Aktuelno 27

03.07.2024.

21:47

Nova serija o superherojima na Netfliksu "zalepila" gledaoce za ekrane: Ima 100% na Rotten Tomatoes-u VIDEO

Na Netfliks je stigla nova britanska superherojska serija "Supercell" koja je već zauzela prvo mesto na listi najgledanijih serija u Srbiji.

Izvor: B92.net

Nova serija o superherojima na Netfliksu "zalepila" gledaoce za ekrane: Ima 100% na Rotten Tomatoes-u VIDEO
Profimedia/©Netflix/Courtesy Everett Collection

Podeli:

Gledaoci su oduševljeni pažljivo razvijenim likovima, kao i njihovim ličnim borbama.

Radnja serije prati grupu naizgled običnih crnaca iz južnog Londona, ujedinjena porodičnom istorijom bolesti srpastih ćelija koja neočekivano razvija supermoći.

Oni otkrivaju jedni druge i suočavaju se sa zamkama tajne organizacije koja želi da ih kontroliše.

Glavne uloge u ovoj mini seriji od šest epizoda igraju Tosin Cole, Adelajo Adedajo, Edi Marsan i Kalvin Demba i drugi.

Reditelji serije su Rapman i Sebastijan Tiel.

Gledaoci su oduševljeni

"Supercell" je stigao 27. juna na Netfliks i već ima poprilično visoke ocene. Na Rotten Tomatoes-u ima neverovatnih 100%, dok na IMdb-u ima ocenu 6.6/10.

"Supacell je apsolutni dragulj na Netfliksu koji redefiniše žanr superheroja svojim svežim, inovativnim pripovedanjem i bogato razvijenim likovima. Od prve epizode, bio sam potpuno zarobljen njegovom jedinstvenom premisom i privlačnim obrtima i zapletima", napisao je jedan gledalac.

"Jedna od istaknutih karakteristika "Supacella" je njegov snažan razvoj karaktera. Svaki lik je jedinstveno izrađen, a njegove moći odražavaju njihove lične borbe i rast. Ovo dodaje sloj dubine priči, čineći je više od tipične priče o superherojima. Serija odlično istražuje kako ove novootkrivene sposobnosti utiču na njihove živote, odnose i percepciju društva o njima", glasi još jedan komentar na novu seriju.


 

Podeli:

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka – gotovo je: Kino, šta ćeš sad?

Evropska komisija (EK) objavila je danas da je u skladu sa najavom iz juna uvela privremene više carine na uvoz električnih vozila (EV) iz Kine, istovremeno naglasivši da razgovori sa Pekingom o rešenju cele situacije i dalje traju.

16:53

4.7.2024.

1 d

Podeli: