Subota, 07.12.2013.

16:35

Dinkić: Lažne afere udbaških metoda

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je na sednici Glavnog odbora ove stranke u Trsteniku da u Srbiji nikada nije bilo više lažnih afera.

Izvor: Tanjug

Dinkiæ: Lažne afere udbaških metoda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

CIA snajka, CIA

pre 10 godina

Lazne afere... rece istinoljubivi Dinkic. Kad narod cuje prezime Dinkic, odmah mu se javljaju asocijacije na: istinu... postenje... 1.000 evra... a bogami i prugasti dres koji mu je Vucic jos odavno spremio. Samo polako Dinkicu, svi cete doci na red da nam jednog dana kazete istinu... ali ne ovu "vasu" nego - pravu.

Nemanja

pre 10 godina

Istini za volju dok je bilo Dinkica starni investitori su dolazali, od kad su totalnu vlast uzeli radikali bez bedza sad nema nikoga. To je istina sto rece Dinkic.

juca

pre 10 godina

Ja verujem u ovo, mada je tesko Mladjanu verovati. Mladjan se sluzio istim receptom, Dragic, Davinic. Sada mozes malo na svojoj kozi da osetis.

Petar

pre 10 godina

Nisam za to da se Srbijom šire lažne afere ali jesam za to da se jednom kaže gde su završile kiparske pare. Jedino se istinom može boriti protiv afera. Nisam siguran da su pare koje je Dinkić našao na Kipru završile u legalnim tokovima novca, jer da jesu, Dinkić bi to odmah i dokazao. Ipak postoji sumnja da je on u sve bio uključen.

Srbin 100%

pre 10 godina

Izgleda da se polako zakuvavaju stvari na politickoj sceni Srbije i da neko planski pokusava da dovede u vezu savetnike Vucica sa Dinkicevim vise nego sumnjivim potezima koje se ticu odredjenih saznanja o njegovoj umesanosti u aferu novca koji je navodno nadjen na Kipru

Igor

pre 10 godina

Da je Mlađan nešto ukrao ili proneverio, ne bi sada bio na slobodi. Da ima razloga za neko hapšenje, Ivica i Toma bi to učinili još onog dana kada su ga izbacili iz vlade RS. Posle sledećih parlamentarnih izbora, Mlađan će učestvovati u Aleksandrovoj vladi.

Asteraki

pre 10 godina

a naročito onih u kojima se pominje dotični ekspert.On je toliko pošten da bi trebalo da ga proizvedu za sveca još za života.

Kosta

pre 10 godina

Iza bivseg ministra finansija gdin-a Dinkica je ostao neizrisiv trag laznih izjava,obecanja i stanja u drzavi...mislim da narod vise ne veruje ni kada kaze da se zove Mladjan a kamoli u ovakve izjave u kojima se ocigledno brani napadom na druge.

Golub

pre 10 godina

Dinkič prvi počeo sa predizbornom kampanjom ali nema osnova za ovakve napade pošto prvo treba da pogleda sebe i svoje dvorište.

duco

pre 10 godina

Da Dinkic nije prisutan na srpskoj politickoj sceni imali bi smo problem sa nedostatkom afera.NJegov doprinos je prosto nemerljiv.

miki maus

pre 10 godina

Raspad sistema u Srbiji je zdusno potpomogao upravo Dinkic i nije mi jasno kako se taj covek usudjuje da se oglasava i pojavljuje kad mu je mesto u misijoj rupi.

Sova

pre 10 godina

Od kad su Dinkic i ekspert Djelic dokopali fotelja i ministarskih mesta tako je Srbija naglo pocela da propada zahvaljujuci nihovim finansijskim i ekonomskim merama.

Milojko-Bg

pre 10 godina

Za Dinkica su to nebuloze, za tajkune pare, a za narod milijarde kredita. Pa dokle bre vise da radimo za milostinju ? U zatvor sve koji su odgovorni i oduzimanje svega sto je sticano mahinacijama i pljackom.

burgija

pre 10 godina

Jao Dinkicu, aj sad zaboravi sve, spakuj kofere i idi na neka egzotična ostrva da se malo odmorimo od tebe, da par godina ne cujemo nista od URS-a Verice Kalanovic ili Verka.....ima nas malo bre Mladjo tesko izdrzavamo da nas jašu SNS, SPS, DS sad jos i ti....nemoj tako ti boga vise ima da krepamo nacisto.

informisan

pre 10 godina

Pitao sam se zasto televizije stalno pustaju njegove izjave, i najbanalnije. Odgovor se sam namece... zato sto placa televizije da ga objavljuju. Kao verovatno i svi ostali. Neko placa reklame u sportskom programu a neko u vestima.

cecka

pre 10 godina

Dinkiću, učini nam uslugu svima i povuci se malo iz politike. Niko više te neće u DS a ni u SNS. Tvoje reči nosi vetar i nemaju nikakav značaj više.

TIHA - NOC - MOJE - ZLATO - SPAVA

pre 10 godina

Sto se tice Mladjana Dinkica hvala bogu da je skinut sa grbace ovog napacenog naroda, on je potrosena roba, punih 12 godina nam je prosipao svu pamet ovog sveta, mi naivni ko Francuska sobarica mu sve to verovali. Bolje mu je da ne prica o nikakvim aferama, a pogotovu da ih naziva da su udbaske. Samo kad se setim koliko ih je on licno lansirao. Pravisec ti DS i Borisa Tadica od blata, jedino su oni bili ludi da ti toliko dugo veruju i daju sansu da pljackas ovaj jadni narod.

AntiG

pre 10 godina

E pa Dinkicu nije ti valjao DS ni Tadic pa si mu zabio noz u ledja.Licno zbog tebe je ova bagra trenutno na vlasti.Ali trazio si pa sad gledaj.Jos ovo malo dok si na slobodi

Sinbad

pre 10 godina

@Novi Sad

A ko je gradjanima obecavao 1000e samo da bi Tadic dobio izbore, pri tom to jos i javno priznao?

A ko je gradjanima obecavao 200 hiljada radnih mesta, A ko je gradjanima obecavao 100 milijardi evra u prvoj godini vladavine nove vlasti?

Ekonomista sa stažom

pre 10 godina

ekonomik, 7. decembar 2013 17:02

Hajde proguglaj ko je vodio ekonimiju od 2000. da ne lupetas vise. Proveri i da li je ekonomija uopste postojala 2000.-te.
Citam ove gluposti koje ljudi pisu a koje su proverljive na internetu i ne verujem sta pisu. Jeste li vi neka sekta ispranih mozgova ili sta?

crni domino

pre 10 godina

A bio je dobar Vucic kada si se slizao sa njim i napravio vladu!?
Zaboravio 5-i oktobar, Djindjica, rusio Zivkovica...
Sada ti ne valjaju radikali u dusi a naprednjaci spolja. Prave afere!?
Isti si kao oni!
Tebi vise ne treba ogledalo da vidis svoje usi...

ekonomik

pre 10 godina

Slusao sam Dinkica,maga ekonomije, i ne mogu da se otmem utisku da on stvarno misli da je ovaj narod glup ili bar jedan njegov deo i da zaboravlja da je ekonomiju u Srbiji od 2000 vodio ON i niko drugi. Sada kritikuje druge, a imao je sve od Poreske uprave do direktora u raznim bankama. Ministarstva ne racunam, jer je tu uvek imao kompletnu vlast. Da ne pricam o ucenama zaposlenima da ce dobiti otkaze ako slucajno ne postanu clanovi G17, a sada URSa. Mislim da svetli trenutak srpske ekonomije poceo onog momenta kada ovaj lik nije deo nijedne vlade i kad se njemu bude sudskim putem zabranilo da se bavi placanjem i u marketu, a kamo li da vodi drzavne finansije i on raspravlja o visokoj drzavnoj ekonomiji.

Alma

pre 10 godina

Vec dva dana pokušavam da pronadjem u nasoj stampi, kao i na internet portal ima,bar jedan tekst koji bi ozbiljno i objektivno tretirao i obradio aferu pranja novca na kipru, koji je pokrenula balkanska antikorupcijska liga. No, nazalost, takvog teksta nema, pa cak ni hrabrosti, ni zelje, da se u cilju istinitog informisanja gradjana objavi bar video snimak sa njihove konferencije z stampu, na bazi koje bi gradjani mogli neposredno da vide i cuju o cemu je zapravo bilo reci. Ovako, u nedostatku prave informacije,svedoci smo najrazličitijih interpretacija, tumacenja, insinuacija i napada. Pa citava prica ide cak dotle da se Dinkiću, koji je zapravo jedini pravi subjekt ove afere, dopušta da celu stvar banalizuje i trivijalizuje.
Za to, nazalost, glavnu krivicu snosi Vucic,koji je, umesto da ozbiljno pozdravi i podrzi istrazivanje antikorupcijske lige ( sto je nikolic ucinio!) i nalozi tužiocu da se taj slucaj ispita i svi navodi provere, celu stvar primio kao napad na sebe, buduci da se sasvim usputno, u njihovimi iskazima,pominju i moguce malverzacije njegovih sadasnjih savetnika. To sigurno ni na koji nacin ne dovodi u pitanje Vucicev autoritet, niti integritet, ali njegova inertnost i muk povodom ovog slucaja , doista ostavljaju prostora strahu, nedoumicama i cudjenju?! Ako tako bude nastavio,bojim se da ce nam na celo antikorupcijske borbe doci niko drugi do Dinkic!

Frle

pre 10 godina

Zahvaljujuci "ekspertima"Dinkicu,Labusu,Vlahovicu,Piticu,Begovicu,Knezevicu,Aleksicu,
Dragijani Radonjic-Petrovic,Cupicu i slicicnima kao i celnicima Agencije za osiguranje depozita nije se desila samo globalizacija vec i finansijski imperijalizam u zemlji Srbiji.
"Privatizacije" banaka u drustvenom vlasnistvu u Srbiji su bile kriminalne.Iz drustvenog vlasnista preveslani smo u divlji kapitalizam.
U tipovanim bankama politicari su dobijali "toboz"kredite i onda sa tim nazovi parama "kupovali"preduzeca. U takvim rabotama Dinkic im je drzao svecu i davao vetar u ledja.Unistio je nacionalni bankarski sektor.On je omiljeni lik srpskih tajkuna i politicara medjinarodnih institucija koji su mu pre dvadeset godina obecali mesto guvernera NB.Bankarski sektor mora biti recikliran a Dinkic i ekipa procesuirani.

Marko

pre 10 godina

Dinkiću, ti si potrošena roba; iskoristili su te, šutnuli - još jedino u Trsteniku možeš da napuniš halu, pri čemu pola tih jadnika je ucenjeno i na silu dovedeno. Ne pričaj o aferama - i sam si ih lansirao. Pravićeš ti DS i Tadića od blata, jedino su oni bili ludi da ti toliko daju

Marko

pre 10 godina

Dinkiću, ti si potrošena roba; iskoristili su te, šutnuli - još jedino u Trsteniku možeš da napuniš halu, pri čemu pola tih jadnika je ucenjeno i na silu dovedeno. Ne pričaj o aferama - i sam si ih lansirao. Pravićeš ti DS i Tadića od blata, jedino su oni bili ludi da ti toliko daju

ekonomik

pre 10 godina

Slusao sam Dinkica,maga ekonomije, i ne mogu da se otmem utisku da on stvarno misli da je ovaj narod glup ili bar jedan njegov deo i da zaboravlja da je ekonomiju u Srbiji od 2000 vodio ON i niko drugi. Sada kritikuje druge, a imao je sve od Poreske uprave do direktora u raznim bankama. Ministarstva ne racunam, jer je tu uvek imao kompletnu vlast. Da ne pricam o ucenama zaposlenima da ce dobiti otkaze ako slucajno ne postanu clanovi G17, a sada URSa. Mislim da svetli trenutak srpske ekonomije poceo onog momenta kada ovaj lik nije deo nijedne vlade i kad se njemu bude sudskim putem zabranilo da se bavi placanjem i u marketu, a kamo li da vodi drzavne finansije i on raspravlja o visokoj drzavnoj ekonomiji.

Sinbad

pre 10 godina

@Novi Sad

A ko je gradjanima obecavao 1000e samo da bi Tadic dobio izbore, pri tom to jos i javno priznao?

A ko je gradjanima obecavao 200 hiljada radnih mesta, A ko je gradjanima obecavao 100 milijardi evra u prvoj godini vladavine nove vlasti?

crni domino

pre 10 godina

A bio je dobar Vucic kada si se slizao sa njim i napravio vladu!?
Zaboravio 5-i oktobar, Djindjica, rusio Zivkovica...
Sada ti ne valjaju radikali u dusi a naprednjaci spolja. Prave afere!?
Isti si kao oni!
Tebi vise ne treba ogledalo da vidis svoje usi...

Frle

pre 10 godina

Zahvaljujuci "ekspertima"Dinkicu,Labusu,Vlahovicu,Piticu,Begovicu,Knezevicu,Aleksicu,
Dragijani Radonjic-Petrovic,Cupicu i slicicnima kao i celnicima Agencije za osiguranje depozita nije se desila samo globalizacija vec i finansijski imperijalizam u zemlji Srbiji.
"Privatizacije" banaka u drustvenom vlasnistvu u Srbiji su bile kriminalne.Iz drustvenog vlasnista preveslani smo u divlji kapitalizam.
U tipovanim bankama politicari su dobijali "toboz"kredite i onda sa tim nazovi parama "kupovali"preduzeca. U takvim rabotama Dinkic im je drzao svecu i davao vetar u ledja.Unistio je nacionalni bankarski sektor.On je omiljeni lik srpskih tajkuna i politicara medjinarodnih institucija koji su mu pre dvadeset godina obecali mesto guvernera NB.Bankarski sektor mora biti recikliran a Dinkic i ekipa procesuirani.

Ekonomista sa stažom

pre 10 godina

ekonomik, 7. decembar 2013 17:02

Hajde proguglaj ko je vodio ekonimiju od 2000. da ne lupetas vise. Proveri i da li je ekonomija uopste postojala 2000.-te.
Citam ove gluposti koje ljudi pisu a koje su proverljive na internetu i ne verujem sta pisu. Jeste li vi neka sekta ispranih mozgova ili sta?

AntiG

pre 10 godina

E pa Dinkicu nije ti valjao DS ni Tadic pa si mu zabio noz u ledja.Licno zbog tebe je ova bagra trenutno na vlasti.Ali trazio si pa sad gledaj.Jos ovo malo dok si na slobodi

Alma

pre 10 godina

Vec dva dana pokušavam da pronadjem u nasoj stampi, kao i na internet portal ima,bar jedan tekst koji bi ozbiljno i objektivno tretirao i obradio aferu pranja novca na kipru, koji je pokrenula balkanska antikorupcijska liga. No, nazalost, takvog teksta nema, pa cak ni hrabrosti, ni zelje, da se u cilju istinitog informisanja gradjana objavi bar video snimak sa njihove konferencije z stampu, na bazi koje bi gradjani mogli neposredno da vide i cuju o cemu je zapravo bilo reci. Ovako, u nedostatku prave informacije,svedoci smo najrazličitijih interpretacija, tumacenja, insinuacija i napada. Pa citava prica ide cak dotle da se Dinkiću, koji je zapravo jedini pravi subjekt ove afere, dopušta da celu stvar banalizuje i trivijalizuje.
Za to, nazalost, glavnu krivicu snosi Vucic,koji je, umesto da ozbiljno pozdravi i podrzi istrazivanje antikorupcijske lige ( sto je nikolic ucinio!) i nalozi tužiocu da se taj slucaj ispita i svi navodi provere, celu stvar primio kao napad na sebe, buduci da se sasvim usputno, u njihovimi iskazima,pominju i moguce malverzacije njegovih sadasnjih savetnika. To sigurno ni na koji nacin ne dovodi u pitanje Vucicev autoritet, niti integritet, ali njegova inertnost i muk povodom ovog slucaja , doista ostavljaju prostora strahu, nedoumicama i cudjenju?! Ako tako bude nastavio,bojim se da ce nam na celo antikorupcijske borbe doci niko drugi do Dinkic!

TIHA - NOC - MOJE - ZLATO - SPAVA

pre 10 godina

Sto se tice Mladjana Dinkica hvala bogu da je skinut sa grbace ovog napacenog naroda, on je potrosena roba, punih 12 godina nam je prosipao svu pamet ovog sveta, mi naivni ko Francuska sobarica mu sve to verovali. Bolje mu je da ne prica o nikakvim aferama, a pogotovu da ih naziva da su udbaske. Samo kad se setim koliko ih je on licno lansirao. Pravisec ti DS i Borisa Tadica od blata, jedino su oni bili ludi da ti toliko dugo veruju i daju sansu da pljackas ovaj jadni narod.

Milojko-Bg

pre 10 godina

Za Dinkica su to nebuloze, za tajkune pare, a za narod milijarde kredita. Pa dokle bre vise da radimo za milostinju ? U zatvor sve koji su odgovorni i oduzimanje svega sto je sticano mahinacijama i pljackom.

Igor

pre 10 godina

Da je Mlađan nešto ukrao ili proneverio, ne bi sada bio na slobodi. Da ima razloga za neko hapšenje, Ivica i Toma bi to učinili još onog dana kada su ga izbacili iz vlade RS. Posle sledećih parlamentarnih izbora, Mlađan će učestvovati u Aleksandrovoj vladi.

informisan

pre 10 godina

Pitao sam se zasto televizije stalno pustaju njegove izjave, i najbanalnije. Odgovor se sam namece... zato sto placa televizije da ga objavljuju. Kao verovatno i svi ostali. Neko placa reklame u sportskom programu a neko u vestima.

Sova

pre 10 godina

Od kad su Dinkic i ekspert Djelic dokopali fotelja i ministarskih mesta tako je Srbija naglo pocela da propada zahvaljujuci nihovim finansijskim i ekonomskim merama.

cecka

pre 10 godina

Dinkiću, učini nam uslugu svima i povuci se malo iz politike. Niko više te neće u DS a ni u SNS. Tvoje reči nosi vetar i nemaju nikakav značaj više.

burgija

pre 10 godina

Jao Dinkicu, aj sad zaboravi sve, spakuj kofere i idi na neka egzotična ostrva da se malo odmorimo od tebe, da par godina ne cujemo nista od URS-a Verice Kalanovic ili Verka.....ima nas malo bre Mladjo tesko izdrzavamo da nas jašu SNS, SPS, DS sad jos i ti....nemoj tako ti boga vise ima da krepamo nacisto.

Petar

pre 10 godina

Nisam za to da se Srbijom šire lažne afere ali jesam za to da se jednom kaže gde su završile kiparske pare. Jedino se istinom može boriti protiv afera. Nisam siguran da su pare koje je Dinkić našao na Kipru završile u legalnim tokovima novca, jer da jesu, Dinkić bi to odmah i dokazao. Ipak postoji sumnja da je on u sve bio uključen.

CIA snajka, CIA

pre 10 godina

Lazne afere... rece istinoljubivi Dinkic. Kad narod cuje prezime Dinkic, odmah mu se javljaju asocijacije na: istinu... postenje... 1.000 evra... a bogami i prugasti dres koji mu je Vucic jos odavno spremio. Samo polako Dinkicu, svi cete doci na red da nam jednog dana kazete istinu... ali ne ovu "vasu" nego - pravu.

duco

pre 10 godina

Da Dinkic nije prisutan na srpskoj politickoj sceni imali bi smo problem sa nedostatkom afera.NJegov doprinos je prosto nemerljiv.

Nemanja

pre 10 godina

Istini za volju dok je bilo Dinkica starni investitori su dolazali, od kad su totalnu vlast uzeli radikali bez bedza sad nema nikoga. To je istina sto rece Dinkic.

juca

pre 10 godina

Ja verujem u ovo, mada je tesko Mladjanu verovati. Mladjan se sluzio istim receptom, Dragic, Davinic. Sada mozes malo na svojoj kozi da osetis.

Srbin 100%

pre 10 godina

Izgleda da se polako zakuvavaju stvari na politickoj sceni Srbije i da neko planski pokusava da dovede u vezu savetnike Vucica sa Dinkicevim vise nego sumnjivim potezima koje se ticu odredjenih saznanja o njegovoj umesanosti u aferu novca koji je navodno nadjen na Kipru

miki maus

pre 10 godina

Raspad sistema u Srbiji je zdusno potpomogao upravo Dinkic i nije mi jasno kako se taj covek usudjuje da se oglasava i pojavljuje kad mu je mesto u misijoj rupi.

Golub

pre 10 godina

Dinkič prvi počeo sa predizbornom kampanjom ali nema osnova za ovakve napade pošto prvo treba da pogleda sebe i svoje dvorište.

Kosta

pre 10 godina

Iza bivseg ministra finansija gdin-a Dinkica je ostao neizrisiv trag laznih izjava,obecanja i stanja u drzavi...mislim da narod vise ne veruje ni kada kaze da se zove Mladjan a kamoli u ovakve izjave u kojima se ocigledno brani napadom na druge.

Asteraki

pre 10 godina

a naročito onih u kojima se pominje dotični ekspert.On je toliko pošten da bi trebalo da ga proizvedu za sveca još za života.

Marko

pre 10 godina

Dinkiću, ti si potrošena roba; iskoristili su te, šutnuli - još jedino u Trsteniku možeš da napuniš halu, pri čemu pola tih jadnika je ucenjeno i na silu dovedeno. Ne pričaj o aferama - i sam si ih lansirao. Pravićeš ti DS i Tadića od blata, jedino su oni bili ludi da ti toliko daju

Frle

pre 10 godina

Zahvaljujuci "ekspertima"Dinkicu,Labusu,Vlahovicu,Piticu,Begovicu,Knezevicu,Aleksicu,
Dragijani Radonjic-Petrovic,Cupicu i slicicnima kao i celnicima Agencije za osiguranje depozita nije se desila samo globalizacija vec i finansijski imperijalizam u zemlji Srbiji.
"Privatizacije" banaka u drustvenom vlasnistvu u Srbiji su bile kriminalne.Iz drustvenog vlasnista preveslani smo u divlji kapitalizam.
U tipovanim bankama politicari su dobijali "toboz"kredite i onda sa tim nazovi parama "kupovali"preduzeca. U takvim rabotama Dinkic im je drzao svecu i davao vetar u ledja.Unistio je nacionalni bankarski sektor.On je omiljeni lik srpskih tajkuna i politicara medjinarodnih institucija koji su mu pre dvadeset godina obecali mesto guvernera NB.Bankarski sektor mora biti recikliran a Dinkic i ekipa procesuirani.

Alma

pre 10 godina

Vec dva dana pokušavam da pronadjem u nasoj stampi, kao i na internet portal ima,bar jedan tekst koji bi ozbiljno i objektivno tretirao i obradio aferu pranja novca na kipru, koji je pokrenula balkanska antikorupcijska liga. No, nazalost, takvog teksta nema, pa cak ni hrabrosti, ni zelje, da se u cilju istinitog informisanja gradjana objavi bar video snimak sa njihove konferencije z stampu, na bazi koje bi gradjani mogli neposredno da vide i cuju o cemu je zapravo bilo reci. Ovako, u nedostatku prave informacije,svedoci smo najrazličitijih interpretacija, tumacenja, insinuacija i napada. Pa citava prica ide cak dotle da se Dinkiću, koji je zapravo jedini pravi subjekt ove afere, dopušta da celu stvar banalizuje i trivijalizuje.
Za to, nazalost, glavnu krivicu snosi Vucic,koji je, umesto da ozbiljno pozdravi i podrzi istrazivanje antikorupcijske lige ( sto je nikolic ucinio!) i nalozi tužiocu da se taj slucaj ispita i svi navodi provere, celu stvar primio kao napad na sebe, buduci da se sasvim usputno, u njihovimi iskazima,pominju i moguce malverzacije njegovih sadasnjih savetnika. To sigurno ni na koji nacin ne dovodi u pitanje Vucicev autoritet, niti integritet, ali njegova inertnost i muk povodom ovog slucaja , doista ostavljaju prostora strahu, nedoumicama i cudjenju?! Ako tako bude nastavio,bojim se da ce nam na celo antikorupcijske borbe doci niko drugi do Dinkic!

ekonomik

pre 10 godina

Slusao sam Dinkica,maga ekonomije, i ne mogu da se otmem utisku da on stvarno misli da je ovaj narod glup ili bar jedan njegov deo i da zaboravlja da je ekonomiju u Srbiji od 2000 vodio ON i niko drugi. Sada kritikuje druge, a imao je sve od Poreske uprave do direktora u raznim bankama. Ministarstva ne racunam, jer je tu uvek imao kompletnu vlast. Da ne pricam o ucenama zaposlenima da ce dobiti otkaze ako slucajno ne postanu clanovi G17, a sada URSa. Mislim da svetli trenutak srpske ekonomije poceo onog momenta kada ovaj lik nije deo nijedne vlade i kad se njemu bude sudskim putem zabranilo da se bavi placanjem i u marketu, a kamo li da vodi drzavne finansije i on raspravlja o visokoj drzavnoj ekonomiji.

AntiG

pre 10 godina

E pa Dinkicu nije ti valjao DS ni Tadic pa si mu zabio noz u ledja.Licno zbog tebe je ova bagra trenutno na vlasti.Ali trazio si pa sad gledaj.Jos ovo malo dok si na slobodi

TIHA - NOC - MOJE - ZLATO - SPAVA

pre 10 godina

Sto se tice Mladjana Dinkica hvala bogu da je skinut sa grbace ovog napacenog naroda, on je potrosena roba, punih 12 godina nam je prosipao svu pamet ovog sveta, mi naivni ko Francuska sobarica mu sve to verovali. Bolje mu je da ne prica o nikakvim aferama, a pogotovu da ih naziva da su udbaske. Samo kad se setim koliko ih je on licno lansirao. Pravisec ti DS i Borisa Tadica od blata, jedino su oni bili ludi da ti toliko dugo veruju i daju sansu da pljackas ovaj jadni narod.

informisan

pre 10 godina

Pitao sam se zasto televizije stalno pustaju njegove izjave, i najbanalnije. Odgovor se sam namece... zato sto placa televizije da ga objavljuju. Kao verovatno i svi ostali. Neko placa reklame u sportskom programu a neko u vestima.

crni domino

pre 10 godina

A bio je dobar Vucic kada si se slizao sa njim i napravio vladu!?
Zaboravio 5-i oktobar, Djindjica, rusio Zivkovica...
Sada ti ne valjaju radikali u dusi a naprednjaci spolja. Prave afere!?
Isti si kao oni!
Tebi vise ne treba ogledalo da vidis svoje usi...

Sova

pre 10 godina

Od kad su Dinkic i ekspert Djelic dokopali fotelja i ministarskih mesta tako je Srbija naglo pocela da propada zahvaljujuci nihovim finansijskim i ekonomskim merama.

Ekonomista sa stažom

pre 10 godina

ekonomik, 7. decembar 2013 17:02

Hajde proguglaj ko je vodio ekonimiju od 2000. da ne lupetas vise. Proveri i da li je ekonomija uopste postojala 2000.-te.
Citam ove gluposti koje ljudi pisu a koje su proverljive na internetu i ne verujem sta pisu. Jeste li vi neka sekta ispranih mozgova ili sta?

cecka

pre 10 godina

Dinkiću, učini nam uslugu svima i povuci se malo iz politike. Niko više te neće u DS a ni u SNS. Tvoje reči nosi vetar i nemaju nikakav značaj više.

burgija

pre 10 godina

Jao Dinkicu, aj sad zaboravi sve, spakuj kofere i idi na neka egzotična ostrva da se malo odmorimo od tebe, da par godina ne cujemo nista od URS-a Verice Kalanovic ili Verka.....ima nas malo bre Mladjo tesko izdrzavamo da nas jašu SNS, SPS, DS sad jos i ti....nemoj tako ti boga vise ima da krepamo nacisto.

Sinbad

pre 10 godina

@Novi Sad

A ko je gradjanima obecavao 1000e samo da bi Tadic dobio izbore, pri tom to jos i javno priznao?

A ko je gradjanima obecavao 200 hiljada radnih mesta, A ko je gradjanima obecavao 100 milijardi evra u prvoj godini vladavine nove vlasti?

Milojko-Bg

pre 10 godina

Za Dinkica su to nebuloze, za tajkune pare, a za narod milijarde kredita. Pa dokle bre vise da radimo za milostinju ? U zatvor sve koji su odgovorni i oduzimanje svega sto je sticano mahinacijama i pljackom.

Srbin 100%

pre 10 godina

Izgleda da se polako zakuvavaju stvari na politickoj sceni Srbije i da neko planski pokusava da dovede u vezu savetnike Vucica sa Dinkicevim vise nego sumnjivim potezima koje se ticu odredjenih saznanja o njegovoj umesanosti u aferu novca koji je navodno nadjen na Kipru

duco

pre 10 godina

Da Dinkic nije prisutan na srpskoj politickoj sceni imali bi smo problem sa nedostatkom afera.NJegov doprinos je prosto nemerljiv.

miki maus

pre 10 godina

Raspad sistema u Srbiji je zdusno potpomogao upravo Dinkic i nije mi jasno kako se taj covek usudjuje da se oglasava i pojavljuje kad mu je mesto u misijoj rupi.

Golub

pre 10 godina

Dinkič prvi počeo sa predizbornom kampanjom ali nema osnova za ovakve napade pošto prvo treba da pogleda sebe i svoje dvorište.

Kosta

pre 10 godina

Iza bivseg ministra finansija gdin-a Dinkica je ostao neizrisiv trag laznih izjava,obecanja i stanja u drzavi...mislim da narod vise ne veruje ni kada kaze da se zove Mladjan a kamoli u ovakve izjave u kojima se ocigledno brani napadom na druge.

juca

pre 10 godina

Ja verujem u ovo, mada je tesko Mladjanu verovati. Mladjan se sluzio istim receptom, Dragic, Davinic. Sada mozes malo na svojoj kozi da osetis.

Igor

pre 10 godina

Da je Mlađan nešto ukrao ili proneverio, ne bi sada bio na slobodi. Da ima razloga za neko hapšenje, Ivica i Toma bi to učinili još onog dana kada su ga izbacili iz vlade RS. Posle sledećih parlamentarnih izbora, Mlađan će učestvovati u Aleksandrovoj vladi.

Petar

pre 10 godina

Nisam za to da se Srbijom šire lažne afere ali jesam za to da se jednom kaže gde su završile kiparske pare. Jedino se istinom može boriti protiv afera. Nisam siguran da su pare koje je Dinkić našao na Kipru završile u legalnim tokovima novca, jer da jesu, Dinkić bi to odmah i dokazao. Ipak postoji sumnja da je on u sve bio uključen.

Asteraki

pre 10 godina

a naročito onih u kojima se pominje dotični ekspert.On je toliko pošten da bi trebalo da ga proizvedu za sveca još za života.

Nemanja

pre 10 godina

Istini za volju dok je bilo Dinkica starni investitori su dolazali, od kad su totalnu vlast uzeli radikali bez bedza sad nema nikoga. To je istina sto rece Dinkic.

CIA snajka, CIA

pre 10 godina

Lazne afere... rece istinoljubivi Dinkic. Kad narod cuje prezime Dinkic, odmah mu se javljaju asocijacije na: istinu... postenje... 1.000 evra... a bogami i prugasti dres koji mu je Vucic jos odavno spremio. Samo polako Dinkicu, svi cete doci na red da nam jednog dana kazete istinu... ali ne ovu "vasu" nego - pravu.