Aktuelno 4

21.07.2024.

10:26

Morgan Friman je oduvek želeo jednu ulogu, ali je nije dobio: Sada je prestar da bi to igrao

Publika je videla poznatog glumca Morgana Frimana u mnogim poznatim filmovima, kao što su Sedam, Invictus, Vožnja gospođice Dejzi i drugi filmovi.

Izvor: Index.hr

Morgan Friman je oduvek želeo jednu ulogu, ali je nije dobio: Sada je prestar da bi to igrao
Profimedia

Podeli:

Iako su sve to hvaljene uloge koje je igrao, sam glumac Morgan Friman žali što nikada nije otelotvorio vestern.

Prema Far Out Magazinu, Friman je u jednom intervjuu otkrio da postoji lik koji je oduvek želeo da igra, ali se to nikada nije dogodilo.

"Postoji jedan lik koji sam oduvek zaista želeo da igram - Bas Rivs. On je bio kauboj, crni zakonodavac na Starom Zapadu. On je bivši rob koji se etablirao kao veliki čovek pravde na Zapadu. Postoji scenario za njega i voleo bih da vidim da je to napravljeno", rekao je Friman jednom u intervjuu za IGN, prenosi Far Out.

Kako prenosi Deadline, Friman je ovu ulogu želeo da prikaže još devedesetih godina, kada je bio dovoljno mlad da to uradi. Bas Rivs je preminuo u 71. godini, a Morgan Friman, koji se približava devedesetoj, prestar je da bi ga sada igrao.

Nakon što je shvatio da je prestar za tu ulogu, Friman je najavio seriju o Rivsu za 2022. pod nazivom Twin Territories, koja će biti prikazana na Prime, u saradnji sa Lori McCreari. Frimen je trebalo da bude jedan od glavnih kreatora priče.

Međutim, projekat još nije završen i ne zna se kada će i da li će biti završen.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: