Aktuelno 11

05.07.2024.

19:42

Otkriveni novi detalji o nastavku "Gospodara prstenova"

Nakon što je ranije ove godine otkriveno da će biti snimljen novi film pod nazivom Gospodar prstenova: Lov na Goluma, u režiji Endija Serkisa, fanovi su sa nestrpljenjem čekali nove informacije.

Izvor: Index.hr

Otkriveni novi detalji o nastavku "Gospodara prstenova"
Profimedia/ ©New Line Cinema/Courtesy Everett Collection

Podeli:

Iako je Peter Džekson bio reditelj u adaptaciji trilogije romana J.R.R. Tolkina,  on će imati ulogu izvršnog producenta u predstojećem filmu.

Prema Kolajderu, film je smešten pre događaja koji su se odigrali u Gospodaru prstenova, kada su mnoge sile u Međuzemlju tražile Goluma.

U predstojećem filmu fokus će biti na razumevanju Golumovog uma, a ne toliko na scenama borbe.

Govoreći o tome koje će teme biti obrađene u filmu, Džekson je dao kratko objašnjenje.

"Lik Goluma/Smigola me je oduvek fascinirao jer Golum odražava ono najgore ljudske prirode, dok je Smigol njegova neosporno simpatična strana. Mislim da se i čitaoci i filmska publika mogu da se pozabave Golumom jer u svemu ima po malo svoga od nas. Zaista želimo da istražimo njegovu pozadinu i udubimo se u one delove njegovog putovanja koje nismo imali vremena da pokrijemo u prethodnim filmovima. Prerano je znati koga će sve sresti na putu, ali dovoljno je reći da ćemo slediti vođstvo profesora Tolkina", prokomentarisao je Džekson, prenosi Kolajder.

Za sada se zna samo da bi film trebalo da bude premijerno prikazan 2026. godine.

 

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: