Aktuelno 0

22.07.2024.

14:33

Samanta opet u seriji "Seks i grad"? Kim Katral odgovorila na glasine

Kim Katral, najpoznatija po ulozi Samante Džons u legendarnoj seriji Seks i grad, odgovorila je na glasine da će se pojaviti u novoj sezoni spin-ofa popularne serije.

Izvor: Index.hr

Samanta opet u seriji "Seks i grad"? Kim Katral odgovorila na glasine
EPA-EFE/DAVID SWANSON

Podeli:

Nakon što je imala malu "ulogu" u drugoj sezoni serije, mnogi fanovi su se nadali da će videti Samantu u trećoj sezoni.

Magazin Life & Stile objavio je 10. jula da je Kim Katral pristala da glumi u trećoj sezoni. Ali sada je jasno stavila do znanja da to nije istina.

"Tako si sladak, ali ja se ne vraćam", rekla je.

U međuvremenu, izvor je rekao za Life & Stile: "Pošto su utrli put Samanti da se vrati, pretpostavlja se da su napravili dogovor sa Kim i samo čekaju pravo vreme da to objave. Priča se da će moći da snima sve svoje scene u Londonu. Potrudiće se da joj puno plate, a sve je pod njenim uslovima."

Imala je dva uslova da se pojavi u drugoj sezoni

Kim Katral se pojavila u poslednjoj epizodi druge sezone, u kojoj Samanta razgovara telefonom s Keri Bredšo, koju igra Sara Džesika Parker.

Navodno je imala dva uslova za to pojavljivanje.

"Kim je imala dva uslova, da ne glumi ni sa jednom od svojih bivših kolega i da se ne viđa sa Majklom Patrikom Kingom", rekao je izvor za stranicu Siks.

"Veoma je teško pričati o situaciji sa Kim, jer jako pazim da ne kažem nešto neprijatno jer tako ne volim da pričam o ovako komplikovanim temama. Snimanje trećeg filma je propalo zbog njenih zahteva sa ugovorom. Naime, nije nam bilo prijatno da se nađemo gde je ona želela, pa smo odustali od filma jer nismo hteli da ga snimimo bez nje", rekla je Sara Džesika Parker.

"Svaki glumac ima pravo da traži šta želi i dobije ugovor kojim je zadovoljan. Nikada se ne bih mešala u to, jer to nije na meni. Jesmo li bili razočarani? Da, ali dešava se", dodala je ona.

Parkerova kaže da je zbog toga na kraju odlučeno da se snima bez Kim Katral.

"Nismo tražili od Kim da bude deo ovoga, jer je jasno dala do znanja da to nije nešto što želi da radi i nismo se osećali prijatno zbog toga", rekla je tada.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: