio da okupi sjajnu glumačku ekipu za treći i poslednji film o Deadpulu, Deadpool & Volverine.

Izvor: Index.hr

Rajan Renolds je želeo da ovaj slavni glumac igra opet u Deadpoolu 3
usasales@backgrid.com/Profimedia

Podeli:

Pored Hjua Džekmena, koji se vraća da igra Vulverina i glumi pored Renoldsa, u filmu se pojavljuju i neka poznata lica.

Upozorenje! Tekst sadrži spojlere.

Neki stari likovi su nakratko vraćeni, kao i oni koji nisu dobili dovoljno pažnje, prenosi Kolasjder (Collider). Među poznatim licima, gledaoci su videli Veslija Snajpsa kao Blejda, Dženifer Garner kao Elektru, Krisa Evansa kao Džonija Storma, Dafne Kin kao X-23 i Čeninga Tejtuma kao Gambita, iako nije imao priliku da glumi nakon što je izabran za ulogu.

Renolds je želeo da se još jedan poznati glumac pridruži glumačkoj ekipi sa zvezdama, ali to se na kraju nije dogodilo. U razgovoru za Kolajder, poznati glumac i producent je otkrio da želi da Nikolas Kejdž ponovo igra svoju ulogu Ghost Rider. Na pitanje da li ceo tim razmišlja o dovođenju Kejdža, Renolds je dao kratak komentar.

"Da, razgovarali smo, ali na kraju se to nije dogodilo", samo je prokomentarisao glumac.
 


Nikolas Kejdž je igrao čuvenog Ghost Ridera, ili Džonija Blejza, u dva filma. Prvi put je predstavljen u ovoj ulozi u filmu Ghost Rider iz 2007. godine, a zatim ga je ponovo igrao 2011. godine u nastavku pod nazivom Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance (Ghost Rider: Spirit of Vengeance).

U slučaju da još niste gledali film, radnja prati priču o bajkeru Džoniju Blejzu koji prodaje svoju dušu đavolu da bi spasao život svog oca. Džoni se zatim pretvara u Jahača duhova, samog đavola i lovca na glave koji je poslat da lovi sve grešnike.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: