Aktuelno 1

28.06.2024.

8:07

Tvorac "Baby Reindeer-a" sprema novu seriju: Ovo su svi detalji

Ričard Gad, tvorac i glavna zvezda serije Babz Reindeer, priprema novu dramsku seriju "Lions" koju će producirati HBO i BBC.

Izvor: B92.net

Tvorac "Baby Reindeer-a" sprema novu seriju: Ovo su svi detalji
Profimedia

Podeli:

Novu šestodelnu dramu je osmislio, napisao i izvršno producira Gad, ali ovog puta nije glavna glumčka zvezda, otkriva Varajeti.

Mnoge je začudilo zašto Gad neće ponovo sarađivati sa Netfliksom nakon planetarnog uspeha "Baby Reindeer-a", ali razlog je to što je BBC već u februaru naručio seriju "Lions".

Pored toga, Gad je oduvek želeo da sarađuje sa HBO-om.

"Kupovina HBO kutije setova "Porodica Soprano", "Žica ili "Oz" i gledanje od početka do kraja bili su neki od najlepših trenutaka mog detinjstva. Od tada mi je oduvek bio san da radim s HBO-om i da budem deo njihove ikonične liste serija", izjavio je Gad.

Još uvek nema informacija o glumačkoj postavi, ali se očekuje da će produkcija početi uskoro.

Ovako glasi opis radnje: "Kada se Ruben, Nialov "brat", pojavi na njegovom venčanju, dolazi do eksplozije nasilja koja nas vraća unazad kroz njihove živote. Obuhvatajući skoro četrdeset godina od 1980-ih do današnjeg dana, ova ambiciozna serija će prikazati uspone i padove njihovog odnosa, od njihovog susreta kao tinejdžera do njihovog raskida kao odraslih osoba – sa svim dobrim, lošim, groznim, smešnim, ljutim i izazovnim trenucima koji su ih pratili. Uhvatiće divlju energiju promenljivog grada – pa čak i sveta – i pokušati da razreši teško pitanje... Šta znači biti muškarac?"

Ranije ovog meseca, Netfliks je otkrio da je "Baby Reindeer" postao deseta najpopularnija serija na engleskom jeziku svih vremena na platformi, sa 84,5 miliona gledalaca do 11. juna.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Podeli: