Ponedeljak, 18.03.2013.

20:35

"Srećan sam što nisam deo vlasti"

DS će podržati Vladu Srbije u dijalogu s Prištinom. Ipak, srećan sam što nisam deo vlasti i što ne moram da stavim potpis na papir, kaže Dragan Đilas za B92.

Izvor: B92

"Sreæan sam što nisam deo vlasti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

248 Komentari

Sortiraj po:

Radovanka H

pre 11 godina

Nazalost prestali ste da budete stranka od poverenja i bilo ko da je bio na Jeremicevom mestu se ne bi pojavio.Ova nazovi reforma ce jos vise spustiti rejting ds-a!

Pepito

pre 11 godina

Jeremić je za razliku od vas političar, i čovek koji je radio za Srbiju...Vi ostali iz DS dok ste bili na vlasti ste radili samo za svoj dzep.

e kume svaka ti je na mestu!

pre 11 godina

@Kum Ruzvelt
Hehehe kakav kralj demagogije i lazi. On je deo vlasti cim je gradonacelnik glavnog grada, a to sto nije u vlasti drzave mu niko normalan nece poverovati da je srecan, jer se otimao za vlast prvo u svojoj stranci sto je dokaz da je gladan vlasti!
(

primitivno pleme

pre 11 godina

Sto je nekad bilo ne ponovilo se,nek smo samo vas skinuli sa vlasti crni su nam dani bili sa vama
(konacno123, 19. mart 2013 12:39)
a kad su sps,toma,vucic vladali bili su super dani

Sergej

pre 11 godina

Vrhunac politicke tragedije DS je upravo gospodin Djilas. Vreme ce pokazati, sigurno, g. Djilas je upravo vrhunski grobar DS. Zbog NJEGA DS ce biti oko cenzusa, ali samo zbog njega i njegove politicke bahatosti.

danica

pre 11 godina

(divna, 19. mart 2013 12:39) Gospodjo Divna, ovde se ne radi o SNS-u, ovde se radi o stranci koju smo svi nekada podrzavali i glasali za nju. Ko ovde pominje SNS. Pa da, i Vas je verovatno bila sramota dok ste gledali Sapica i Djilasa, pa pokusavate da ih opravdate...i nas je bilo sramota, ali mi makar to priznajemo...i trudimo se da ovim komentarima pokazemo gde grese...a greska je, bas u onome koga Vi tako neizmerno podrzavate...

Sanja

pre 11 godina

@Živela demagogija

Ti nesto pricas o medijskoj prisutnosti opozicije. Pa pogledaj gospodina PRVOG ne skida se sa TV ekrana.Cak i vkendom. Od RTS,Pinka, B92, Happy, KCN itd.A o stampanim medijima da ne govorim. U Kuriru sve pozitivno a i Djilasu i DS sve negativno.Evo sda poceli novu spansku seriju o Sapicu. Plasim se da udjem u toalet da itamo ne vidim Prvog

sto se tice Djilasa ko ga je slusao shvatio je. Kada je rekao da je sretan sto nije u vlasti rekao je u kontekstu na pitanje voditelja oko Kosova. I rekao je da oni koji su zapoceli problem Kosova devedesetih je red i da ga zavrse. Takodje se slazem da ova vlada osim hapsenja nista nije uradila da se popravi zivot gradjana. Cak je i nezaposlenost od septembra sa 25% porasla na 26,2%

kriticar11

pre 11 godina

Baš mi je drago što imamo isto mišljenje, eto u nečemu se i pronađosmo. I meni je jako drago što nisi deo vlasti i nadam se da nikada nećeš ni biti.
(Boranka, 19. mart 2013 11:34
Najlakse je kritikovati,imali su sansu i nisu nista uradili po tom pitanju

NY

pre 11 godina

@MIŠKO....? Ubi te partijska disciplina. Ajde sada malo razmisli? Ko je vladao Srbijom devedesetih.Da li su tada na politickoj sceni bili Diploma, Prvi , Dacic i ostali.Sedamdeset posto danasnjeg parlamenta su iste face koje su tu sedele i devedesetih.I sada ti isti dodjose na vlast i Srbija dzinovskim koracima krece napred. Nece biti. Odrzavaju Status Quo a u nekim segmentima i gore nego uprosloj vlasti gde 60% istih sedi i u sadasnjoj

zamajavanje

pre 11 godina

Veoma neodgovorna recenica nekog ko je predsednik najvece opozicione stranke. Ova izjava samo jos vise ide na ruku vladajucim strankama.
(coka, 19. mart 2013 10:35)
Mnogi njihovi ishitreni postupci i recenice idu na ruku danasnjoj vlasti.Potpuno su izgubili kredibilitet

divna

pre 11 godina

Samo par pitanja za naprednjake:
- Da li vam godi sloboda izrazavanja na b92 - da,
- A zasto vase glasilo Kurir nikada,ama bas nikada ne objavi komentar u kome se ne kritikuje Vucic i ekipa demagoga
- Otkad je to vama Jeremic idol,a kudili ste ga i omalozavali kad je postao predsedavajuci UN..Ako Vam je dobar primite ga u redove svoje
- Objasnite kako su to vasi Vucic,Nikolic i ostali govorili jedno u vreme kampanje,a sada rade sasvim nesto deseto
- Sto ne smenite poslanika u skupstini Srbije koji je izazvao krivicno delo u koje je stradala devojcica,a istovremeno je bahat da verbalno preti policiji godinama
- Sta je bilo sa dzakovima u vreme izbora,dokle da cekamo vise te kradljivce
- I na kraju posto smo se najeli Miskovicevog hapsenja i ziveli od toga cele zime,sad cemo ziveti od Farme i Velikog brata, taman da uljuljkujemo zamlacujemo narod jos tri meseca dok se oko Kosova sve slegne

MIŠKO

pre 11 godina

Uh, dobro je što se slažemo.Mnogi su zadovoljni time što više nisi na vlasti. Đilas je imao 12 godima i mnogobrojne šanse da učini nešto pozitivno za ovu zemlju, a šta je uradio i dokle su nas doveli, svima je jasno.

Boranka

pre 11 godina

Baš mi je drago što imamo isto mišljenje, eto u nečemu se i pronađosmo. I meni je jako drago što nisi deo vlasti i nadam se da nikada nećeš ni biti.

aleksandar raskovic novi sad

pre 11 godina

i pored svega, velika podrska Demokratskoj stranci i LDP-u, jer je ocigledno da u svom clanstvu nemaju primitivaca poput clanova i simpatizera SNS-a, SPS-a itd...

logicno je da potpis stave oni koji su svojom gluposcu doveli do problema Kosova i bombardovanja...

David

pre 11 godina

Bravo i ti nesto pametno da kazes. Jos da te proteramo iz bg-i iz sporta pa da budemo svi zadovlojni. Imas moju podrsku da nestanes iz svih resursa i sa malih ekrana tv prijemnika. Idi uclani se u biblioteku i pocni da ucis

videcemo

pre 11 godina

Bez obzira na sve ove zlurade komentare DS je i sa Kosovom i sa EU postigla ono sto ovi vasi sposobni mogu samo da sanjaju.
A sto se vruceg krompira tice, sve polako dolazi ne svoje mesto.Oni koj su zakuvali i red je da rese Kosovo, kako videcete.

Pedja

pre 11 godina

Ne podrzavam ali podrzavam.Sada je potpuno jasno da je Djilasov najsiri politicki okvir mesto gradonacelnika i nista vise od toga,ako na ovaj nacin bude pristupao drzavnoj politici uskoro nece biti ni deo opozicije.

Patriota

pre 11 godina

ahahah lepa recenica Djilasa. Covek je i sam svestan da nista ne bi uradio da je na vlasti, sem da napuni jos vise svoje ionako prebogate dzepove. Ne dajmo im vise nikada da budu na vlasti!

trudbenik

pre 11 godina

E zato sto ti Malovicka nije bila los ministar i zato sto tvrdis da nju i Dulica treba podrzati, od mene i moje cele porodice DS vise NIKAD nece dobiti glas!
Zbogom
(Dejan, 18. mart 2013 20:49)
E vidis tu Malovicku i danas cuva policija,ne zato sto je ova vlast voli,vec zato sto je zena prva pocela obracun sa kriminalom pocev od Sarica,Bojovica,Amsterdama i jos sijaset igraca pravih kriminalaca,mafijasa koji imaju stotine ubistva na dusi.
A Dulic..hm..pa eto npr. da nije bilo njega ne bi bilo naselja Stepa Stepanovic.Mozda je pogresio sa akcijom Ocistimo Srbiju jer mi nismo za to...volimo deponije,volimo otpad,volimo zapusene kanale,volimo prljavo oko nas.
Svi cete vi i Vucica kad ode sa vlasti kinjiti i kleti,pa i Djokovic cim bude pao sa prvog mesta, bice ma koji je on teniser.I Djilas je los jer je bgd za vreme mandata napravio dva mosta,kao svi prethodni gradonacelnici za 50 godina..

coka

pre 11 godina

Veoma neodgovorna recenica nekog ko je predsednik najvece opozicione stranke. Ova izjava samo jos vise ide na ruku vladajucim strankama.

SNS-ovac iz NAMBIJE

pre 11 godina

Podrška Đilasu što veruje u Šapića i forsira ga, iako Šapić, po ugledu na svog šefa, za sada daje samo autogolove. Podrška Đilasu i Šapiću od svih članova SNS-a, i da nastave ovako. Još 2-3 gostovanja Šapića na TV-u, i SNS ima ladno da pređe 50%, a DS da ostvari svoj cilj i bude mala, a možda i vanparlamentarna stranke. I u Srbiji svi srećni!

Evo malo ja

pre 11 godina

Sreca za Srbiju i za DS sto vi komentatori nikada niste glasali niti cete glasati za DS. Vi ste samo presvukli dres i skinuli bedz. Umesto vaseg mozga za vas razmislja partija i Kurir.Ajde svi na partijsko glasilo. tamo mozete da se hvalite i da kritikujete do mile volje. Drugog tj suprotnog komentara ne moze da bude. Sada su izmislili novu seriju o Sapicu

dvorana tajni

pre 11 godina

Jos jedan od dokaza da Djilas nema hrabrosti da se suprostavi danasnjim problemima Srbije, sto nije dobro ni za jednog politicara. Voleo bi vlast ali samo onda kada je slatko, ne i onda kada bi trebalo da proguta zabu.

DARKO

pre 11 godina

Ako DS ne zanima rejting i sta misle obicni glasaci, neka postave Aleksandra Sapica za predsednika DS-a!!! Koga briga sto se carsija smeje u lice DS-u i Sapicu!! Ne zaboravite da je Sapic predsednik gradskog odbora DS-a, predsednik opstine Novi Beograd (najvece opstine u Srbiji) i desna ruka Djilasu za kontrolu opstinskih odbora!!! Sapic za predsednika DS-a pa na nivo aflatoksina!!!

Živela demagogija

pre 11 godina

Da li je ikada u istoriji opozicija i to u padu popoularnosti imala toliki medijski prostor.Pa oni iskaču iz frižidera, svaki dan neki funkconer DS-a daje intervjue na televiziji.Nikad medijski jača opozicija ,a nikad slabija u stvarnosti.Setite se koliko su radikali bili jaki a viđali smo ih na TV-u samo u predizbornim kampanjama.Eto to je ta njihova demokratija koju bi opet da zavedu.

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Hehehe kakav kralj demagogije i lazi. On je deo vlasti cim je gradonacelnik glavnog grada, a to sto nije u vlasti drzave mu niko normalan nece poverovati da je srecan, jer se otimao za vlast prvo u svojoj stranci sto je dokaz da je gladan vlasti!

Rodja

pre 11 godina

Ali vi gospodo ne-draga, vi bre ne prestajete da pricate. Vi od 2000. samo pricate, pricate, pricate i pricate .... sto znaci da nista ne radite i da nista niste uradili u proslosti. Ali se zato kralo... srpsku privatizaciju i bombardovanje Srbin nece nikad da zaboradvi. Pa onda reforme vojske, suda na celu sa Nato Mesarevic. Privredu ste skroz unistili 1.000.000 ljudi bez posla. To nije sadasnja vlast postigla i uradila. Sto se Kosova tice ... sadasnja vlast je samo nastavila da implementira i da sto je vise moguce koriguje vase lose sporazume.

Pera

pre 11 godina

Ja nisam srecan sto se Djilas igra parama i buducnoscu Beograda. A najgore je sto su i druga resenja nikakva, secamo se Vucica u Zemunu. Kao da najvori djaci idu u politiku (naravno, oni sami imaju cudo pohvala na svoje obrazovanje, kako ni jedan profesor ili vrsnjak da ih pohvali, nego sve moraju sami)

Milica B.

pre 11 godina

Cccc... okrećeš se kako vetar duva. Ne mogu reći da se DS okreće jer slušajući i gledajući šta se dešava DS ne postoji, postoji Đilas kao predsednik, član, onaj koji misli i saopštava. DS jednako Đilas u prevodu njegov lični stav!

Ljubica Ć.

pre 11 godina

Hvala vam na podršci baš. Dosta ste samo komtrirali što je veoma ružno jer se ovde radi o nama svima a ne o rejtingu stranaka.

mirko

pre 11 godina

Kada je izabrana ova Vlada krenuli su izgovori, da oni nemaju veze sa dogovorima sa Prištinom, nego da je to dogovorila predhodna Vlada.
Sada odjednom predhodna Vlada nije imala hrabrosti, nego su oni preuzeli odgovornost i postigli dogovore.
Ovakva nelogičnost im ne smeta, nego šta više optužuju druge da su nepametni, i da nisu dostojni svojih pozicija.
Ta pamet koja tako zaključuje danas dominira zemljom Srbijom, i hvali se da će tako biti još dugo vreme. Lično ne verujem u to , jer ako ne znamo logiku, znamo kada smo gladni, i kada nam je hladno.

PepaPrase

pre 11 godina

I narod je sraćan što ti nisi više na vlasti...Stalno kritikujete ovu vlast, iz dana u dan, a vi ste Srbiju doveli dovde, a ova vlast daje 101 posto sebe, da spasi Srbiju, Kosovo i srpski narod na Kosovu.

mirko

pre 11 godina

Pa Jeremić jedino da je lud došao bi mečki na rupu.Zna on kako bi se proveo
(jagodica bobica,
Od kada vam Jeremić postada idol, nakon njegovog predizbornog duela sa Vučićem govorili ste potpuno suprotno.Ne cenite vi V.Jeremića, nego mrzite DS, što je apsolutno jasno.

Analiticar

pre 11 godina

@AHIL

I svima koji napisase isto kao AHIL da je DS bila 12 godina na vlasti i da su mogli nesto da promene. Pitanje za sve.Ko je bio na vlasti devedesetih?? Sta smo imali devedesetih?? Ko je danas na vlasti?? Nece biti da su Nikolic, Vucic, Dacic,Obradovic neka nova lica koja su pala sa Marsa.I sada su oni spasioci Srbije.Ovde su komentari onih kojima je list koji ih informise Kurir. Djilas je sa pravom pitao sta je ova vlada do sada uradila osim sto je uhapsila Miska.I ja pitam sta je uradila? NISTA.Da li je nama svima bolje?? NIJE. Na pitanje novinara da ova vlada ima podrsku zapada i tu je ispravan odgovor Djilasa da jer to tacno jer ova vlada ispunjava zahteve zapada

gradjanin

pre 11 godina

a ja sam glasao za tebe, i nisam srećan, zaključujem da ti nisi odgovoran političar, jer ti je tvoja lična sreća ispred naroda koji je glasao za tebe
molim te razmisli kad sledeći put nešto izgovoriš, a i kad nešto uradiš

secam se

pre 11 godina

Gde je sada majcica Rusija koja je tako podrzavala resavanje pitanja Kosova 1999-te?Sto sada SPS i SNS razgovaraju sa Evropom i Amerikom,kada to moze svemocna Rusija da resi?Tako i treba,da ovi sada potpisu jos jednom izdaju i posle mogu da organizuju miting za Kosovo i pale ambasade,a mozda i koje patike ukradu.

Saskaa@@@

pre 11 godina

O kojoj kosmickoj pravdi prica Djilas ? da je pravde on ne bi danas pricao sa te govornice vec bi se pridruzio Kasi,Miskovicu,Draginu. Verujem da ce doci vreme kad ce i on morati poloziti racune za sve godine koje je proveo na vlasti i bogatio se na racun toga. Covek ima toliko preduzeca da imam osecaj da dok ne pogleda spisak nezna da nabroji koja su sve njegova.

stratokaster

pre 11 godina

Ova politika prema Kosovu je pre svega odgovorna prema Srbiji a i politicari na vlasti drze svoju rec, sto se i svidja zapadu. Bitno je da se postigne dogovor, da se spasu nasi ljudi na Kosovu ali i da Srbija nastavi svoj put ka EU, jer od praznih prica, osim jeftinih politickih poena narod nema nista!

Teamadu

pre 11 godina

demokrate uspele da sačuvaju srpske institucije na Kosovu, načine napredak ka EU, završe priču sa Hagom...bLA BLA BLA, Jedino što su uspele je da odlože problem i predale "vruć krompir" drugome u ruke!!

Malisha

pre 11 godina

Prethodna Vlada je imala priliku za tako nesto i cak jos povoljniju poziciju ali nisu imali hrabrosti, osim verbalnog zalaganja i ponavljanja " I Kosovo i EU".

Homer Simpson

pre 11 godina

Videli smo vas ekonomski program koji je ovu drzavu doveo do bankrota, tako da nam drugi ne treba. A ocigledno da vama mesto gradonačelnika glavnog grada ne predstavlja vlast.

monk

pre 11 godina

Gospodine Đilase jako daleko ste vi od vlasti.Smatrajte da je to nekada bilo.A to što verujete da će se jednim izvinjenjem zaboraviti proteklih 12 godina,mnogo grešite!

dete grujica

pre 11 godina

DS-ove perjanice poput Dulića i ostalih vedeta, ne samo da su pod plaštom akcije "OČISTIMO SRBIJU", vodili ustvari akciju "OČISTIMO BUDŽET SRBIJE", nego su istovremeno vodili i akciju "OČISTIMO BUDŽET DS-a"!

RELEJAC

pre 11 godina

Što se tiče povratka glasača DS je na dobrom pravcu, ali ide u pogrešnom smeru, pa umesto sa 20%, da ode na 25%, oni odoše na 13%. Znači Đilas mora da okrene DS za 180 stepeni, ali nikako za 360 stepeni, što je on izgleda i uradio i sada DS opet ide u pogrešnom smeru. ZNAČI 180, A NE 360!!!

Teamadu

pre 11 godina

„Zašto država ne može u onim delovima Srbije, u kojima postoje ogromni potencijali, da osnuje svoje preduzeće koje će da se bavi poljoprivredom?“, pita Đilas.
Zašto to niste mogli prethodnih 8 godina???? Zašto neko može i treba za sedam meseci da uradi nešto što vi niste za 8 godina???

Teamadu

pre 11 godina

demokrate uspele da sačuvaju srpske institucije na Kosovu, načine napredak ka EU, završe priču sa Hagom...bLA BLA BLA, Jedino što su uspele je da odlože problem i predale "vruć krompir" drugome u ruke!!

erik blomberg

pre 11 godina

Čini mi se da se Đilas ne ponaša baš najracionalnije, nastup Šapića je još jedan u nizu vrlo čudnih poteza posle smene Jeremića, koji se ne mogu zanemariti.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Svako ko se upusti u "ozbiljnu" analizu srpske politike je infantilan, jer je ona sama infantilna. Dragan Djilas je bar obukao dugacke pantalone.

biberce

pre 11 godina

I ja sam srecan sto ti Djilas nisi deo vlasti,vidi kako nm lepo ide bez tebe,jos mali cemo i u Evropu uci bez tebe a sve zaslugom ove vlade.

Jovan

pre 11 godina

Ozbiljan političar ne bira vreme kada će biti na vlasti.Niko nije srećan što se Srbija trenutno nalazi u ovakvoj situaciji. Jedan od glavnih krivaca je i prethodna vlast. Da su oni vodili ispravnu politiku situacija bi bila daleko bolja. Ova vlast ima veoma težak zadatak i pokušava da ga reši na najbolji način. Dosadašnje aktivnosti pokazuju da su na pravom putu.

pasivni demokrata

pre 11 godina

Ja zaista vise nemam reci kada su ovakve izjave u pitanju! Gospodine Djilas, molim vas da nas postedite gluposti,laznog moralisanja i ostalog. Muka nam je,gde god da se okrenemo sve je zuto i zaprljano! Mi bi samo normalno da zivimo,pustite nas!!!

Postovatelj

pre 11 godina

Djilase, i ja sam srecan sto nisi u vlasti i nadam se da nikad neces ni biti, i takodje se nadam da ces nestati iz svih ovih vesti.

Olja

pre 11 godina

"Pre dvadeset godina da je DS došao na vlast ne bi bilo rata, mrtvih, itd..." ok, a zašto posle 12 godina DS-vladavine nema rezultata? Gde je Srbija? U EU? Tito je kriv, ili ne znam ni ja ko, za ovu protraćenu deceniju, i više... Izbacivanje Jeremića, hmmm? Glup potez, potez zavidnog čoveka.

Brane

pre 11 godina

Posle svega viđenog u zadnjih pet dana, bez nove stranke mene više nema na izborima a verovatno ni u državi u kojoj je glavni slogan: "Glasajte za mene da bi meni i mojima bilo bolje a za Vas baš me briga".

Džoni

pre 11 godina

Đilas je praktičan političar i ne dodvorava se narodu koji sa ispranim mozgovima obožava da čuje ono što želi! Đilas bez uvijanja direktno odgovara na pitanja pa kome se odgovor svidi svidi! On je pre svega menadžer i poslovan čovek i ubeđen sam da bi on kao premijer mogao da izabere dobre kadrove i organizuje državu kao uspešno preduzeće a ne kao partijski plen što su do sada svi radili! Ova država neće krenuti napred dok ne smanji troškove a samim tim i veliki deo državnog aparata. To niko ne sme zbog pada rejtinga ali je to neminovnost!

Realno

pre 11 godina

12 godina vladavine DS-a?Ja u ovoj zemlji zivim 30 godina i koliko se secam posle 5.oktobra sve danasnje parlamentarne stranke su bile vlast:
SNS koalicija-znacajan broj njhovih poslanika cine oni koji su nekad bili u partijama na vlasti Sormaz (DSS),Mujo Mukovic i Cvijan (DS),Velimir ILic bio ministar u dve Kostunicine Vlade,Karici bili na vlasti u gradu Beogradu i beogradskim opstinama,a od ministara konkretno Goran Knezevic(DS) i Zorana MIhajlovic (G17)
SPS 5 godina njihovi ministri sede u Vladi Srbije,podrzali manjinsku Vladu VK,a za uzvrat dobili mesta u UO javnih preduzeca,gde je mesecna naknada za clana UO u "Telekomu Srbije" bila ni manje ni vise nego 160000!
URS od 2004. neizostavni deo svake Vlade Srbije,a pre toga tri godine Dinkic je bio guverner tadasnje NBJ,a gde su mu svi blizi saradnici bili danasnji drzavni sekretari,pomocnici ministara,direktori agencija i uprava!
DSS Kostunica 4 godine bio premijer,a pre toga predsednik SRJ 2 ipo godine,u Djindjicevoj Vladi ucestvovali pola godine,a iz nje izasli posle izrucenja MIlosevica Hagu!
LDP i kolaicija-Cedomir Jovanovic i Zarko Korac bili potpredsednici Djindjive Vlade,SPO imao znacajnu ulogu u prvoj Vladi VK s obzirom da je imao nekoliko ministara,a Vuk Draskovic bio sef diplomatije,a takodje su bili deo vladajuce kolaicije u proslom mandatu!
Rasiim Ljajic ministar u trecoj Vladi uzastopno,a pre toga bio ministar u bivsoj Saveznoj Vladi SRJ i savetu ministara DZ SCG!

AndreaSm

pre 11 godina

(Spectator, 18. mart 2013 22:40)

Djilas odgovara direktno i jasno? Kome direktno, jos bitnije sta je to kod njegovih izjava jasno, osim toga da pokusava da nam zamaze oci i da nas napravi budalama i ovcama kao i ranije. E, dosta, vise mu to nece poci za rukom. On ima obraza da kaze da ova Vlada ne radi dobro, pa sta je DS uradio dobro, kazite mi, jer ja znam samo za lose. Voditelj ga zaskocio pitanjima, a on na svako zamuckao, pogotovo pri pomenu Sutanovca, Maloviceve..

Koperfild

pre 11 godina

Djilas nije ni malo naivan i on vrlo dobro zna sta treba da se potpise u vezi sa Kosovom i naravno da je sretan!
Normalno je da se politikom ljudi bave radi vlasti,jedino nas ubedjuju da se politikom bave radi nas:),ali isto tako svi oni koji se danas bave politikom imaju jednostavan izbor: potpisati i ostati potpisan u istoriji ili ne potpisati i otici u istoriju !!!
U zemlji kao sto je Srbija ,to znaju svi koji se iole bave politikom,u kojoj nema ni sadasnjosti a kamoli buducnosti jedino sto birace moze privuci je proslost ,nazalost meni se cini da mi pored toga sto nemamo buducnost pocinjemo da se odricemo i proslosti a Djilas (ili neki drugi komunista ) ce to znati da iskoristi !
Pozdrav za sve ljude koji misle svojom glavom !

Franja

pre 11 godina

Uocljivo je da Dragan Djilas angazuje sve preostale medijske kontakte kako bi poslednjih dana poslao poruku kako podrzava kosovske napore vlade. To radi iskljucivo sa jednim ciljem: da pokaze Vasingtonu i Berlinu da je "na tragu" njihove politike na Balkanu i time izbegne da se nadje na njihovoj meti poput prethodnika mu na predsednickoj poziciji, Tadica. To je posebno razumljivo kada se pogleda lista gostiju na jucerasnjoj skupstini DS gde je od ambasadora EU bio prisutan samo danski diplomata. Dakle, Djilas pokusava da manevrise, dok istovremeno njegov najveci "mrzitelj" na poltickoj sceni Srbije, predsednik Nikolic razgovara sa Dzozefom Bajdenom. Mislim da Djilas ovako pokusava da se zastiti, odnosno, da pridobije zastitu SAD u narednom periodu. Iskljucivo kroz tu prizmu treba gledati i zadrzavanje mandata Dragana Sutanovca, tj. Djilasovo neinsistiranje na toj temi. Takodje, i njegovo grubo sklanjanje Vuka Jeremica, "ruskog coveka" i vatrenog zagovornika protivljenja nezavisnosti Kosova, ima isti koren u ovom "globalnom" zahvatu Dragana Djilasa. Ipak, iako deluje kao ozbiljan politicki plan, ovakav pristup pokazuje diletantizam u svojoj srzi: niti SAD tako dozivljavaju lokalne "igrace", niti ih stite na taj nacin... Paradoksalno, nesto od znanja kojima raspolaze Jeremic u ovoj oblasti krupnih "igara" Djilasu bi sada vise nego dobrodoslo...

Kozmo

pre 11 godina

Ja ne kapiram.Sinoc je desna ruka Dragana Djilasa,doktor nauka Aleksandar Sapic sve lepo objasnio.
Emisija je tema dana svih mogucih stampanih medija i pravi hit.
Sta sad Djilas pokusava da kaze?
Za mene je prica Djilasa identicna prici Velimira Ilica,Mrkonjica.
Gradjani nisu trazili samo smenu ministara,vec prvih 30 ljudi u DS-u.
Ispostavilo se da su neki unapredjeni i sklonjeni od ociju javnosti

Ezio Auditore

pre 11 godina

Pukao si Djilasu. Jos vise si se raspao od pre neki dan kad je Vuk gostovao i doslovce ponizio dr.vaterpolistu.
Ja sam nekad glasao za DS, dok je tu bilo inteligentnih ljudi koje si rasterao.
Danas sam niciji glasac a tako ce i ostati.

Djilase, vi ste najslabija karika, mozete kuci

pre 11 godina

-Ali VRH mi je što se Jeremić plašio zviždanja i šta znam čega :). Čovek je kralj drame, ko ga ne zna skupo bi ga platio.
(Andjelija, 18. mart 2013 22:41)
Pitam ja danas cistacicu kod mene na poslu Ssma kako ste?
"Evo cistim i smejem se."
Sto?
"jao pa vi sinoc niste gledali utisak nedelje? ja nisam skolovana,ali onaj fond dreci doktora nauka je ipak nesto porazavajuce"
Kad sam saznao ko su bili gosti,znao sam o kome prica.
Ako je Sapic,Trivan,Pajitic,Djelic,...mene samo zanima sa kim Djilas namerava da sprovodi reformu?
Tek veceras sam stigao da pogledam utisak nedelje i ne verujem sta sam se svega naslusao?!
Djilas sa Plitvica izbegao posle 1945,Sapic izbeglica 65/6 i jednostavno neverica.
Jel ima neko sa fakultetom a da nije filozof,pravnik,ekonomista,menadzer u ovoj zemlji ili se svi tretiramo kao paori i niza rasa?
Vidim oni sa cuke i gudure su nedostizni?

Medicinski

pre 11 godina

(...ostati kulturan..., 18. mart 2013 22:26)

Grešite.
Omladina sa privatnih fakulteta koju je Đilas "omalovažio" je zapravo - omalovažila sama sebe.
Stvarno je sjajno učiti dan pred ispit, eventualno još par dana pisati seminarski rad, slatko je imati nekakvo zvanje i diplomu, ne?

Ah, da - da ne bude neke dileme, ja sam star čovek, iz doba Jure (pre no što je korupcija ušla u modu), kada se studiralo (i veoma mnogo učilo) iz ljubavi prema Znanju i konkretnom Pozivu.
A zbog čega vi studirate?

O tome vam pričam.

Izbacen

pre 11 godina

Sto niste sproveli to dok ste bili na vlasti? Sad je kasno i nadam se da vise necete vladati! Sutra nova vestDjilas izbacio sam sebe iz stranke¡

bezimena

pre 11 godina

Opet rade i više i bolje nego što je DS radila
(Kristina Đ, 18. mart 2013 22:30)

Nabrojte konkretne REZULTATE!
Jedino što od tog "boljeg" gradjani osećaju to je velika skupoća, pdv podignut na 20%, sledeći mesec poskupljuje struja, ostali energentni već jesu, s tim nova poskupljenja, zaduženje države veće za preko 3 mlr eura za svega 6 meseci, afera aLFatoksin, uz niz manjih, i totalno nejedinstvo tria "La kampanela", "master" sav happy objavi da je Priština popustila, Dačić ga odmah demantuje, dok Vučić koji inače previše priča i obećava, ćuti k'o zaliven. Ako je to za Vas BOLJE, imate veliki problem sa percepcijom REALNOG PREŽIVLJAVANJA u ovoj tzv. državi!

nekoime

pre 11 godina

pa da ministarka pravde je dobro radila po njemu a ostali koji njemu ne.odgovaraju onda je narod odlucio...koji dvosteuki arsini...ovaj valja po njegovoj odluci a ko ne valja onda se krije iza naroda....sto ne kazes djilase ja njih cimam radi podrske malovicka mi je dala jeremic nije i to je cela istina....sklanjam konkurenciju i utvrdjujem svoju poziciju....koji demagog,majko mila...a vi,mediji,ne znam sto im dajete oliki publicitet kad au pali sa rejtingom i nine uredu da imaju vecu paznju od drugih...

Maxi

pre 11 godina

Djilase, imaces opet moj glas, ne zato sto zasluzujete vi iz Ds, vec zato sto ste najzad ibacili iz stranke najvecu stetocinu Srbije, Vuka Jeremica

x

pre 11 godina

Najveca lji.. koja se ikada pojavila na politickoj sceni!DNO DNO od coveka!
Do skoro je na sav glas trazio izbore,promene...sad kad je osetio da ce ova vlast da prekine mucenje oko Kosova i verovatno da ga velikim delom prepusti,uz neke sitne povlastice...on te iste izbore sad ne zeli i ceka da se bruka svali na Nikolica,Dacica i Vucica sto su "prodali" Kosovo..pa onda da ih pokopava na sav glas i dize bunu..bednik!
Nikad vise ovaj ol.. na vlast ne sme doci!

svilajncanin

pre 11 godina

Gospodine Đilase nije samo Beograd Srbija. Srbija se osvestila od laži. Pođite ovom nasom zemljom makar do Svilajnca i videćete da svs zavisi od vase partiske knjižice. Videćete da ovde vlada apsolutizam a član je vašeg predsedništva.Pa za ovog je Bidža bio još i demokrata. Gledate u objektiv i lažete.Sramota

baka

pre 11 godina

Pa ovakvi nama politicari trebaju, pravi je lider nema sta! Jel ovaj zeli da bude predsjednik ili tako nesto a srecan je sto nema odgovornosti? Svijetla stranka nema sta, ali bar je od srca iskreno po prvi put u zivotu nesto rekao.

mix

pre 11 godina

toliko o hrabrosti da se preuzme odgovornost kada je najteze. e djilasu...daleko si od ozbiljno politicara...ds se urusava kao kula od karata.

DS u kazamat

pre 11 godina

Demagogija i bacanje prašine u oči pristalicama i neopredeljenima. DS je svuda gde je stigao nameštao svoje direktore a oni su onda kasnije zapošljavali svoje rođake i prijatelje ali su svi morali da imaju partijsku knjižicu DS-a i da glasaju za isti. A kad smo kod kosmičke pravde gubitak vlasti je prva u nizu kosmičkih pravdi koje će zadesiti DS sve do trenutka kada će savez izviđača (izvinjavam im se na neumesnom poređenju) imati više članova nego DS. Nisam nikakav fan SPS-a, SNS-a ili URS-a ali ovo što priča i radi DS danas vređa zdrav razum.

borisa

pre 11 godina

Video Jeremic skim ima posla pa odustao ima Djilas sada Gangulu ne treba mu niko vise.Svaka cast Jugoslavu isprekakao je Djilasa kao malo dete jos mu nista nije jasno pitam se samo dali mu je ikad i bilo.

'ovo su pristojni gradjani'

pre 11 godina

Gospodine Djilas nepristojno je biti srecan u Srbiji koju je DS dobrim delom unistila i ojadila.
A jeste li srecni sto ste pristojan gradonacelnik?

Rocker

pre 11 godina

To je svima jasno jer gde god je odgovornost,gde se resavaju osetljiva pitanja svi bi voleli da su opozicija i samo da se igrate vlasti iz hladovine. pisuci programe za "izlazak iz krize".

branko

pre 11 godina

Svi smo mi srecni sto Vi niste deo vlasti. A sto se tice Jeremica, nije bilo potrebe da govori pred toliko ucenih i skolovanih sa doktoratima i magistraturom. Dovoljno je bilo juce u emisiji Utisak nedelje, Sapic ga vodi u zemlju NAMBIJU zaobilazeci nebitne drzave Kinu i Rusiju..

DZONI

pre 11 godina

Svi smo mi srecni sto Vi niste deo vlasti. A sto se tice Jeremica, nije bilo potrebe da govori pred toliko ucenih i skolovanih sa doktoratima. Dovoljno je bilo juce u emisiji Utisak nedelje, Sapic ga odvede u NAMBIJU po doktorat posto ga Jeremic nema.

Tamara

pre 11 godina

Sta Jeremic hoce? Zar nisu zakonom zabranjene duple funkcije i zar nisu neki poslanici vec davali ostavke na svoje funkcije? A Jeremic hoce i da bude predsednik skupstine UN i poslanik u Srbiji. Jeremic ovim krsi zakon i trebalo bi ga izvesti na sud.

igi

pre 11 godina

"Ovo je Demokratska stranka, to nije nešto što ide uz DS i ne bi se to desilo"
U ovo, na kraju svega, SR...E sam verovao samo zbog Djindjica,na tu foru ste sve i opljackali,kao: mi smo fini, kulturni i obrazovani!Posle Zorana ostao samo goli slj..!

Carapan

pre 11 godina

Sve ovo sto je Djilas rekao je prazna prica. Prave stavove DS po pitanju spoljne politike ali i unutrasnje rekao nam je sinoc Aleksandar Sapic ili tu postoji ozbiljne nesuglasice. Djilas prica pricu o zadrzavanju KiM u granicama Srbije a Sapic sinoc rece kako Jeremic dok je bio ministar spoljnih poslova je sprovodio neku svoju politiku koja nije bila vladina a on se u svim svojim susretima zalagao da KiM ostanu nas sastavni deo. Takodje visoki predstavnik DS sinoc kaze kako mu nisu bitne zemlje poput Brazila, Rusije, Kine, Australije i drugih a Djilas govori kako podrzava vladu kada zeli da saradjuje sa svima i da im je to sastavni deo paketa za izlazak iz krize Srbije koji su juce doneli. Ljudi moji pa ko ovde prica istinu Djilas ili Sapic? Imajmo u vidu da su oni clanovi iste stranke, ne politicki protivnici.

Zvonimir

pre 11 godina

Svojim dolaskom na mesto predsednika DSa poceo je pocetak kraja za DS kakav ja znam. Sve ono sto je krasilo DS i cemu su se stotine hiljada ljudi borili nestalo je izborom Djilasa za predsednika, jer Dilas misli da autotaritivnom politikom moze da vodi DS, on zaboravlja da je DS pre svega demokratska stranka koja ima svoje organe i delegate i da se sve odluke trebaju donositi u najsirem mogucem konsenzusu. Izgleda da je vlast udarila u glavu Djilasu a on nije ni svestan da je DS sada na nivou statisticke greske, jer mnogi beze glavom bez obzira od DSa kada vide sta se trenutno radi u samoj stranci. DS je porazen na izborima usled losih rezultata a kada je trebalo pogledati istini u oci i reci sta se desilo da nam gradjani vise ne veruju, sta se desilo sa nasim moralom, neko je dosao i celu ideju DSa unistio za jako kratko vreme.....

Spectator

pre 11 godina

Vidim da mnogima smeta što Đilas na svako pitanje odgovara direktno i jasno i što je uvek u stanju da kaže popu da je pop, a bobu bob. To je ona pozitivna ljudska osobina koju ne poseduje ni jedan od sadašnjih političara iz vlasti, a pogotovo oni koji su u vrhu vlasti. Ne morate biti nadprosečno inteligentni pa osetiti da oni svojim pričama vređaju vašu inteligenciju. Od ovoga izuzimam grupe SNS-ovaca koji se sa komentarima javljaju po zadatku, pa i ne iznenađuju mnoge izrečene nesuvislosti. Kod glasanja pokazuju da su im umovi i te kako zarobljeni, čega bi se morali osloboditi i početi koristiti inteligenciju koju poseduju u bilo kojoj meri.

Emilija

pre 11 godina

Iza ovih reci se kriju i svi prepoznaju: neutesnost i ocaj,jer niste na vlasti;bezanje od odgovornost,kad kazete da ne bi stavljali svoj potpis;licemernost,kad zalite sto Jeremic nije iskoristio sansu i obratio se govorom;zavist,jer nista niste uradili za vreme dok ste imali priliku i sto hteli to ili ne morate priznati daa Vas je Vlada za kratak period znacajno nadmasila po rezultatima.

viki975

pre 11 godina

Jeremic je imao korist od DS-a i pozicija na kojoj je sada je zahvaljujuci DS-u,a kad mu je trazeno da se odrekne jedne od funkcija onda je nastao problem...

Genije

pre 11 godina

Ironija je u tome što sve dok je on gradonačelnik, nažalost jeste deo vlasti. Možda nam i krene još bolje kad stvarno ne bude imao nikakve veze sa ovim narodom i državom.

yutopija

pre 11 godina

Pa pametan covek sto bi dolazio tamo gde ga ne zele,ti sad imas Gangulu pa snjim rukovodi,meni je zao sto uradiste ovo Jeremicu covek presedavajuci generalne skupstine UN-a samo zbog mrtvog mandata strasno.

crni

pre 11 godina

Meni je samo zao sto si se ti pojavio Djilase,svako ko je i malo vredeo je izbacen iz stranke i kako onda ja da verujem vama kad vam ni clanovi ne veruju vise.

...ostati kulturan...

pre 11 godina

Gospodine Đilas,
Boris Tadić je juče dobio veći aplauz od Vas. Eto vidite, ipak niste prvi čovek DS-a. Ovo je samo konstatacija koja je podgrejana Vašim odnosom prema delu studenata Srbije.

Bacate drvlje i kamenje na privatne fakultete deleći tako studente na one koji studiraju na državnim fakultetima i na one koji to čine na privatnim. Zašto dirate omladinu Srbije? Kao da idete protiv sebe. Da sam ironičan rekao bih, tako je to kad mašinski inžinjer krene da se bavi politikom. Ali, ne želim da Vas vređam. Ne, nikako. Nisam ni protiv jedne struke, i veoma poštujem i visoko cenim mašinske inžinjere - hvala im što vredno rade svoj posao. Ipak, zbog teškog omalovažavanja dela omladine Srbije, koje ste učinili, moram Vam postaviti jedno pitanje: Gospodine Đilas, koje ste Vi rezultate napravili u svojoj struci?

Vidite, bilo bi lepo da korigujete svoj stav prema studentima koji vredno studiraju na privatnim fakultetima. I molim Vas, nemojte mi zameriti na ovom obraćanju, jer sam dvadeset godina bio Vaš simpatizer. Više nisam... mnogi više nisu... i neće više biti.

Vaša šansa je bila u samokritici, u izdizanju iz pepela, u podršci omladine čiji ste deo odbacili.

Bonita

pre 11 godina

Nista drugo se i nebi ocekivalo,treba malo vise hrabrosti da se potpise nesto sto ne odgovara svima a i mi smo srecni sto nisi na vlasti,nemoj ni da se brines nece se to brzo ni desiti.
(Gavrilo, 18. mart 2013 21:20)

Budite ljubazni pa govorite u jednini, ima ljudi koji nisu nimalo srećni što su desničari na vlasti.

Makica D

pre 11 godina

Vaša izjava je u naj manju ruku hipokrizna.Svako, ko ima i malo dostojanstva neće doći za govornicu,obzirom da je izbačen iz stranke.Pitam se da li je to demokratija Demokracke stranke,izbacivanje neistomišljenika???

Jagodica88Bobica

pre 11 godina

Izbacili ste Jeremića zato što je jedini iz DS koga interesuje Srbija, i podržavam ga što se nije pojavio, da ga vređaju mnogo gori od njega. I pretvarate se, svesni ste šta bi bilo da se on pojavio.

dusan

pre 11 godina

buahaha pa ovo je ludnica :D sto bi rekli .... lud zbunjenog :D
i naravno da mu je drago sto nije deo ove vlasti jer su tako unistili i pokrali zemlju da je to strasno...
e a najludje je sto je u emisiji pominjao kao kakve su nam to akademije kad moze natasa bekvalac da bude u njima neki faktor a zaboravlja da je u toj istoj ovaj njegov doktorirao....

Ivanica Radić

pre 11 godina

Mnogo su srećni zato što DS više nije u vlasti... Samo vreme koje će nam trebati da se od njih oporavimo nije poznato , a kamoli koliko će nam trebati da ispravimo samo polovinu njihovih grešaka...

Jagoda

pre 11 godina

Kaze Djilas da je srećan sam što nije deo vlasti i što ne mora da stavi potpis na pipir u vezi sa Kosovom i tko pokazuje koliko je on u stvari "odgovoran" politicar.

Goran

pre 11 godina

Već mi je više muka od ovih BIVŠIH RADIKALSKIH komentatora!!! Zar mislite da će te nas normalne na ovaj način da preobratite?!
Setite se samo sta su do juče vaši lideri pričali, a onda se pkorijte vašim diplomama!!!!!!

Max

pre 11 godina

Kazete da Malovicevu treba podrzati, ej Malovicevu?! Kazete da je DS za postovanje zakona. Pa, te zakone je upravo Maloviceva od RIK-a, krsila. Kazete da ste za EU. Pa, institucije EU su vam rekle da je reforma losa. Kazete da ste za postovanje ljudskih prava. Pa, koliko gradjana Srbije danas tuzi drzavu za nepostovanje osnovnih ljudskih prava i ko ce sve to da plati? Pricate o Knezevicu, zasto nije smenjen? Pa, da li ste smenili Malovicevu i procesuirali za sukob interesa (afera "RIK")? Pitate zasto SNS podrzava Knezevica, a vi podrzavate Dulica? LAZ I PREVARA VAM JE JEDINI ALAT I JEDINI ZANAT!!!

Dimitrije

pre 11 godina

I ja sam srećan što vi niste na vlasti, a verujem i cela Srbija! Mene ste gospodine Đilas jednom prevarili da glasam za vas, hvala lepo, više nikad! Pozdrav! Dimitrije

Profesor

pre 11 godina

Naravno da ste srecni sto ne morate staviti svoj potpis. Uvek ste izbegavali odgovornost, i uvek je neko drugi kriv za Vase poraze. Zasto bi sada bilo drugacije. Srecom, postoje ljudi,koji su dobili izbore, i koji umeju da preuzmu odgovornost za to sto rade.

Kristina Ž

pre 11 godina

Pa što da ne budeš srećan? Tvoja DS je dovela Srbiju u mat paziciju, zarad opstanka na vlasti, pa sad, kad ste izgubili, nek potpisuje onaj ko bukvalno mora.

Mikica

pre 11 godina

Jeremic je najgrublji moguci nacin uklonjen iz DSa sto je neverovatna greska pre svega Djilasa koji je odgovoran za sve kljucne poteze stranke otkako je stupio na mesto predsednika. Ja koji sam podrzavao uvek DS i koji sam glasao za DS sada posle ovakve odluke i niza drugih nepromisljenih odluka ne zelim vise da ucestvujem u svemu ovome, jer je DS izgubila smisao i ideju zbog koje postoji toliko dugo. Razocaran sam i uvredjen, jer osim predznaka demokratska DS vise nema nicega demokratskog u svojim redovima.

grk64

pre 11 godina

Da strašno ti je žao Jeremića pa si potrčao da ga što pre izbaciš iz stranke da slučajno ne bi progovorio o prljavim radnjama koje ste sprovodili..

Micko

pre 11 godina

Srecni smo i svi mi!

A bili bi najsrecniji kad nekim cudom ni vi sto ste u opoziciji ni ovi sto su sada na vlasti nekako mogli da nestanete iz nasih zivota!

Objektivno

pre 11 godina

Bitno da podrzavas lopova Dulica dok se Jeremic svim snagama trudi da u srcu antisrpski nastrojene koalicije(citaj SAD) odbrani nase interese...

Zoran

pre 11 godina

"Ipak, srećan sam što nisam deo vlasti i što ne moram da stavim potpis na papir."
Neko ko na ovakav način beži od odgovornosti, ne bi trebalo da predvodi stranku kakva je DS.

POP

pre 11 godina

Ma daj čoveče,batali retoriku i prebacivanje odgovornosti na druge,osvrni se i vidi da si ti bio podbresednik stranke koja je zemlju zavila u crno.Shvati da tvoje vođenje stranke je dovelo do pada rejtinga na pola sa daljom tendencijom pada.Probudi se i daj ostavku dok nije kasno.

Perica

pre 11 godina

Ovo je vrhunac licemerja politike koju vodi DS, jer dati ovakvu izjavu znaci da DS nikada nije ni zeleo ni smeo da preuzme odgovornost po pitanju resavanja Kosova. Pa zar problem Kosova do skora nije bio u nadleznosti DSa? Sta su oni radili? Moze li Djilas da objasni, sta je DS ucinio za 8 godina na vlasti da resi problem Kosova? Jel moguce da je DS vodio Srbiju bez zelje i volje da resi Kosovsko pitanje? U Srbiji se jos jednom pokazuje kao aksiom u politici da je bolje ako nepopularne poteze moze da uradi neko drugi. SNS upravo i cenim iz razloga sto je to jedina partija kod nas koja je spremna da se uhvati u kostac sa problemima bez obzira koliko to bilo tesko i bolno po nas, jer ono sto resimo danas necemo resavati sutra. Narod takvu politiku postuje i prepoznaje kao nesto novo, drugacije i svrsishodno jer do sada su se problemi svesno gurali pod tepih a ova vlast ih konacno pokusava i resiti.

Anđa

pre 11 godina

Politička saglasnost. Politička saglasnost. Politička saglasnost. Politička saglasnost...
Nadam se da će za mog života i to da vidim.

Goran

pre 11 godina

Kaze da mu rejting nije bitan, a glavni argument protiv Tadica je bio 22% na izborima?? Trazi da bivsi ministri vrate mandate, opet zbog 22% na izborima. A rejting pada li pada u opoziciji.
Ono sto je takodje jako interesantno je da se u 21 veku prica o drzavnim preduzecima. I to jos prica privatnik. Umesto da bas zato glavna tema programa bude stvaranje ambijenta za normalno poslovanje privatnim kompanijama i preduzetnicima, on prica o drzavnim kompanijama...
Zaista neverovatno.

Djole

pre 11 godina

A zbog cega bi covek bez potrebe trosio svoje reci kada su tu bili prisutni mnogo uceni kadar sa doktoratima. I onda jos da se nadje neko sa tim doktoratom pa da mu objasni da su Rusija i Kina nebitne zemlje, i da ga uputi u NAMBIJU. U ostalom mozda bi mu i uzvikivali A STA SRBIJA IMA OD TOGA.

dexter

pre 11 godina

Vidi, meni nije zao cak naprotiv! Daleko od toga da si mi i ti prirastao srcu ali gdin Predsednik UN i vaseljenje kao i predsednik TSS..ne bih dalje muka mi je..

Bogdanka

pre 11 godina

Ne znam ko mu je PR, ali ovo je već posao. Ono juče je bilo da se čovek prekrsti.
Ovo je em prilika da se sve lepo objasni, što je stvarno potrebno za svaku stranku, em je samom gradonačelniku ekstra prilika da se istakne posle ono juče, da se ne lažemo :).

Neko Iz Mase

pre 11 godina

Samo neka je tvoja poledjina na suvom.

Nista, ti onda viri iza coska i broji svoje parice.
Kada sve bude "gotovo", ti se pojavi i postani heroj.

Ima u Srbiji jedan epitet za takve, ali ovo je pristojan sajt,
te se bojim da nece biti objavljen.

Ja sam

pre 11 godina

,,On je rekao da kada Demokratska stranka bude osvojila republičku vlast, neće više biti partijskih direktora. On je za primer naveo Beograd"

Apsolutna neistina. Primer GSP-a:
Ne samo kompletno rukovodstvo( DS, SPS, URS), Upravni i Nadzorni odbor, ves se sa politizacijom kadra ide i do poslovodja i rasporedjivaca.
Cak i vozaci dobijaju dobre linije i smene prema tome da li su clanovi ili ne neke stranke.

Nev

pre 11 godina

A tek sto bi gradjani Srbije bili srecni da vama svim "politicarima" od DS-a do SNS-a vidi ledja i da vise nikad nebudete deo vlasti :D....

Dušan.

pre 11 godina

Sto znači da nisi odlučan! Srbija treba u ovom vremenu odlučne političare, a ne "babe" koje će samo sedeti u foteljama,upošljavati svoju rodbinu i pljačkati Srbiju i njen narod! Ovo će očigledno biti godina "D" !

andrija

pre 11 godina

Neki pojedinci zaista umeju da me zasmeju, pitam se gde im je pamet retorika pa i smelost bila prethodnih deset godina, sve sto kazu vrti se oko istog da sadasnja vlada ne valja...ok a ja se pitam da li su svesni da je njihova bila jos gora, da je trenutno stanje u zemlji i problemi posledica njihovog rukovodjenja i njihove politike, da nezaposlenost raste zahvaljujuci silnim privatizacijama kao i politikom istih, umesto da konacno se opredele za svoju politiku koja ide u pogresnom smeru, da konsoliduju svoje redove da pociste za sobom i da konacno pronadju legitimitet oni se uporno bave drugima...gospodo u pogresnom ste vozu i svaka stanica vam je pogrena te stoga se bavite malo sobom dok ne bude prekasno jer ako bude ucicete samo u anale postojanja

Благојевић

pre 11 godina

Ја мислим и да је већина Србије такође срећна. Госпидину Ђиласу се морају признати неки успјеси али неби требао да се понаша као да никада није био на власти и да указује на пропусте владајуће гарнитуре, које је и сам правио и још прави. Јеремића му Србија неће опростити

MiraO.

pre 11 godina

Juče se u Utisku nedelje video sav potencijal DS-a. U jednom trenutku sam se uplašila za gosp, Jeremića, jer on ipak nije Denis Šefik. Još bih volela da mi neko kaže na kojim visokoškolskim ustanovama je doktorirao gosp. Šapić. Interesantno je da mu u biografiji piše da je "doktor nauka". Ne sećam se da postoji takvo zanimanje.

Nambijac

pre 11 godina

Đilas izjavio da DS nikada nije i neće zapošljavati partijske kadrove! Nije ni trepnuo. Obraz k'o đon. Kao da smo svi pali sa marsa... vidimo se na izborima, voleo bih da su sutra, jedva čekam da vas vidim ispod cenzusa

Jaca

pre 11 godina

Boze svaki dan druga ploca...konsoliduj svoje redove i usmeri u jednom pravcu izlaganje i ciljeve...a to da je neko srecan normalno kada su dzepovi puni pitaj te ga ovo pitanje kada su se isti isprazne

Gavrilo

pre 11 godina

Nista drugo se i nebi ocekivalo,treba malo vise hrabrosti da se potpise nesto sto ne odgovara svima a i mi smo srecni sto nisi na vlasti,nemoj ni da se brines nece se to brzo ni desiti.

Analiticar

pre 11 godina

Slusao sam Djilasa. Sve sto je rekao u pravu je.Od Jeremica pa do skolstva. Ja znam da ce se javiti citaoci Kurira koji ce da kritikuju ali to je vec njihov problem

Мирко712

pre 11 godina

А шта је човек могао да каже за 3 минута. Бојали сте се ви да би дужим говором могао да убеди делегате да си погрешио. Избацили сте најбољег човека из ДС, а са њим и много нас обичних чланова.

Katja

pre 11 godina

Gospodine Đilas, bili ste na vlasti, ništa niste uradili za Srbiju, doveli ste je do ivice propasti....o čemu vi sad pričate?!!!Šta ste vi uradili za Kosovo, ništa.

Jovan Jovanovic

pre 11 godina

"... srecan sam što ne moram da stavim potpis na pipir..." ETO TAKAV SI TI COVEK.
Skloni se iz politike. Najbolje za narod, tebe i tvoju porodicu.
cika Jova

lakki

pre 11 godina

Najbolji nacin da Srbija izadje iz krize je da vi polozite racune kako ste nas zaduzili i GDE SU TE PARE a onda da odete sa politicke scene kako ko po zaslugama i..u odredjenim ustanovama i date sansu nekim postenijim ljudima kojima nece biti bitan dzep vec sudbina i buducnost nase dece.

Tačka.

pre 11 godina

"Upitan šta je sa ocenom rada bivših ministara Snežane Malović i Olivera Dulića, Đilas je rekao da oni zaslužuju da ih DS podrži. Malovićeva nije bila loš ministar, kaže predsednik DS-a."

Ako ovu izjavu neko može da podrži svaka mu čast, onda taj neko i zaslužuje da mu Đilas bude predsednik.

AHIL

pre 11 godina

Djilas nas je veceras podsetio da je Demokratska stranka juče "usvojila jedan ozbiljan program za izlazak iz ove krize". G.Djilas 12 godina ste imali da Srbiju ucinite boljom a vi tek sada imate program!Ja razumem da ste vodili racuna o svojoj firmi, ona nije u gubitku kao Srbija ali pustite sada druge ljude da pomognu ako mogu, nemojte im otezavati, nisu ovde u pitanju samo fotelje vec zivoti svih nas.

blaza

pre 11 godina

Deluje zaista smesno da DS ima plan za izlazak iz krize i ko drugi, vec Djelic ga obrazlagao. Gde behu oni, a gde mi, gradjani Srbije, sve ove godine za nama?!

Nambija

pre 11 godina

Izvizdavanje Vuka Jeremica nije nesto sto ide uz DS!? On nas izgleda laze, ili mi se cini, sinoc Gangula prica jedno, ovaj sada drugo. Da mu je zao Jeremica on ga ne bi izbacivao iz stranke, a sinoc su pokazali koliko im je kadar strucan i obrazovan. Gospodin doktor je pokazao da ne zna dve proste recenice da kaze.

Dejan

pre 11 godina

E zato sto ti Malovicka nije bila los ministar i zato sto tvrdis da nju i Dulica treba podrzati, od mene i moje cele porodice DS vise NIKAD nece dobiti glas!
Zbogom

Princ

pre 11 godina

Nije tebi zao nista,ti si bio spreman i za jednu i za drugu opciju.Ako si ovako postupio prema svojim do jucerasnjim stranackim kolegama kako se samo odnosis prema politickim neistomisljenicima.Losa raklama ali izgleda da u ovom slucaju vazi ona izreka "nije bitno kakva je reklama jer svaka reklama je reklama".

izborko

pre 11 godina

ovaj covek vise ne zna sta prica....gotov je.
Ovi su iskljuceni jer nisu vratili mandat a Sutanovac ne vraca mandat,Bogdanovic isto ne vraca kao da je neki faktor resenja krize na Kosovu!!!
Malovicka dobro radila posao ministra a posle pola minuta izjavi da je najvazniji njen posao,reforma pravosudja lose uradjena.
DS ne zvizdi i vredja svoje clanove ali zato Djilasova desna ruka,Sapic izjavi da ga ne interesuje odluka Ustavnog suda.
- mislim da Djilas gubi konce u svim kombinacijama...a gradske institucije polagano se raspadaju....oko mosta niko vise i ne pita,svi znaju da se nista ne radi...tj. veoma malo.....sve se u gradu resava dizanjem cena.

jugo

pre 11 godina

Djilas : "...ja verujem da ce se problem Kosova brzo resiti i moramo da odredjeni broj ljudi koji ce se iseliti odozdo da smestimo ovde a da se posle posvetimo EU..."

I sta sad. Pakujte kofere i bezite ljudi jer ocigledno je da se sve prodaje. Cuvajte glave.

Miroslava

pre 11 godina

Jeremić je svojim postupkom rekao šta je imao. Brzo je zaboravio da je tu gde jeste upravo zahvaljujući DS-u, ali mu sad ne odgovara jer Đilasom ne može da manipuliše kao što je mogao Tadićem. Sramno.

Lola

pre 11 godina

Dosta vise sa DS-om. Oni nisu vise na vlasti i ne odlucuju o nama. Neka se bave svojim poslom a ko ce i zasto glasati za njih nikoga se vise ne tice. Daj da malo gledamo ove sto nam sad kroje zivote,

Nambijac

pre 11 godina

Đilas izjavio da DS nikada nije i neće zapošljavati partijske kadrove! Nije ni trepnuo. Obraz k'o đon. Kao da smo svi pali sa marsa... vidimo se na izborima, voleo bih da su sutra, jedva čekam da vas vidim ispod cenzusa

Dejan

pre 11 godina

E zato sto ti Malovicka nije bila los ministar i zato sto tvrdis da nju i Dulica treba podrzati, od mene i moje cele porodice DS vise NIKAD nece dobiti glas!
Zbogom

AHIL

pre 11 godina

Djilas nas je veceras podsetio da je Demokratska stranka juče "usvojila jedan ozbiljan program za izlazak iz ove krize". G.Djilas 12 godina ste imali da Srbiju ucinite boljom a vi tek sada imate program!Ja razumem da ste vodili racuna o svojoj firmi, ona nije u gubitku kao Srbija ali pustite sada druge ljude da pomognu ako mogu, nemojte im otezavati, nisu ovde u pitanju samo fotelje vec zivoti svih nas.

izborko

pre 11 godina

ovaj covek vise ne zna sta prica....gotov je.
Ovi su iskljuceni jer nisu vratili mandat a Sutanovac ne vraca mandat,Bogdanovic isto ne vraca kao da je neki faktor resenja krize na Kosovu!!!
Malovicka dobro radila posao ministra a posle pola minuta izjavi da je najvazniji njen posao,reforma pravosudja lose uradjena.
DS ne zvizdi i vredja svoje clanove ali zato Djilasova desna ruka,Sapic izjavi da ga ne interesuje odluka Ustavnog suda.
- mislim da Djilas gubi konce u svim kombinacijama...a gradske institucije polagano se raspadaju....oko mosta niko vise i ne pita,svi znaju da se nista ne radi...tj. veoma malo.....sve se u gradu resava dizanjem cena.

Tačka.

pre 11 godina

"Upitan šta je sa ocenom rada bivših ministara Snežane Malović i Olivera Dulića, Đilas je rekao da oni zaslužuju da ih DS podrži. Malovićeva nije bila loš ministar, kaže predsednik DS-a."

Ako ovu izjavu neko može da podrži svaka mu čast, onda taj neko i zaslužuje da mu Đilas bude predsednik.

blaza

pre 11 godina

Deluje zaista smesno da DS ima plan za izlazak iz krize i ko drugi, vec Djelic ga obrazlagao. Gde behu oni, a gde mi, gradjani Srbije, sve ove godine za nama?!

Nambija

pre 11 godina

Izvizdavanje Vuka Jeremica nije nesto sto ide uz DS!? On nas izgleda laze, ili mi se cini, sinoc Gangula prica jedno, ovaj sada drugo. Da mu je zao Jeremica on ga ne bi izbacivao iz stranke, a sinoc su pokazali koliko im je kadar strucan i obrazovan. Gospodin doktor je pokazao da ne zna dve proste recenice da kaze.

MiraO.

pre 11 godina

Juče se u Utisku nedelje video sav potencijal DS-a. U jednom trenutku sam se uplašila za gosp, Jeremića, jer on ipak nije Denis Šefik. Još bih volela da mi neko kaže na kojim visokoškolskim ustanovama je doktorirao gosp. Šapić. Interesantno je da mu u biografiji piše da je "doktor nauka". Ne sećam se da postoji takvo zanimanje.

Micko

pre 11 godina

Srecni smo i svi mi!

A bili bi najsrecniji kad nekim cudom ni vi sto ste u opoziciji ni ovi sto su sada na vlasti nekako mogli da nestanete iz nasih zivota!

Jovan Jovanovic

pre 11 godina

"... srecan sam što ne moram da stavim potpis na pipir..." ETO TAKAV SI TI COVEK.
Skloni se iz politike. Najbolje za narod, tebe i tvoju porodicu.
cika Jova

Ja sam

pre 11 godina

,,On je rekao da kada Demokratska stranka bude osvojila republičku vlast, neće više biti partijskih direktora. On je za primer naveo Beograd"

Apsolutna neistina. Primer GSP-a:
Ne samo kompletno rukovodstvo( DS, SPS, URS), Upravni i Nadzorni odbor, ves se sa politizacijom kadra ide i do poslovodja i rasporedjivaca.
Cak i vozaci dobijaju dobre linije i smene prema tome da li su clanovi ili ne neke stranke.

Objektivno

pre 11 godina

Bitno da podrzavas lopova Dulica dok se Jeremic svim snagama trudi da u srcu antisrpski nastrojene koalicije(citaj SAD) odbrani nase interese...

lakki

pre 11 godina

Najbolji nacin da Srbija izadje iz krize je da vi polozite racune kako ste nas zaduzili i GDE SU TE PARE a onda da odete sa politicke scene kako ko po zaslugama i..u odredjenim ustanovama i date sansu nekim postenijim ljudima kojima nece biti bitan dzep vec sudbina i buducnost nase dece.

Miroslava

pre 11 godina

Jeremić je svojim postupkom rekao šta je imao. Brzo je zaboravio da je tu gde jeste upravo zahvaljujući DS-u, ali mu sad ne odgovara jer Đilasom ne može da manipuliše kao što je mogao Tadićem. Sramno.

Мирко712

pre 11 godina

А шта је човек могао да каже за 3 минута. Бојали сте се ви да би дужим говором могао да убеди делегате да си погрешио. Избацили сте најбољег човека из ДС, а са њим и много нас обичних чланова.

Jagodica88Bobica

pre 11 godina

Izbacili ste Jeremića zato što je jedini iz DS koga interesuje Srbija, i podržavam ga što se nije pojavio, da ga vređaju mnogo gori od njega. I pretvarate se, svesni ste šta bi bilo da se on pojavio.

Djilase, vi ste najslabija karika, mozete kuci

pre 11 godina

-Ali VRH mi je što se Jeremić plašio zviždanja i šta znam čega :). Čovek je kralj drame, ko ga ne zna skupo bi ga platio.
(Andjelija, 18. mart 2013 22:41)
Pitam ja danas cistacicu kod mene na poslu Ssma kako ste?
"Evo cistim i smejem se."
Sto?
"jao pa vi sinoc niste gledali utisak nedelje? ja nisam skolovana,ali onaj fond dreci doktora nauka je ipak nesto porazavajuce"
Kad sam saznao ko su bili gosti,znao sam o kome prica.
Ako je Sapic,Trivan,Pajitic,Djelic,...mene samo zanima sa kim Djilas namerava da sprovodi reformu?
Tek veceras sam stigao da pogledam utisak nedelje i ne verujem sta sam se svega naslusao?!
Djilas sa Plitvica izbegao posle 1945,Sapic izbeglica 65/6 i jednostavno neverica.
Jel ima neko sa fakultetom a da nije filozof,pravnik,ekonomista,menadzer u ovoj zemlji ili se svi tretiramo kao paori i niza rasa?
Vidim oni sa cuke i gudure su nedostizni?

Lola

pre 11 godina

Dosta vise sa DS-om. Oni nisu vise na vlasti i ne odlucuju o nama. Neka se bave svojim poslom a ko ce i zasto glasati za njih nikoga se vise ne tice. Daj da malo gledamo ove sto nam sad kroje zivote,

Mikica

pre 11 godina

Jeremic je najgrublji moguci nacin uklonjen iz DSa sto je neverovatna greska pre svega Djilasa koji je odgovoran za sve kljucne poteze stranke otkako je stupio na mesto predsednika. Ja koji sam podrzavao uvek DS i koji sam glasao za DS sada posle ovakve odluke i niza drugih nepromisljenih odluka ne zelim vise da ucestvujem u svemu ovome, jer je DS izgubila smisao i ideju zbog koje postoji toliko dugo. Razocaran sam i uvredjen, jer osim predznaka demokratska DS vise nema nicega demokratskog u svojim redovima.

Max

pre 11 godina

Kazete da Malovicevu treba podrzati, ej Malovicevu?! Kazete da je DS za postovanje zakona. Pa, te zakone je upravo Maloviceva od RIK-a, krsila. Kazete da ste za EU. Pa, institucije EU su vam rekle da je reforma losa. Kazete da ste za postovanje ljudskih prava. Pa, koliko gradjana Srbije danas tuzi drzavu za nepostovanje osnovnih ljudskih prava i ko ce sve to da plati? Pricate o Knezevicu, zasto nije smenjen? Pa, da li ste smenili Malovicevu i procesuirali za sukob interesa (afera "RIK")? Pitate zasto SNS podrzava Knezevica, a vi podrzavate Dulica? LAZ I PREVARA VAM JE JEDINI ALAT I JEDINI ZANAT!!!

x

pre 11 godina

Najveca lji.. koja se ikada pojavila na politickoj sceni!DNO DNO od coveka!
Do skoro je na sav glas trazio izbore,promene...sad kad je osetio da ce ova vlast da prekine mucenje oko Kosova i verovatno da ga velikim delom prepusti,uz neke sitne povlastice...on te iste izbore sad ne zeli i ceka da se bruka svali na Nikolica,Dacica i Vucica sto su "prodali" Kosovo..pa onda da ih pokopava na sav glas i dize bunu..bednik!
Nikad vise ovaj ol.. na vlast ne sme doci!

grk64

pre 11 godina

Da strašno ti je žao Jeremića pa si potrčao da ga što pre izbaciš iz stranke da slučajno ne bi progovorio o prljavim radnjama koje ste sprovodili..

jugo

pre 11 godina

Djilas : "...ja verujem da ce se problem Kosova brzo resiti i moramo da odredjeni broj ljudi koji ce se iseliti odozdo da smestimo ovde a da se posle posvetimo EU..."

I sta sad. Pakujte kofere i bezite ljudi jer ocigledno je da se sve prodaje. Cuvajte glave.

Princ

pre 11 godina

Nije tebi zao nista,ti si bio spreman i za jednu i za drugu opciju.Ako si ovako postupio prema svojim do jucerasnjim stranackim kolegama kako se samo odnosis prema politickim neistomisljenicima.Losa raklama ali izgleda da u ovom slucaju vazi ona izreka "nije bitno kakva je reklama jer svaka reklama je reklama".

...ostati kulturan...

pre 11 godina

Gospodine Đilas,
Boris Tadić je juče dobio veći aplauz od Vas. Eto vidite, ipak niste prvi čovek DS-a. Ovo je samo konstatacija koja je podgrejana Vašim odnosom prema delu studenata Srbije.

Bacate drvlje i kamenje na privatne fakultete deleći tako studente na one koji studiraju na državnim fakultetima i na one koji to čine na privatnim. Zašto dirate omladinu Srbije? Kao da idete protiv sebe. Da sam ironičan rekao bih, tako je to kad mašinski inžinjer krene da se bavi politikom. Ali, ne želim da Vas vređam. Ne, nikako. Nisam ni protiv jedne struke, i veoma poštujem i visoko cenim mašinske inžinjere - hvala im što vredno rade svoj posao. Ipak, zbog teškog omalovažavanja dela omladine Srbije, koje ste učinili, moram Vam postaviti jedno pitanje: Gospodine Đilas, koje ste Vi rezultate napravili u svojoj struci?

Vidite, bilo bi lepo da korigujete svoj stav prema studentima koji vredno studiraju na privatnim fakultetima. I molim Vas, nemojte mi zameriti na ovom obraćanju, jer sam dvadeset godina bio Vaš simpatizer. Više nisam... mnogi više nisu... i neće više biti.

Vaša šansa je bila u samokritici, u izdizanju iz pepela, u podršci omladine čiji ste deo odbacili.

Goran

pre 11 godina

Već mi je više muka od ovih BIVŠIH RADIKALSKIH komentatora!!! Zar mislite da će te nas normalne na ovaj način da preobratite?!
Setite se samo sta su do juče vaši lideri pričali, a onda se pkorijte vašim diplomama!!!!!!

Ivanica Radić

pre 11 godina

Mnogo su srećni zato što DS više nije u vlasti... Samo vreme koje će nam trebati da se od njih oporavimo nije poznato , a kamoli koliko će nam trebati da ispravimo samo polovinu njihovih grešaka...

Dimitrije

pre 11 godina

I ja sam srećan što vi niste na vlasti, a verujem i cela Srbija! Mene ste gospodine Đilas jednom prevarili da glasam za vas, hvala lepo, više nikad! Pozdrav! Dimitrije

Spectator

pre 11 godina

Vidim da mnogima smeta što Đilas na svako pitanje odgovara direktno i jasno i što je uvek u stanju da kaže popu da je pop, a bobu bob. To je ona pozitivna ljudska osobina koju ne poseduje ni jedan od sadašnjih političara iz vlasti, a pogotovo oni koji su u vrhu vlasti. Ne morate biti nadprosečno inteligentni pa osetiti da oni svojim pričama vređaju vašu inteligenciju. Od ovoga izuzimam grupe SNS-ovaca koji se sa komentarima javljaju po zadatku, pa i ne iznenađuju mnoge izrečene nesuvislosti. Kod glasanja pokazuju da su im umovi i te kako zarobljeni, čega bi se morali osloboditi i početi koristiti inteligenciju koju poseduju u bilo kojoj meri.

Djole

pre 11 godina

A zbog cega bi covek bez potrebe trosio svoje reci kada su tu bili prisutni mnogo uceni kadar sa doktoratima. I onda jos da se nadje neko sa tim doktoratom pa da mu objasni da su Rusija i Kina nebitne zemlje, i da ga uputi u NAMBIJU. U ostalom mozda bi mu i uzvikivali A STA SRBIJA IMA OD TOGA.

Analiticar

pre 11 godina

Slusao sam Djilasa. Sve sto je rekao u pravu je.Od Jeremica pa do skolstva. Ja znam da ce se javiti citaoci Kurira koji ce da kritikuju ali to je vec njihov problem

POP

pre 11 godina

Ma daj čoveče,batali retoriku i prebacivanje odgovornosti na druge,osvrni se i vidi da si ti bio podbresednik stranke koja je zemlju zavila u crno.Shvati da tvoje vođenje stranke je dovelo do pada rejtinga na pola sa daljom tendencijom pada.Probudi se i daj ostavku dok nije kasno.

Postovatelj

pre 11 godina

Djilase, i ja sam srecan sto nisi u vlasti i nadam se da nikad neces ni biti, i takodje se nadam da ces nestati iz svih ovih vesti.

Goran

pre 11 godina

Kaze da mu rejting nije bitan, a glavni argument protiv Tadica je bio 22% na izborima?? Trazi da bivsi ministri vrate mandate, opet zbog 22% na izborima. A rejting pada li pada u opoziciji.
Ono sto je takodje jako interesantno je da se u 21 veku prica o drzavnim preduzecima. I to jos prica privatnik. Umesto da bas zato glavna tema programa bude stvaranje ambijenta za normalno poslovanje privatnim kompanijama i preduzetnicima, on prica o drzavnim kompanijama...
Zaista neverovatno.

crni

pre 11 godina

Meni je samo zao sto si se ti pojavio Djilase,svako ko je i malo vredeo je izbacen iz stranke i kako onda ja da verujem vama kad vam ni clanovi ne veruju vise.

Medicinski

pre 11 godina

(...ostati kulturan..., 18. mart 2013 22:26)

Grešite.
Omladina sa privatnih fakulteta koju je Đilas "omalovažio" je zapravo - omalovažila sama sebe.
Stvarno je sjajno učiti dan pred ispit, eventualno još par dana pisati seminarski rad, slatko je imati nekakvo zvanje i diplomu, ne?

Ah, da - da ne bude neke dileme, ja sam star čovek, iz doba Jure (pre no što je korupcija ušla u modu), kada se studiralo (i veoma mnogo učilo) iz ljubavi prema Znanju i konkretnom Pozivu.
A zbog čega vi studirate?

O tome vam pričam.

Olja

pre 11 godina

"Pre dvadeset godina da je DS došao na vlast ne bi bilo rata, mrtvih, itd..." ok, a zašto posle 12 godina DS-vladavine nema rezultata? Gde je Srbija? U EU? Tito je kriv, ili ne znam ni ja ko, za ovu protraćenu deceniju, i više... Izbacivanje Jeremića, hmmm? Glup potez, potez zavidnog čoveka.

Zoran

pre 11 godina

"Ipak, srećan sam što nisam deo vlasti i što ne moram da stavim potpis na papir."
Neko ko na ovakav način beži od odgovornosti, ne bi trebalo da predvodi stranku kakva je DS.

Realno

pre 11 godina

12 godina vladavine DS-a?Ja u ovoj zemlji zivim 30 godina i koliko se secam posle 5.oktobra sve danasnje parlamentarne stranke su bile vlast:
SNS koalicija-znacajan broj njhovih poslanika cine oni koji su nekad bili u partijama na vlasti Sormaz (DSS),Mujo Mukovic i Cvijan (DS),Velimir ILic bio ministar u dve Kostunicine Vlade,Karici bili na vlasti u gradu Beogradu i beogradskim opstinama,a od ministara konkretno Goran Knezevic(DS) i Zorana MIhajlovic (G17)
SPS 5 godina njihovi ministri sede u Vladi Srbije,podrzali manjinsku Vladu VK,a za uzvrat dobili mesta u UO javnih preduzeca,gde je mesecna naknada za clana UO u "Telekomu Srbije" bila ni manje ni vise nego 160000!
URS od 2004. neizostavni deo svake Vlade Srbije,a pre toga tri godine Dinkic je bio guverner tadasnje NBJ,a gde su mu svi blizi saradnici bili danasnji drzavni sekretari,pomocnici ministara,direktori agencija i uprava!
DSS Kostunica 4 godine bio premijer,a pre toga predsednik SRJ 2 ipo godine,u Djindjicevoj Vladi ucestvovali pola godine,a iz nje izasli posle izrucenja MIlosevica Hagu!
LDP i kolaicija-Cedomir Jovanovic i Zarko Korac bili potpredsednici Djindjive Vlade,SPO imao znacajnu ulogu u prvoj Vladi VK s obzirom da je imao nekoliko ministara,a Vuk Draskovic bio sef diplomatije,a takodje su bili deo vladajuce kolaicije u proslom mandatu!
Rasiim Ljajic ministar u trecoj Vladi uzastopno,a pre toga bio ministar u bivsoj Saveznoj Vladi SRJ i savetu ministara DZ SCG!

Perica

pre 11 godina

Ovo je vrhunac licemerja politike koju vodi DS, jer dati ovakvu izjavu znaci da DS nikada nije ni zeleo ni smeo da preuzme odgovornost po pitanju resavanja Kosova. Pa zar problem Kosova do skora nije bio u nadleznosti DSa? Sta su oni radili? Moze li Djilas da objasni, sta je DS ucinio za 8 godina na vlasti da resi problem Kosova? Jel moguce da je DS vodio Srbiju bez zelje i volje da resi Kosovsko pitanje? U Srbiji se jos jednom pokazuje kao aksiom u politici da je bolje ako nepopularne poteze moze da uradi neko drugi. SNS upravo i cenim iz razloga sto je to jedina partija kod nas koja je spremna da se uhvati u kostac sa problemima bez obzira koliko to bilo tesko i bolno po nas, jer ono sto resimo danas necemo resavati sutra. Narod takvu politiku postuje i prepoznaje kao nesto novo, drugacije i svrsishodno jer do sada su se problemi svesno gurali pod tepih a ova vlast ih konacno pokusava i resiti.

viki975

pre 11 godina

Jeremic je imao korist od DS-a i pozicija na kojoj je sada je zahvaljujuci DS-u,a kad mu je trazeno da se odrekne jedne od funkcija onda je nastao problem...

pasivni demokrata

pre 11 godina

Ja zaista vise nemam reci kada su ovakve izjave u pitanju! Gospodine Djilas, molim vas da nas postedite gluposti,laznog moralisanja i ostalog. Muka nam je,gde god da se okrenemo sve je zuto i zaprljano! Mi bi samo normalno da zivimo,pustite nas!!!

Katja

pre 11 godina

Gospodine Đilas, bili ste na vlasti, ništa niste uradili za Srbiju, doveli ste je do ivice propasti....o čemu vi sad pričate?!!!Šta ste vi uradili za Kosovo, ništa.

Makica D

pre 11 godina

Vaša izjava je u naj manju ruku hipokrizna.Svako, ko ima i malo dostojanstva neće doći za govornicu,obzirom da je izbačen iz stranke.Pitam se da li je to demokratija Demokracke stranke,izbacivanje neistomišljenika???

mix

pre 11 godina

toliko o hrabrosti da se preuzme odgovornost kada je najteze. e djilasu...daleko si od ozbiljno politicara...ds se urusava kao kula od karata.

dusan

pre 11 godina

buahaha pa ovo je ludnica :D sto bi rekli .... lud zbunjenog :D
i naravno da mu je drago sto nije deo ove vlasti jer su tako unistili i pokrali zemlju da je to strasno...
e a najludje je sto je u emisiji pominjao kao kakve su nam to akademije kad moze natasa bekvalac da bude u njima neki faktor a zaboravlja da je u toj istoj ovaj njegov doktorirao....

Jovan

pre 11 godina

Ozbiljan političar ne bira vreme kada će biti na vlasti.Niko nije srećan što se Srbija trenutno nalazi u ovakvoj situaciji. Jedan od glavnih krivaca je i prethodna vlast. Da su oni vodili ispravnu politiku situacija bi bila daleko bolja. Ova vlast ima veoma težak zadatak i pokušava da ga reši na najbolji način. Dosadašnje aktivnosti pokazuju da su na pravom putu.

Profesor

pre 11 godina

Naravno da ste srecni sto ne morate staviti svoj potpis. Uvek ste izbegavali odgovornost, i uvek je neko drugi kriv za Vase poraze. Zasto bi sada bilo drugacije. Srecom, postoje ljudi,koji su dobili izbore, i koji umeju da preuzmu odgovornost za to sto rade.

Izbacen

pre 11 godina

Sto niste sproveli to dok ste bili na vlasti? Sad je kasno i nadam se da vise necete vladati! Sutra nova vestDjilas izbacio sam sebe iz stranke¡

nekoime

pre 11 godina

pa da ministarka pravde je dobro radila po njemu a ostali koji njemu ne.odgovaraju onda je narod odlucio...koji dvosteuki arsini...ovaj valja po njegovoj odluci a ko ne valja onda se krije iza naroda....sto ne kazes djilase ja njih cimam radi podrske malovicka mi je dala jeremic nije i to je cela istina....sklanjam konkurenciju i utvrdjujem svoju poziciju....koji demagog,majko mila...a vi,mediji,ne znam sto im dajete oliki publicitet kad au pali sa rejtingom i nine uredu da imaju vecu paznju od drugih...

Kristina Ž

pre 11 godina

Pa što da ne budeš srećan? Tvoja DS je dovela Srbiju u mat paziciju, zarad opstanka na vlasti, pa sad, kad ste izgubili, nek potpisuje onaj ko bukvalno mora.

baka

pre 11 godina

Pa ovakvi nama politicari trebaju, pravi je lider nema sta! Jel ovaj zeli da bude predsjednik ili tako nesto a srecan je sto nema odgovornosti? Svijetla stranka nema sta, ali bar je od srca iskreno po prvi put u zivotu nesto rekao.

biberce

pre 11 godina

I ja sam srecan sto ti Djilas nisi deo vlasti,vidi kako nm lepo ide bez tebe,jos mali cemo i u Evropu uci bez tebe a sve zaslugom ove vlade.

Bonita

pre 11 godina

Nista drugo se i nebi ocekivalo,treba malo vise hrabrosti da se potpise nesto sto ne odgovara svima a i mi smo srecni sto nisi na vlasti,nemoj ni da se brines nece se to brzo ni desiti.
(Gavrilo, 18. mart 2013 21:20)

Budite ljubazni pa govorite u jednini, ima ljudi koji nisu nimalo srećni što su desničari na vlasti.

Dušan.

pre 11 godina

Sto znači da nisi odlučan! Srbija treba u ovom vremenu odlučne političare, a ne "babe" koje će samo sedeti u foteljama,upošljavati svoju rodbinu i pljačkati Srbiju i njen narod! Ovo će očigledno biti godina "D" !

Благојевић

pre 11 godina

Ја мислим и да је већина Србије такође срећна. Госпидину Ђиласу се морају признати неки успјеси али неби требао да се понаша као да никада није био на власти и да указује на пропусте владајуће гарнитуре, које је и сам правио и још прави. Јеремића му Србија неће опростити

Carapan

pre 11 godina

Sve ovo sto je Djilas rekao je prazna prica. Prave stavove DS po pitanju spoljne politike ali i unutrasnje rekao nam je sinoc Aleksandar Sapic ili tu postoji ozbiljne nesuglasice. Djilas prica pricu o zadrzavanju KiM u granicama Srbije a Sapic sinoc rece kako Jeremic dok je bio ministar spoljnih poslova je sprovodio neku svoju politiku koja nije bila vladina a on se u svim svojim susretima zalagao da KiM ostanu nas sastavni deo. Takodje visoki predstavnik DS sinoc kaze kako mu nisu bitne zemlje poput Brazila, Rusije, Kine, Australije i drugih a Djilas govori kako podrzava vladu kada zeli da saradjuje sa svima i da im je to sastavni deo paketa za izlazak iz krize Srbije koji su juce doneli. Ljudi moji pa ko ovde prica istinu Djilas ili Sapic? Imajmo u vidu da su oni clanovi iste stranke, ne politicki protivnici.

Neko Iz Mase

pre 11 godina

Samo neka je tvoja poledjina na suvom.

Nista, ti onda viri iza coska i broji svoje parice.
Kada sve bude "gotovo", ti se pojavi i postani heroj.

Ima u Srbiji jedan epitet za takve, ali ovo je pristojan sajt,
te se bojim da nece biti objavljen.

branko

pre 11 godina

Svi smo mi srecni sto Vi niste deo vlasti. A sto se tice Jeremica, nije bilo potrebe da govori pred toliko ucenih i skolovanih sa doktoratima i magistraturom. Dovoljno je bilo juce u emisiji Utisak nedelje, Sapic ga vodi u zemlju NAMBIJU zaobilazeci nebitne drzave Kinu i Rusiju..

Zvonimir

pre 11 godina

Svojim dolaskom na mesto predsednika DSa poceo je pocetak kraja za DS kakav ja znam. Sve ono sto je krasilo DS i cemu su se stotine hiljada ljudi borili nestalo je izborom Djilasa za predsednika, jer Dilas misli da autotaritivnom politikom moze da vodi DS, on zaboravlja da je DS pre svega demokratska stranka koja ima svoje organe i delegate i da se sve odluke trebaju donositi u najsirem mogucem konsenzusu. Izgleda da je vlast udarila u glavu Djilasu a on nije ni svestan da je DS sada na nivou statisticke greske, jer mnogi beze glavom bez obzira od DSa kada vide sta se trenutno radi u samoj stranci. DS je porazen na izborima usled losih rezultata a kada je trebalo pogledati istini u oci i reci sta se desilo da nam gradjani vise ne veruju, sta se desilo sa nasim moralom, neko je dosao i celu ideju DSa unistio za jako kratko vreme.....

Rocker

pre 11 godina

To je svima jasno jer gde god je odgovornost,gde se resavaju osetljiva pitanja svi bi voleli da su opozicija i samo da se igrate vlasti iz hladovine. pisuci programe za "izlazak iz krize".

Ezio Auditore

pre 11 godina

Pukao si Djilasu. Jos vise si se raspao od pre neki dan kad je Vuk gostovao i doslovce ponizio dr.vaterpolistu.
Ja sam nekad glasao za DS, dok je tu bilo inteligentnih ljudi koje si rasterao.
Danas sam niciji glasac a tako ce i ostati.

AndreaSm

pre 11 godina

(Spectator, 18. mart 2013 22:40)

Djilas odgovara direktno i jasno? Kome direktno, jos bitnije sta je to kod njegovih izjava jasno, osim toga da pokusava da nam zamaze oci i da nas napravi budalama i ovcama kao i ranije. E, dosta, vise mu to nece poci za rukom. On ima obraza da kaze da ova Vlada ne radi dobro, pa sta je DS uradio dobro, kazite mi, jer ja znam samo za lose. Voditelj ga zaskocio pitanjima, a on na svako zamuckao, pogotovo pri pomenu Sutanovca, Maloviceve..

Brane

pre 11 godina

Posle svega viđenog u zadnjih pet dana, bez nove stranke mene više nema na izborima a verovatno ni u državi u kojoj je glavni slogan: "Glasajte za mene da bi meni i mojima bilo bolje a za Vas baš me briga".

borisa

pre 11 godina

Video Jeremic skim ima posla pa odustao ima Djilas sada Gangulu ne treba mu niko vise.Svaka cast Jugoslavu isprekakao je Djilasa kao malo dete jos mu nista nije jasno pitam se samo dali mu je ikad i bilo.

igi

pre 11 godina

"Ovo je Demokratska stranka, to nije nešto što ide uz DS i ne bi se to desilo"
U ovo, na kraju svega, SR...E sam verovao samo zbog Djindjica,na tu foru ste sve i opljackali,kao: mi smo fini, kulturni i obrazovani!Posle Zorana ostao samo goli slj..!

Gavrilo

pre 11 godina

Nista drugo se i nebi ocekivalo,treba malo vise hrabrosti da se potpise nesto sto ne odgovara svima a i mi smo srecni sto nisi na vlasti,nemoj ni da se brines nece se to brzo ni desiti.

Nev

pre 11 godina

A tek sto bi gradjani Srbije bili srecni da vama svim "politicarima" od DS-a do SNS-a vidi ledja i da vise nikad nebudete deo vlasti :D....

'ovo su pristojni gradjani'

pre 11 godina

Gospodine Djilas nepristojno je biti srecan u Srbiji koju je DS dobrim delom unistila i ojadila.
A jeste li srecni sto ste pristojan gradonacelnik?

bezimena

pre 11 godina

Opet rade i više i bolje nego što je DS radila
(Kristina Đ, 18. mart 2013 22:30)

Nabrojte konkretne REZULTATE!
Jedino što od tog "boljeg" gradjani osećaju to je velika skupoća, pdv podignut na 20%, sledeći mesec poskupljuje struja, ostali energentni već jesu, s tim nova poskupljenja, zaduženje države veće za preko 3 mlr eura za svega 6 meseci, afera aLFatoksin, uz niz manjih, i totalno nejedinstvo tria "La kampanela", "master" sav happy objavi da je Priština popustila, Dačić ga odmah demantuje, dok Vučić koji inače previše priča i obećava, ćuti k'o zaliven. Ako je to za Vas BOLJE, imate veliki problem sa percepcijom REALNOG PREŽIVLJAVANJA u ovoj tzv. državi!

Koperfild

pre 11 godina

Djilas nije ni malo naivan i on vrlo dobro zna sta treba da se potpise u vezi sa Kosovom i naravno da je sretan!
Normalno je da se politikom ljudi bave radi vlasti,jedino nas ubedjuju da se politikom bave radi nas:),ali isto tako svi oni koji se danas bave politikom imaju jednostavan izbor: potpisati i ostati potpisan u istoriji ili ne potpisati i otici u istoriju !!!
U zemlji kao sto je Srbija ,to znaju svi koji se iole bave politikom,u kojoj nema ni sadasnjosti a kamoli buducnosti jedino sto birace moze privuci je proslost ,nazalost meni se cini da mi pored toga sto nemamo buducnost pocinjemo da se odricemo i proslosti a Djilas (ili neki drugi komunista ) ce to znati da iskoristi !
Pozdrav za sve ljude koji misle svojom glavom !

svilajncanin

pre 11 godina

Gospodine Đilase nije samo Beograd Srbija. Srbija se osvestila od laži. Pođite ovom nasom zemljom makar do Svilajnca i videćete da svs zavisi od vase partiske knjižice. Videćete da ovde vlada apsolutizam a član je vašeg predsedništva.Pa za ovog je Bidža bio još i demokrata. Gledate u objektiv i lažete.Sramota

Kozmo

pre 11 godina

Ja ne kapiram.Sinoc je desna ruka Dragana Djilasa,doktor nauka Aleksandar Sapic sve lepo objasnio.
Emisija je tema dana svih mogucih stampanih medija i pravi hit.
Sta sad Djilas pokusava da kaze?
Za mene je prica Djilasa identicna prici Velimira Ilica,Mrkonjica.
Gradjani nisu trazili samo smenu ministara,vec prvih 30 ljudi u DS-u.
Ispostavilo se da su neki unapredjeni i sklonjeni od ociju javnosti

Jagoda

pre 11 godina

Kaze Djilas da je srećan sam što nije deo vlasti i što ne mora da stavi potpis na pipir u vezi sa Kosovom i tko pokazuje koliko je on u stvari "odgovoran" politicar.

DS u kazamat

pre 11 godina

Demagogija i bacanje prašine u oči pristalicama i neopredeljenima. DS je svuda gde je stigao nameštao svoje direktore a oni su onda kasnije zapošljavali svoje rođake i prijatelje ali su svi morali da imaju partijsku knjižicu DS-a i da glasaju za isti. A kad smo kod kosmičke pravde gubitak vlasti je prva u nizu kosmičkih pravdi koje će zadesiti DS sve do trenutka kada će savez izviđača (izvinjavam im se na neumesnom poređenju) imati više članova nego DS. Nisam nikakav fan SPS-a, SNS-a ili URS-a ali ovo što priča i radi DS danas vređa zdrav razum.

erik blomberg

pre 11 godina

Čini mi se da se Đilas ne ponaša baš najracionalnije, nastup Šapića je još jedan u nizu vrlo čudnih poteza posle smene Jeremića, koji se ne mogu zanemariti.

divna

pre 11 godina

Samo par pitanja za naprednjake:
- Da li vam godi sloboda izrazavanja na b92 - da,
- A zasto vase glasilo Kurir nikada,ama bas nikada ne objavi komentar u kome se ne kritikuje Vucic i ekipa demagoga
- Otkad je to vama Jeremic idol,a kudili ste ga i omalozavali kad je postao predsedavajuci UN..Ako Vam je dobar primite ga u redove svoje
- Objasnite kako su to vasi Vucic,Nikolic i ostali govorili jedno u vreme kampanje,a sada rade sasvim nesto deseto
- Sto ne smenite poslanika u skupstini Srbije koji je izazvao krivicno delo u koje je stradala devojcica,a istovremeno je bahat da verbalno preti policiji godinama
- Sta je bilo sa dzakovima u vreme izbora,dokle da cekamo vise te kradljivce
- I na kraju posto smo se najeli Miskovicevog hapsenja i ziveli od toga cele zime,sad cemo ziveti od Farme i Velikog brata, taman da uljuljkujemo zamlacujemo narod jos tri meseca dok se oko Kosova sve slegne

Maxi

pre 11 godina

Djilase, imaces opet moj glas, ne zato sto zasluzujete vi iz Ds, vec zato sto ste najzad ibacili iz stranke najvecu stetocinu Srbije, Vuka Jeremica

zamajavanje

pre 11 godina

Veoma neodgovorna recenica nekog ko je predsednik najvece opozicione stranke. Ova izjava samo jos vise ide na ruku vladajucim strankama.
(coka, 19. mart 2013 10:35)
Mnogi njihovi ishitreni postupci i recenice idu na ruku danasnjoj vlasti.Potpuno su izgubili kredibilitet

Sergej

pre 11 godina

Vrhunac politicke tragedije DS je upravo gospodin Djilas. Vreme ce pokazati, sigurno, g. Djilas je upravo vrhunski grobar DS. Zbog NJEGA DS ce biti oko cenzusa, ali samo zbog njega i njegove politicke bahatosti.

dexter

pre 11 godina

Vidi, meni nije zao cak naprotiv! Daleko od toga da si mi i ti prirastao srcu ali gdin Predsednik UN i vaseljenje kao i predsednik TSS..ne bih dalje muka mi je..

Džoni

pre 11 godina

Đilas je praktičan političar i ne dodvorava se narodu koji sa ispranim mozgovima obožava da čuje ono što želi! Đilas bez uvijanja direktno odgovara na pitanja pa kome se odgovor svidi svidi! On je pre svega menadžer i poslovan čovek i ubeđen sam da bi on kao premijer mogao da izabere dobre kadrove i organizuje državu kao uspešno preduzeće a ne kao partijski plen što su do sada svi radili! Ova država neće krenuti napred dok ne smanji troškove a samim tim i veliki deo državnog aparata. To niko ne sme zbog pada rejtinga ali je to neminovnost!

dete grujica

pre 11 godina

DS-ove perjanice poput Dulića i ostalih vedeta, ne samo da su pod plaštom akcije "OČISTIMO SRBIJU", vodili ustvari akciju "OČISTIMO BUDŽET SRBIJE", nego su istovremeno vodili i akciju "OČISTIMO BUDŽET DS-a"!

Franja

pre 11 godina

Uocljivo je da Dragan Djilas angazuje sve preostale medijske kontakte kako bi poslednjih dana poslao poruku kako podrzava kosovske napore vlade. To radi iskljucivo sa jednim ciljem: da pokaze Vasingtonu i Berlinu da je "na tragu" njihove politike na Balkanu i time izbegne da se nadje na njihovoj meti poput prethodnika mu na predsednickoj poziciji, Tadica. To je posebno razumljivo kada se pogleda lista gostiju na jucerasnjoj skupstini DS gde je od ambasadora EU bio prisutan samo danski diplomata. Dakle, Djilas pokusava da manevrise, dok istovremeno njegov najveci "mrzitelj" na poltickoj sceni Srbije, predsednik Nikolic razgovara sa Dzozefom Bajdenom. Mislim da Djilas ovako pokusava da se zastiti, odnosno, da pridobije zastitu SAD u narednom periodu. Iskljucivo kroz tu prizmu treba gledati i zadrzavanje mandata Dragana Sutanovca, tj. Djilasovo neinsistiranje na toj temi. Takodje, i njegovo grubo sklanjanje Vuka Jeremica, "ruskog coveka" i vatrenog zagovornika protivljenja nezavisnosti Kosova, ima isti koren u ovom "globalnom" zahvatu Dragana Djilasa. Ipak, iako deluje kao ozbiljan politicki plan, ovakav pristup pokazuje diletantizam u svojoj srzi: niti SAD tako dozivljavaju lokalne "igrace", niti ih stite na taj nacin... Paradoksalno, nesto od znanja kojima raspolaze Jeremic u ovoj oblasti krupnih "igara" Djilasu bi sada vise nego dobrodoslo...

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Svako ko se upusti u "ozbiljnu" analizu srpske politike je infantilan, jer je ona sama infantilna. Dragan Djilas je bar obukao dugacke pantalone.

Teamadu

pre 11 godina

demokrate uspele da sačuvaju srpske institucije na Kosovu, načine napredak ka EU, završe priču sa Hagom...bLA BLA BLA, Jedino što su uspele je da odlože problem i predale "vruć krompir" drugome u ruke!!

Malisha

pre 11 godina

Prethodna Vlada je imala priliku za tako nesto i cak jos povoljniju poziciju ali nisu imali hrabrosti, osim verbalnog zalaganja i ponavljanja " I Kosovo i EU".

Genije

pre 11 godina

Ironija je u tome što sve dok je on gradonačelnik, nažalost jeste deo vlasti. Možda nam i krene još bolje kad stvarno ne bude imao nikakve veze sa ovim narodom i državom.

yutopija

pre 11 godina

Pa pametan covek sto bi dolazio tamo gde ga ne zele,ti sad imas Gangulu pa snjim rukovodi,meni je zao sto uradiste ovo Jeremicu covek presedavajuci generalne skupstine UN-a samo zbog mrtvog mandata strasno.

Sanja

pre 11 godina

@Živela demagogija

Ti nesto pricas o medijskoj prisutnosti opozicije. Pa pogledaj gospodina PRVOG ne skida se sa TV ekrana.Cak i vkendom. Od RTS,Pinka, B92, Happy, KCN itd.A o stampanim medijima da ne govorim. U Kuriru sve pozitivno a i Djilasu i DS sve negativno.Evo sda poceli novu spansku seriju o Sapicu. Plasim se da udjem u toalet da itamo ne vidim Prvog

sto se tice Djilasa ko ga je slusao shvatio je. Kada je rekao da je sretan sto nije u vlasti rekao je u kontekstu na pitanje voditelja oko Kosova. I rekao je da oni koji su zapoceli problem Kosova devedesetih je red i da ga zavrse. Takodje se slazem da ova vlada osim hapsenja nista nije uradila da se popravi zivot gradjana. Cak je i nezaposlenost od septembra sa 25% porasla na 26,2%

andrija

pre 11 godina

Neki pojedinci zaista umeju da me zasmeju, pitam se gde im je pamet retorika pa i smelost bila prethodnih deset godina, sve sto kazu vrti se oko istog da sadasnja vlada ne valja...ok a ja se pitam da li su svesni da je njihova bila jos gora, da je trenutno stanje u zemlji i problemi posledica njihovog rukovodjenja i njihove politike, da nezaposlenost raste zahvaljujuci silnim privatizacijama kao i politikom istih, umesto da konacno se opredele za svoju politiku koja ide u pogresnom smeru, da konsoliduju svoje redove da pociste za sobom i da konacno pronadju legitimitet oni se uporno bave drugima...gospodo u pogresnom ste vozu i svaka stanica vam je pogrena te stoga se bavite malo sobom dok ne bude prekasno jer ako bude ucicete samo u anale postojanja

Jaca

pre 11 godina

Boze svaki dan druga ploca...konsoliduj svoje redove i usmeri u jednom pravcu izlaganje i ciljeve...a to da je neko srecan normalno kada su dzepovi puni pitaj te ga ovo pitanje kada su se isti isprazne

Tamara

pre 11 godina

Sta Jeremic hoce? Zar nisu zakonom zabranjene duple funkcije i zar nisu neki poslanici vec davali ostavke na svoje funkcije? A Jeremic hoce i da bude predsednik skupstine UN i poslanik u Srbiji. Jeremic ovim krsi zakon i trebalo bi ga izvesti na sud.

Teamadu

pre 11 godina

„Zašto država ne može u onim delovima Srbije, u kojima postoje ogromni potencijali, da osnuje svoje preduzeće koje će da se bavi poljoprivredom?“, pita Đilas.
Zašto to niste mogli prethodnih 8 godina???? Zašto neko može i treba za sedam meseci da uradi nešto što vi niste za 8 godina???

danica

pre 11 godina

(divna, 19. mart 2013 12:39) Gospodjo Divna, ovde se ne radi o SNS-u, ovde se radi o stranci koju smo svi nekada podrzavali i glasali za nju. Ko ovde pominje SNS. Pa da, i Vas je verovatno bila sramota dok ste gledali Sapica i Djilasa, pa pokusavate da ih opravdate...i nas je bilo sramota, ali mi makar to priznajemo...i trudimo se da ovim komentarima pokazemo gde grese...a greska je, bas u onome koga Vi tako neizmerno podrzavate...

Bogdanka

pre 11 godina

Ne znam ko mu je PR, ali ovo je već posao. Ono juče je bilo da se čovek prekrsti.
Ovo je em prilika da se sve lepo objasni, što je stvarno potrebno za svaku stranku, em je samom gradonačelniku ekstra prilika da se istakne posle ono juče, da se ne lažemo :).

DZONI

pre 11 godina

Svi smo mi srecni sto Vi niste deo vlasti. A sto se tice Jeremica, nije bilo potrebe da govori pred toliko ucenih i skolovanih sa doktoratima. Dovoljno je bilo juce u emisiji Utisak nedelje, Sapic ga odvede u NAMBIJU po doktorat posto ga Jeremic nema.

Homer Simpson

pre 11 godina

Videli smo vas ekonomski program koji je ovu drzavu doveo do bankrota, tako da nam drugi ne treba. A ocigledno da vama mesto gradonačelnika glavnog grada ne predstavlja vlast.

monk

pre 11 godina

Gospodine Đilase jako daleko ste vi od vlasti.Smatrajte da je to nekada bilo.A to što verujete da će se jednim izvinjenjem zaboraviti proteklih 12 godina,mnogo grešite!

secam se

pre 11 godina

Gde je sada majcica Rusija koja je tako podrzavala resavanje pitanja Kosova 1999-te?Sto sada SPS i SNS razgovaraju sa Evropom i Amerikom,kada to moze svemocna Rusija da resi?Tako i treba,da ovi sada potpisu jos jednom izdaju i posle mogu da organizuju miting za Kosovo i pale ambasade,a mozda i koje patike ukradu.

NY

pre 11 godina

@MIŠKO....? Ubi te partijska disciplina. Ajde sada malo razmisli? Ko je vladao Srbijom devedesetih.Da li su tada na politickoj sceni bili Diploma, Prvi , Dacic i ostali.Sedamdeset posto danasnjeg parlamenta su iste face koje su tu sedele i devedesetih.I sada ti isti dodjose na vlast i Srbija dzinovskim koracima krece napred. Nece biti. Odrzavaju Status Quo a u nekim segmentima i gore nego uprosloj vlasti gde 60% istih sedi i u sadasnjoj

kriticar11

pre 11 godina

Baš mi je drago što imamo isto mišljenje, eto u nečemu se i pronađosmo. I meni je jako drago što nisi deo vlasti i nadam se da nikada nećeš ni biti.
(Boranka, 19. mart 2013 11:34
Najlakse je kritikovati,imali su sansu i nisu nista uradili po tom pitanju

Teamadu

pre 11 godina

demokrate uspele da sačuvaju srpske institucije na Kosovu, načine napredak ka EU, završe priču sa Hagom...bLA BLA BLA, Jedino što su uspele je da odlože problem i predale "vruć krompir" drugome u ruke!!

aleksandar raskovic novi sad

pre 11 godina

i pored svega, velika podrska Demokratskoj stranci i LDP-u, jer je ocigledno da u svom clanstvu nemaju primitivaca poput clanova i simpatizera SNS-a, SPS-a itd...

logicno je da potpis stave oni koji su svojom gluposcu doveli do problema Kosova i bombardovanja...

primitivno pleme

pre 11 godina

Sto je nekad bilo ne ponovilo se,nek smo samo vas skinuli sa vlasti crni su nam dani bili sa vama
(konacno123, 19. mart 2013 12:39)
a kad su sps,toma,vucic vladali bili su super dani

Emilija

pre 11 godina

Iza ovih reci se kriju i svi prepoznaju: neutesnost i ocaj,jer niste na vlasti;bezanje od odgovornost,kad kazete da ne bi stavljali svoj potpis;licemernost,kad zalite sto Jeremic nije iskoristio sansu i obratio se govorom;zavist,jer nista niste uradili za vreme dok ste imali priliku i sto hteli to ili ne morate priznati daa Vas je Vlada za kratak period znacajno nadmasila po rezultatima.

RELEJAC

pre 11 godina

Što se tiče povratka glasača DS je na dobrom pravcu, ali ide u pogrešnom smeru, pa umesto sa 20%, da ode na 25%, oni odoše na 13%. Znači Đilas mora da okrene DS za 180 stepeni, ali nikako za 360 stepeni, što je on izgleda i uradio i sada DS opet ide u pogrešnom smeru. ZNAČI 180, A NE 360!!!

MIŠKO

pre 11 godina

Uh, dobro je što se slažemo.Mnogi su zadovoljni time što više nisi na vlasti. Đilas je imao 12 godima i mnogobrojne šanse da učini nešto pozitivno za ovu zemlju, a šta je uradio i dokle su nas doveli, svima je jasno.

stratokaster

pre 11 godina

Ova politika prema Kosovu je pre svega odgovorna prema Srbiji a i politicari na vlasti drze svoju rec, sto se i svidja zapadu. Bitno je da se postigne dogovor, da se spasu nasi ljudi na Kosovu ali i da Srbija nastavi svoj put ka EU, jer od praznih prica, osim jeftinih politickih poena narod nema nista!

trudbenik

pre 11 godina

E zato sto ti Malovicka nije bila los ministar i zato sto tvrdis da nju i Dulica treba podrzati, od mene i moje cele porodice DS vise NIKAD nece dobiti glas!
Zbogom
(Dejan, 18. mart 2013 20:49)
E vidis tu Malovicku i danas cuva policija,ne zato sto je ova vlast voli,vec zato sto je zena prva pocela obracun sa kriminalom pocev od Sarica,Bojovica,Amsterdama i jos sijaset igraca pravih kriminalaca,mafijasa koji imaju stotine ubistva na dusi.
A Dulic..hm..pa eto npr. da nije bilo njega ne bi bilo naselja Stepa Stepanovic.Mozda je pogresio sa akcijom Ocistimo Srbiju jer mi nismo za to...volimo deponije,volimo otpad,volimo zapusene kanale,volimo prljavo oko nas.
Svi cete vi i Vucica kad ode sa vlasti kinjiti i kleti,pa i Djokovic cim bude pao sa prvog mesta, bice ma koji je on teniser.I Djilas je los jer je bgd za vreme mandata napravio dva mosta,kao svi prethodni gradonacelnici za 50 godina..

videcemo

pre 11 godina

Bez obzira na sve ove zlurade komentare DS je i sa Kosovom i sa EU postigla ono sto ovi vasi sposobni mogu samo da sanjaju.
A sto se vruceg krompira tice, sve polako dolazi ne svoje mesto.Oni koj su zakuvali i red je da rese Kosovo, kako videcete.

Boranka

pre 11 godina

Baš mi je drago što imamo isto mišljenje, eto u nečemu se i pronađosmo. I meni je jako drago što nisi deo vlasti i nadam se da nikada nećeš ni biti.

SNS-ovac iz NAMBIJE

pre 11 godina

Podrška Đilasu što veruje u Šapića i forsira ga, iako Šapić, po ugledu na svog šefa, za sada daje samo autogolove. Podrška Đilasu i Šapiću od svih članova SNS-a, i da nastave ovako. Još 2-3 gostovanja Šapića na TV-u, i SNS ima ladno da pređe 50%, a DS da ostvari svoj cilj i bude mala, a možda i vanparlamentarna stranke. I u Srbiji svi srećni!

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Hehehe kakav kralj demagogije i lazi. On je deo vlasti cim je gradonacelnik glavnog grada, a to sto nije u vlasti drzave mu niko normalan nece poverovati da je srecan, jer se otimao za vlast prvo u svojoj stranci sto je dokaz da je gladan vlasti!

coka

pre 11 godina

Veoma neodgovorna recenica nekog ko je predsednik najvece opozicione stranke. Ova izjava samo jos vise ide na ruku vladajucim strankama.

e kume svaka ti je na mestu!

pre 11 godina

@Kum Ruzvelt
Hehehe kakav kralj demagogije i lazi. On je deo vlasti cim je gradonacelnik glavnog grada, a to sto nije u vlasti drzave mu niko normalan nece poverovati da je srecan, jer se otimao za vlast prvo u svojoj stranci sto je dokaz da je gladan vlasti!
(

Anđa

pre 11 godina

Politička saglasnost. Politička saglasnost. Politička saglasnost. Politička saglasnost...
Nadam se da će za mog života i to da vidim.

PepaPrase

pre 11 godina

I narod je sraćan što ti nisi više na vlasti...Stalno kritikujete ovu vlast, iz dana u dan, a vi ste Srbiju doveli dovde, a ova vlast daje 101 posto sebe, da spasi Srbiju, Kosovo i srpski narod na Kosovu.

Živela demagogija

pre 11 godina

Da li je ikada u istoriji opozicija i to u padu popoularnosti imala toliki medijski prostor.Pa oni iskaču iz frižidera, svaki dan neki funkconer DS-a daje intervjue na televiziji.Nikad medijski jača opozicija ,a nikad slabija u stvarnosti.Setite se koliko su radikali bili jaki a viđali smo ih na TV-u samo u predizbornim kampanjama.Eto to je ta njihova demokratija koju bi opet da zavedu.

Pera

pre 11 godina

Ja nisam srecan sto se Djilas igra parama i buducnoscu Beograda. A najgore je sto su i druga resenja nikakva, secamo se Vucica u Zemunu. Kao da najvori djaci idu u politiku (naravno, oni sami imaju cudo pohvala na svoje obrazovanje, kako ni jedan profesor ili vrsnjak da ih pohvali, nego sve moraju sami)

Milica B.

pre 11 godina

Cccc... okrećeš se kako vetar duva. Ne mogu reći da se DS okreće jer slušajući i gledajući šta se dešava DS ne postoji, postoji Đilas kao predsednik, član, onaj koji misli i saopštava. DS jednako Đilas u prevodu njegov lični stav!

Patriota

pre 11 godina

ahahah lepa recenica Djilasa. Covek je i sam svestan da nista ne bi uradio da je na vlasti, sem da napuni jos vise svoje ionako prebogate dzepove. Ne dajmo im vise nikada da budu na vlasti!

dvorana tajni

pre 11 godina

Jos jedan od dokaza da Djilas nema hrabrosti da se suprostavi danasnjim problemima Srbije, sto nije dobro ni za jednog politicara. Voleo bi vlast ali samo onda kada je slatko, ne i onda kada bi trebalo da proguta zabu.

Saskaa@@@

pre 11 godina

O kojoj kosmickoj pravdi prica Djilas ? da je pravde on ne bi danas pricao sa te govornice vec bi se pridruzio Kasi,Miskovicu,Draginu. Verujem da ce doci vreme kad ce i on morati poloziti racune za sve godine koje je proveo na vlasti i bogatio se na racun toga. Covek ima toliko preduzeca da imam osecaj da dok ne pogleda spisak nezna da nabroji koja su sve njegova.

gradjanin

pre 11 godina

a ja sam glasao za tebe, i nisam srećan, zaključujem da ti nisi odgovoran političar, jer ti je tvoja lična sreća ispred naroda koji je glasao za tebe
molim te razmisli kad sledeći put nešto izgovoriš, a i kad nešto uradiš

Analiticar

pre 11 godina

@AHIL

I svima koji napisase isto kao AHIL da je DS bila 12 godina na vlasti i da su mogli nesto da promene. Pitanje za sve.Ko je bio na vlasti devedesetih?? Sta smo imali devedesetih?? Ko je danas na vlasti?? Nece biti da su Nikolic, Vucic, Dacic,Obradovic neka nova lica koja su pala sa Marsa.I sada su oni spasioci Srbije.Ovde su komentari onih kojima je list koji ih informise Kurir. Djilas je sa pravom pitao sta je ova vlada do sada uradila osim sto je uhapsila Miska.I ja pitam sta je uradila? NISTA.Da li je nama svima bolje?? NIJE. Na pitanje novinara da ova vlada ima podrsku zapada i tu je ispravan odgovor Djilasa da jer to tacno jer ova vlada ispunjava zahteve zapada

Evo malo ja

pre 11 godina

Sreca za Srbiju i za DS sto vi komentatori nikada niste glasali niti cete glasati za DS. Vi ste samo presvukli dres i skinuli bedz. Umesto vaseg mozga za vas razmislja partija i Kurir.Ajde svi na partijsko glasilo. tamo mozete da se hvalite i da kritikujete do mile volje. Drugog tj suprotnog komentara ne moze da bude. Sada su izmislili novu seriju o Sapicu

David

pre 11 godina

Bravo i ti nesto pametno da kazes. Jos da te proteramo iz bg-i iz sporta pa da budemo svi zadovlojni. Imas moju podrsku da nestanes iz svih resursa i sa malih ekrana tv prijemnika. Idi uclani se u biblioteku i pocni da ucis

mirko

pre 11 godina

Kada je izabrana ova Vlada krenuli su izgovori, da oni nemaju veze sa dogovorima sa Prištinom, nego da je to dogovorila predhodna Vlada.
Sada odjednom predhodna Vlada nije imala hrabrosti, nego su oni preuzeli odgovornost i postigli dogovore.
Ovakva nelogičnost im ne smeta, nego šta više optužuju druge da su nepametni, i da nisu dostojni svojih pozicija.
Ta pamet koja tako zaključuje danas dominira zemljom Srbijom, i hvali se da će tako biti još dugo vreme. Lično ne verujem u to , jer ako ne znamo logiku, znamo kada smo gladni, i kada nam je hladno.

mirko

pre 11 godina

Pa Jeremić jedino da je lud došao bi mečki na rupu.Zna on kako bi se proveo
(jagodica bobica,
Od kada vam Jeremić postada idol, nakon njegovog predizbornog duela sa Vučićem govorili ste potpuno suprotno.Ne cenite vi V.Jeremića, nego mrzite DS, što je apsolutno jasno.

Rodja

pre 11 godina

Ali vi gospodo ne-draga, vi bre ne prestajete da pricate. Vi od 2000. samo pricate, pricate, pricate i pricate .... sto znaci da nista ne radite i da nista niste uradili u proslosti. Ali se zato kralo... srpsku privatizaciju i bombardovanje Srbin nece nikad da zaboradvi. Pa onda reforme vojske, suda na celu sa Nato Mesarevic. Privredu ste skroz unistili 1.000.000 ljudi bez posla. To nije sadasnja vlast postigla i uradila. Sto se Kosova tice ... sadasnja vlast je samo nastavila da implementira i da sto je vise moguce koriguje vase lose sporazume.

DARKO

pre 11 godina

Ako DS ne zanima rejting i sta misle obicni glasaci, neka postave Aleksandra Sapica za predsednika DS-a!!! Koga briga sto se carsija smeje u lice DS-u i Sapicu!! Ne zaboravite da je Sapic predsednik gradskog odbora DS-a, predsednik opstine Novi Beograd (najvece opstine u Srbiji) i desna ruka Djilasu za kontrolu opstinskih odbora!!! Sapic za predsednika DS-a pa na nivo aflatoksina!!!

Ljubica Ć.

pre 11 godina

Hvala vam na podršci baš. Dosta ste samo komtrirali što je veoma ružno jer se ovde radi o nama svima a ne o rejtingu stranaka.

Pedja

pre 11 godina

Ne podrzavam ali podrzavam.Sada je potpuno jasno da je Djilasov najsiri politicki okvir mesto gradonacelnika i nista vise od toga,ako na ovaj nacin bude pristupao drzavnoj politici uskoro nece biti ni deo opozicije.

Pepito

pre 11 godina

Jeremić je za razliku od vas političar, i čovek koji je radio za Srbiju...Vi ostali iz DS dok ste bili na vlasti ste radili samo za svoj dzep.

Radovanka H

pre 11 godina

Nazalost prestali ste da budete stranka od poverenja i bilo ko da je bio na Jeremicevom mestu se ne bi pojavio.Ova nazovi reforma ce jos vise spustiti rejting ds-a!

Miroslava

pre 11 godina

Jeremić je svojim postupkom rekao šta je imao. Brzo je zaboravio da je tu gde jeste upravo zahvaljujući DS-u, ali mu sad ne odgovara jer Đilasom ne može da manipuliše kao što je mogao Tadićem. Sramno.

Spectator

pre 11 godina

Vidim da mnogima smeta što Đilas na svako pitanje odgovara direktno i jasno i što je uvek u stanju da kaže popu da je pop, a bobu bob. To je ona pozitivna ljudska osobina koju ne poseduje ni jedan od sadašnjih političara iz vlasti, a pogotovo oni koji su u vrhu vlasti. Ne morate biti nadprosečno inteligentni pa osetiti da oni svojim pričama vređaju vašu inteligenciju. Od ovoga izuzimam grupe SNS-ovaca koji se sa komentarima javljaju po zadatku, pa i ne iznenađuju mnoge izrečene nesuvislosti. Kod glasanja pokazuju da su im umovi i te kako zarobljeni, čega bi se morali osloboditi i početi koristiti inteligenciju koju poseduju u bilo kojoj meri.

Analiticar

pre 11 godina

Slusao sam Djilasa. Sve sto je rekao u pravu je.Od Jeremica pa do skolstva. Ja znam da ce se javiti citaoci Kurira koji ce da kritikuju ali to je vec njihov problem

Nambijac

pre 11 godina

Đilas izjavio da DS nikada nije i neće zapošljavati partijske kadrove! Nije ni trepnuo. Obraz k'o đon. Kao da smo svi pali sa marsa... vidimo se na izborima, voleo bih da su sutra, jedva čekam da vas vidim ispod cenzusa

Dejan

pre 11 godina

E zato sto ti Malovicka nije bila los ministar i zato sto tvrdis da nju i Dulica treba podrzati, od mene i moje cele porodice DS vise NIKAD nece dobiti glas!
Zbogom

Goran

pre 11 godina

Već mi je više muka od ovih BIVŠIH RADIKALSKIH komentatora!!! Zar mislite da će te nas normalne na ovaj način da preobratite?!
Setite se samo sta su do juče vaši lideri pričali, a onda se pkorijte vašim diplomama!!!!!!

Tamara

pre 11 godina

Sta Jeremic hoce? Zar nisu zakonom zabranjene duple funkcije i zar nisu neki poslanici vec davali ostavke na svoje funkcije? A Jeremic hoce i da bude predsednik skupstine UN i poslanik u Srbiji. Jeremic ovim krsi zakon i trebalo bi ga izvesti na sud.

viki975

pre 11 godina

Jeremic je imao korist od DS-a i pozicija na kojoj je sada je zahvaljujuci DS-u,a kad mu je trazeno da se odrekne jedne od funkcija onda je nastao problem...

AHIL

pre 11 godina

Djilas nas je veceras podsetio da je Demokratska stranka juče "usvojila jedan ozbiljan program za izlazak iz ove krize". G.Djilas 12 godina ste imali da Srbiju ucinite boljom a vi tek sada imate program!Ja razumem da ste vodili racuna o svojoj firmi, ona nije u gubitku kao Srbija ali pustite sada druge ljude da pomognu ako mogu, nemojte im otezavati, nisu ovde u pitanju samo fotelje vec zivoti svih nas.

Maxi

pre 11 godina

Djilase, imaces opet moj glas, ne zato sto zasluzujete vi iz Ds, vec zato sto ste najzad ibacili iz stranke najvecu stetocinu Srbije, Vuka Jeremica

...ostati kulturan...

pre 11 godina

Gospodine Đilas,
Boris Tadić je juče dobio veći aplauz od Vas. Eto vidite, ipak niste prvi čovek DS-a. Ovo je samo konstatacija koja je podgrejana Vašim odnosom prema delu studenata Srbije.

Bacate drvlje i kamenje na privatne fakultete deleći tako studente na one koji studiraju na državnim fakultetima i na one koji to čine na privatnim. Zašto dirate omladinu Srbije? Kao da idete protiv sebe. Da sam ironičan rekao bih, tako je to kad mašinski inžinjer krene da se bavi politikom. Ali, ne želim da Vas vređam. Ne, nikako. Nisam ni protiv jedne struke, i veoma poštujem i visoko cenim mašinske inžinjere - hvala im što vredno rade svoj posao. Ipak, zbog teškog omalovažavanja dela omladine Srbije, koje ste učinili, moram Vam postaviti jedno pitanje: Gospodine Đilas, koje ste Vi rezultate napravili u svojoj struci?

Vidite, bilo bi lepo da korigujete svoj stav prema studentima koji vredno studiraju na privatnim fakultetima. I molim Vas, nemojte mi zameriti na ovom obraćanju, jer sam dvadeset godina bio Vaš simpatizer. Više nisam... mnogi više nisu... i neće više biti.

Vaša šansa je bila u samokritici, u izdizanju iz pepela, u podršci omladine čiji ste deo odbacili.

Objektivno

pre 11 godina

Bitno da podrzavas lopova Dulica dok se Jeremic svim snagama trudi da u srcu antisrpski nastrojene koalicije(citaj SAD) odbrani nase interese...

Jagodica88Bobica

pre 11 godina

Izbacili ste Jeremića zato što je jedini iz DS koga interesuje Srbija, i podržavam ga što se nije pojavio, da ga vređaju mnogo gori od njega. I pretvarate se, svesni ste šta bi bilo da se on pojavio.

Bonita

pre 11 godina

Nista drugo se i nebi ocekivalo,treba malo vise hrabrosti da se potpise nesto sto ne odgovara svima a i mi smo srecni sto nisi na vlasti,nemoj ni da se brines nece se to brzo ni desiti.
(Gavrilo, 18. mart 2013 21:20)

Budite ljubazni pa govorite u jednini, ima ljudi koji nisu nimalo srećni što su desničari na vlasti.

Džoni

pre 11 godina

Đilas je praktičan političar i ne dodvorava se narodu koji sa ispranim mozgovima obožava da čuje ono što želi! Đilas bez uvijanja direktno odgovara na pitanja pa kome se odgovor svidi svidi! On je pre svega menadžer i poslovan čovek i ubeđen sam da bi on kao premijer mogao da izabere dobre kadrove i organizuje državu kao uspešno preduzeće a ne kao partijski plen što su do sada svi radili! Ova država neće krenuti napred dok ne smanji troškove a samim tim i veliki deo državnog aparata. To niko ne sme zbog pada rejtinga ali je to neminovnost!

crni

pre 11 godina

Meni je samo zao sto si se ti pojavio Djilase,svako ko je i malo vredeo je izbacen iz stranke i kako onda ja da verujem vama kad vam ni clanovi ne veruju vise.

izborko

pre 11 godina

ovaj covek vise ne zna sta prica....gotov je.
Ovi su iskljuceni jer nisu vratili mandat a Sutanovac ne vraca mandat,Bogdanovic isto ne vraca kao da je neki faktor resenja krize na Kosovu!!!
Malovicka dobro radila posao ministra a posle pola minuta izjavi da je najvazniji njen posao,reforma pravosudja lose uradjena.
DS ne zvizdi i vredja svoje clanove ali zato Djilasova desna ruka,Sapic izjavi da ga ne interesuje odluka Ustavnog suda.
- mislim da Djilas gubi konce u svim kombinacijama...a gradske institucije polagano se raspadaju....oko mosta niko vise i ne pita,svi znaju da se nista ne radi...tj. veoma malo.....sve se u gradu resava dizanjem cena.

blaza

pre 11 godina

Deluje zaista smesno da DS ima plan za izlazak iz krize i ko drugi, vec Djelic ga obrazlagao. Gde behu oni, a gde mi, gradjani Srbije, sve ove godine za nama?!

Jovan Jovanovic

pre 11 godina

"... srecan sam što ne moram da stavim potpis na pipir..." ETO TAKAV SI TI COVEK.
Skloni se iz politike. Najbolje za narod, tebe i tvoju porodicu.
cika Jova

bezimena

pre 11 godina

Opet rade i više i bolje nego što je DS radila
(Kristina Đ, 18. mart 2013 22:30)

Nabrojte konkretne REZULTATE!
Jedino što od tog "boljeg" gradjani osećaju to je velika skupoća, pdv podignut na 20%, sledeći mesec poskupljuje struja, ostali energentni već jesu, s tim nova poskupljenja, zaduženje države veće za preko 3 mlr eura za svega 6 meseci, afera aLFatoksin, uz niz manjih, i totalno nejedinstvo tria "La kampanela", "master" sav happy objavi da je Priština popustila, Dačić ga odmah demantuje, dok Vučić koji inače previše priča i obećava, ćuti k'o zaliven. Ako je to za Vas BOLJE, imate veliki problem sa percepcijom REALNOG PREŽIVLJAVANJA u ovoj tzv. državi!

Мирко712

pre 11 godina

А шта је човек могао да каже за 3 минута. Бојали сте се ви да би дужим говором могао да убеди делегате да си погрешио. Избацили сте најбољег човека из ДС, а са њим и много нас обичних чланова.

Katja

pre 11 godina

Gospodine Đilas, bili ste na vlasti, ništa niste uradili za Srbiju, doveli ste je do ivice propasti....o čemu vi sad pričate?!!!Šta ste vi uradili za Kosovo, ništa.

Dimitrije

pre 11 godina

I ja sam srećan što vi niste na vlasti, a verujem i cela Srbija! Mene ste gospodine Đilas jednom prevarili da glasam za vas, hvala lepo, više nikad! Pozdrav! Dimitrije

Nambija

pre 11 godina

Izvizdavanje Vuka Jeremica nije nesto sto ide uz DS!? On nas izgleda laze, ili mi se cini, sinoc Gangula prica jedno, ovaj sada drugo. Da mu je zao Jeremica on ga ne bi izbacivao iz stranke, a sinoc su pokazali koliko im je kadar strucan i obrazovan. Gospodin doktor je pokazao da ne zna dve proste recenice da kaze.

Tačka.

pre 11 godina

"Upitan šta je sa ocenom rada bivših ministara Snežane Malović i Olivera Dulića, Đilas je rekao da oni zaslužuju da ih DS podrži. Malovićeva nije bila loš ministar, kaže predsednik DS-a."

Ako ovu izjavu neko može da podrži svaka mu čast, onda taj neko i zaslužuje da mu Đilas bude predsednik.

MiraO.

pre 11 godina

Juče se u Utisku nedelje video sav potencijal DS-a. U jednom trenutku sam se uplašila za gosp, Jeremića, jer on ipak nije Denis Šefik. Još bih volela da mi neko kaže na kojim visokoškolskim ustanovama je doktorirao gosp. Šapić. Interesantno je da mu u biografiji piše da je "doktor nauka". Ne sećam se da postoji takvo zanimanje.

Ivanica Radić

pre 11 godina

Mnogo su srećni zato što DS više nije u vlasti... Samo vreme koje će nam trebati da se od njih oporavimo nije poznato , a kamoli koliko će nam trebati da ispravimo samo polovinu njihovih grešaka...

biberce

pre 11 godina

I ja sam srecan sto ti Djilas nisi deo vlasti,vidi kako nm lepo ide bez tebe,jos mali cemo i u Evropu uci bez tebe a sve zaslugom ove vlade.

Lola

pre 11 godina

Dosta vise sa DS-om. Oni nisu vise na vlasti i ne odlucuju o nama. Neka se bave svojim poslom a ko ce i zasto glasati za njih nikoga se vise ne tice. Daj da malo gledamo ove sto nam sad kroje zivote,

Micko

pre 11 godina

Srecni smo i svi mi!

A bili bi najsrecniji kad nekim cudom ni vi sto ste u opoziciji ni ovi sto su sada na vlasti nekako mogli da nestanete iz nasih zivota!

Makica D

pre 11 godina

Vaša izjava je u naj manju ruku hipokrizna.Svako, ko ima i malo dostojanstva neće doći za govornicu,obzirom da je izbačen iz stranke.Pitam se da li je to demokratija Demokracke stranke,izbacivanje neistomišljenika???

Profesor

pre 11 godina

Naravno da ste srecni sto ne morate staviti svoj potpis. Uvek ste izbegavali odgovornost, i uvek je neko drugi kriv za Vase poraze. Zasto bi sada bilo drugacije. Srecom, postoje ljudi,koji su dobili izbore, i koji umeju da preuzmu odgovornost za to sto rade.

lakki

pre 11 godina

Najbolji nacin da Srbija izadje iz krize je da vi polozite racune kako ste nas zaduzili i GDE SU TE PARE a onda da odete sa politicke scene kako ko po zaslugama i..u odredjenim ustanovama i date sansu nekim postenijim ljudima kojima nece biti bitan dzep vec sudbina i buducnost nase dece.

POP

pre 11 godina

Ma daj čoveče,batali retoriku i prebacivanje odgovornosti na druge,osvrni se i vidi da si ti bio podbresednik stranke koja je zemlju zavila u crno.Shvati da tvoje vođenje stranke je dovelo do pada rejtinga na pola sa daljom tendencijom pada.Probudi se i daj ostavku dok nije kasno.

Perica

pre 11 godina

Ovo je vrhunac licemerja politike koju vodi DS, jer dati ovakvu izjavu znaci da DS nikada nije ni zeleo ni smeo da preuzme odgovornost po pitanju resavanja Kosova. Pa zar problem Kosova do skora nije bio u nadleznosti DSa? Sta su oni radili? Moze li Djilas da objasni, sta je DS ucinio za 8 godina na vlasti da resi problem Kosova? Jel moguce da je DS vodio Srbiju bez zelje i volje da resi Kosovsko pitanje? U Srbiji se jos jednom pokazuje kao aksiom u politici da je bolje ako nepopularne poteze moze da uradi neko drugi. SNS upravo i cenim iz razloga sto je to jedina partija kod nas koja je spremna da se uhvati u kostac sa problemima bez obzira koliko to bilo tesko i bolno po nas, jer ono sto resimo danas necemo resavati sutra. Narod takvu politiku postuje i prepoznaje kao nesto novo, drugacije i svrsishodno jer do sada su se problemi svesno gurali pod tepih a ova vlast ih konacno pokusava i resiti.

Djilase, vi ste najslabija karika, mozete kuci

pre 11 godina

-Ali VRH mi je što se Jeremić plašio zviždanja i šta znam čega :). Čovek je kralj drame, ko ga ne zna skupo bi ga platio.
(Andjelija, 18. mart 2013 22:41)
Pitam ja danas cistacicu kod mene na poslu Ssma kako ste?
"Evo cistim i smejem se."
Sto?
"jao pa vi sinoc niste gledali utisak nedelje? ja nisam skolovana,ali onaj fond dreci doktora nauka je ipak nesto porazavajuce"
Kad sam saznao ko su bili gosti,znao sam o kome prica.
Ako je Sapic,Trivan,Pajitic,Djelic,...mene samo zanima sa kim Djilas namerava da sprovodi reformu?
Tek veceras sam stigao da pogledam utisak nedelje i ne verujem sta sam se svega naslusao?!
Djilas sa Plitvica izbegao posle 1945,Sapic izbeglica 65/6 i jednostavno neverica.
Jel ima neko sa fakultetom a da nije filozof,pravnik,ekonomista,menadzer u ovoj zemlji ili se svi tretiramo kao paori i niza rasa?
Vidim oni sa cuke i gudure su nedostizni?

Princ

pre 11 godina

Nije tebi zao nista,ti si bio spreman i za jednu i za drugu opciju.Ako si ovako postupio prema svojim do jucerasnjim stranackim kolegama kako se samo odnosis prema politickim neistomisljenicima.Losa raklama ali izgleda da u ovom slucaju vazi ona izreka "nije bitno kakva je reklama jer svaka reklama je reklama".

Mikica

pre 11 godina

Jeremic je najgrublji moguci nacin uklonjen iz DSa sto je neverovatna greska pre svega Djilasa koji je odgovoran za sve kljucne poteze stranke otkako je stupio na mesto predsednika. Ja koji sam podrzavao uvek DS i koji sam glasao za DS sada posle ovakve odluke i niza drugih nepromisljenih odluka ne zelim vise da ucestvujem u svemu ovome, jer je DS izgubila smisao i ideju zbog koje postoji toliko dugo. Razocaran sam i uvredjen, jer osim predznaka demokratska DS vise nema nicega demokratskog u svojim redovima.

Zoran

pre 11 godina

"Ipak, srećan sam što nisam deo vlasti i što ne moram da stavim potpis na papir."
Neko ko na ovakav način beži od odgovornosti, ne bi trebalo da predvodi stranku kakva je DS.

grk64

pre 11 godina

Da strašno ti je žao Jeremića pa si potrčao da ga što pre izbaciš iz stranke da slučajno ne bi progovorio o prljavim radnjama koje ste sprovodili..

divna

pre 11 godina

Samo par pitanja za naprednjake:
- Da li vam godi sloboda izrazavanja na b92 - da,
- A zasto vase glasilo Kurir nikada,ama bas nikada ne objavi komentar u kome se ne kritikuje Vucic i ekipa demagoga
- Otkad je to vama Jeremic idol,a kudili ste ga i omalozavali kad je postao predsedavajuci UN..Ako Vam je dobar primite ga u redove svoje
- Objasnite kako su to vasi Vucic,Nikolic i ostali govorili jedno u vreme kampanje,a sada rade sasvim nesto deseto
- Sto ne smenite poslanika u skupstini Srbije koji je izazvao krivicno delo u koje je stradala devojcica,a istovremeno je bahat da verbalno preti policiji godinama
- Sta je bilo sa dzakovima u vreme izbora,dokle da cekamo vise te kradljivce
- I na kraju posto smo se najeli Miskovicevog hapsenja i ziveli od toga cele zime,sad cemo ziveti od Farme i Velikog brata, taman da uljuljkujemo zamlacujemo narod jos tri meseca dok se oko Kosova sve slegne

Kristina Ž

pre 11 godina

Pa što da ne budeš srećan? Tvoja DS je dovela Srbiju u mat paziciju, zarad opstanka na vlasti, pa sad, kad ste izgubili, nek potpisuje onaj ko bukvalno mora.

x

pre 11 godina

Najveca lji.. koja se ikada pojavila na politickoj sceni!DNO DNO od coveka!
Do skoro je na sav glas trazio izbore,promene...sad kad je osetio da ce ova vlast da prekine mucenje oko Kosova i verovatno da ga velikim delom prepusti,uz neke sitne povlastice...on te iste izbore sad ne zeli i ceka da se bruka svali na Nikolica,Dacica i Vucica sto su "prodali" Kosovo..pa onda da ih pokopava na sav glas i dize bunu..bednik!
Nikad vise ovaj ol.. na vlast ne sme doci!

Ja sam

pre 11 godina

,,On je rekao da kada Demokratska stranka bude osvojila republičku vlast, neće više biti partijskih direktora. On je za primer naveo Beograd"

Apsolutna neistina. Primer GSP-a:
Ne samo kompletno rukovodstvo( DS, SPS, URS), Upravni i Nadzorni odbor, ves se sa politizacijom kadra ide i do poslovodja i rasporedjivaca.
Cak i vozaci dobijaju dobre linije i smene prema tome da li su clanovi ili ne neke stranke.

Zvonimir

pre 11 godina

Svojim dolaskom na mesto predsednika DSa poceo je pocetak kraja za DS kakav ja znam. Sve ono sto je krasilo DS i cemu su se stotine hiljada ljudi borili nestalo je izborom Djilasa za predsednika, jer Dilas misli da autotaritivnom politikom moze da vodi DS, on zaboravlja da je DS pre svega demokratska stranka koja ima svoje organe i delegate i da se sve odluke trebaju donositi u najsirem mogucem konsenzusu. Izgleda da je vlast udarila u glavu Djilasu a on nije ni svestan da je DS sada na nivou statisticke greske, jer mnogi beze glavom bez obzira od DSa kada vide sta se trenutno radi u samoj stranci. DS je porazen na izborima usled losih rezultata a kada je trebalo pogledati istini u oci i reci sta se desilo da nam gradjani vise ne veruju, sta se desilo sa nasim moralom, neko je dosao i celu ideju DSa unistio za jako kratko vreme.....

Max

pre 11 godina

Kazete da Malovicevu treba podrzati, ej Malovicevu?! Kazete da je DS za postovanje zakona. Pa, te zakone je upravo Maloviceva od RIK-a, krsila. Kazete da ste za EU. Pa, institucije EU su vam rekle da je reforma losa. Kazete da ste za postovanje ljudskih prava. Pa, koliko gradjana Srbije danas tuzi drzavu za nepostovanje osnovnih ljudskih prava i ko ce sve to da plati? Pricate o Knezevicu, zasto nije smenjen? Pa, da li ste smenili Malovicevu i procesuirali za sukob interesa (afera "RIK")? Pitate zasto SNS podrzava Knezevica, a vi podrzavate Dulica? LAZ I PREVARA VAM JE JEDINI ALAT I JEDINI ZANAT!!!

jugo

pre 11 godina

Djilas : "...ja verujem da ce se problem Kosova brzo resiti i moramo da odredjeni broj ljudi koji ce se iseliti odozdo da smestimo ovde a da se posle posvetimo EU..."

I sta sad. Pakujte kofere i bezite ljudi jer ocigledno je da se sve prodaje. Cuvajte glave.

Gavrilo

pre 11 godina

Nista drugo se i nebi ocekivalo,treba malo vise hrabrosti da se potpise nesto sto ne odgovara svima a i mi smo srecni sto nisi na vlasti,nemoj ni da se brines nece se to brzo ni desiti.

Goran

pre 11 godina

Kaze da mu rejting nije bitan, a glavni argument protiv Tadica je bio 22% na izborima?? Trazi da bivsi ministri vrate mandate, opet zbog 22% na izborima. A rejting pada li pada u opoziciji.
Ono sto je takodje jako interesantno je da se u 21 veku prica o drzavnim preduzecima. I to jos prica privatnik. Umesto da bas zato glavna tema programa bude stvaranje ambijenta za normalno poslovanje privatnim kompanijama i preduzetnicima, on prica o drzavnim kompanijama...
Zaista neverovatno.

Postovatelj

pre 11 godina

Djilase, i ja sam srecan sto nisi u vlasti i nadam se da nikad neces ni biti, i takodje se nadam da ces nestati iz svih ovih vesti.

Jovan

pre 11 godina

Ozbiljan političar ne bira vreme kada će biti na vlasti.Niko nije srećan što se Srbija trenutno nalazi u ovakvoj situaciji. Jedan od glavnih krivaca je i prethodna vlast. Da su oni vodili ispravnu politiku situacija bi bila daleko bolja. Ova vlast ima veoma težak zadatak i pokušava da ga reši na najbolji način. Dosadašnje aktivnosti pokazuju da su na pravom putu.

Dušan.

pre 11 godina

Sto znači da nisi odlučan! Srbija treba u ovom vremenu odlučne političare, a ne "babe" koje će samo sedeti u foteljama,upošljavati svoju rodbinu i pljačkati Srbiju i njen narod! Ovo će očigledno biti godina "D" !

dusan

pre 11 godina

buahaha pa ovo je ludnica :D sto bi rekli .... lud zbunjenog :D
i naravno da mu je drago sto nije deo ove vlasti jer su tako unistili i pokrali zemlju da je to strasno...
e a najludje je sto je u emisiji pominjao kao kakve su nam to akademije kad moze natasa bekvalac da bude u njima neki faktor a zaboravlja da je u toj istoj ovaj njegov doktorirao....

Благојевић

pre 11 godina

Ја мислим и да је већина Србије такође срећна. Госпидину Ђиласу се морају признати неки успјеси али неби требао да се понаша као да никада није био на власти и да указује на пропусте владајуће гарнитуре, које је и сам правио и још прави. Јеремића му Србија неће опростити

Jaca

pre 11 godina

Boze svaki dan druga ploca...konsoliduj svoje redove i usmeri u jednom pravcu izlaganje i ciljeve...a to da je neko srecan normalno kada su dzepovi puni pitaj te ga ovo pitanje kada su se isti isprazne

Olja

pre 11 godina

"Pre dvadeset godina da je DS došao na vlast ne bi bilo rata, mrtvih, itd..." ok, a zašto posle 12 godina DS-vladavine nema rezultata? Gde je Srbija? U EU? Tito je kriv, ili ne znam ni ja ko, za ovu protraćenu deceniju, i više... Izbacivanje Jeremića, hmmm? Glup potez, potez zavidnog čoveka.

andrija

pre 11 godina

Neki pojedinci zaista umeju da me zasmeju, pitam se gde im je pamet retorika pa i smelost bila prethodnih deset godina, sve sto kazu vrti se oko istog da sadasnja vlada ne valja...ok a ja se pitam da li su svesni da je njihova bila jos gora, da je trenutno stanje u zemlji i problemi posledica njihovog rukovodjenja i njihove politike, da nezaposlenost raste zahvaljujuci silnim privatizacijama kao i politikom istih, umesto da konacno se opredele za svoju politiku koja ide u pogresnom smeru, da konsoliduju svoje redove da pociste za sobom i da konacno pronadju legitimitet oni se uporno bave drugima...gospodo u pogresnom ste vozu i svaka stanica vam je pogrena te stoga se bavite malo sobom dok ne bude prekasno jer ako bude ucicete samo u anale postojanja

Neko Iz Mase

pre 11 godina

Samo neka je tvoja poledjina na suvom.

Nista, ti onda viri iza coska i broji svoje parice.
Kada sve bude "gotovo", ti se pojavi i postani heroj.

Ima u Srbiji jedan epitet za takve, ali ovo je pristojan sajt,
te se bojim da nece biti objavljen.

Djole

pre 11 godina

A zbog cega bi covek bez potrebe trosio svoje reci kada su tu bili prisutni mnogo uceni kadar sa doktoratima. I onda jos da se nadje neko sa tim doktoratom pa da mu objasni da su Rusija i Kina nebitne zemlje, i da ga uputi u NAMBIJU. U ostalom mozda bi mu i uzvikivali A STA SRBIJA IMA OD TOGA.

Bogdanka

pre 11 godina

Ne znam ko mu je PR, ali ovo je već posao. Ono juče je bilo da se čovek prekrsti.
Ovo je em prilika da se sve lepo objasni, što je stvarno potrebno za svaku stranku, em je samom gradonačelniku ekstra prilika da se istakne posle ono juče, da se ne lažemo :).

dexter

pre 11 godina

Vidi, meni nije zao cak naprotiv! Daleko od toga da si mi i ti prirastao srcu ali gdin Predsednik UN i vaseljenje kao i predsednik TSS..ne bih dalje muka mi je..

Ezio Auditore

pre 11 godina

Pukao si Djilasu. Jos vise si se raspao od pre neki dan kad je Vuk gostovao i doslovce ponizio dr.vaterpolistu.
Ja sam nekad glasao za DS, dok je tu bilo inteligentnih ljudi koje si rasterao.
Danas sam niciji glasac a tako ce i ostati.

aleksandar raskovic novi sad

pre 11 godina

i pored svega, velika podrska Demokratskoj stranci i LDP-u, jer je ocigledno da u svom clanstvu nemaju primitivaca poput clanova i simpatizera SNS-a, SPS-a itd...

logicno je da potpis stave oni koji su svojom gluposcu doveli do problema Kosova i bombardovanja...

pasivni demokrata

pre 11 godina

Ja zaista vise nemam reci kada su ovakve izjave u pitanju! Gospodine Djilas, molim vas da nas postedite gluposti,laznog moralisanja i ostalog. Muka nam je,gde god da se okrenemo sve je zuto i zaprljano! Mi bi samo normalno da zivimo,pustite nas!!!

secam se

pre 11 godina

Gde je sada majcica Rusija koja je tako podrzavala resavanje pitanja Kosova 1999-te?Sto sada SPS i SNS razgovaraju sa Evropom i Amerikom,kada to moze svemocna Rusija da resi?Tako i treba,da ovi sada potpisu jos jednom izdaju i posle mogu da organizuju miting za Kosovo i pale ambasade,a mozda i koje patike ukradu.

Malisha

pre 11 godina

Prethodna Vlada je imala priliku za tako nesto i cak jos povoljniju poziciju ali nisu imali hrabrosti, osim verbalnog zalaganja i ponavljanja " I Kosovo i EU".

Sanja

pre 11 godina

@Živela demagogija

Ti nesto pricas o medijskoj prisutnosti opozicije. Pa pogledaj gospodina PRVOG ne skida se sa TV ekrana.Cak i vkendom. Od RTS,Pinka, B92, Happy, KCN itd.A o stampanim medijima da ne govorim. U Kuriru sve pozitivno a i Djilasu i DS sve negativno.Evo sda poceli novu spansku seriju o Sapicu. Plasim se da udjem u toalet da itamo ne vidim Prvog

sto se tice Djilasa ko ga je slusao shvatio je. Kada je rekao da je sretan sto nije u vlasti rekao je u kontekstu na pitanje voditelja oko Kosova. I rekao je da oni koji su zapoceli problem Kosova devedesetih je red i da ga zavrse. Takodje se slazem da ova vlada osim hapsenja nista nije uradila da se popravi zivot gradjana. Cak je i nezaposlenost od septembra sa 25% porasla na 26,2%

Izbacen

pre 11 godina

Sto niste sproveli to dok ste bili na vlasti? Sad je kasno i nadam se da vise necete vladati! Sutra nova vestDjilas izbacio sam sebe iz stranke¡

nekoime

pre 11 godina

pa da ministarka pravde je dobro radila po njemu a ostali koji njemu ne.odgovaraju onda je narod odlucio...koji dvosteuki arsini...ovaj valja po njegovoj odluci a ko ne valja onda se krije iza naroda....sto ne kazes djilase ja njih cimam radi podrske malovicka mi je dala jeremic nije i to je cela istina....sklanjam konkurenciju i utvrdjujem svoju poziciju....koji demagog,majko mila...a vi,mediji,ne znam sto im dajete oliki publicitet kad au pali sa rejtingom i nine uredu da imaju vecu paznju od drugih...

primitivno pleme

pre 11 godina

Sto je nekad bilo ne ponovilo se,nek smo samo vas skinuli sa vlasti crni su nam dani bili sa vama
(konacno123, 19. mart 2013 12:39)
a kad su sps,toma,vucic vladali bili su super dani

'ovo su pristojni gradjani'

pre 11 godina

Gospodine Djilas nepristojno je biti srecan u Srbiji koju je DS dobrim delom unistila i ojadila.
A jeste li srecni sto ste pristojan gradonacelnik?

AndreaSm

pre 11 godina

(Spectator, 18. mart 2013 22:40)

Djilas odgovara direktno i jasno? Kome direktno, jos bitnije sta je to kod njegovih izjava jasno, osim toga da pokusava da nam zamaze oci i da nas napravi budalama i ovcama kao i ranije. E, dosta, vise mu to nece poci za rukom. On ima obraza da kaze da ova Vlada ne radi dobro, pa sta je DS uradio dobro, kazite mi, jer ja znam samo za lose. Voditelj ga zaskocio pitanjima, a on na svako zamuckao, pogotovo pri pomenu Sutanovca, Maloviceve..

Genije

pre 11 godina

Ironija je u tome što sve dok je on gradonačelnik, nažalost jeste deo vlasti. Možda nam i krene još bolje kad stvarno ne bude imao nikakve veze sa ovim narodom i državom.

svilajncanin

pre 11 godina

Gospodine Đilase nije samo Beograd Srbija. Srbija se osvestila od laži. Pođite ovom nasom zemljom makar do Svilajnca i videćete da svs zavisi od vase partiske knjižice. Videćete da ovde vlada apsolutizam a član je vašeg predsedništva.Pa za ovog je Bidža bio još i demokrata. Gledate u objektiv i lažete.Sramota

DZONI

pre 11 godina

Svi smo mi srecni sto Vi niste deo vlasti. A sto se tice Jeremica, nije bilo potrebe da govori pred toliko ucenih i skolovanih sa doktoratima. Dovoljno je bilo juce u emisiji Utisak nedelje, Sapic ga odvede u NAMBIJU po doktorat posto ga Jeremic nema.

DS u kazamat

pre 11 godina

Demagogija i bacanje prašine u oči pristalicama i neopredeljenima. DS je svuda gde je stigao nameštao svoje direktore a oni su onda kasnije zapošljavali svoje rođake i prijatelje ali su svi morali da imaju partijsku knjižicu DS-a i da glasaju za isti. A kad smo kod kosmičke pravde gubitak vlasti je prva u nizu kosmičkih pravdi koje će zadesiti DS sve do trenutka kada će savez izviđača (izvinjavam im se na neumesnom poređenju) imati više članova nego DS. Nisam nikakav fan SPS-a, SNS-a ili URS-a ali ovo što priča i radi DS danas vređa zdrav razum.

igi

pre 11 godina

"Ovo je Demokratska stranka, to nije nešto što ide uz DS i ne bi se to desilo"
U ovo, na kraju svega, SR...E sam verovao samo zbog Djindjica,na tu foru ste sve i opljackali,kao: mi smo fini, kulturni i obrazovani!Posle Zorana ostao samo goli slj..!

borisa

pre 11 godina

Video Jeremic skim ima posla pa odustao ima Djilas sada Gangulu ne treba mu niko vise.Svaka cast Jugoslavu isprekakao je Djilasa kao malo dete jos mu nista nije jasno pitam se samo dali mu je ikad i bilo.

baka

pre 11 godina

Pa ovakvi nama politicari trebaju, pravi je lider nema sta! Jel ovaj zeli da bude predsjednik ili tako nesto a srecan je sto nema odgovornosti? Svijetla stranka nema sta, ali bar je od srca iskreno po prvi put u zivotu nesto rekao.

Brane

pre 11 godina

Posle svega viđenog u zadnjih pet dana, bez nove stranke mene više nema na izborima a verovatno ni u državi u kojoj je glavni slogan: "Glasajte za mene da bi meni i mojima bilo bolje a za Vas baš me briga".

Boranka

pre 11 godina

Baš mi je drago što imamo isto mišljenje, eto u nečemu se i pronađosmo. I meni je jako drago što nisi deo vlasti i nadam se da nikada nećeš ni biti.

Nev

pre 11 godina

A tek sto bi gradjani Srbije bili srecni da vama svim "politicarima" od DS-a do SNS-a vidi ledja i da vise nikad nebudete deo vlasti :D....

Carapan

pre 11 godina

Sve ovo sto je Djilas rekao je prazna prica. Prave stavove DS po pitanju spoljne politike ali i unutrasnje rekao nam je sinoc Aleksandar Sapic ili tu postoji ozbiljne nesuglasice. Djilas prica pricu o zadrzavanju KiM u granicama Srbije a Sapic sinoc rece kako Jeremic dok je bio ministar spoljnih poslova je sprovodio neku svoju politiku koja nije bila vladina a on se u svim svojim susretima zalagao da KiM ostanu nas sastavni deo. Takodje visoki predstavnik DS sinoc kaze kako mu nisu bitne zemlje poput Brazila, Rusije, Kine, Australije i drugih a Djilas govori kako podrzava vladu kada zeli da saradjuje sa svima i da im je to sastavni deo paketa za izlazak iz krize Srbije koji su juce doneli. Ljudi moji pa ko ovde prica istinu Djilas ili Sapic? Imajmo u vidu da su oni clanovi iste stranke, ne politicki protivnici.

mix

pre 11 godina

toliko o hrabrosti da se preuzme odgovornost kada je najteze. e djilasu...daleko si od ozbiljno politicara...ds se urusava kao kula od karata.

Kozmo

pre 11 godina

Ja ne kapiram.Sinoc je desna ruka Dragana Djilasa,doktor nauka Aleksandar Sapic sve lepo objasnio.
Emisija je tema dana svih mogucih stampanih medija i pravi hit.
Sta sad Djilas pokusava da kaze?
Za mene je prica Djilasa identicna prici Velimira Ilica,Mrkonjica.
Gradjani nisu trazili samo smenu ministara,vec prvih 30 ljudi u DS-u.
Ispostavilo se da su neki unapredjeni i sklonjeni od ociju javnosti

Saskaa@@@

pre 11 godina

O kojoj kosmickoj pravdi prica Djilas ? da je pravde on ne bi danas pricao sa te govornice vec bi se pridruzio Kasi,Miskovicu,Draginu. Verujem da ce doci vreme kad ce i on morati poloziti racune za sve godine koje je proveo na vlasti i bogatio se na racun toga. Covek ima toliko preduzeca da imam osecaj da dok ne pogleda spisak nezna da nabroji koja su sve njegova.

trudbenik

pre 11 godina

E zato sto ti Malovicka nije bila los ministar i zato sto tvrdis da nju i Dulica treba podrzati, od mene i moje cele porodice DS vise NIKAD nece dobiti glas!
Zbogom
(Dejan, 18. mart 2013 20:49)
E vidis tu Malovicku i danas cuva policija,ne zato sto je ova vlast voli,vec zato sto je zena prva pocela obracun sa kriminalom pocev od Sarica,Bojovica,Amsterdama i jos sijaset igraca pravih kriminalaca,mafijasa koji imaju stotine ubistva na dusi.
A Dulic..hm..pa eto npr. da nije bilo njega ne bi bilo naselja Stepa Stepanovic.Mozda je pogresio sa akcijom Ocistimo Srbiju jer mi nismo za to...volimo deponije,volimo otpad,volimo zapusene kanale,volimo prljavo oko nas.
Svi cete vi i Vucica kad ode sa vlasti kinjiti i kleti,pa i Djokovic cim bude pao sa prvog mesta, bice ma koji je on teniser.I Djilas je los jer je bgd za vreme mandata napravio dva mosta,kao svi prethodni gradonacelnici za 50 godina..

MIŠKO

pre 11 godina

Uh, dobro je što se slažemo.Mnogi su zadovoljni time što više nisi na vlasti. Đilas je imao 12 godima i mnogobrojne šanse da učini nešto pozitivno za ovu zemlju, a šta je uradio i dokle su nas doveli, svima je jasno.

Anđa

pre 11 godina

Politička saglasnost. Politička saglasnost. Politička saglasnost. Politička saglasnost...
Nadam se da će za mog života i to da vidim.

Jagoda

pre 11 godina

Kaze Djilas da je srećan sam što nije deo vlasti i što ne mora da stavi potpis na pipir u vezi sa Kosovom i tko pokazuje koliko je on u stvari "odgovoran" politicar.

Emilija

pre 11 godina

Iza ovih reci se kriju i svi prepoznaju: neutesnost i ocaj,jer niste na vlasti;bezanje od odgovornost,kad kazete da ne bi stavljali svoj potpis;licemernost,kad zalite sto Jeremic nije iskoristio sansu i obratio se govorom;zavist,jer nista niste uradili za vreme dok ste imali priliku i sto hteli to ili ne morate priznati daa Vas je Vlada za kratak period znacajno nadmasila po rezultatima.

yutopija

pre 11 godina

Pa pametan covek sto bi dolazio tamo gde ga ne zele,ti sad imas Gangulu pa snjim rukovodi,meni je zao sto uradiste ovo Jeremicu covek presedavajuci generalne skupstine UN-a samo zbog mrtvog mandata strasno.

branko

pre 11 godina

Svi smo mi srecni sto Vi niste deo vlasti. A sto se tice Jeremica, nije bilo potrebe da govori pred toliko ucenih i skolovanih sa doktoratima i magistraturom. Dovoljno je bilo juce u emisiji Utisak nedelje, Sapic ga vodi u zemlju NAMBIJU zaobilazeci nebitne drzave Kinu i Rusiju..

erik blomberg

pre 11 godina

Čini mi se da se Đilas ne ponaša baš najracionalnije, nastup Šapića je još jedan u nizu vrlo čudnih poteza posle smene Jeremića, koji se ne mogu zanemariti.

Rodja

pre 11 godina

Ali vi gospodo ne-draga, vi bre ne prestajete da pricate. Vi od 2000. samo pricate, pricate, pricate i pricate .... sto znaci da nista ne radite i da nista niste uradili u proslosti. Ali se zato kralo... srpsku privatizaciju i bombardovanje Srbin nece nikad da zaboradvi. Pa onda reforme vojske, suda na celu sa Nato Mesarevic. Privredu ste skroz unistili 1.000.000 ljudi bez posla. To nije sadasnja vlast postigla i uradila. Sto se Kosova tice ... sadasnja vlast je samo nastavila da implementira i da sto je vise moguce koriguje vase lose sporazume.

mirko

pre 11 godina

Pa Jeremić jedino da je lud došao bi mečki na rupu.Zna on kako bi se proveo
(jagodica bobica,
Od kada vam Jeremić postada idol, nakon njegovog predizbornog duela sa Vučićem govorili ste potpuno suprotno.Ne cenite vi V.Jeremića, nego mrzite DS, što je apsolutno jasno.

videcemo

pre 11 godina

Bez obzira na sve ove zlurade komentare DS je i sa Kosovom i sa EU postigla ono sto ovi vasi sposobni mogu samo da sanjaju.
A sto se vruceg krompira tice, sve polako dolazi ne svoje mesto.Oni koj su zakuvali i red je da rese Kosovo, kako videcete.

Pera

pre 11 godina

Ja nisam srecan sto se Djilas igra parama i buducnoscu Beograda. A najgore je sto su i druga resenja nikakva, secamo se Vucica u Zemunu. Kao da najvori djaci idu u politiku (naravno, oni sami imaju cudo pohvala na svoje obrazovanje, kako ni jedan profesor ili vrsnjak da ih pohvali, nego sve moraju sami)

kriticar11

pre 11 godina

Baš mi je drago što imamo isto mišljenje, eto u nečemu se i pronađosmo. I meni je jako drago što nisi deo vlasti i nadam se da nikada nećeš ni biti.
(Boranka, 19. mart 2013 11:34
Najlakse je kritikovati,imali su sansu i nisu nista uradili po tom pitanju

Medicinski

pre 11 godina

(...ostati kulturan..., 18. mart 2013 22:26)

Grešite.
Omladina sa privatnih fakulteta koju je Đilas "omalovažio" je zapravo - omalovažila sama sebe.
Stvarno je sjajno učiti dan pred ispit, eventualno još par dana pisati seminarski rad, slatko je imati nekakvo zvanje i diplomu, ne?

Ah, da - da ne bude neke dileme, ja sam star čovek, iz doba Jure (pre no što je korupcija ušla u modu), kada se studiralo (i veoma mnogo učilo) iz ljubavi prema Znanju i konkretnom Pozivu.
A zbog čega vi studirate?

O tome vam pričam.

Rocker

pre 11 godina

To je svima jasno jer gde god je odgovornost,gde se resavaju osetljiva pitanja svi bi voleli da su opozicija i samo da se igrate vlasti iz hladovine. pisuci programe za "izlazak iz krize".

Franja

pre 11 godina

Uocljivo je da Dragan Djilas angazuje sve preostale medijske kontakte kako bi poslednjih dana poslao poruku kako podrzava kosovske napore vlade. To radi iskljucivo sa jednim ciljem: da pokaze Vasingtonu i Berlinu da je "na tragu" njihove politike na Balkanu i time izbegne da se nadje na njihovoj meti poput prethodnika mu na predsednickoj poziciji, Tadica. To je posebno razumljivo kada se pogleda lista gostiju na jucerasnjoj skupstini DS gde je od ambasadora EU bio prisutan samo danski diplomata. Dakle, Djilas pokusava da manevrise, dok istovremeno njegov najveci "mrzitelj" na poltickoj sceni Srbije, predsednik Nikolic razgovara sa Dzozefom Bajdenom. Mislim da Djilas ovako pokusava da se zastiti, odnosno, da pridobije zastitu SAD u narednom periodu. Iskljucivo kroz tu prizmu treba gledati i zadrzavanje mandata Dragana Sutanovca, tj. Djilasovo neinsistiranje na toj temi. Takodje, i njegovo grubo sklanjanje Vuka Jeremica, "ruskog coveka" i vatrenog zagovornika protivljenja nezavisnosti Kosova, ima isti koren u ovom "globalnom" zahvatu Dragana Djilasa. Ipak, iako deluje kao ozbiljan politicki plan, ovakav pristup pokazuje diletantizam u svojoj srzi: niti SAD tako dozivljavaju lokalne "igrace", niti ih stite na taj nacin... Paradoksalno, nesto od znanja kojima raspolaze Jeremic u ovoj oblasti krupnih "igara" Djilasu bi sada vise nego dobrodoslo...

Teamadu

pre 11 godina

demokrate uspele da sačuvaju srpske institucije na Kosovu, načine napredak ka EU, završe priču sa Hagom...bLA BLA BLA, Jedino što su uspele je da odlože problem i predale "vruć krompir" drugome u ruke!!

stratokaster

pre 11 godina

Ova politika prema Kosovu je pre svega odgovorna prema Srbiji a i politicari na vlasti drze svoju rec, sto se i svidja zapadu. Bitno je da se postigne dogovor, da se spasu nasi ljudi na Kosovu ali i da Srbija nastavi svoj put ka EU, jer od praznih prica, osim jeftinih politickih poena narod nema nista!

Živela demagogija

pre 11 godina

Da li je ikada u istoriji opozicija i to u padu popoularnosti imala toliki medijski prostor.Pa oni iskaču iz frižidera, svaki dan neki funkconer DS-a daje intervjue na televiziji.Nikad medijski jača opozicija ,a nikad slabija u stvarnosti.Setite se koliko su radikali bili jaki a viđali smo ih na TV-u samo u predizbornim kampanjama.Eto to je ta njihova demokratija koju bi opet da zavedu.

Milica B.

pre 11 godina

Cccc... okrećeš se kako vetar duva. Ne mogu reći da se DS okreće jer slušajući i gledajući šta se dešava DS ne postoji, postoji Đilas kao predsednik, član, onaj koji misli i saopštava. DS jednako Đilas u prevodu njegov lični stav!

zamajavanje

pre 11 godina

Veoma neodgovorna recenica nekog ko je predsednik najvece opozicione stranke. Ova izjava samo jos vise ide na ruku vladajucim strankama.
(coka, 19. mart 2013 10:35)
Mnogi njihovi ishitreni postupci i recenice idu na ruku danasnjoj vlasti.Potpuno su izgubili kredibilitet

Sergej

pre 11 godina

Vrhunac politicke tragedije DS je upravo gospodin Djilas. Vreme ce pokazati, sigurno, g. Djilas je upravo vrhunski grobar DS. Zbog NJEGA DS ce biti oko cenzusa, ali samo zbog njega i njegove politicke bahatosti.

Maksimalno orao negativno

pre 11 godina

Svako ko se upusti u "ozbiljnu" analizu srpske politike je infantilan, jer je ona sama infantilna. Dragan Djilas je bar obukao dugacke pantalone.

gradjanin

pre 11 godina

a ja sam glasao za tebe, i nisam srećan, zaključujem da ti nisi odgovoran političar, jer ti je tvoja lična sreća ispred naroda koji je glasao za tebe
molim te razmisli kad sledeći put nešto izgovoriš, a i kad nešto uradiš

SNS-ovac iz NAMBIJE

pre 11 godina

Podrška Đilasu što veruje u Šapića i forsira ga, iako Šapić, po ugledu na svog šefa, za sada daje samo autogolove. Podrška Đilasu i Šapiću od svih članova SNS-a, i da nastave ovako. Još 2-3 gostovanja Šapića na TV-u, i SNS ima ladno da pređe 50%, a DS da ostvari svoj cilj i bude mala, a možda i vanparlamentarna stranke. I u Srbiji svi srećni!

dvorana tajni

pre 11 godina

Jos jedan od dokaza da Djilas nema hrabrosti da se suprostavi danasnjim problemima Srbije, sto nije dobro ni za jednog politicara. Voleo bi vlast ali samo onda kada je slatko, ne i onda kada bi trebalo da proguta zabu.

NY

pre 11 godina

@MIŠKO....? Ubi te partijska disciplina. Ajde sada malo razmisli? Ko je vladao Srbijom devedesetih.Da li su tada na politickoj sceni bili Diploma, Prvi , Dacic i ostali.Sedamdeset posto danasnjeg parlamenta su iste face koje su tu sedele i devedesetih.I sada ti isti dodjose na vlast i Srbija dzinovskim koracima krece napred. Nece biti. Odrzavaju Status Quo a u nekim segmentima i gore nego uprosloj vlasti gde 60% istih sedi i u sadasnjoj

RELEJAC

pre 11 godina

Što se tiče povratka glasača DS je na dobrom pravcu, ali ide u pogrešnom smeru, pa umesto sa 20%, da ode na 25%, oni odoše na 13%. Znači Đilas mora da okrene DS za 180 stepeni, ali nikako za 360 stepeni, što je on izgleda i uradio i sada DS opet ide u pogrešnom smeru. ZNAČI 180, A NE 360!!!

DARKO

pre 11 godina

Ako DS ne zanima rejting i sta misle obicni glasaci, neka postave Aleksandra Sapica za predsednika DS-a!!! Koga briga sto se carsija smeje u lice DS-u i Sapicu!! Ne zaboravite da je Sapic predsednik gradskog odbora DS-a, predsednik opstine Novi Beograd (najvece opstine u Srbiji) i desna ruka Djilasu za kontrolu opstinskih odbora!!! Sapic za predsednika DS-a pa na nivo aflatoksina!!!

David

pre 11 godina

Bravo i ti nesto pametno da kazes. Jos da te proteramo iz bg-i iz sporta pa da budemo svi zadovlojni. Imas moju podrsku da nestanes iz svih resursa i sa malih ekrana tv prijemnika. Idi uclani se u biblioteku i pocni da ucis

coka

pre 11 godina

Veoma neodgovorna recenica nekog ko je predsednik najvece opozicione stranke. Ova izjava samo jos vise ide na ruku vladajucim strankama.

Koperfild

pre 11 godina

Djilas nije ni malo naivan i on vrlo dobro zna sta treba da se potpise u vezi sa Kosovom i naravno da je sretan!
Normalno je da se politikom ljudi bave radi vlasti,jedino nas ubedjuju da se politikom bave radi nas:),ali isto tako svi oni koji se danas bave politikom imaju jednostavan izbor: potpisati i ostati potpisan u istoriji ili ne potpisati i otici u istoriju !!!
U zemlji kao sto je Srbija ,to znaju svi koji se iole bave politikom,u kojoj nema ni sadasnjosti a kamoli buducnosti jedino sto birace moze privuci je proslost ,nazalost meni se cini da mi pored toga sto nemamo buducnost pocinjemo da se odricemo i proslosti a Djilas (ili neki drugi komunista ) ce to znati da iskoristi !
Pozdrav za sve ljude koji misle svojom glavom !

Teamadu

pre 11 godina

„Zašto država ne može u onim delovima Srbije, u kojima postoje ogromni potencijali, da osnuje svoje preduzeće koje će da se bavi poljoprivredom?“, pita Đilas.
Zašto to niste mogli prethodnih 8 godina???? Zašto neko može i treba za sedam meseci da uradi nešto što vi niste za 8 godina???

Evo malo ja

pre 11 godina

Sreca za Srbiju i za DS sto vi komentatori nikada niste glasali niti cete glasati za DS. Vi ste samo presvukli dres i skinuli bedz. Umesto vaseg mozga za vas razmislja partija i Kurir.Ajde svi na partijsko glasilo. tamo mozete da se hvalite i da kritikujete do mile volje. Drugog tj suprotnog komentara ne moze da bude. Sada su izmislili novu seriju o Sapicu

Kum Ruzvelt

pre 11 godina

Hehehe kakav kralj demagogije i lazi. On je deo vlasti cim je gradonacelnik glavnog grada, a to sto nije u vlasti drzave mu niko normalan nece poverovati da je srecan, jer se otimao za vlast prvo u svojoj stranci sto je dokaz da je gladan vlasti!

Pedja

pre 11 godina

Ne podrzavam ali podrzavam.Sada je potpuno jasno da je Djilasov najsiri politicki okvir mesto gradonacelnika i nista vise od toga,ako na ovaj nacin bude pristupao drzavnoj politici uskoro nece biti ni deo opozicije.

PepaPrase

pre 11 godina

I narod je sraćan što ti nisi više na vlasti...Stalno kritikujete ovu vlast, iz dana u dan, a vi ste Srbiju doveli dovde, a ova vlast daje 101 posto sebe, da spasi Srbiju, Kosovo i srpski narod na Kosovu.

danica

pre 11 godina

(divna, 19. mart 2013 12:39) Gospodjo Divna, ovde se ne radi o SNS-u, ovde se radi o stranci koju smo svi nekada podrzavali i glasali za nju. Ko ovde pominje SNS. Pa da, i Vas je verovatno bila sramota dok ste gledali Sapica i Djilasa, pa pokusavate da ih opravdate...i nas je bilo sramota, ali mi makar to priznajemo...i trudimo se da ovim komentarima pokazemo gde grese...a greska je, bas u onome koga Vi tako neizmerno podrzavate...

Realno

pre 11 godina

12 godina vladavine DS-a?Ja u ovoj zemlji zivim 30 godina i koliko se secam posle 5.oktobra sve danasnje parlamentarne stranke su bile vlast:
SNS koalicija-znacajan broj njhovih poslanika cine oni koji su nekad bili u partijama na vlasti Sormaz (DSS),Mujo Mukovic i Cvijan (DS),Velimir ILic bio ministar u dve Kostunicine Vlade,Karici bili na vlasti u gradu Beogradu i beogradskim opstinama,a od ministara konkretno Goran Knezevic(DS) i Zorana MIhajlovic (G17)
SPS 5 godina njihovi ministri sede u Vladi Srbije,podrzali manjinsku Vladu VK,a za uzvrat dobili mesta u UO javnih preduzeca,gde je mesecna naknada za clana UO u "Telekomu Srbije" bila ni manje ni vise nego 160000!
URS od 2004. neizostavni deo svake Vlade Srbije,a pre toga tri godine Dinkic je bio guverner tadasnje NBJ,a gde su mu svi blizi saradnici bili danasnji drzavni sekretari,pomocnici ministara,direktori agencija i uprava!
DSS Kostunica 4 godine bio premijer,a pre toga predsednik SRJ 2 ipo godine,u Djindjicevoj Vladi ucestvovali pola godine,a iz nje izasli posle izrucenja MIlosevica Hagu!
LDP i kolaicija-Cedomir Jovanovic i Zarko Korac bili potpredsednici Djindjive Vlade,SPO imao znacajnu ulogu u prvoj Vladi VK s obzirom da je imao nekoliko ministara,a Vuk Draskovic bio sef diplomatije,a takodje su bili deo vladajuce kolaicije u proslom mandatu!
Rasiim Ljajic ministar u trecoj Vladi uzastopno,a pre toga bio ministar u bivsoj Saveznoj Vladi SRJ i savetu ministara DZ SCG!

monk

pre 11 godina

Gospodine Đilase jako daleko ste vi od vlasti.Smatrajte da je to nekada bilo.A to što verujete da će se jednim izvinjenjem zaboraviti proteklih 12 godina,mnogo grešite!

e kume svaka ti je na mestu!

pre 11 godina

@Kum Ruzvelt
Hehehe kakav kralj demagogije i lazi. On je deo vlasti cim je gradonacelnik glavnog grada, a to sto nije u vlasti drzave mu niko normalan nece poverovati da je srecan, jer se otimao za vlast prvo u svojoj stranci sto je dokaz da je gladan vlasti!
(

Homer Simpson

pre 11 godina

Videli smo vas ekonomski program koji je ovu drzavu doveo do bankrota, tako da nam drugi ne treba. A ocigledno da vama mesto gradonačelnika glavnog grada ne predstavlja vlast.

dete grujica

pre 11 godina

DS-ove perjanice poput Dulića i ostalih vedeta, ne samo da su pod plaštom akcije "OČISTIMO SRBIJU", vodili ustvari akciju "OČISTIMO BUDŽET SRBIJE", nego su istovremeno vodili i akciju "OČISTIMO BUDŽET DS-a"!

Teamadu

pre 11 godina

demokrate uspele da sačuvaju srpske institucije na Kosovu, načine napredak ka EU, završe priču sa Hagom...bLA BLA BLA, Jedino što su uspele je da odlože problem i predale "vruć krompir" drugome u ruke!!

Analiticar

pre 11 godina

@AHIL

I svima koji napisase isto kao AHIL da je DS bila 12 godina na vlasti i da su mogli nesto da promene. Pitanje za sve.Ko je bio na vlasti devedesetih?? Sta smo imali devedesetih?? Ko je danas na vlasti?? Nece biti da su Nikolic, Vucic, Dacic,Obradovic neka nova lica koja su pala sa Marsa.I sada su oni spasioci Srbije.Ovde su komentari onih kojima je list koji ih informise Kurir. Djilas je sa pravom pitao sta je ova vlada do sada uradila osim sto je uhapsila Miska.I ja pitam sta je uradila? NISTA.Da li je nama svima bolje?? NIJE. Na pitanje novinara da ova vlada ima podrsku zapada i tu je ispravan odgovor Djilasa da jer to tacno jer ova vlada ispunjava zahteve zapada

Ljubica Ć.

pre 11 godina

Hvala vam na podršci baš. Dosta ste samo komtrirali što je veoma ružno jer se ovde radi o nama svima a ne o rejtingu stranaka.

Patriota

pre 11 godina

ahahah lepa recenica Djilasa. Covek je i sam svestan da nista ne bi uradio da je na vlasti, sem da napuni jos vise svoje ionako prebogate dzepove. Ne dajmo im vise nikada da budu na vlasti!

Pepito

pre 11 godina

Jeremić je za razliku od vas političar, i čovek koji je radio za Srbiju...Vi ostali iz DS dok ste bili na vlasti ste radili samo za svoj dzep.

mirko

pre 11 godina

Kada je izabrana ova Vlada krenuli su izgovori, da oni nemaju veze sa dogovorima sa Prištinom, nego da je to dogovorila predhodna Vlada.
Sada odjednom predhodna Vlada nije imala hrabrosti, nego su oni preuzeli odgovornost i postigli dogovore.
Ovakva nelogičnost im ne smeta, nego šta više optužuju druge da su nepametni, i da nisu dostojni svojih pozicija.
Ta pamet koja tako zaključuje danas dominira zemljom Srbijom, i hvali se da će tako biti još dugo vreme. Lično ne verujem u to , jer ako ne znamo logiku, znamo kada smo gladni, i kada nam je hladno.

Radovanka H

pre 11 godina

Nazalost prestali ste da budete stranka od poverenja i bilo ko da je bio na Jeremicevom mestu se ne bi pojavio.Ova nazovi reforma ce jos vise spustiti rejting ds-a!