Aktuelno 5

01.08.2024.

20:08

Džoš Hartnet napustio je glumu pre 20 godina: Tek sada otkrio razlog

Gumac Džoš Hartnet, poznat je po ulogama u Pearl Harbour-u, Black Hawk Down-u i romantičnoj komediji 40 Days and 40 Nights.

Izvor: Index.hr

Džoš Hartnet napustio je glumu pre 20 godina: Tek sada otkrio razlog
Profimedia/xF.xKernx/xFuturexImagex trap_4833

Podeli:

Iako je pokazao veliki glumački potencijal u raznim žanrovima, na kraju nije ostvario karijeru koja mu je bila predviđena. U nedavnom intervjuu za Gardijan, Hartnet je objasnio neke od razloga zašto je odustao od glumačke karijere pre 20 godina.

"Nije me bilo briga"

"Pažnja koju sam dobijao u tom trenutku nije bila normalna. Bilo je raznih incidenata, ljudi su se pojavljivali na mom pragu i vrebali me. Ne želim sada da pravim veliku stvar od toga, ali tada me nije bilo briga", rekao je on, prepričavajući da se na vratima njegove porodične kuće pojavio nepoznati muškarac sa pištoljem u ruci.

Možda vas zanima

"Rekao je da mi je otac", rekao je bivši glumac i dodao da je čovek tada završio u zatvoru.

"Bilo je to čudno vreme, i nisam želeo da budem primer slavne ličnosti kojoj je naškodio neki ludi fan", objasnio je on. Plašio se, kaže, da će Holivud preuzeti kontrolu nad njegovim životom, a to nikako nije želeo. 

Možda vas zanima

Danas živi u Hempširu, na jugu Engleske. Oženjen je glumicom Tamsin Egerton, sa kojom se tajno venčao 2021. godine, posle 10 godina veze. Imaju četvoro dece, čija imena nisu poznata javnosti, a zajedno brinu o velikom broju životinja koje imaju na imanju, među kojima je nekoliko morskih prasića, kokošaka i koza.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: