Aktuelno 10

28.07.2024.

12:12

Rober Dauni Džunior u ulozi Doktora Duna

Novopečeni oskarovac i jedan od najuspešnijih glumaca današnjice Robert Daun Džunior vraća se filmskoj franšizi koja mu je donela svetsku slavu.

Izvor: Index.hr

Rober Dauni Džunior u ulozi Doktora Duna
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Popularni glumac igraće legendarnog Marvelovog negativca Viktora von Duma, poznatijeg kao Doktor Dum, koji će se pojaviti u novom filmu serijala Avengers, nazvanom Avengers: Doomsday.

"Avengers: Doomsday" režiraju braća Džo i Entoni Russo, kojima ovaj film takođe označava povratak Marvelovom filmskom svemiru (MCU).

Braća Ruso radiće i na filmu "Avengers: Secret Wars".

"Avengers: Doomsday" najavljen je za 2026. godine, a Secret Wars za maj 2027.

"Nova maska, isti zadatak. Šta sam vam rekao? Volim da glumim kompleksne likove", izjavio je Dauni  na pozornici popularne konvencije San Diego Comic Con, nakon što su braća Ruso najavila njegov povratak.

Obožavatelje je oduševila vest

Vest o Daunijevom povratku istovremeno je i oduševila i šokirala obožavatelje koji su mislili da će se vratiti ulozi Iron Mana. Dauni Džunior glumio je popularnog superheroja u deset Marvelovih filmova, a poslednji film u kojem se pojavio bio je Avengers: Endgame, u kojem se Iron Man žrtvuje kako bi spasio svet od negativca Thanosa.

"Ovo je najveći povratak u istoriji savremenog filma?!", "Wow, nisam očekivao da ću danas čuti ovu vest", "Odlično, nedostajao mi je", neki su od komentara.

Uprkos pozitivnim reakcijama, deo Marvelovih obožavatelja skeptičan je oko Daunijevog povratka i tvrdi da je Marvelu došao kraj.

"Marvel toliko propada da moraju da vrate RDJ-a", napisao je jedan razočarani fan, dok je drugi dodao: "Zar je Holivudu ponestalo glumaca?"

"Ovo nema nikakvog smisla", dodao je treći.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: