Četvrtak, 25.01.2024.

17:00

Oglasila se Srbija povodom optužbi Ukrajine na račun Miloša Bikovića

Izvor: B92

Oglasila se Srbija povodom optužbi Ukrajine na raèun Miloša Bikovića IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

cs

pre 4 meseca

Ovo priča jedna ukrajinska politička opcija, očajna, a ne Ukrainski narod. Sam će im njihov narod suditi jednog dana što su provocirali drugu najveću vojnu silu u svetu da zaštiti svoje građane od njih. Zlo nikad nije pobedilo, pravda je teža na vagi i na kraju pretegne.

neutralni felš

pre 4 meseca

Ajde Ukrajinci prestanite raditi gluposti !!!!!
Samo slušajte Amere i Engleze, daleko ćete stići……
(ivica, 25. januar 2024 17:52)

što dalje od moskve je sasvim dovoljno.

Deda Cvetko

pre 5 meseci

Naš glumac nije odgovran ni za jednog poginulog, a vaš kriv za stotine hiljada žrtava. Bolje pogledajte u svoje dvorište i podrumsko sklonište.

Pokora

pre 5 meseci

Cime se nasa vlast bavi cccc....pravo bajramui, sad ovaj... Stvarno vise.
(Lutko, 25. januar 2024 19:02)

Dobro je da su počeli bilo je vrijeme. Ali trebali su početi od Dine Merlina i Emira Hadžihafizbegovica. To su mnogo značajne stvari ds se zaštiti od pljuvanja i ponižavanja Srbije.
(Chisho, 25. januar 2024 19:38) # Link komentara

Meni je vise zabrinjavajuce sto mi imamo jedne od najnizih plata u Evropi, sto nam je ekonomija 40% hrvatske, i to sto su nam penzioneri puka sirotinja. Voleo bih da se vlast bavi vise time, a manje ovom glupostima, ali svaki naroda ima vlast kakvu zasluzuje pa se ne zalim.

Knezevic Zoran

pre 5 meseci

Srpsko Ministarstvo spoljnih poslova je u pravu kada je reagovalo na ovako paušalne i primitivne tvrdnje Ukraine. Mi smo kao država postupili ispravno. Ne opravdavamo rusku intervenciju i zalažemo se za očuvanje teritorijalne celovitosti Ukraine. Neki će reći Ukrainci su nas podržavali kada su nas "naši zapadni prijatelji" bombardovali kao da se radi o najvećim zločincima. Na tome im hvala. Ali, oni sada od nas očekuju da mi više vodimo računa o interesima Ukraine nego o sopstvenim interesima. Pa nije ni Ukraina sankcionisala ono zločinačko udruženje koje je bez odobrenja SB UN bombardovalo Srbiju? Nijednom nisu pozvali te države da poštuju teritorijalni integritet Srbije?! To ne rade ni danas, uprkos tome što se nalaze u sličnoj situaciji. Čista demagogija, koje smo se nagledali.

ххахах

pre 5 meseci

Sto je Ukrajina dalje od Rusije, mi smo bliže mogucnosti da postanemo gubernija. A sa Rusima, neće više niko, Baskirija i Tatarstan se otimaju, Jermenija se izvukla, Gruzija davno….
(dado, 25. januar 2024 18:38)

Лепо су се извукле захваљујући нато пакту.. хахахахаха ако се још мало извуку, неће им остати ништа од држава.

vremenski patuljak

pre 5 meseci

Psi laju, vetar nosi ? Koga zanima šta priča " Kijev " ?
(Boris Banović, 25. januar 2024 20:43)

Nisi primetio da se oni sve pitaju. Postali su gori od razmaženog deteta.

Pazi sta pricas

pre 5 meseci

Zato ponavljam, Ukr skoro nece biti, uzece H, PL, CZ svoje mrvice, a ostalo rujke. Imali ste svoju zemlju ali niste bili time zadovoljni, vise je necete imati, minimum vekovima. Zao mi je sto se sa ujacima nije isto desilo.
(Šta vam znači moje ime?, 25. januar 2024 20:05)

Pre ce se to nama desiti nego Hrvatima.

Bendžo

pre 5 meseci

Ovi Ukrajinci jadni baš skroz prolupali,žao mi ih s jedne strane,ali opet s druge nije nimalo.Kad su razbijali cjelovitu zemlju(Jugoslaviju)šaljući kalašnjikove i bazuke u Hrvatsku i kad su treći priznali nezavisnost Hrvatske onda se nisu pitali da upravo ISTO MOŽE da im se desi nekih 30 godina kasnije.Što su tražili to su i dobili,u martu 2022 mogli fino ispregovarati autonomiju za Donetsk i Lugansk u sastavu Ukrajine i bog te vidio.Nisu htjeli,morali poslušati am?re i engleze i sad katastrofa.Posle ....nja nema kajanja.

Flintstone

pre 5 meseci

Боже како глупо саопштење, у складу са институцијом која га је саставила и објавила.

Djordje

pre 5 meseci

@sale: Druze koji svet podrzava Rusiju ? Gde ti zivis i gde se napajas ? Ako si mislio na Iran, Severnu Koreju ,Jemen i Belorusiju onda ok jer ni Kina cak ne podrzava Rusiju nego lovi u mutnom.

nn

pre 5 meseci

Kakva mržnja između Rusa i Ukrajinaca, dva srodna istočnoslovenska pravoslavna naroda. Biković bi tu mogao da odigra ulogu mirotvorca i podsjeti da su devedesetih i ruski i ukrajinski dobrovoljci ratovali na srpskoj strani. Ruski dobrovoljac Viktor Desjatov je poginuo spašavajući srpsku trudnicu u sarajevskom naselju Grbavica gdje se nije moglo kretati od muslimanskih snajpera i granata koji su ubijali sve što se miče.

Da

pre 5 meseci

A Bikovic ce glumiti bas u americkoj seriji. Prvo procitaj vest pa komentarisi.
(pepa prase, 25. januar 2024 18:54)
Sve za pare. Ko i kladionica. Veliki pravoslavac
Ako ga ne otkace sad ameri, ima glumaca koliko volis

Šta vam znači moje ime?

pre 5 meseci

Na pocetku sam govorio da su ukri ko ustase. Sad shvatam da sam se grdno za.ebao. Mnogo su veca go.na od ujaka, sto je veoma tesko biti. Samo, malo su se za.ebali jer mi smo niko i nista a rujke su ipak sila / imperija. Zato ponavljam, Ukr skoro nece biti, uzece H, PL, CZ svoje mrvice, a ostalo rujke. Imali ste svoju zemlju ali niste bili time zadovoljni, vise je necete imati, minimum vekovima. Zao mi je sto se sa ujacima nije isto desilo.

Vazi

pre 5 meseci

Americki dupelizci onda posle se pitate zasto svet podrzava Ruse
(sale, 25. januar 2024 18:33)
A biti ruski dupelizac to je ok?
Nego gde je Putku cerka je li jos zivi u Holandiji?

Ni na kraj pameti nam nije palo

pre 5 meseci

A Rita Ora, da li su nju napali
(Nova sreća, 25. januar 2024 17:23)

Jes' isto k'o što smo mi napadali Olgu Kirilenko kad je snimala anglosaksonske filmove dok su nas bombardovali.

Bokelj

pre 5 meseci

Šta umišljaju Ukrajinci da su kad popuju cijelom svijetu i djele lekcije ko valja a ko nevalja kad je nas NATO bombardovao bili su u mišiju rupu i nisu se oglašavali . Toliko o njihovoj pravdi i poštenju .

prosečan gledaoc

pre 5 meseci

@pepa prase manje ja ovde branim Bikovica kao našeg predstavnika, ali me nervira sve ostalo u njihovom nastupu, a tekst sam vrlo vrlo dobro pročitao, tako da ne pametuj previše

Chisho

pre 5 meseci

Braco Ukrajinci, pogledajte svaki akcioni ili ratni film u kom se spominju Rusi zadnjih 70-80 godina. Svaki je govor mrznje i sovinizam (da ne kazem rasizam jer se to za svasta joristi sada kao i rijec genocid koja je potpuno obezvrijedjena).

rob sinji

pre 5 meseci

Srbiju ste našli da pljujete, eee moja ukrajinska braćo...
(amos dundee, 25. januar 2024 18:07)


Ne znam samo kada će Srbi da shvate da sadašnja Kijevska vlast nema veze sa stavom naroda. Narod Ukrajine jeste naš bratski (kao i Rusi) ali režim koji baštini i veliča NACIZAM (Bandera i njegovi sledbenici) nam nisu i nikada neće biti bratski.

zvona i praporci

pre 5 meseci

Neće biti baš tako@
Kakav bratoubilački rat, ovde je jasno ko je žrtva, a ko agresor.
Ne peri ni ti rusiju, ista radi sve što i Nemačka, a i na čelu joj je gotovo identičan vladar kao i Nemcima;-).

Snaga je u razumu

pre 5 meseci

Ljudi...samo da ne zaboravite...ne ratujemo mi sa Ukrajinom nego Rusija.... glasali smo za celovitost Ukrajine i nismo priznali njihove ratom izgubljene teritorije rusiji... i naj vaznije....nismo uveli sankcije Rusiji izricito zbog svojih interesa, a ne zato sto teramo inat Ukrajini...
Ovo sa umetnicima je klasicno spinovanje!!!!!

Chisho

pre 5 meseci

Cime se nasa vlast bavi cccc....pravo bajramui, sad ovaj... Stvarno vise.
(Lutko, 25. januar 2024 19:02)

Dobro je da su počeli bilo je vrijeme. Ali trebali su početi od Dine Merlina i Emira Hadžihafizbegovica. To su mnogo značajne stvari ds se zaštiti od pljuvanja i ponižavanja Srbije.

Ja

pre 5 meseci

Kada idemo ovako neka zabrani crvenu i belu boju pošto se nalazi na ruskoj zastavi,ne plavu plavu ima i Ukraina,to mu je moj predlog za sutra.

Neće biti baš tako

pre 5 meseci

- "Kao da je 1940te otišao da glumi u Berlinu"
- (Kaboom, 25. januar 2024 17:29)


Kakav primer zlonamerne zamene teze :)

E pa poredjenje vam nije isto, on nije otišao da glumi "nemcima u Berlin 40-te" - već u drugu slovensku zemlju, koja nema tu istorijske odlike.

Tamo je već radio i pre ovog bratoubilačkog sukoba Slovena, i pretpostavljam da bi rado radio i sa druge strane u Ukrajini, da je tamo prvo dobio ulogu.
Ninakoji način ne učestvuje niti promoviše jednu stranu u sukobu.

Jednostavno nikada ne može biti isto ono što su Nemci istorijski radili Slovenima, i bratoubilački sukobi između samih Slovena.

Nema "pranja" istorije.

Akeksa

pre 5 meseci

Potpuno su u pravu da je Bikilovic problematicna licnost.
Reklamira kladionce, a daje intervjue o tome kako je pobožan i slicno.
Neka kaže koliko mu je para potrebno. Lik je ljigav.
Naše ministarstvo bolje da povede računa o ponasanju predstavnika Srbije i da povuče neke odluke.

sava

pre 5 meseci

kao da je 1940te otišao da glumi u Berlinu
(Kaboom, 25. januar 2024 17:29)

Nemci su vec krajem Drugog svetskog rata poceli da se peru i menjaju teze, pa su tako u nemackim stampanim medijima 1944-45. kada je Crvena armija krenula u kontraofanzivu, objavljivani naslovi kako eto nemacka vojska brani Evropu od Boljsevika. Ubrzo su mnogi nemacki oficiri iz Adolfovog staba dobili posao u tek formiranom NATOu, neki su kao Kurt Valdhajm dogurali do vrha UN, a kao sto se vidi taj proces pranja bografije traje i danas.

nebitan srbin

pre 5 meseci

sve zapadne firme koje posluju u rusiji su targetirane od strane ukrajine oni mogu da izraze svoje nezadovoljstvo što je potpuno legitimno. optužujući nekoga da je prekršio medjunarodno pravo što igra u nekom ostvarenju je budalaština bez presedana. da sam a nisam ja bih ih tužio čisto da ne smeju više da ponove ovakve gluposti a odštetu dati u humanitarne svrhe.ja potpuno razumem gnev (i mi smo ga imali) ali morate imati malo dostojanstva i birati reči.

pepa prase

pre 5 meseci

@Znači smucili su mi se ukri do krajnjih granica koliko su umislili da su bitni, poltroničine obične američke, klasične sluge bez obraza i dupelisci
(prosečan gledaoc, 25. januar 2024 17:58

A Bikovic ce glumiti bas u americkoj seriji. Prvo procitaj vest pa komentarisi.

dado

pre 5 meseci

Sto je Ukrajina dalje od Rusije, mi smo bliže mogucnosti da postanemo gubernija. A sa Rusima, neće više niko, Baskirija i Tatarstan se otimaju, Jermenija se izvukla, Gruzija davno….

Hmmm

pre 5 meseci

Napokon da podržite svoje državljane, kakvi god da su. Ovo je mnogo smešno i neozbiljno, posebno da dolazi od državnih institucija Ukrajine. Pa kako Biković može da krši medjunarodno pravo kada su samo države subjekti međunarodnog prava i tačno označene organizacije i pojedine grupe kojima je prepoznat međunarodni subjektivitet? Jesu ovi čitavi?

prosečan gledaoc

pre 5 meseci

Znači smucili su mi se ukri do krajnjih granica koliko su umislili da su bitni, poltroničine obične američke, klasične sluge bez obraza i dupelisci

Aule

pre 5 meseci

Potpuno, ali potpuno su odlepili, da li im je neko javio da ne guraju nos svugde i da se ne secam da ih je iko pitao za misljenje.
Arogantni, bahati, zaista zive u tripu da im ceo svet duguje nesto.

joca

pre 5 meseci

Kad si u ratu kao Ukrajina,menja ti se sistem vrednosti i misliš da su ti svi neprijatelji koji se deklerativno ne izjasne da te podržavaju.Naravno da užasno greše,pokušavajući da i druge uvuku na svoju stranu,bez obzira da to, da li hoće ili neće.

prosečan gledaoc

pre 5 meseci

Znači smucili su mi se ukri do krajnjih granica koliko su umislili da su bitni, poltroničine obične američke, klasične sluge bez obraza i dupelisci

Aule

pre 5 meseci

Potpuno, ali potpuno su odlepili, da li im je neko javio da ne guraju nos svugde i da se ne secam da ih je iko pitao za misljenje.
Arogantni, bahati, zaista zive u tripu da im ceo svet duguje nesto.

Hmmm

pre 5 meseci

Napokon da podržite svoje državljane, kakvi god da su. Ovo je mnogo smešno i neozbiljno, posebno da dolazi od državnih institucija Ukrajine. Pa kako Biković može da krši medjunarodno pravo kada su samo države subjekti međunarodnog prava i tačno označene organizacije i pojedine grupe kojima je prepoznat međunarodni subjektivitet? Jesu ovi čitavi?

joca

pre 5 meseci

Kad si u ratu kao Ukrajina,menja ti se sistem vrednosti i misliš da su ti svi neprijatelji koji se deklerativno ne izjasne da te podržavaju.Naravno da užasno greše,pokušavajući da i druge uvuku na svoju stranu,bez obzira da to, da li hoće ili neće.

Neće biti baš tako

pre 5 meseci

- "Kao da je 1940te otišao da glumi u Berlinu"
- (Kaboom, 25. januar 2024 17:29)


Kakav primer zlonamerne zamene teze :)

E pa poredjenje vam nije isto, on nije otišao da glumi "nemcima u Berlin 40-te" - već u drugu slovensku zemlju, koja nema tu istorijske odlike.

Tamo je već radio i pre ovog bratoubilačkog sukoba Slovena, i pretpostavljam da bi rado radio i sa druge strane u Ukrajini, da je tamo prvo dobio ulogu.
Ninakoji način ne učestvuje niti promoviše jednu stranu u sukobu.

Jednostavno nikada ne može biti isto ono što su Nemci istorijski radili Slovenima, i bratoubilački sukobi između samih Slovena.

Nema "pranja" istorije.

Snaga je u razumu

pre 5 meseci

Ljudi...samo da ne zaboravite...ne ratujemo mi sa Ukrajinom nego Rusija.... glasali smo za celovitost Ukrajine i nismo priznali njihove ratom izgubljene teritorije rusiji... i naj vaznije....nismo uveli sankcije Rusiji izricito zbog svojih interesa, a ne zato sto teramo inat Ukrajini...
Ovo sa umetnicima je klasicno spinovanje!!!!!

Akeksa

pre 5 meseci

Potpuno su u pravu da je Bikilovic problematicna licnost.
Reklamira kladionce, a daje intervjue o tome kako je pobožan i slicno.
Neka kaže koliko mu je para potrebno. Lik je ljigav.
Naše ministarstvo bolje da povede računa o ponasanju predstavnika Srbije i da povuče neke odluke.

nebitan srbin

pre 5 meseci

sve zapadne firme koje posluju u rusiji su targetirane od strane ukrajine oni mogu da izraze svoje nezadovoljstvo što je potpuno legitimno. optužujući nekoga da je prekršio medjunarodno pravo što igra u nekom ostvarenju je budalaština bez presedana. da sam a nisam ja bih ih tužio čisto da ne smeju više da ponove ovakve gluposti a odštetu dati u humanitarne svrhe.ja potpuno razumem gnev (i mi smo ga imali) ali morate imati malo dostojanstva i birati reči.

pepa prase

pre 5 meseci

@Znači smucili su mi se ukri do krajnjih granica koliko su umislili da su bitni, poltroničine obične američke, klasične sluge bez obraza i dupelisci
(prosečan gledaoc, 25. januar 2024 17:58

A Bikovic ce glumiti bas u americkoj seriji. Prvo procitaj vest pa komentarisi.

Pokora

pre 5 meseci

Cime se nasa vlast bavi cccc....pravo bajramui, sad ovaj... Stvarno vise.
(Lutko, 25. januar 2024 19:02)

Dobro je da su počeli bilo je vrijeme. Ali trebali su početi od Dine Merlina i Emira Hadžihafizbegovica. To su mnogo značajne stvari ds se zaštiti od pljuvanja i ponižavanja Srbije.
(Chisho, 25. januar 2024 19:38) # Link komentara

Meni je vise zabrinjavajuce sto mi imamo jedne od najnizih plata u Evropi, sto nam je ekonomija 40% hrvatske, i to sto su nam penzioneri puka sirotinja. Voleo bih da se vlast bavi vise time, a manje ovom glupostima, ali svaki naroda ima vlast kakvu zasluzuje pa se ne zalim.

dado

pre 5 meseci

Sto je Ukrajina dalje od Rusije, mi smo bliže mogucnosti da postanemo gubernija. A sa Rusima, neće više niko, Baskirija i Tatarstan se otimaju, Jermenija se izvukla, Gruzija davno….

Flintstone

pre 5 meseci

Боже како глупо саопштење, у складу са институцијом која га је саставила и објавила.

Deda Cvetko

pre 5 meseci

Naš glumac nije odgovran ni za jednog poginulog, a vaš kriv za stotine hiljada žrtava. Bolje pogledajte u svoje dvorište i podrumsko sklonište.

Šta vam znači moje ime?

pre 5 meseci

Na pocetku sam govorio da su ukri ko ustase. Sad shvatam da sam se grdno za.ebao. Mnogo su veca go.na od ujaka, sto je veoma tesko biti. Samo, malo su se za.ebali jer mi smo niko i nista a rujke su ipak sila / imperija. Zato ponavljam, Ukr skoro nece biti, uzece H, PL, CZ svoje mrvice, a ostalo rujke. Imali ste svoju zemlju ali niste bili time zadovoljni, vise je necete imati, minimum vekovima. Zao mi je sto se sa ujacima nije isto desilo.

Knezevic Zoran

pre 5 meseci

Srpsko Ministarstvo spoljnih poslova je u pravu kada je reagovalo na ovako paušalne i primitivne tvrdnje Ukraine. Mi smo kao država postupili ispravno. Ne opravdavamo rusku intervenciju i zalažemo se za očuvanje teritorijalne celovitosti Ukraine. Neki će reći Ukrainci su nas podržavali kada su nas "naši zapadni prijatelji" bombardovali kao da se radi o najvećim zločincima. Na tome im hvala. Ali, oni sada od nas očekuju da mi više vodimo računa o interesima Ukraine nego o sopstvenim interesima. Pa nije ni Ukraina sankcionisala ono zločinačko udruženje koje je bez odobrenja SB UN bombardovalo Srbiju? Nijednom nisu pozvali te države da poštuju teritorijalni integritet Srbije?! To ne rade ni danas, uprkos tome što se nalaze u sličnoj situaciji. Čista demagogija, koje smo se nagledali.

sava

pre 5 meseci

kao da je 1940te otišao da glumi u Berlinu
(Kaboom, 25. januar 2024 17:29)

Nemci su vec krajem Drugog svetskog rata poceli da se peru i menjaju teze, pa su tako u nemackim stampanim medijima 1944-45. kada je Crvena armija krenula u kontraofanzivu, objavljivani naslovi kako eto nemacka vojska brani Evropu od Boljsevika. Ubrzo su mnogi nemacki oficiri iz Adolfovog staba dobili posao u tek formiranom NATOu, neki su kao Kurt Valdhajm dogurali do vrha UN, a kao sto se vidi taj proces pranja bografije traje i danas.

vremenski patuljak

pre 5 meseci

Psi laju, vetar nosi ? Koga zanima šta priča " Kijev " ?
(Boris Banović, 25. januar 2024 20:43)

Nisi primetio da se oni sve pitaju. Postali su gori od razmaženog deteta.

Bendžo

pre 5 meseci

Ovi Ukrajinci jadni baš skroz prolupali,žao mi ih s jedne strane,ali opet s druge nije nimalo.Kad su razbijali cjelovitu zemlju(Jugoslaviju)šaljući kalašnjikove i bazuke u Hrvatsku i kad su treći priznali nezavisnost Hrvatske onda se nisu pitali da upravo ISTO MOŽE da im se desi nekih 30 godina kasnije.Što su tražili to su i dobili,u martu 2022 mogli fino ispregovarati autonomiju za Donetsk i Lugansk u sastavu Ukrajine i bog te vidio.Nisu htjeli,morali poslušati am?re i engleze i sad katastrofa.Posle ....nja nema kajanja.

Vazi

pre 5 meseci

Americki dupelizci onda posle se pitate zasto svet podrzava Ruse
(sale, 25. januar 2024 18:33)
A biti ruski dupelizac to je ok?
Nego gde je Putku cerka je li jos zivi u Holandiji?

ххахах

pre 5 meseci

Sto je Ukrajina dalje od Rusije, mi smo bliže mogucnosti da postanemo gubernija. A sa Rusima, neće više niko, Baskirija i Tatarstan se otimaju, Jermenija se izvukla, Gruzija davno….
(dado, 25. januar 2024 18:38)

Лепо су се извукле захваљујући нато пакту.. хахахахаха ако се још мало извуку, неће им остати ништа од држава.

Djordje

pre 5 meseci

@sale: Druze koji svet podrzava Rusiju ? Gde ti zivis i gde se napajas ? Ako si mislio na Iran, Severnu Koreju ,Jemen i Belorusiju onda ok jer ni Kina cak ne podrzava Rusiju nego lovi u mutnom.

Ni na kraj pameti nam nije palo

pre 5 meseci

A Rita Ora, da li su nju napali
(Nova sreća, 25. januar 2024 17:23)

Jes' isto k'o što smo mi napadali Olgu Kirilenko kad je snimala anglosaksonske filmove dok su nas bombardovali.

Chisho

pre 5 meseci

Cime se nasa vlast bavi cccc....pravo bajramui, sad ovaj... Stvarno vise.
(Lutko, 25. januar 2024 19:02)

Dobro je da su počeli bilo je vrijeme. Ali trebali su početi od Dine Merlina i Emira Hadžihafizbegovica. To su mnogo značajne stvari ds se zaštiti od pljuvanja i ponižavanja Srbije.

nn

pre 5 meseci

Kakva mržnja između Rusa i Ukrajinaca, dva srodna istočnoslovenska pravoslavna naroda. Biković bi tu mogao da odigra ulogu mirotvorca i podsjeti da su devedesetih i ruski i ukrajinski dobrovoljci ratovali na srpskoj strani. Ruski dobrovoljac Viktor Desjatov je poginuo spašavajući srpsku trudnicu u sarajevskom naselju Grbavica gdje se nije moglo kretati od muslimanskih snajpera i granata koji su ubijali sve što se miče.

rob sinji

pre 5 meseci

Srbiju ste našli da pljujete, eee moja ukrajinska braćo...
(amos dundee, 25. januar 2024 18:07)


Ne znam samo kada će Srbi da shvate da sadašnja Kijevska vlast nema veze sa stavom naroda. Narod Ukrajine jeste naš bratski (kao i Rusi) ali režim koji baštini i veliča NACIZAM (Bandera i njegovi sledbenici) nam nisu i nikada neće biti bratski.

Bokelj

pre 5 meseci

Šta umišljaju Ukrajinci da su kad popuju cijelom svijetu i djele lekcije ko valja a ko nevalja kad je nas NATO bombardovao bili su u mišiju rupu i nisu se oglašavali . Toliko o njihovoj pravdi i poštenju .

Pazi sta pricas

pre 5 meseci

Zato ponavljam, Ukr skoro nece biti, uzece H, PL, CZ svoje mrvice, a ostalo rujke. Imali ste svoju zemlju ali niste bili time zadovoljni, vise je necete imati, minimum vekovima. Zao mi je sto se sa ujacima nije isto desilo.
(Šta vam znači moje ime?, 25. januar 2024 20:05)

Pre ce se to nama desiti nego Hrvatima.

Ja

pre 5 meseci

Kada idemo ovako neka zabrani crvenu i belu boju pošto se nalazi na ruskoj zastavi,ne plavu plavu ima i Ukraina,to mu je moj predlog za sutra.

zvona i praporci

pre 5 meseci

Neće biti baš tako@
Kakav bratoubilački rat, ovde je jasno ko je žrtva, a ko agresor.
Ne peri ni ti rusiju, ista radi sve što i Nemačka, a i na čelu joj je gotovo identičan vladar kao i Nemcima;-).

Da

pre 5 meseci

A Bikovic ce glumiti bas u americkoj seriji. Prvo procitaj vest pa komentarisi.
(pepa prase, 25. januar 2024 18:54)
Sve za pare. Ko i kladionica. Veliki pravoslavac
Ako ga ne otkace sad ameri, ima glumaca koliko volis

Chisho

pre 5 meseci

Braco Ukrajinci, pogledajte svaki akcioni ili ratni film u kom se spominju Rusi zadnjih 70-80 godina. Svaki je govor mrznje i sovinizam (da ne kazem rasizam jer se to za svasta joristi sada kao i rijec genocid koja je potpuno obezvrijedjena).

prosečan gledaoc

pre 5 meseci

@pepa prase manje ja ovde branim Bikovica kao našeg predstavnika, ali me nervira sve ostalo u njihovom nastupu, a tekst sam vrlo vrlo dobro pročitao, tako da ne pametuj previše

neutralni felš

pre 4 meseca

Ajde Ukrajinci prestanite raditi gluposti !!!!!
Samo slušajte Amere i Engleze, daleko ćete stići……
(ivica, 25. januar 2024 17:52)

što dalje od moskve je sasvim dovoljno.

cs

pre 4 meseca

Ovo priča jedna ukrajinska politička opcija, očajna, a ne Ukrainski narod. Sam će im njihov narod suditi jednog dana što su provocirali drugu najveću vojnu silu u svetu da zaštiti svoje građane od njih. Zlo nikad nije pobedilo, pravda je teža na vagi i na kraju pretegne.

Akeksa

pre 5 meseci

Potpuno su u pravu da je Bikilovic problematicna licnost.
Reklamira kladionce, a daje intervjue o tome kako je pobožan i slicno.
Neka kaže koliko mu je para potrebno. Lik je ljigav.
Naše ministarstvo bolje da povede računa o ponasanju predstavnika Srbije i da povuče neke odluke.

dado

pre 5 meseci

Sto je Ukrajina dalje od Rusije, mi smo bliže mogucnosti da postanemo gubernija. A sa Rusima, neće više niko, Baskirija i Tatarstan se otimaju, Jermenija se izvukla, Gruzija davno….

prosečan gledaoc

pre 5 meseci

Znači smucili su mi se ukri do krajnjih granica koliko su umislili da su bitni, poltroničine obične američke, klasične sluge bez obraza i dupelisci

Hmmm

pre 5 meseci

Napokon da podržite svoje državljane, kakvi god da su. Ovo je mnogo smešno i neozbiljno, posebno da dolazi od državnih institucija Ukrajine. Pa kako Biković može da krši medjunarodno pravo kada su samo države subjekti međunarodnog prava i tačno označene organizacije i pojedine grupe kojima je prepoznat međunarodni subjektivitet? Jesu ovi čitavi?

Aule

pre 5 meseci

Potpuno, ali potpuno su odlepili, da li im je neko javio da ne guraju nos svugde i da se ne secam da ih je iko pitao za misljenje.
Arogantni, bahati, zaista zive u tripu da im ceo svet duguje nesto.

pepa prase

pre 5 meseci

@Znači smucili su mi se ukri do krajnjih granica koliko su umislili da su bitni, poltroničine obične američke, klasične sluge bez obraza i dupelisci
(prosečan gledaoc, 25. januar 2024 17:58

A Bikovic ce glumiti bas u americkoj seriji. Prvo procitaj vest pa komentarisi.

Djordje

pre 5 meseci

@sale: Druze koji svet podrzava Rusiju ? Gde ti zivis i gde se napajas ? Ako si mislio na Iran, Severnu Koreju ,Jemen i Belorusiju onda ok jer ni Kina cak ne podrzava Rusiju nego lovi u mutnom.

joca

pre 5 meseci

Kad si u ratu kao Ukrajina,menja ti se sistem vrednosti i misliš da su ti svi neprijatelji koji se deklerativno ne izjasne da te podržavaju.Naravno da užasno greše,pokušavajući da i druge uvuku na svoju stranu,bez obzira da to, da li hoće ili neće.

Vazi

pre 5 meseci

Americki dupelizci onda posle se pitate zasto svet podrzava Ruse
(sale, 25. januar 2024 18:33)
A biti ruski dupelizac to je ok?
Nego gde je Putku cerka je li jos zivi u Holandiji?

zvona i praporci

pre 5 meseci

Neće biti baš tako@
Kakav bratoubilački rat, ovde je jasno ko je žrtva, a ko agresor.
Ne peri ni ti rusiju, ista radi sve što i Nemačka, a i na čelu joj je gotovo identičan vladar kao i Nemcima;-).

Pokora

pre 5 meseci

Cime se nasa vlast bavi cccc....pravo bajramui, sad ovaj... Stvarno vise.
(Lutko, 25. januar 2024 19:02)

Dobro je da su počeli bilo je vrijeme. Ali trebali su početi od Dine Merlina i Emira Hadžihafizbegovica. To su mnogo značajne stvari ds se zaštiti od pljuvanja i ponižavanja Srbije.
(Chisho, 25. januar 2024 19:38) # Link komentara

Meni je vise zabrinjavajuce sto mi imamo jedne od najnizih plata u Evropi, sto nam je ekonomija 40% hrvatske, i to sto su nam penzioneri puka sirotinja. Voleo bih da se vlast bavi vise time, a manje ovom glupostima, ali svaki naroda ima vlast kakvu zasluzuje pa se ne zalim.

Neće biti baš tako

pre 5 meseci

- "Kao da je 1940te otišao da glumi u Berlinu"
- (Kaboom, 25. januar 2024 17:29)


Kakav primer zlonamerne zamene teze :)

E pa poredjenje vam nije isto, on nije otišao da glumi "nemcima u Berlin 40-te" - već u drugu slovensku zemlju, koja nema tu istorijske odlike.

Tamo je već radio i pre ovog bratoubilačkog sukoba Slovena, i pretpostavljam da bi rado radio i sa druge strane u Ukrajini, da je tamo prvo dobio ulogu.
Ninakoji način ne učestvuje niti promoviše jednu stranu u sukobu.

Jednostavno nikada ne može biti isto ono što su Nemci istorijski radili Slovenima, i bratoubilački sukobi između samih Slovena.

Nema "pranja" istorije.

Pazi sta pricas

pre 5 meseci

Zato ponavljam, Ukr skoro nece biti, uzece H, PL, CZ svoje mrvice, a ostalo rujke. Imali ste svoju zemlju ali niste bili time zadovoljni, vise je necete imati, minimum vekovima. Zao mi je sto se sa ujacima nije isto desilo.
(Šta vam znači moje ime?, 25. januar 2024 20:05)

Pre ce se to nama desiti nego Hrvatima.

Da

pre 5 meseci

A Bikovic ce glumiti bas u americkoj seriji. Prvo procitaj vest pa komentarisi.
(pepa prase, 25. januar 2024 18:54)
Sve za pare. Ko i kladionica. Veliki pravoslavac
Ako ga ne otkace sad ameri, ima glumaca koliko volis

Bendžo

pre 5 meseci

Ovi Ukrajinci jadni baš skroz prolupali,žao mi ih s jedne strane,ali opet s druge nije nimalo.Kad su razbijali cjelovitu zemlju(Jugoslaviju)šaljući kalašnjikove i bazuke u Hrvatsku i kad su treći priznali nezavisnost Hrvatske onda se nisu pitali da upravo ISTO MOŽE da im se desi nekih 30 godina kasnije.Što su tražili to su i dobili,u martu 2022 mogli fino ispregovarati autonomiju za Donetsk i Lugansk u sastavu Ukrajine i bog te vidio.Nisu htjeli,morali poslušati am?re i engleze i sad katastrofa.Posle ....nja nema kajanja.

Snaga je u razumu

pre 5 meseci

Ljudi...samo da ne zaboravite...ne ratujemo mi sa Ukrajinom nego Rusija.... glasali smo za celovitost Ukrajine i nismo priznali njihove ratom izgubljene teritorije rusiji... i naj vaznije....nismo uveli sankcije Rusiji izricito zbog svojih interesa, a ne zato sto teramo inat Ukrajini...
Ovo sa umetnicima je klasicno spinovanje!!!!!

Šta vam znači moje ime?

pre 5 meseci

Na pocetku sam govorio da su ukri ko ustase. Sad shvatam da sam se grdno za.ebao. Mnogo su veca go.na od ujaka, sto je veoma tesko biti. Samo, malo su se za.ebali jer mi smo niko i nista a rujke su ipak sila / imperija. Zato ponavljam, Ukr skoro nece biti, uzece H, PL, CZ svoje mrvice, a ostalo rujke. Imali ste svoju zemlju ali niste bili time zadovoljni, vise je necete imati, minimum vekovima. Zao mi je sto se sa ujacima nije isto desilo.

Knezevic Zoran

pre 5 meseci

Srpsko Ministarstvo spoljnih poslova je u pravu kada je reagovalo na ovako paušalne i primitivne tvrdnje Ukraine. Mi smo kao država postupili ispravno. Ne opravdavamo rusku intervenciju i zalažemo se za očuvanje teritorijalne celovitosti Ukraine. Neki će reći Ukrainci su nas podržavali kada su nas "naši zapadni prijatelji" bombardovali kao da se radi o najvećim zločincima. Na tome im hvala. Ali, oni sada od nas očekuju da mi više vodimo računa o interesima Ukraine nego o sopstvenim interesima. Pa nije ni Ukraina sankcionisala ono zločinačko udruženje koje je bez odobrenja SB UN bombardovalo Srbiju? Nijednom nisu pozvali te države da poštuju teritorijalni integritet Srbije?! To ne rade ni danas, uprkos tome što se nalaze u sličnoj situaciji. Čista demagogija, koje smo se nagledali.

Deda Cvetko

pre 5 meseci

Naš glumac nije odgovran ni za jednog poginulog, a vaš kriv za stotine hiljada žrtava. Bolje pogledajte u svoje dvorište i podrumsko sklonište.

nebitan srbin

pre 5 meseci

sve zapadne firme koje posluju u rusiji su targetirane od strane ukrajine oni mogu da izraze svoje nezadovoljstvo što je potpuno legitimno. optužujući nekoga da je prekršio medjunarodno pravo što igra u nekom ostvarenju je budalaština bez presedana. da sam a nisam ja bih ih tužio čisto da ne smeju više da ponove ovakve gluposti a odštetu dati u humanitarne svrhe.ja potpuno razumem gnev (i mi smo ga imali) ali morate imati malo dostojanstva i birati reči.

Bokelj

pre 5 meseci

Šta umišljaju Ukrajinci da su kad popuju cijelom svijetu i djele lekcije ko valja a ko nevalja kad je nas NATO bombardovao bili su u mišiju rupu i nisu se oglašavali . Toliko o njihovoj pravdi i poštenju .

ххахах

pre 5 meseci

Sto je Ukrajina dalje od Rusije, mi smo bliže mogucnosti da postanemo gubernija. A sa Rusima, neće više niko, Baskirija i Tatarstan se otimaju, Jermenija se izvukla, Gruzija davno….
(dado, 25. januar 2024 18:38)

Лепо су се извукле захваљујући нато пакту.. хахахахаха ако се још мало извуку, неће им остати ништа од држава.

Chisho

pre 5 meseci

Braco Ukrajinci, pogledajte svaki akcioni ili ratni film u kom se spominju Rusi zadnjih 70-80 godina. Svaki je govor mrznje i sovinizam (da ne kazem rasizam jer se to za svasta joristi sada kao i rijec genocid koja je potpuno obezvrijedjena).

vremenski patuljak

pre 5 meseci

Psi laju, vetar nosi ? Koga zanima šta priča " Kijev " ?
(Boris Banović, 25. januar 2024 20:43)

Nisi primetio da se oni sve pitaju. Postali su gori od razmaženog deteta.

Chisho

pre 5 meseci

Cime se nasa vlast bavi cccc....pravo bajramui, sad ovaj... Stvarno vise.
(Lutko, 25. januar 2024 19:02)

Dobro je da su počeli bilo je vrijeme. Ali trebali su početi od Dine Merlina i Emira Hadžihafizbegovica. To su mnogo značajne stvari ds se zaštiti od pljuvanja i ponižavanja Srbije.

nn

pre 5 meseci

Kakva mržnja između Rusa i Ukrajinaca, dva srodna istočnoslovenska pravoslavna naroda. Biković bi tu mogao da odigra ulogu mirotvorca i podsjeti da su devedesetih i ruski i ukrajinski dobrovoljci ratovali na srpskoj strani. Ruski dobrovoljac Viktor Desjatov je poginuo spašavajući srpsku trudnicu u sarajevskom naselju Grbavica gdje se nije moglo kretati od muslimanskih snajpera i granata koji su ubijali sve što se miče.

rob sinji

pre 5 meseci

Srbiju ste našli da pljujete, eee moja ukrajinska braćo...
(amos dundee, 25. januar 2024 18:07)


Ne znam samo kada će Srbi da shvate da sadašnja Kijevska vlast nema veze sa stavom naroda. Narod Ukrajine jeste naš bratski (kao i Rusi) ali režim koji baštini i veliča NACIZAM (Bandera i njegovi sledbenici) nam nisu i nikada neće biti bratski.

cs

pre 4 meseca

Ovo priča jedna ukrajinska politička opcija, očajna, a ne Ukrainski narod. Sam će im njihov narod suditi jednog dana što su provocirali drugu najveću vojnu silu u svetu da zaštiti svoje građane od njih. Zlo nikad nije pobedilo, pravda je teža na vagi i na kraju pretegne.

Flintstone

pre 5 meseci

Боже како глупо саопштење, у складу са институцијом која га је саставила и објавила.

sava

pre 5 meseci

kao da je 1940te otišao da glumi u Berlinu
(Kaboom, 25. januar 2024 17:29)

Nemci su vec krajem Drugog svetskog rata poceli da se peru i menjaju teze, pa su tako u nemackim stampanim medijima 1944-45. kada je Crvena armija krenula u kontraofanzivu, objavljivani naslovi kako eto nemacka vojska brani Evropu od Boljsevika. Ubrzo su mnogi nemacki oficiri iz Adolfovog staba dobili posao u tek formiranom NATOu, neki su kao Kurt Valdhajm dogurali do vrha UN, a kao sto se vidi taj proces pranja bografije traje i danas.

Ja

pre 5 meseci

Kada idemo ovako neka zabrani crvenu i belu boju pošto se nalazi na ruskoj zastavi,ne plavu plavu ima i Ukraina,to mu je moj predlog za sutra.

prosečan gledaoc

pre 5 meseci

@pepa prase manje ja ovde branim Bikovica kao našeg predstavnika, ali me nervira sve ostalo u njihovom nastupu, a tekst sam vrlo vrlo dobro pročitao, tako da ne pametuj previše

neutralni felš

pre 4 meseca

Ajde Ukrajinci prestanite raditi gluposti !!!!!
Samo slušajte Amere i Engleze, daleko ćete stići……
(ivica, 25. januar 2024 17:52)

što dalje od moskve je sasvim dovoljno.

Ni na kraj pameti nam nije palo

pre 5 meseci

A Rita Ora, da li su nju napali
(Nova sreća, 25. januar 2024 17:23)

Jes' isto k'o što smo mi napadali Olgu Kirilenko kad je snimala anglosaksonske filmove dok su nas bombardovali.