Aktuelno 0

03.06.2024.

11:43

"Magični varijete vol. 2" 19. oktobra u mts Dvorani

Spektakularni "Magični varijte vol. 2" biće održan i ove jeseni, 19. oktobra u mts Dvorani.

Izvor: B92.net

"Magični varijete vol. 2" 19. oktobra u mts Dvorani
Promo/ MTS dvorana

Podeli:

U okviru ove specifične forme mađioničarskog nastupa, koji je doživeo pravu eksploziju među beogradskom publikom prošle godine,  nastupiće iluzionisti, žongleri, komičari, akrobate i mađioničari iz celog sveta, a ono što će doneti svežinu čitavom spektaklu su potpuno nova imena.

Naime, na sceni mts Dvorane prvi put će nastupiti artisti: Elastik, Hektor Mansa, Fransua Roše, Lusi S. Urenja, Maksi Minerbe, ali i već tradicionalno, srpski mađioničar Igor Trifunov. Pomenuti izvođači doneće u Beograd svoju posebnost iz sveta magije, a publici obećavaju spektakl, u kom do sada nisu imali prilike da uživaju.

Elastik

U pitanju je atraktivan burleskni lik sa italijanskim akcentom, koji svoju publiku vodi kroz univerzum cirkusa i pozorišta. Za više od 30 godina karijere proputovao je ceo svet od Kanade, preko Rusije do Japana, ostavljajući publiku bez daha i zasmejavajući je do suza svojim gegovima, slepsik komedijom i klovnovskim šarmom. Nagrađivan je na brojnim festivalima humora, cirkusa i magije.  Nastupao je u najpopularnijim TV programima zabavnog karaktera.

Fransua Roše

Fransua Roše, predstaviće se svolim žonglerskom tačkom,  koja je mnogo više od toga. To je spoj elegancije,veštine,energije i šarma, tako da ćete imate utisak da se pred vašim očima odigrava prava magija Ona je svetski sampion u žongleraju, koje je osvojila 1995.  u Las Vegasu, anjeno ime možete naći u Ginisovoj knjizi rekorda. Nastupala je u čuvenom Vinter Gardenu i brojnim varjetejima širom sveta.

Hektor Mansa

U pitanju je multidiciplinarni umetnik čija je specijalnost salonska magija, manipulacija, pickpocketing. Imaćete priliku da uzivate u njegova dva performan sa: prvi je takozvani "pošteni lopov" u kojoj će publici pokazivati veštinu neprimetnog skidanja satova, kradje novčanika, narukvica i tome slično...Naravno da će sve to na kraju pošteno vratiti, ali ipak se pripazite. Druga tačka je neverovatan spoj umetnosti, mađioničarskih manipulacija i komedije,  za koju je 2015 godine osvoio Grand Prix na svetskom prvenstvu mađionicara u Riminiju i sa kojom je proputovao ceo svet, nastupajući na brojnim festivalima,TV show programima kao sto su Le plus grand cabaret, Penn and Teller  i tome slično.

Luis S. Urenja

Stručnjak za trikove sa kartama. Usled saobraćajne nesreće u detinjstvu mogao je da pokrece samo jednu ruku, pa je poceo da izmislja trikove, tehnike i poteze koji su njemu prilagođeni, napravivši svoj originalni stil. On jeste Španac, ali je zaljubljen u Srbiju kao i u magiju. Videćete trikove sa kartama iz jednog sasvim drugog ugla.

Maksim Minerbe

Da li ste ikad pozeleli da se kao Supermen presvučete u deliću sekunde. Predstavljamo vam artistu Max Minerbea Iz Francuske, stručnjaka za Quick change ( magična promena kostima). Od 2013 godine, osvaja brojne nagrade, potvrđujući svoje mesto među najperspektivnijim umetnicima.

Igor Trifunov

Jedan je od najuspešnijih srpskih mađioničara i iluzionista srednje generacije. Još od detinjstva je zainteresovan za tajne magične umetnosti.Profesionalno se bavi ovim poslom od početka 2000. godine. 

Osvojio je niz prestižnih domaćih I internacionalnih nagrada. Autor je porodičnog spektakla: Igorov magični šou, koji se igra od 2010. godine,kao i iluzionistčikog programa:"Iluzija ili stvarnost"(2013). Široj javnosti je postao poznat po TV serijalu :"Ulična magija" .

Posle osvojenog 4 mesta na svetskom prvenstvu madjionicara u Riminiju (2015), započinje novo poglavlje u karijeri. Danas je jedan od najtraženijih mađioničara u Srbiji sa izuzetnom svetskom karijerom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: