Aktuelno 0

07.06.2024.

17:48

Nezgoda na snimanju novog filma o Bridžit Džouns, jedan od glavnih glumaca u bolnici

Snimanje četvrtog dela filma o Bridžit Džouns, čiji je službeni naziv "Mad About the Boy“, ne ide po planu.

Izvor: b92.net/24sedam.rs

Nezgoda na snimanju novog filma o Bridžit Džouns, jedan od glavnih glumaca u bolnici
Profimedia

Podeli:

Kako javljaju britanski mediji, jedan član glumačke ekipe završio je u bolnici nakon nesreće na snimanju. Za sada se ne zna o kom glumcu se radi.

Premijera ovog ostvarenja predviđena je za Dan zaljubljenih sledeće godine, ali je sada ovaj datum pod velikim upitnikom.

Prema prvim informacijama, jedan od glavnih glumaca slomio je kost. Insajder je za tabloid The Sun rekao:

Možda vas zanima

nepoznat uzrok smrti

Preminuo Tom Bauer

Američki glumac Tom Bauer preminuo je u 86. godini.

20:20

6.6.2024.

113 d

"Ovo je potpuna katastrofa. Sve je tako porazno za celu glumačku ekipu kao i za sve ljude iza kamera koji naporno rade na filmu. Trebalo je da se snime neke od najvažnijih scena, a onda se dogodila nesreća. Snimanje tih scena neće početi barem do jula, tako da je plan sada potpuno poremećen. Imaju malo vremena, posebno zbog obaveza i rasporeda glavnih glumaca.", rekao je.

Možda vas zanima

Podsetimo, ovaj film biće fokusiran na priču o glavnoj junakinji u ulozi majke i baziran je na romanu Helen Filding iz 2013. godine "Bridget Jones: Mad About The Boy". Bridžit kao novopečena samohrana majka pokušava da pronađe ravnotežu u vaspitanju svog sina i korišćenju aplikacija za sastanke. Ona je u knjizi ostala udovica nakon što je njenog muža raznela mina dok je vodio pregovore u Sudanu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: