Petak, 23.06.2023.

10:40

Zvezdino sutra bez Kampaca, Vildose, Petruševa, Dobrića...

Izvor: B92

Zvezdino sutra bez Kampaca, Vildose, Petruševa, Dobriæa... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

159 Komentari

Sortiraj po:

Zagor

pre 1 godinu

čikavelja, 23. jun 2023 18:10
Ti ako si cika kako se potpisujes onda imas nedostatak sive mase. I da ponovo ovi Igokea-SNS navijaci kada izgube placu na sudjenje. CZ bi bila presrecna da ima sudjenje kao vi u EL i da od SNS dobije para kao sto ste za ovubsezonu dobili.

Zagor

pre 1 godinu

Roman, 23. jun 2023 12:11)
Cuj ovog Igokeinog. Drzava im dala 25+ miliona za ovu godinu i osvojili 1 trofej. Kup izgubili od CZ a KLS nemaju sa kime da igraju jer moze maksimalno 4 stranca.

Zagor

pre 1 godinu

ultrasrbin, 23. jun 2023 16:29
Opet ovaj sa pogresnim nikom. Da imate tesku drukaru u KKP. Cuj Bodiroga pomogao nesto CZ. Pa to se nije niti ce se dogoditi ikada. Kao i sto se KKP nije prijavio kod Danilovica da igra KLS jer nema krstene domace igrace i nepremostivi bi bili i Mega i FMP.

Patriota 1

pre 1 godinu

Da bi neki naš klub ili
dva klubs učestvovao u evroligi mora da ostvari rezultat vredan pažnje od strane te iste evrolige. A to se postiže kvalitetnom igrom i rezultatima. A to je uradio Partizan ove godine nedostajao je jedan korak protiv Reala za F4. Taj Partizan je imao 3 uzastopne pobede protiv Reala, 1 u Beogradu i 2 u Madridu, tukao bivše evropske prvake Fenerbahče, Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, Zalgiris, o rekordu u posećenosti navijača u Areni, fantastičnom navijanju. Jednostavno Partizan je postavio standard, nije bilo utakmice u Beogradu koju nije pratila Evropa u glavnom prenosu. I svi klubovi u evroligi se dive atmosferom u doživljajem igranja u Beogradu.To je jedini način da te cene i postuju u evroligaškoj Evropi. ABA liga je nekada imala 2 stalna predstavnika u evroligi, zatim je ostala na 1 predstavnika. A ABA ligu je u tom periodu predstavljala Zvezda. Kako. Borila se za poziciju od 12 do 18 mesta. Da je bolje igrala i bila bolje plasirana verovatno bi i dalje imali 2 predstavnika. Drugo nije samo Zvezda kriva, pa u toj ABA ligi samo srpski klubovi nešto vrede. Slaba je liga a iz slabe lige nema ni evrope. Zato klubovi iZvezds i Partizan trebaju da imaju kvalitetne ekipe, pobeđuju evroliga še i biće stalni učesnici evrolige.

Patriota

pre 1 godinu

Ni Zvezda ni Partizan ne mogu da formiraju kvalitetnu ekipu bez dovođenja stranih igrača. Partizan je u zadnje dve sezone doveo od 8 do 10 igrača koji su igrali i ove sezone osvojili ABA ligu a u evroligi bili na korak od F4. Pametnim odabirom i dovođenjem igrača na deficita im pozicijama došlo se do rezultata. A najbitnije i najvsžnije je što su sa dovedeni igračima potpisani 2 godišnji ugovori. Uz kvalitetnog trenera, stvorene hemije i zajedništva igrača odigrana je sezona iz snova, pogotovo u evroligi i osvojena ABA liga. Za navedeni period i Zvezda je sigurno dovela 20 stranih igrača. Pitanje je koliko njih je potpisalo 2 godišnje ugovore. Dovodili se igrači u oktobru, decembru u jeku sezone gde se utakmice igrale na svaka 3 dana. Dok je bilo svežine Vildosa je igrao fenomenalno, posle se izgubio, bio je i povređen. Nedović takođe nedorečen i on je bio povređen. A o Kampacu šta reći. Delije ga proglasile mađioničarem, kraljem asistencija. A on u finalnoj seriji od 5 utakmica od preko 60 šuteva pogodio 23 do 28. To je procenat šuta oko 32 do 36 posto. Sa takvim učinkom a ni učinak ostalih Zvezdanih vedeta nije bio bolji doveo je do poraza i gubitka titule.
Sada se Zvezda nalazi na preokret ici. Dva Argentinca, Dobrić i Petrusev odlaze iz Zvezde, Marković se penzionisao. Ostali stranci su verovatno na izlaznim vratima. Koga dovesti od stranih igrača, roster se mora popuniti i domaćim. A najveći problem je da li će Zvezda igrati evroligu. Videćemo šta će biti.

Миле

pre 1 godinu

Ја бих се осврнуо на губљење српских играча у Звезди и Партизану.
када је Обрадовић долазио (вратио се) у Партизан написао сам овде да ће његова мисија бити успешна ако врати Загорца и Смаилагића у кошаркашки живот, те ако од Копривице и Вукчевића направи добре лигашке кошаркаше, и успело се само са Смаилагићем. Далибор Илић је у годинама када је губљене сезоне тежак ударац. Да је отишао у Будућност, Цедевиту, остао у Игокеи, било би пуно боље за њега. Овако сумњам да ће се повратити на ниво пре него је дошао у Звезду. Оно што се десило са Смаилагићем, у Звезди се десило са Петрушевим, вратио се на кошаркашку мапу и мислим да би му боље било да остане и наредну сезону у истон клубу, наравно под условом да буду евролигаши.
У сваком случају мислим да су и Смаилагић и Петрушев већ високо котирани на Пешићевом списку за одлазак на светско првенство.

čikavelja

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)
Neka mu neko promeni pelenu!

čikavelja

pre 1 godinu

mladići borovi, devojke jele, 23. jun 2023 15:44
Dva najnebitnija trofeja na planeti zemlji. Sudije vam kup namestile a to nazovi domaće prvenstvo dobiste iz dve utakmice??? Privatna liga doktora Čokija. Polako, najbitniji trofej je Partizan uzeo, u EL smo bili ispred vas a što je najlepše vi tu ligu nećete više igrati. I džaba vam sve. Mirotića hoćete, jadnici bedni? Ipak ste vi samo mala komšinica evropskog prvaka. Šaka jada!

FranjaSrbenda

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)

Zaboravio si Nikolu Jokića.
(plitak potok a voda duboka, 23. jun 2023 16:52)

Haha,kazu da je Durent kao na iglama da li prelazi u Fmp ili u filijalu!

ultrasrbin

pre 1 godinu

(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)
Svo zlo dolazi od Covica.
Ode Vujosevic, ali ostade Covic.
I nije Zvezdin balon od sapunice.
Zvezda ne postoji zahvaljujuci coveku koji sada vodi privatni klub, a uzeo je ime i grb prave KK CZ.

ultrasrbin

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.
(Cubaka, 23. jun 2023 12:59)

Mogu da verujem da je neko zaludjen u trenutku, ali isto tako je ocigledno da je teska bolest u pitanju kada mesecima kasnije lupeta o drukanju.
Nezavisna finansijska institucija EL je proveravala vase finansije.
Nisu prosli cokijevi Excel marifetluci.
Postojala je mogucnost da vam ospore i registraciju Vildose, a Bodirogi mozete da zahvalite sto niste izbaceni iz EL.
Taj vas Kampaco koji vas mnogo voli uzeo je za 6 meseci vise nego sto ce Nedovic za skoro 2 godine.
Pored loseg finansijskog izvestaja namestio vas i Real.
Sada kampaco ode tamo.
Zahvalan Zvezdi sto mu je odrzala formu, dala milione i oslobodila ga duga prema Realu.
Zahvalnost je pokazao sa 50000 evra koje ce Zvezda dobiti kao obestecenje.
I vi jos pricate o drukanju?

Metropola

pre 1 godinu

(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)… seti se Zmaga Sagadina i tadasnje Zvezde i potvrdices sve sto si rekao i naci tacno ko su krivci za raspad nase lige.

plitak potok a voda duboka

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)

Zaboravio si Nikolu Jokića.

objektivan

pre 1 godinu

Lično mislim da će timovi Zvezde i Partizana pretrpeti velike izmene. Od sadašnjeg sastava Zvezde ostaviti: Nedović, Mitrović, Lazarević, Ilić, Topić. Zadržao bih Martina, verovatno nije skup, a upotrebljiv je. Laziću se zahvaliti za sve što je dao Zvezdi. Zahvaliti se Markoviću i Kuzmiću. Ivanović mi je enigma, mislim da igra duplo lošije nego u Budućnosti, možda ga treba ostaviti. Zbogom Adams i Raduljica. Ne verujem da će Teodosić doći. Zaista šteta što je Zvezda imala toliko pehova ove sezone. Mislim da nikad više neće doći igrači kvaliteta Kampaca i Vildoze (iz prve polovine sezone). Suviše je rano licitirati sa igračima koji mogu da dođu. Treba sačekati odluku o učesnicima EL. Ako Zvezda ne bude među njima, mislim da bi bilo bolje da igramo FIBA ligu šampiona, sa finansijske strane je isplativije, a možda možemo da osvojimo.

noktolog

pre 1 godinu

mi smo šampioni srbije...aba lige sutra mozda nece ni biti... liga koja služi kao kvalifikacije za evroligu,a i to je opet komercijalno takmičenje,pobednik evrolige nije šampion evrope. šta je srbija dobila od aba i evrolige...poprilično ništa... " instituciju"
koja bojkotuje srpsku ligu i srpske igrače,cilj ispred sredstva...
daleko je i čović od fer igrača,ali zvezdin balon nije bio od sapunice...potrajao je,videćemo sa ovim šta će biti...
(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)

pa kako da ti objave druze, pa vidi kakve nebuloze kucas?!

Kejt B.

pre 1 godinu

Pogano je prijaviti nadleznima nepravilnosti? Zato smo tu gde jesmo.
(Svasta, 23. jun 2023 15:11)

Eno Real i Barca sve trče jedni druge da prijave za mutne poslove. E moj Srbine. Svuda u svetu se ćuti i gleda svoj posao, samo u Srbiji ili na Balkanu bolje reći je bitnije da,komšiji crkne krava, a još ako možeš da pomogneš u tome, joj miline.
Kao danas se sećam gostovanja Žečevića na Pinku, čini mi se, i priče kako je Partizan muljao devedesetih i početkom 2000.ih a on kroz smeh, "pa tako je vreme bilo, snalazili smo se".

Vazda muljate i molite Bogacda ee nešto loše desi Zvezdi.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Dodati još Nedovića i to je to sve od Zvezde sto ju je drzalo ove sezone...Ovaj ostatak sto je ostao bolje i ne igrati kosarku vise ako ce u timu i dalje da obitavaju.

Vuk Samotnjak

pre 1 godinu

Nije Zvezda toliko pogrešila na početku sezone, koliko nije mogla - to jest, nije imala novca. Zbog toga je Davidovac otišao u CSKA za 625 hiljada, a na njegovo mesto doveden znatno jeftiniji Bentil. Zbog toga je doveden i (skoro) besplatni Jovanović, polu-povredjeni Martin, Holand iz Evrokupa i nepoznati Adams. Dakle, trener i igrači koji su ili neprovereni ili polovni. U tu grupu bih stavio i Nedovića, mada je on igrački klasa iznad - ali njegova primanja nikako nisu bila ni približno onolika koliko se navodi (preko milion). Angažovanje Raduljice je potez očajnika.
U toku sezone je uleteo novi sponzor, što je dozvolilo zamenu Jovanovića Ivanovićem, te dovodjenje Vildoze i Kampaca. Do tada smo ipak bili na dnu EL, sa 10 poraza, a izgubili smo i u Beogradu od Zadra. Oba su se na kraju pokazala kao prevelik teret, mada smo u ABA kontrolu sezone ispustili kasnije, porazom od Cibone.
Sledeće sezone sve zavisi od budžeta, t.j. igranja u EL - mislim da imamo ugovor sa istim sponzorom, ali verujem i da može da postoji klauzula koja zavisi od učešća u EL.
U svakom slučaju, mi ćemo biti uz klub, a verujem i da ćemo imati interesantnu sezonu. U EL ili EK ćemo biti konkurentni, a isto mislim i za ABA, jer i Partizanu (nevezano za novac) predstoji igrački remont.

VO.

pre 1 godinu

Bilans
medjusobni skor CZV :Partizani ove tj sad vec prosle sezone je jasan - 5:5 medjusoni dueli
titule Czv -2/kup+kls
Partizani -1/Aba liga
Budžeti :-skoro isti mali +1,7mill Partizani i troškovi oko Arene i -Zvezdin minus (za Raduljicu kompezuje istu arenu )
i to je to... ko rasproda rasproda, ko se kako snadje Pa idemo dalje...

stomineobjavljujete

pre 1 godinu

mi smo šampioni srbije...aba lige sutra mozda nece ni biti... liga koja služi kao kvalifikacije za evroligu,a i to je opet komercijalno takmičenje,pobednik evrolige nije šampion evrope. šta je srbija dobila od aba i evrolige...poprilično ništa... " instituciju"
koja bojkotuje srpsku ligu i srpske igrače,cilj ispred sredstva...
daleko je i čović od fer igrača,ali zvezdin balon nije bio od sapunice...potrajao je,videćemo sa ovim šta će biti...

s.t.r.ašno

pre 1 godinu

Svasta se ovde moze procitati pa tako i da zvezda nikad nije uspevala da zadrzi najbolje igrace i strance na duze..

nelson 2 sezone
dzenkins ko zna koliko
cirbes isto
vilijams 2 sezone
beron 2 sezone

Jova

pre 1 godinu

Kad Lazic ode ili mu se minutaza svede na ABA ligu onda cu znati da je klub poceo ozbiljno da radi. Dobar si druze ali za EK, dosta je bilo.
Ali dok je ove uprave to se nece desiti...

mladići borovi, devojke jele

pre 1 godinu

a nista osvojilii niste.
(free, 23. jun 2023 14:37)


:)))))
od moguća 4 trofeja, crvena zvezda je osvojila samo 2(dva) a kk partizaи čak 1(jedan), uz međusobni skor 5:5 koji bi bio u zvezdinu korist da najrumeniji u univerzumu nije, slučajno, zaboravio da prijavi ekipu!

Svasta

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.
(Cubaka, 23. jun 2023 12:59)

Pogano je prijaviti nadleznima nepravilnosti? Zato smo tu gde jesmo.

sc30

pre 1 godinu

Ivanovic preuzeo ekipu koju nije on birao sa samo 1 pobedom u evroligi. I partizan je kiksnuo prvu sezonu kada je dosao zoc tako da nema sta da se zameri coveku i igracima. Nisu stigli da se uigraju. Radujem se sledecoj sezoni. ZGAZI IH SVE!

Kostarikanac

pre 1 godinu

Dovoditi igraca od 178 cm bez suta da bude nosilac igre je katastrofalan potez uprave. Faku je u Denveru za par sezona imao samo 36% suta iz igre sto je nesto nezabelezeno lose cak i na svetskom nivou ako gledamo standardne rotacije. Ne postoji bek na svetu koji je imao tako lose procente suta u nekom iole ozbiljnom timu.

sasa

pre 1 godinu

Ivanović naučio nešto od "velikog Zoca"? ne razumem cemu ove nebuloze, da je zvezda imala domaćinstvo osvojila bi titulu 100%
(kakve gluposti, 23. jun 2023 12:16)

Najgore je sto bi i ovako osvojila da je nisu uspavali sa odugovlacenjem plej ofa + povreda Vildoze u takmicenju kog je Partizan oslobodjen.
To pokazuje koliko je sampionsko srce ove generacije, kad im je trebao em nenormalan novac em razne okolnosti da dobiju Zvezdu u jednom od 6 takmicenja u 2 sezone.

Zuja

pre 1 godinu

Zvezdino sutra?? A iz Partizana odlazi gotovo sigurno barem prva petorka papreno plaćenih igrača. :)
Oba tima će imati temeljnu rekonstrukciju.

macconi

pre 1 godinu

Ima jos 3 mesta u Evroligi...4 kandidata ,uz Zvezdu jos Turk Telekom,Valensija i Virtus...Glavno pitanje je da li ce predsednik Evrolige raditi za interes Srpske kosarke ili je radio samo u interesu Partizana

Nagai Nagayoshi

pre 1 godinu

Nisam navijac ovog kluba, ali hocu nesto da napisem, mali Topic bi mogao da postane vrhunski igrac, ali mora da mu se da sansa i da se istrpi, Idealno za njega je ovo sad da ostane nekolicina domacih starijih igraca i da mu pomognu da poraste.Do sad ga maticni klub i nije ispostivao zbog svih onih svinjarija i dovodjenaj preskupih igraca na toj poziciji.

Алекса

pre 1 godinu

Sada ce iz inata da se guraju opet milioni u vestacki klub sa iznajmljenim navijacima.
(Darko, 23. jun 2023 12:47)

Ја знам да ти ниси мислио на Партизан али си рекао Партизан :)

Да ти појасним:

Вештачки значи да сада нема ни једног играча из свог погона, да је настао на вештачки начин - КК вам је настао само због ФК и то тако што је сснивач Црвене Звезде морао у војску, па као ајде да мало појача кошаркашку селекцију војске, ККП :), првих 35 година успеха нула, па онда пар титула, и онда строваљивање пара преко политичких веза и десетогодишња доминација, и онда опет враћање тамо где вам је место, КК Партизан Рекреативо...

А тек су вам навијачи чудо, смејем се са другаром, рекох да одем са хиљаду евра испред Арене, да питам сваког од вас да одигра баскет у десет евра, изгубио бих тих хиљаду, али бих зарадио 200.000. Вероватно би ме свако од тих 20.000 који лопту нису држали у руци умлатио од батина, али би свакако изгубио баскет...Скупи вас се 22.000 иѕ целе бивше Југе, српска лига вас не интересује, а буџет вам пуни Србија....

Морате једну ствар да схватите, 65% Србије жели да гледа Црвену Звезду, Добрића, Калинића, Недовића, Теодосића...али 85% Србије не жели да гледа Ледеја Лесора Лепантера....чак и ви који се радујете овој титули (честитам, браво) ако поштено погледате у огледало, навијате само за грб и Желимира, ови што носе тај грб вас не занимају превише...јер су вештаци, као и тај грб...

Kide

pre 1 godinu

Po meni nije neuspeh drugo mesto u ABA ligi, ipak je Partizan dosta bolji tim.
(soki, 23. jun 2023 12:50)

Bolji jeste to je dokazao i u EL i u Aba ligi ali je Zvezda skuplji tim tako da jos jedna losa sezona u nizu.

Steta

pre 1 godinu

Meni je enigma da je Dobrić čekao do 29 godina da ode u inostranstvo.Cak i ovaj Mitrović je čovek probao u inostranstvu,promenio 5-6 klubova,video da ne ide pa završio u zvezdi. Izgubio u FMP 2 ključne godine za razvoj, a onda na kašičicu dobijao šansu kod Radonje.Jedini je koji bi iz Zvezde mogao da igra danas da igra u Partizanu

kk rekreativo

pre 1 godinu

a sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

Neka vam bude svaka ovakva luzeri hahahaahahahahahahaahah

čiča

pre 1 godinu

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

Dragi prijatelju, dokle god vam Legenda bude prodavao ovakve nebuloze o "uspesima" a vi gutali, dotle će zvezda biti najomraženiji klub Evrope sa navijačima koji nemaju osećaj za realnost.

duci

pre 1 godinu

vidosa slabo, a kampaco sa ucinkom daleko od novca koji je dobio, njegov dolazak je dosta toga poremetio, ostali stranci tako-tako a neki nikako. setimo se prvog trenera u sezoni. uz nestabilnost i nekonstantnost nedovica, pa donekle i dobrica, eto razloga zasto zvezda nije dobro ulagala novac koji joj je dat i zasto zvezda nije nista bolja no prethodnih sezona, a sa druge strane partizan je znatno boje i strucnije iskoristio novac koji je njima dat i eto razloga zasto stvari i u aba i u evroligi stoje tako kako sada stoje. da zvezda ima pravog strucnjaka na mestu sportskog direktora a ne nekog koji to nije a o svemu odlucuje, verujem da bi bilo bolje.

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

Lajavi krelac@
pouzdan izvor je inače neka seoska prodavnica ispred koje ovaj krelac pije jupi verovatno i smara po netu..

Kolo gorskih tića

pre 1 godinu

Nije meni ni jasno sa kakvim timom smo ušli u ovu sezonu i sa kakvim trenerom Duško Ivanović je nešto i uradio sa ovim poluogtačima ,čast izuzecima Da ne bi Kampaca i Vildize koji su kasnije došli ne bi ni finale igrali E sad ko skautira na početku sezone i kako ne možemo zadržati najbolje to je pitanje za vladu Republike Srbije Neki ladno plate i igraju evrolugu i igrače plaćaju kao CSKA nekada

free

pre 1 godinu

19 igraca i dva trenera za jednu sezonu je proslo kroz ovaj klub, a oni pricaju o budzetima i dalje. Drugari, 19 igraca i dva trenera ste imali na platnom spisku, od drzavnih para ste sve iskesirali, a nista osvojilii niste. I vas je sramota da se hvalite kls titulom, toliko vam znaci...

BWA

pre 1 godinu

@lajavi krelac, kasa ne da nije prazna već je više od pola puna. Sponzorski ugovori traju, biće i skuplje sezonske i više prodatih, dug za porez reprogramiran na 5 godina i plaćeno 2m evra. na žalost tvoju i mnogih drugih tim Partizana će biti sigurno jači nego upravo završene sezone. tako da vadite kapute iz naftalina,sledi opet zamrzivač.

Džoni Granata

pre 1 godinu

Sve zavisi hoće li Zvezda igrati Evroligu, ako igra Evroligu imaće solidan sastav npr.: Pengos(Armani), Teodosic, Topić, Nedović, Brajant(Efes), Lazić, Kalinić, Bejkon(PAO), Lazarević, Polonara, Davidovac,Ilić, Marjanović, Dejvis(Armani), Mitrović

Micko

pre 1 godinu

Hahahah sta kao zoc je imao bolju sezonu od Ivanovica? Da mu nije bilo sudija ne bi ni taj jedan nebitan trofej osvojio sa mnogo skupljim timom od Zvezdinog. Ivanovic je uzeo dva nacionalna trofeja. Trofej drzavnog prvaka ima mnogo vecu vrednost nego ovakva aba liga koja je postala nebitna jer ne garantuje ucesce u El

Andrea Djani

pre 1 godinu

I Zvezda i Partizan ce doziveti potpunu rekonstrukciju tima . Kada se prodvuce crta za poslednje dve sezone , koliko je novi Partizan sa Zeljkom , Zvezda 5 , a Partizan 1 trofej , plus 1/4 finale Evrolige i 1/8 finala Evrokupa . Realno uspesno i za jedne i za druge .

Sonsi Get

pre 1 godinu

Što je bilo bilo je i za Zvezdu i za Partizan. Ova sezona je bila vrhunac.

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine, tako da one priče o 2,7 miliona za Mirotića su teška budalaština. Ne mogu ni Dobrića da zadrže, a kamoli da dovedu neke bolje strance, jer se iz Srbije sve radi da Zvezda ne bude u Evroligi sledeće sezone.
Takođe Partizan mora da izmiri porez i šanse da opet imaju 25 miliona po sezoni su u domenu bajke. Jedini koga mogu da zadrže je Lesor, zato što nema kluba koji bi ga uzeo. Ako se obistine tračevi koje sam čuo i Partizan će sledeće sezone u EL biti kanta za napucavanje i pored Želimira, koji neće imati ni približno skup tim kao ove godine. Tako da je i njegov ostanak upitan.

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Pusti snovi :) Ne brini ti za Partizan i Zeljka, brini ti za tvoj FMP koji se vraca u Evrokup najverovatnije.

aj sad se pomerite

pre 1 godinu

PG Pengos, Topic, pojacanje
SG Nedovic, Hilijard, Lazic
SF Kalinic, Davidovac, Lazarevic
PF Polonara, Ilic
C Mitrovic, Martin, Blek

Nebojša

pre 1 godinu

Nenadoknadiv gubitak, Petrušev može biti samo za Partizan i ostale Zvezdine protivnike! Bilo koji igrač juče da je igrao umesto njega, Zvezda bi dobila. Dobrić će faliti, Vildoza, ovako kako je igrao završnicu i neće. Kampaco će svakako faliti,ali nije bilo ni realno da on ostane. Sve zavisi da li će se igrati Evroliga ili neće. Šta nam je Bodiroga radio prošle sezone, teško da ćemo igrati ali hajde da vidimo. Kad igraš Evroligu, onda imaš i šansu da dovedeš ozbiljne igrače.

kimiko

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo barem za početak naći kvalitetnog centra. I to klasičnog, bez onih varijanti krilo - centar, lažni centar itd. Zvezdu je ta pozicija koštala dosta poraza u EL

Robin Hud

pre 1 godinu

Kao navijac Partizana, zelim da kazem da je Srbija ove sezone pokazala na parketu da zasluzuje dva predstavnika u EL.

Nadam se da ce tako da bude i naredne sezone.

Putnik

pre 1 godinu

Biće igrača koji će doći u Zvezdu.U klubu su već nacrtali ko je to čim se vraćaju u Arenu.Biće to bum i iznenadjenje.Takodje će biti iznenadjenje ime novog sponzora.Zvezda je izgubila titulu kada je izgubila od Cibone i prednost domaćeg terena. Vildosa i Kampaco kada su trebali da odigraju vrhunski u finalnoj seriji učinak mršav..Tim mora da se skockava pre početka priprema za novu sezonu.Već u julu mora da se zna roster a ne sezona počne pa daj ono što ostane na tržištu.Gubitak titule ništa ne znači.Idemo dalje

Baby don't hurt me

pre 1 godinu

Svaka vam bila ovakva...

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

Simba

pre 1 godinu

Ne mogu da kazem nista toliko lose za Duska, covek nije selektirao ekipu, dosao bukvalno na pola sezone, sve u svemu nije lose.. E sad ako ostane, i kad on napravi tim tad ga mozete pljuvati ako nista ne uradi.. Za razliku od Duska, Zeljko je dve god ovde, od prosle sezone ostavio kostur tima, doveo ove jos bolje igrace i bilo bi suludo da nije nista osvojio ove god.. Tako se i radi kao sto rade u Partizanu zadnje dve god, kazem kao zvezdas, a ne u zvezdi nikad da naprave tim normalan svake god ista prica i zato sam da se promeni uprava da dodju sportski radnici i da se napravi nesto u evropi..

Mustra

pre 1 godinu

Hahahaha, neuspešna sezona sa 2/3 trofeja. Očajna analiza, Zvezda ima sve što joj treba. Odlaske će nadoknaditi Teodosić, Polonara, prvi plej, šuter i centar i to je to. Bolje pište o Partizanu i kako će da popune njihove odlaske.

Гецо

pre 1 godinu

Око ростера, ова четворица одлазе. Волео бих барем један аргентински плеј да остане, Топић да добије минутажу. Тео може и на плеја и бека, мада га лично не бих волео у Звезди. Ђуришић занимљив играч да се договори Звезда са Мишком, будући НБА играч вероватно. Центар треба нов и то добар. Штета што Звезда није раније довела Тристана, ипак је он син Звездиног играча, и то има добар потенцијал на четворци, ако би дошао из птз као слободан играч био би добра опција. Миротић нереална прича, ако се Барса одрекне Калине било би супер да дође. Зависи колико ће Вучко дати пара па да се праве спискови будућих играча. Не сумњам у Човкета, разуме се у баскет, за разлику од Жике паука, Весару и остатак екипе из ранијег периода.

prijateljske

pre 1 godinu

Hoćemo li i u košarci u Ligu Šampiona?

Može li i najnoviji FMP (eks Radnički Basket) da se takmiči s nama?
Navikli smo na 2 tima u više takmičenja.

matori grobar

pre 1 godinu

...da Kampaco nije imao zabranu Evrolige...
Po hiljaditi put - nije Kampaco imao zabranu Evrolige nego Zvezda. Da je otisao u bilo koji od ostalih 17 timova mogao je odmah da zaigra. A takodje i da je u Zvezdu došao bilo koji drugi igrač ne bi mogao da igra do 01.03.

GM

pre 1 godinu

Odlaze oni koji se nisu mogli zadržati, ali i oni koji je dobro da dolaze.

Prava prilika za sklapanje pravog tima i stepenicu više u EL.

Nedovic i Mitrovic. Naravno Lazic ako je zdrav.
Dosta povratnika na vidiku i par stranaca novih.

Hvala i srećno!

114

pre 1 godinu

plac, tuga, kuknjava, lelek u studiju arene tokom, a posebno posle utakmice.... cupanje kablova da ne bi u direktnom prenosu isla dodela trofeja... ocekujem saopstenje veceras ili sutra sabajle....

Алуге

pre 1 godinu

Тео није хтео да дође да игра евролигу у Звезди, него отишао да игра за Виртус еврокуп, за слична примања. Значи човек баш не жели да дође, само ако га баш нико не буде желео.

peru

pre 1 godinu

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Realno drugo mesto u ABA i Top14 u EL se može postići i sa 20 miliona. Tih 20 bi zaista bilo puno manje od 38 milki koje ste imali na raspolaganju prosle godine a uradili NISTA. KK Veliko Nista.

pop

pre 1 godinu

svi odoše samo je Lazić uvek tu! I juče je uspeo da po ko zna koji put upiše sve nule u kolonama i da tako još jednom zadivi sve košarkaške statističare.

Da Preciziramo

pre 1 godinu

Ne znamo da li je izbor trenera bio pogrešan jer Jovanović je imao desetkovnu ekipu povredama (od Nedovića pa na dalje) i nije imao Kampaca i Vildozu. To je onda sasvim druga ekipa, totalni prosek i za ABA. Ivanović nije uspeo da se plasira u Top 8 i da osvoji ABA, što su bila dva glavna cilja, ali jeste uzeo kup i nazovi domaće prvenstvo (u jedinom nadmetanju s filijalom). Sve u svemu nije za poređenje, a sad neka sastavi tim kakav želi pa da vidimo koliko može. U svakom slučaju renoviranje je neophodno i mora se obaviti pametno, ali to će mnogo zavisiti da li se igra EL ili EK.

rokada

pre 1 godinu

Zvezda treba da zadrzi Nedovica, Lazica, Lazarevica, Mitrovica, Ilica, Ivanovica, da ukljuci Topica, dovede 2 igraca iz filijale i 4 pojacanja

XL

pre 1 godinu

Partizan je zasluženo osvojio titulu, "istrošila" se moja Zvezda svih ovih godina a tehnički problemi sa Kampacom i povrede tokom sezone su uzele danak! Kad dodamo i neke "promašaje" tipa Raduljica i Adams, bolje nije moglo! Ponosan sam što je Zvezda ispisala deceniju uspeha na ovim prostorima, bili smo uglavnom "domaći" tim! Budućnost zavisi od toga da li igramo EL sledeće sezone, Teo (ako ima želju) i Topić (uz Džonija) mogu da iznesu ulogu organizatora, Laza kapiten sa Mitrovićem bi trebalo da ostane, Ilić mora da iskoristi šansu a za ostale videćemo! Šteta za Petruševa, mislim da nije kalibar za NBA i da će da "nestane" u Americi, Lazarević samo da popunjava roster a od stranaca bi možda samo Martina zadržao! Srećno, Zvezdo!

DukiNS

pre 1 godinu

Kako stvari trenutno stoje Zvezdi odlaze 4 igrača iz prve postave, Partizanu 3. Plus mislim da će Zvezdi ostati sa nekih 5 , 6 igrača koji su sada u prvom timu, kada dodamo još one koji će otići ili se penzionisati. Oba tima će morati dobro da pogode sa pojačanjima, s tim da će ipak Partizan biti u maloj prednosti zbog manjeg obima obnove tima. Nadam se dobrim derbijima i narednih godina, neka dobija bolji, a sada fokus na repku i SP.

Cuyoshi

pre 1 godinu

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Uradi razradu komentara tj napisi na sta je otislo Par 25 mil budzeta.
Zivo me zanima

Gost

pre 1 godinu

Lazić u 35oj i Medović u 33oj će sigurno biti još bolji naredne sezone.

Gube oni status evroligaša, a za Evrokup će imati sasvim korektnu ekipu.

ccc

pre 1 godinu

Hrpa igraca i nista sa nista..Neki ne ulaze u igru..Ja to ne razumem, zasto su placeni? Haland, Ivanovic, Raduljica..ne mogu svih da se setim? Partizan u rotaciji sa 8, 9 igraca umalo na F4 zbog gluposti Pantera..Usao u top 8 , osvojio ABA??Da CZ nije bio Dobric..ja ne znam sa koliko razlike bi pobedio Partizan?

CZ

pre 1 godinu

Potez sa dovodjenjem Kampaca je bio pucanj ocajnika pa sta bude. Drago mi je sto je dosao, uzivao sam u njegovoj borbi, ponasanju, partijama, i najvise ophodjenju prema svima. Pravi sportista bez ijednog ruznog gesta.

Ipak, to je to od zvezde. Doslo je opet vreme partizana. Zvezda nece moci da sklopi tim dostojan budzetu Partizana i njihovom naletu, energiji. Navijaci su bukvalno u delirijumu, raspadnuti od pozitivne energije (malo i morbidno i cudno ali tako je).

Okrece se uloga, sad malo oni...
(Mreza za pecanje, 23. jun 2023 12:12)

To cemo jos da vidimo,samo polako,ima i porez i dugovi da se plate,ne ide to tako.

JPR

pre 1 godinu

Petrusev nije ništa napredovao, Kampaco promašena mustikla, kao sto sam i rekao kad ste ga dovodili, on je svoj maksimum postigao u Realu, u Denveru je bio za klupu, i to je pokazao i sada, lik skuplja asistencije zato sto davi loptu i ne zna šta će sa njom ! Ivanovic je ok trener ali je i on bio u momentima izgubljen, vadi Dobrica bas kad nije trebalo… Čovek nije da nema iskustva, ali previše se oslanja na filing ! Vildoza, realno, ništa posebno, lik je bio u rupi jedan dobar deo sezone… Raduljica doveden, misterija i dalje, Kuzmic, no comment, Holand ??!

milan

pre 1 godinu

Kako je sezona pocela sa trenerom amaterom i dovodjenjem Raduljice,Bentila, Martina, Holanda dobro smo i prosli.Nije sramota izgubiti od partizana bili su bolji.Partizanovi stranci su napredovali neverovatno.Panter i Lidej su najbolji igraci na svojim pozicijama ubedljivo u evropi.Sledece sezone pamet u glavu i bolje imati 3 kvalitetna stranca nego 6-7 olupina.

gm

pre 1 godinu

Tekst je prepun optimističnih prognoza i preblaga analiza fijaska koji se desio i dešava unutar kluba. Tim nije napravljen, dovedeni su pojedinci koji nikad nisu demonstrirali da osećaju pripadnost homogenon i kompaktnom timu. Zvezda je ove sezone posledično bauljala u takmičenjima, daleko od renomea jednog od dva najbolja kluba iz zemlje košarke.

Kešpaco

pre 1 godinu

Tako brzo je stiglo pojačanje - odlazak Kampaca. Da neće da pređe u fudbalere jer ima taman visinu, a i cena mu je u skladu sa velikim fudbalskim zvezdama.

Cubaka

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.

Milan

pre 1 godinu

Ja za 3 decenije gledanja kosarke goreg beka na sutu od Kampaca ne videh. Dajes 5 miliona liku koji je imao samo 36% sut iz igre u prethodnih par godina. To je nivo rekreativca amatera iz parka.

Maminjo

pre 1 godinu

Укинити финансирање оба клуба, не умеју да се понашају, главни генератори мржње у Србији, живеће се у Србији и без кошарке

sasa

pre 1 godinu

Doci ce neki drugi momci i igrati kosarku. Ne znam zasto uvek kod nas neka tragedija ako se nesto izgubi, mogli bi malo da se ugledamo na zapad.
Hvala ovima sto idu na lepim uspomenama, doci ce drugi da prave nove.

пан

pre 1 godinu

Звезда је тим дуге традиције, велико име, бар за нас који се сећамо и бивше Југославије. Зато је највећа трагедија у томе што је део навијача везао своје емоције и однос према свом и другом клубу за садржаје саопштења и гостовања по јутарњим програмима.

kakve gluposti

pre 1 godinu

Ivanović naučio nešto od "velikog Zoca"? ne razumem cemu ove nebuloze, da je zvezda imala domaćinstvo osvojila bi titulu 100%

Grunf

pre 1 godinu

Dok drugi zadržavaju najbolje i to još nadograde pojačanjima, nama najbolji odlaze i kreće se od skoro od nule uz par igrača koji su starosedeoci ali daleko od nosilaca.
I onda izgradnja igre i hemije u timu, davanje uloga igračima i tako svako leto iznova i iznova.

Lt. Marion Cobretti

pre 1 godinu

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.

ACA

pre 1 godinu

Klub koji je usred sezone doveo najskupljeg i najboljeg igraca evrope za 5 miliona, plu Vildoza i Ivanovic, je jako glup i nepromisljen potez, jer niti smi usli u top 8 niti osvojili najvazniji trofej. Dobro da sw razmisli na pocetku sezone.

Nikola

pre 1 godinu

Trener Ivanović je kasno došao, uz to nije ni učestvovao u selekciji igrača koja je mogla da bude daleko bolja.
Tu kritike idu na račun skauting službe.
U tekstu nije spomenut Holand koji je vidno razočarao, a došao je sa epitetom gošgetera iz Burse. Čist promašaj.
Za Dalibora Ilića se ne bih složio. Baš naprotiv, NIJE se nametnuo svojim igrama, iako ima zanimljive fizikalije. Uvek je delovao nesigurno i preplašeno.
Za igrače koji ostaju u klubu i naredne sezone najveći problem će biti motivacija i osećaj zasićenja koji se kod pojedinaca primetio.
Bila bi fora da dođe Mirotić iz Barselone, kao što se špekuliše.
Sve u svemu, novi tim se mora formirati što pre, da prođu pripreme zajedno i uigraju do početka (nadam se) Evrolige.

PeraKojot

pre 1 godinu

Nemoguce da Zvezda ne moze da zadrzi nijednog od ova 4 igraca. Pogotovo ako ide Markovic, i ako se rese Kuzmica Raduljice Ivanovica, pa cak i Ilica. Steta, mozda dodje Kalina, mozda i Teo..videcemo. nadam se EL za Zvezdu i sl.sezone. bilo je super utakmica, dobrih i derbija. Ne moze niko reci da je jedan tim bio bolji od drugog. Tu su, egal. Bas bih voleo opet sezonu sa 10 derbija :) da smo normalna drzava pa da se dovede stoka u red, bilo bi super i da uvek bude navijaca oba tima.

kris

pre 1 godinu

Ne treba biti puno pametan da se zaključi da nisu krivi ni treneri,ni igrači, već rukovodstvo kluba.Jednostavno nisu dovoljno strucni,nemaju taj filing kao neki drugi da naprave kompletan i popunjen tim,sa isto ili čak manje para.Prije svega,tim bi trebalo već da je formiran i da se zna za iduću sezonu,znači najkasnije u julu da imaš formiran tim,koji eventualno još možeš nadograditi kasnije.Nama pola igrača dolazi od oktobra do januara.Onda krećeš u EL sa Jovanovićem.Zatim daješ milione za igrača da ti sjedi na klupi, istovremeno nemaš centra već drugu godinu,držiš se Kuzmica pojačanog Raduljicom.Mitrovic igra peticu čitave godine jer nema ko.Na sve imaš pola igrača koji niti gledaju prema košu,niti mogu pogoditi i kad slučajno pokušaju poput Lazica, Lazarevića, Markovića.Kad vidim ovo sve rezultat je još fenomenalan.

Tuturututu

pre 1 godinu

Lazić i Lazarević treba da idu pre Raduljice i Kuzmića. Učinak im je isti. Mislim da je problem, a o tome se uveliko šuška, što pojedini igrači moraju odredjeni dio para da vrate na ruke. Zna se kome. zato i imamo šest igrača koji su inventar a ništa ne doprinose klubu.

LFC91

pre 1 godinu

Petrusev ako ne ode u NBA vraca se u Zvezdu jer bi u svakom drugom klubu morao da se prilagodjava novim uslovima, to je jos na cekanju i od toga prvenstveno zavise ostali na pozicijama 4 i 5. Plej ako bude Teo mora imati jednako dobru zamenu jer je mator vec i nece moci da igra vise od 20-25 min po mecu u dugoj sezoni, a i da pokrije zbog odbrane koja nije Teova jaca strana, mali Top da bude treci plej i dobija minute u ABA i domacim takmicenjima. Luka da ostane,Branko ako bas mora,Lazarevic da putuje jer ne sporimo odbranu ali bas je u grcu pri sutu-prijala bi i njemu neka Saragosa kao Simanicu sada. Bice ovo dugo leto...

Slobodno

pre 1 godinu

Kako god, ali Zvezdino prokletstvo je da uvek, ali uvek i decenijama unazad, bivši igrači koji su dok su igrali za nju pružali lošije ili eventualno solidne partije, uz neke kikseve za pamćenje, bili već neka imena ili ne, osvanu u drugim timovima i tu naprave vrhunsku karijeru i imaju najbolji učinak baš protiv Zvezde i sahrane je. Primera bezbroj, najviše kod Partizana, poslednji slučajevi Panter i Lesor.

Black

pre 1 godinu

Pa valjda će na pleju biti Teodosić i Topić, na krilu će biti Kalinić, na krilnom centru Mirotić, a na centru Bobi. Ima sigurno i nekoga iz FMP-a koga mogu da prebace. Još 2-3 stranca, i to je to.

Zvezdas

pre 1 godinu

Ivanović sad ima određene ruke nadamo se.Treba na vreme stvoriti jaku ekipu,videlo se šta treba i gde škripi,mnogo igrača je preslabo za Zvezdin dres,pojačati se obilato, zaslužili smo veću podršku i od države jer nismo pobegulje kao zagorci kojima Srbija trpa pare.Sad krenimo odmah u rekonstrukciju tima

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Što je bilo bilo je i za Zvezdu i za Partizan. Ova sezona je bila vrhunac.

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine, tako da one priče o 2,7 miliona za Mirotića su teška budalaština. Ne mogu ni Dobrića da zadrže, a kamoli da dovedu neke bolje strance, jer se iz Srbije sve radi da Zvezda ne bude u Evroligi sledeće sezone.
Takođe Partizan mora da izmiri porez i šanse da opet imaju 25 miliona po sezoni su u domenu bajke. Jedini koga mogu da zadrže je Lesor, zato što nema kluba koji bi ga uzeo. Ako se obistine tračevi koje sam čuo i Partizan će sledeće sezone u EL biti kanta za napucavanje i pored Želimira, koji neće imati ni približno skup tim kao ove godine. Tako da je i njegov ostanak upitan.

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.

bvb

pre 1 godinu

Zvezda nema taj komoditet da moze da zadrzi dobre igraci i nikad nije ni mogla. Svake godine je ista prica i svi se kao nesto cude. Sa druge strane vidite komsije i rezultate kada zadrzite osnovu i nadogradite ih. Doveli su 3 dobra igraca na Pantera, Ledeja i Lesora i zamalo na F4 da odu. Smailagic isto lepo napredovao bas, Avramovic odlican za ono sto se trazi od njega i eto. Zamislite da je Zvezda zadrzala prosle godine Kalinica, Holinsa i Davidovca i dodala Kampaca i Vildozu. Doduse, iskren da budem selekcija polovine tima je kriminalna bila tako dpa ni to ne pomaze.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Dobro pisanje. Pohvala od Grobara.

Preporučio bih mojima da ne ismevaju rivalski tim, remont i to. Imamo mi svojih briga. Za jednu utakmicu smo bili bolji, zahvaljujući bitnoj prednosti domaćeg terena. Ne ponesimo se.
Neki igrači će otići, doći će novi, klubovi će nastaviti da postoje. Poštovanje za oba kluba. Mnoge zemlje nemaju takvih briga, slatkih muka, uživanja u pobedama. Šta imaju Mađari, Rumuni, Bugari, Hrvati, Slovenci, Austrijanci, da li da nabrajam dalje...

gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi….

pre 1 godinu

Zvezdino sutra je isto što i danas i juče projekat Evropska Zvezda aka Sagadin,projekat privatni dr Legende koji je potrošio milione za JEDAN TOP 8 i NIKADA F4…stvari su se vratile na mesto…

Paokara

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok

bratt

pre 1 godinu

Lepo je analizirano i lepo je pročitati novinarski tekst koji sme da pomene da bi se razlozi trebali pre svega potražiti unutar kluba, a ne u spoljnim faktorima. Realno, na kraju kad se izabere top 7-8 igrača, mislim da nisu na papiru ništa slabiji od Partizana 7-8 igrača Partizana. I realno, bili su dobri derbiji (košarkaški), mislim da nijedan nije direktno oštećen sudijskim odlukama.

Po meni, mislim da je razlika nastala i u napretku igrača tokom sezone, gde je u Zvezdi to bilo manje izraženo. Vildoza je igrao kao lud na početku, na kraju slabije. Nedović u početku kidao, kasnije utihnuo.

Odlučila je jedna tekma i Zvezda ne može smatrati sezonu uspešnom. ta jedna tekma, to je tačno ta razlika u trenerskom znanju između Obradovića i Ivanovića.

Nadam se dobrim rosterima i sledeće sezone i nadam se Zvezi u Euroligi, pa da nastavimo da se sportski kidamo :)

Mreza za pecanje

pre 1 godinu

Potez sa dovodjenjem Kampaca je bio pucanj ocajnika pa sta bude. Drago mi je sto je dosao, uzivao sam u njegovoj borbi, ponasanju, partijama, i najvise ophodjenju prema svima. Pravi sportista bez ijednog ruznog gesta.

Ipak, to je to od zvezde. Doslo je opet vreme partizana. Zvezda nece moci da sklopi tim dostojan budzetu Partizana i njihovom naletu, energiji. Navijaci su bukvalno u delirijumu, raspadnuti od pozitivne energije (malo i morbidno i cudno ali tako je).

Okrece se uloga, sad malo oni...

viljuska

pre 1 godinu

ocekujem da se da sansa Topicu. po onome sto se dalo videti, momak je ogroman potencijal za nosioca igre i u zvezdi i u reprezentaciji. ne sme se ugusiti kao nekad Rebic

Goran Loznica

pre 1 godinu

CZ se očigledno sprema za evrokup sledeće sezone… Ne mislim na provokaciju već je to sad realnost. Jutros stižu vesti da će i Turk telekom igrati evroligu. Da li je sve to istina videćemo za par dana…

Maminjo

pre 1 godinu

Укинити финансирање оба клуба, не умеју да се понашају, главни генератори мржње у Србији, живеће се у Србији и без кошарке

Nikola

pre 1 godinu

Trener Ivanović je kasno došao, uz to nije ni učestvovao u selekciji igrača koja je mogla da bude daleko bolja.
Tu kritike idu na račun skauting službe.
U tekstu nije spomenut Holand koji je vidno razočarao, a došao je sa epitetom gošgetera iz Burse. Čist promašaj.
Za Dalibora Ilića se ne bih složio. Baš naprotiv, NIJE se nametnuo svojim igrama, iako ima zanimljive fizikalije. Uvek je delovao nesigurno i preplašeno.
Za igrače koji ostaju u klubu i naredne sezone najveći problem će biti motivacija i osećaj zasićenja koji se kod pojedinaca primetio.
Bila bi fora da dođe Mirotić iz Barselone, kao što se špekuliše.
Sve u svemu, novi tim se mora formirati što pre, da prođu pripreme zajedno i uigraju do početka (nadam se) Evrolige.

matori grobar

pre 1 godinu

...da Kampaco nije imao zabranu Evrolige...
Po hiljaditi put - nije Kampaco imao zabranu Evrolige nego Zvezda. Da je otisao u bilo koji od ostalih 17 timova mogao je odmah da zaigra. A takodje i da je u Zvezdu došao bilo koji drugi igrač ne bi mogao da igra do 01.03.

Robin Hud

pre 1 godinu

Kao navijac Partizana, zelim da kazem da je Srbija ove sezone pokazala na parketu da zasluzuje dva predstavnika u EL.

Nadam se da ce tako da bude i naredne sezone.

Lt. Marion Cobretti

pre 1 godinu

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.

bvb

pre 1 godinu

Zvezda nema taj komoditet da moze da zadrzi dobre igraci i nikad nije ni mogla. Svake godine je ista prica i svi se kao nesto cude. Sa druge strane vidite komsije i rezultate kada zadrzite osnovu i nadogradite ih. Doveli su 3 dobra igraca na Pantera, Ledeja i Lesora i zamalo na F4 da odu. Smailagic isto lepo napredovao bas, Avramovic odlican za ono sto se trazi od njega i eto. Zamislite da je Zvezda zadrzala prosle godine Kalinica, Holinsa i Davidovca i dodala Kampaca i Vildozu. Doduse, iskren da budem selekcija polovine tima je kriminalna bila tako dpa ni to ne pomaze.

Goran Loznica

pre 1 godinu

CZ se očigledno sprema za evrokup sledeće sezone… Ne mislim na provokaciju već je to sad realnost. Jutros stižu vesti da će i Turk telekom igrati evroligu. Da li je sve to istina videćemo za par dana…

Simba

pre 1 godinu

Ne mogu da kazem nista toliko lose za Duska, covek nije selektirao ekipu, dosao bukvalno na pola sezone, sve u svemu nije lose.. E sad ako ostane, i kad on napravi tim tad ga mozete pljuvati ako nista ne uradi.. Za razliku od Duska, Zeljko je dve god ovde, od prosle sezone ostavio kostur tima, doveo ove jos bolje igrace i bilo bi suludo da nije nista osvojio ove god.. Tako se i radi kao sto rade u Partizanu zadnje dve god, kazem kao zvezdas, a ne u zvezdi nikad da naprave tim normalan svake god ista prica i zato sam da se promeni uprava da dodju sportski radnici i da se napravi nesto u evropi..

plitak potok a voda duboka

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)

Zaboravio si Nikolu Jokića.

114

pre 1 godinu

plac, tuga, kuknjava, lelek u studiju arene tokom, a posebno posle utakmice.... cupanje kablova da ne bi u direktnom prenosu isla dodela trofeja... ocekujem saopstenje veceras ili sutra sabajle....

пан

pre 1 godinu

Звезда је тим дуге традиције, велико име, бар за нас који се сећамо и бивше Југославије. Зато је највећа трагедија у томе што је део навијача везао своје емоције и однос према свом и другом клубу за садржаје саопштења и гостовања по јутарњим програмима.

pop

pre 1 godinu

svi odoše samo je Lazić uvek tu! I juče je uspeo da po ko zna koji put upiše sve nule u kolonama i da tako još jednom zadivi sve košarkaške statističare.

ACA

pre 1 godinu

Klub koji je usred sezone doveo najskupljeg i najboljeg igraca evrope za 5 miliona, plu Vildoza i Ivanovic, je jako glup i nepromisljen potez, jer niti smi usli u top 8 niti osvojili najvazniji trofej. Dobro da sw razmisli na pocetku sezone.

Mreza za pecanje

pre 1 godinu

Potez sa dovodjenjem Kampaca je bio pucanj ocajnika pa sta bude. Drago mi je sto je dosao, uzivao sam u njegovoj borbi, ponasanju, partijama, i najvise ophodjenju prema svima. Pravi sportista bez ijednog ruznog gesta.

Ipak, to je to od zvezde. Doslo je opet vreme partizana. Zvezda nece moci da sklopi tim dostojan budzetu Partizana i njihovom naletu, energiji. Navijaci su bukvalno u delirijumu, raspadnuti od pozitivne energije (malo i morbidno i cudno ali tako je).

Okrece se uloga, sad malo oni...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Što je bilo bilo je i za Zvezdu i za Partizan. Ova sezona je bila vrhunac.

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine, tako da one priče o 2,7 miliona za Mirotića su teška budalaština. Ne mogu ni Dobrića da zadrže, a kamoli da dovedu neke bolje strance, jer se iz Srbije sve radi da Zvezda ne bude u Evroligi sledeće sezone.
Takođe Partizan mora da izmiri porez i šanse da opet imaju 25 miliona po sezoni su u domenu bajke. Jedini koga mogu da zadrže je Lesor, zato što nema kluba koji bi ga uzeo. Ako se obistine tračevi koje sam čuo i Partizan će sledeće sezone u EL biti kanta za napucavanje i pored Želimira, koji neće imati ni približno skup tim kao ove godine. Tako da je i njegov ostanak upitan.

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.

Svasta

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.
(Cubaka, 23. jun 2023 12:59)

Pogano je prijaviti nadleznima nepravilnosti? Zato smo tu gde jesmo.

ultrasrbin

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.
(Cubaka, 23. jun 2023 12:59)

Mogu da verujem da je neko zaludjen u trenutku, ali isto tako je ocigledno da je teska bolest u pitanju kada mesecima kasnije lupeta o drukanju.
Nezavisna finansijska institucija EL je proveravala vase finansije.
Nisu prosli cokijevi Excel marifetluci.
Postojala je mogucnost da vam ospore i registraciju Vildose, a Bodirogi mozete da zahvalite sto niste izbaceni iz EL.
Taj vas Kampaco koji vas mnogo voli uzeo je za 6 meseci vise nego sto ce Nedovic za skoro 2 godine.
Pored loseg finansijskog izvestaja namestio vas i Real.
Sada kampaco ode tamo.
Zahvalan Zvezdi sto mu je odrzala formu, dala milione i oslobodila ga duga prema Realu.
Zahvalnost je pokazao sa 50000 evra koje ce Zvezda dobiti kao obestecenje.
I vi jos pricate o drukanju?

FranjaSrbenda

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)

Zaboravio si Nikolu Jokića.
(plitak potok a voda duboka, 23. jun 2023 16:52)

Haha,kazu da je Durent kao na iglama da li prelazi u Fmp ili u filijalu!

kakve gluposti

pre 1 godinu

Ivanović naučio nešto od "velikog Zoca"? ne razumem cemu ove nebuloze, da je zvezda imala domaćinstvo osvojila bi titulu 100%

čikavelja

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)
Neka mu neko promeni pelenu!

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Dobro pisanje. Pohvala od Grobara.

Preporučio bih mojima da ne ismevaju rivalski tim, remont i to. Imamo mi svojih briga. Za jednu utakmicu smo bili bolji, zahvaljujući bitnoj prednosti domaćeg terena. Ne ponesimo se.
Neki igrači će otići, doći će novi, klubovi će nastaviti da postoje. Poštovanje za oba kluba. Mnoge zemlje nemaju takvih briga, slatkih muka, uživanja u pobedama. Šta imaju Mađari, Rumuni, Bugari, Hrvati, Slovenci, Austrijanci, da li da nabrajam dalje...

milan

pre 1 godinu

Kako je sezona pocela sa trenerom amaterom i dovodjenjem Raduljice,Bentila, Martina, Holanda dobro smo i prosli.Nije sramota izgubiti od partizana bili su bolji.Partizanovi stranci su napredovali neverovatno.Panter i Lidej su najbolji igraci na svojim pozicijama ubedljivo u evropi.Sledece sezone pamet u glavu i bolje imati 3 kvalitetna stranca nego 6-7 olupina.

Nebojša

pre 1 godinu

Nenadoknadiv gubitak, Petrušev može biti samo za Partizan i ostale Zvezdine protivnike! Bilo koji igrač juče da je igrao umesto njega, Zvezda bi dobila. Dobrić će faliti, Vildoza, ovako kako je igrao završnicu i neće. Kampaco će svakako faliti,ali nije bilo ni realno da on ostane. Sve zavisi da li će se igrati Evroliga ili neće. Šta nam je Bodiroga radio prošle sezone, teško da ćemo igrati ali hajde da vidimo. Kad igraš Evroligu, onda imaš i šansu da dovedeš ozbiljne igrače.

PeraKojot

pre 1 godinu

Nemoguce da Zvezda ne moze da zadrzi nijednog od ova 4 igraca. Pogotovo ako ide Markovic, i ako se rese Kuzmica Raduljice Ivanovica, pa cak i Ilica. Steta, mozda dodje Kalina, mozda i Teo..videcemo. nadam se EL za Zvezdu i sl.sezone. bilo je super utakmica, dobrih i derbija. Ne moze niko reci da je jedan tim bio bolji od drugog. Tu su, egal. Bas bih voleo opet sezonu sa 10 derbija :) da smo normalna drzava pa da se dovede stoka u red, bilo bi super i da uvek bude navijaca oba tima.

gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi….

pre 1 godinu

Zvezdino sutra je isto što i danas i juče projekat Evropska Zvezda aka Sagadin,projekat privatni dr Legende koji je potrošio milione za JEDAN TOP 8 i NIKADA F4…stvari su se vratile na mesto…

sasa

pre 1 godinu

Doci ce neki drugi momci i igrati kosarku. Ne znam zasto uvek kod nas neka tragedija ako se nesto izgubi, mogli bi malo da se ugledamo na zapad.
Hvala ovima sto idu na lepim uspomenama, doci ce drugi da prave nove.

Putnik

pre 1 godinu

Biće igrača koji će doći u Zvezdu.U klubu su već nacrtali ko je to čim se vraćaju u Arenu.Biće to bum i iznenadjenje.Takodje će biti iznenadjenje ime novog sponzora.Zvezda je izgubila titulu kada je izgubila od Cibone i prednost domaćeg terena. Vildosa i Kampaco kada su trebali da odigraju vrhunski u finalnoj seriji učinak mršav..Tim mora da se skockava pre početka priprema za novu sezonu.Već u julu mora da se zna roster a ne sezona počne pa daj ono što ostane na tržištu.Gubitak titule ništa ne znači.Idemo dalje

Milan

pre 1 godinu

Ja za 3 decenije gledanja kosarke goreg beka na sutu od Kampaca ne videh. Dajes 5 miliona liku koji je imao samo 36% sut iz igre u prethodnih par godina. To je nivo rekreativca amatera iz parka.

kimiko

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo barem za početak naći kvalitetnog centra. I to klasičnog, bez onih varijanti krilo - centar, lažni centar itd. Zvezdu je ta pozicija koštala dosta poraza u EL

mladići borovi, devojke jele

pre 1 godinu

a nista osvojilii niste.
(free, 23. jun 2023 14:37)


:)))))
od moguća 4 trofeja, crvena zvezda je osvojila samo 2(dva) a kk partizaи čak 1(jedan), uz međusobni skor 5:5 koji bi bio u zvezdinu korist da najrumeniji u univerzumu nije, slučajno, zaboravio da prijavi ekipu!

kris

pre 1 godinu

Ne treba biti puno pametan da se zaključi da nisu krivi ni treneri,ni igrači, već rukovodstvo kluba.Jednostavno nisu dovoljno strucni,nemaju taj filing kao neki drugi da naprave kompletan i popunjen tim,sa isto ili čak manje para.Prije svega,tim bi trebalo već da je formiran i da se zna za iduću sezonu,znači najkasnije u julu da imaš formiran tim,koji eventualno još možeš nadograditi kasnije.Nama pola igrača dolazi od oktobra do januara.Onda krećeš u EL sa Jovanovićem.Zatim daješ milione za igrača da ti sjedi na klupi, istovremeno nemaš centra već drugu godinu,držiš se Kuzmica pojačanog Raduljicom.Mitrovic igra peticu čitave godine jer nema ko.Na sve imaš pola igrača koji niti gledaju prema košu,niti mogu pogoditi i kad slučajno pokušaju poput Lazica, Lazarevića, Markovića.Kad vidim ovo sve rezultat je još fenomenalan.

Алекса

pre 1 godinu

Sada ce iz inata da se guraju opet milioni u vestacki klub sa iznajmljenim navijacima.
(Darko, 23. jun 2023 12:47)

Ја знам да ти ниси мислио на Партизан али си рекао Партизан :)

Да ти појасним:

Вештачки значи да сада нема ни једног играча из свог погона, да је настао на вештачки начин - КК вам је настао само због ФК и то тако што је сснивач Црвене Звезде морао у војску, па као ајде да мало појача кошаркашку селекцију војске, ККП :), првих 35 година успеха нула, па онда пар титула, и онда строваљивање пара преко политичких веза и десетогодишња доминација, и онда опет враћање тамо где вам је место, КК Партизан Рекреативо...

А тек су вам навијачи чудо, смејем се са другаром, рекох да одем са хиљаду евра испред Арене, да питам сваког од вас да одигра баскет у десет евра, изгубио бих тих хиљаду, али бих зарадио 200.000. Вероватно би ме свако од тих 20.000 који лопту нису држали у руци умлатио од батина, али би свакако изгубио баскет...Скупи вас се 22.000 иѕ целе бивше Југе, српска лига вас не интересује, а буџет вам пуни Србија....

Морате једну ствар да схватите, 65% Србије жели да гледа Црвену Звезду, Добрића, Калинића, Недовића, Теодосића...али 85% Србије не жели да гледа Ледеја Лесора Лепантера....чак и ви који се радујете овој титули (честитам, браво) ако поштено погледате у огледало, навијате само за грб и Желимира, ови што носе тај грб вас не занимају превише...јер су вештаци, као и тај грб...

čiča

pre 1 godinu

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

Dragi prijatelju, dokle god vam Legenda bude prodavao ovakve nebuloze o "uspesima" a vi gutali, dotle će zvezda biti najomraženiji klub Evrope sa navijačima koji nemaju osećaj za realnost.

bratt

pre 1 godinu

Lepo je analizirano i lepo je pročitati novinarski tekst koji sme da pomene da bi se razlozi trebali pre svega potražiti unutar kluba, a ne u spoljnim faktorima. Realno, na kraju kad se izabere top 7-8 igrača, mislim da nisu na papiru ništa slabiji od Partizana 7-8 igrača Partizana. I realno, bili su dobri derbiji (košarkaški), mislim da nijedan nije direktno oštećen sudijskim odlukama.

Po meni, mislim da je razlika nastala i u napretku igrača tokom sezone, gde je u Zvezdi to bilo manje izraženo. Vildoza je igrao kao lud na početku, na kraju slabije. Nedović u početku kidao, kasnije utihnuo.

Odlučila je jedna tekma i Zvezda ne može smatrati sezonu uspešnom. ta jedna tekma, to je tačno ta razlika u trenerskom znanju između Obradovića i Ivanovića.

Nadam se dobrim rosterima i sledeće sezone i nadam se Zvezi u Euroligi, pa da nastavimo da se sportski kidamo :)

ultrasrbin

pre 1 godinu

(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)
Svo zlo dolazi od Covica.
Ode Vujosevic, ali ostade Covic.
I nije Zvezdin balon od sapunice.
Zvezda ne postoji zahvaljujuci coveku koji sada vodi privatni klub, a uzeo je ime i grb prave KK CZ.

čikavelja

pre 1 godinu

mladići borovi, devojke jele, 23. jun 2023 15:44
Dva najnebitnija trofeja na planeti zemlji. Sudije vam kup namestile a to nazovi domaće prvenstvo dobiste iz dve utakmice??? Privatna liga doktora Čokija. Polako, najbitniji trofej je Partizan uzeo, u EL smo bili ispred vas a što je najlepše vi tu ligu nećete više igrati. I džaba vam sve. Mirotića hoćete, jadnici bedni? Ipak ste vi samo mala komšinica evropskog prvaka. Šaka jada!

noktolog

pre 1 godinu

mi smo šampioni srbije...aba lige sutra mozda nece ni biti... liga koja služi kao kvalifikacije za evroligu,a i to je opet komercijalno takmičenje,pobednik evrolige nije šampion evrope. šta je srbija dobila od aba i evrolige...poprilično ništa... " instituciju"
koja bojkotuje srpsku ligu i srpske igrače,cilj ispred sredstva...
daleko je i čović od fer igrača,ali zvezdin balon nije bio od sapunice...potrajao je,videćemo sa ovim šta će biti...
(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)

pa kako da ti objave druze, pa vidi kakve nebuloze kucas?!

JPR

pre 1 godinu

Petrusev nije ništa napredovao, Kampaco promašena mustikla, kao sto sam i rekao kad ste ga dovodili, on je svoj maksimum postigao u Realu, u Denveru je bio za klupu, i to je pokazao i sada, lik skuplja asistencije zato sto davi loptu i ne zna šta će sa njom ! Ivanovic je ok trener ali je i on bio u momentima izgubljen, vadi Dobrica bas kad nije trebalo… Čovek nije da nema iskustva, ali previše se oslanja na filing ! Vildoza, realno, ništa posebno, lik je bio u rupi jedan dobar deo sezone… Raduljica doveden, misterija i dalje, Kuzmic, no comment, Holand ??!

Tuturututu

pre 1 godinu

Lazić i Lazarević treba da idu pre Raduljice i Kuzmića. Učinak im je isti. Mislim da je problem, a o tome se uveliko šuška, što pojedini igrači moraju odredjeni dio para da vrate na ruke. Zna se kome. zato i imamo šest igrača koji su inventar a ništa ne doprinose klubu.

Kejt B.

pre 1 godinu

Pogano je prijaviti nadleznima nepravilnosti? Zato smo tu gde jesmo.
(Svasta, 23. jun 2023 15:11)

Eno Real i Barca sve trče jedni druge da prijave za mutne poslove. E moj Srbine. Svuda u svetu se ćuti i gleda svoj posao, samo u Srbiji ili na Balkanu bolje reći je bitnije da,komšiji crkne krava, a još ako možeš da pomogneš u tome, joj miline.
Kao danas se sećam gostovanja Žečevića na Pinku, čini mi se, i priče kako je Partizan muljao devedesetih i početkom 2000.ih a on kroz smeh, "pa tako je vreme bilo, snalazili smo se".

Vazda muljate i molite Bogacda ee nešto loše desi Zvezdi.

free

pre 1 godinu

19 igraca i dva trenera za jednu sezonu je proslo kroz ovaj klub, a oni pricaju o budzetima i dalje. Drugari, 19 igraca i dva trenera ste imali na platnom spisku, od drzavnih para ste sve iskesirali, a nista osvojilii niste. I vas je sramota da se hvalite kls titulom, toliko vam znaci...

viljuska

pre 1 godinu

ocekujem da se da sansa Topicu. po onome sto se dalo videti, momak je ogroman potencijal za nosioca igre i u zvezdi i u reprezentaciji. ne sme se ugusiti kao nekad Rebic

Da Preciziramo

pre 1 godinu

Ne znamo da li je izbor trenera bio pogrešan jer Jovanović je imao desetkovnu ekipu povredama (od Nedovića pa na dalje) i nije imao Kampaca i Vildozu. To je onda sasvim druga ekipa, totalni prosek i za ABA. Ivanović nije uspeo da se plasira u Top 8 i da osvoji ABA, što su bila dva glavna cilja, ali jeste uzeo kup i nazovi domaće prvenstvo (u jedinom nadmetanju s filijalom). Sve u svemu nije za poređenje, a sad neka sastavi tim kakav želi pa da vidimo koliko može. U svakom slučaju renoviranje je neophodno i mora se obaviti pametno, ali to će mnogo zavisiti da li se igra EL ili EK.

sc30

pre 1 godinu

Ivanovic preuzeo ekipu koju nije on birao sa samo 1 pobedom u evroligi. I partizan je kiksnuo prvu sezonu kada je dosao zoc tako da nema sta da se zameri coveku i igracima. Nisu stigli da se uigraju. Radujem se sledecoj sezoni. ZGAZI IH SVE!

rokada

pre 1 godinu

Zvezda treba da zadrzi Nedovica, Lazica, Lazarevica, Mitrovica, Ilica, Ivanovica, da ukljuci Topica, dovede 2 igraca iz filijale i 4 pojacanja

Slobodno

pre 1 godinu

Kako god, ali Zvezdino prokletstvo je da uvek, ali uvek i decenijama unazad, bivši igrači koji su dok su igrali za nju pružali lošije ili eventualno solidne partije, uz neke kikseve za pamćenje, bili već neka imena ili ne, osvanu u drugim timovima i tu naprave vrhunsku karijeru i imaju najbolji učinak baš protiv Zvezde i sahrane je. Primera bezbroj, najviše kod Partizana, poslednji slučajevi Panter i Lesor.

Gost

pre 1 godinu

Lazić u 35oj i Medović u 33oj će sigurno biti još bolji naredne sezone.

Gube oni status evroligaša, a za Evrokup će imati sasvim korektnu ekipu.

Jova

pre 1 godinu

Kad Lazic ode ili mu se minutaza svede na ABA ligu onda cu znati da je klub poceo ozbiljno da radi. Dobar si druze ali za EK, dosta je bilo.
Ali dok je ove uprave to se nece desiti...

Zvezdas

pre 1 godinu

Ivanović sad ima određene ruke nadamo se.Treba na vreme stvoriti jaku ekipu,videlo se šta treba i gde škripi,mnogo igrača je preslabo za Zvezdin dres,pojačati se obilato, zaslužili smo veću podršku i od države jer nismo pobegulje kao zagorci kojima Srbija trpa pare.Sad krenimo odmah u rekonstrukciju tima

macconi

pre 1 godinu

Ima jos 3 mesta u Evroligi...4 kandidata ,uz Zvezdu jos Turk Telekom,Valensija i Virtus...Glavno pitanje je da li ce predsednik Evrolige raditi za interes Srpske kosarke ili je radio samo u interesu Partizana

Cubaka

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.

gm

pre 1 godinu

Tekst je prepun optimističnih prognoza i preblaga analiza fijaska koji se desio i dešava unutar kluba. Tim nije napravljen, dovedeni su pojedinci koji nikad nisu demonstrirali da osećaju pripadnost homogenon i kompaktnom timu. Zvezda je ove sezone posledično bauljala u takmičenjima, daleko od renomea jednog od dva najbolja kluba iz zemlje košarke.

s.t.r.ašno

pre 1 godinu

Svasta se ovde moze procitati pa tako i da zvezda nikad nije uspevala da zadrzi najbolje igrace i strance na duze..

nelson 2 sezone
dzenkins ko zna koliko
cirbes isto
vilijams 2 sezone
beron 2 sezone

Sonsi Get

pre 1 godinu

Što je bilo bilo je i za Zvezdu i za Partizan. Ova sezona je bila vrhunac.

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine, tako da one priče o 2,7 miliona za Mirotića su teška budalaština. Ne mogu ni Dobrića da zadrže, a kamoli da dovedu neke bolje strance, jer se iz Srbije sve radi da Zvezda ne bude u Evroligi sledeće sezone.
Takođe Partizan mora da izmiri porez i šanse da opet imaju 25 miliona po sezoni su u domenu bajke. Jedini koga mogu da zadrže je Lesor, zato što nema kluba koji bi ga uzeo. Ako se obistine tračevi koje sam čuo i Partizan će sledeće sezone u EL biti kanta za napucavanje i pored Želimira, koji neće imati ni približno skup tim kao ove godine. Tako da je i njegov ostanak upitan.

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Pusti snovi :) Ne brini ti za Partizan i Zeljka, brini ti za tvoj FMP koji se vraca u Evrokup najverovatnije.

Micko

pre 1 godinu

Hahahah sta kao zoc je imao bolju sezonu od Ivanovica? Da mu nije bilo sudija ne bi ni taj jedan nebitan trofej osvojio sa mnogo skupljim timom od Zvezdinog. Ivanovic je uzeo dva nacionalna trofeja. Trofej drzavnog prvaka ima mnogo vecu vrednost nego ovakva aba liga koja je postala nebitna jer ne garantuje ucesce u El

Zuja

pre 1 godinu

Zvezdino sutra?? A iz Partizana odlazi gotovo sigurno barem prva petorka papreno plaćenih igrača. :)
Oba tima će imati temeljnu rekonstrukciju.

Patriota 1

pre 1 godinu

Da bi neki naš klub ili
dva klubs učestvovao u evroligi mora da ostvari rezultat vredan pažnje od strane te iste evrolige. A to se postiže kvalitetnom igrom i rezultatima. A to je uradio Partizan ove godine nedostajao je jedan korak protiv Reala za F4. Taj Partizan je imao 3 uzastopne pobede protiv Reala, 1 u Beogradu i 2 u Madridu, tukao bivše evropske prvake Fenerbahče, Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, Zalgiris, o rekordu u posećenosti navijača u Areni, fantastičnom navijanju. Jednostavno Partizan je postavio standard, nije bilo utakmice u Beogradu koju nije pratila Evropa u glavnom prenosu. I svi klubovi u evroligi se dive atmosferom u doživljajem igranja u Beogradu.To je jedini način da te cene i postuju u evroligaškoj Evropi. ABA liga je nekada imala 2 stalna predstavnika u evroligi, zatim je ostala na 1 predstavnika. A ABA ligu je u tom periodu predstavljala Zvezda. Kako. Borila se za poziciju od 12 do 18 mesta. Da je bolje igrala i bila bolje plasirana verovatno bi i dalje imali 2 predstavnika. Drugo nije samo Zvezda kriva, pa u toj ABA ligi samo srpski klubovi nešto vrede. Slaba je liga a iz slabe lige nema ni evrope. Zato klubovi iZvezds i Partizan trebaju da imaju kvalitetne ekipe, pobeđuju evroliga še i biće stalni učesnici evrolige.

Vuk Samotnjak

pre 1 godinu

Nije Zvezda toliko pogrešila na početku sezone, koliko nije mogla - to jest, nije imala novca. Zbog toga je Davidovac otišao u CSKA za 625 hiljada, a na njegovo mesto doveden znatno jeftiniji Bentil. Zbog toga je doveden i (skoro) besplatni Jovanović, polu-povredjeni Martin, Holand iz Evrokupa i nepoznati Adams. Dakle, trener i igrači koji su ili neprovereni ili polovni. U tu grupu bih stavio i Nedovića, mada je on igrački klasa iznad - ali njegova primanja nikako nisu bila ni približno onolika koliko se navodi (preko milion). Angažovanje Raduljice je potez očajnika.
U toku sezone je uleteo novi sponzor, što je dozvolilo zamenu Jovanovića Ivanovićem, te dovodjenje Vildoze i Kampaca. Do tada smo ipak bili na dnu EL, sa 10 poraza, a izgubili smo i u Beogradu od Zadra. Oba su se na kraju pokazala kao prevelik teret, mada smo u ABA kontrolu sezone ispustili kasnije, porazom od Cibone.
Sledeće sezone sve zavisi od budžeta, t.j. igranja u EL - mislim da imamo ugovor sa istim sponzorom, ali verujem i da može da postoji klauzula koja zavisi od učešća u EL.
U svakom slučaju, mi ćemo biti uz klub, a verujem i da ćemo imati interesantnu sezonu. U EL ili EK ćemo biti konkurentni, a isto mislim i za ABA, jer i Partizanu (nevezano za novac) predstoji igrački remont.

Mustra

pre 1 godinu

Hahahaha, neuspešna sezona sa 2/3 trofeja. Očajna analiza, Zvezda ima sve što joj treba. Odlaske će nadoknaditi Teodosić, Polonara, prvi plej, šuter i centar i to je to. Bolje pište o Partizanu i kako će da popune njihove odlaske.

kk rekreativo

pre 1 godinu

a sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

Neka vam bude svaka ovakva luzeri hahahaahahahahahahaahah

Kostarikanac

pre 1 godinu

Dovoditi igraca od 178 cm bez suta da bude nosilac igre je katastrofalan potez uprave. Faku je u Denveru za par sezona imao samo 36% suta iz igre sto je nesto nezabelezeno lose cak i na svetskom nivou ako gledamo standardne rotacije. Ne postoji bek na svetu koji je imao tako lose procente suta u nekom iole ozbiljnom timu.

objektivan

pre 1 godinu

Lično mislim da će timovi Zvezde i Partizana pretrpeti velike izmene. Od sadašnjeg sastava Zvezde ostaviti: Nedović, Mitrović, Lazarević, Ilić, Topić. Zadržao bih Martina, verovatno nije skup, a upotrebljiv je. Laziću se zahvaliti za sve što je dao Zvezdi. Zahvaliti se Markoviću i Kuzmiću. Ivanović mi je enigma, mislim da igra duplo lošije nego u Budućnosti, možda ga treba ostaviti. Zbogom Adams i Raduljica. Ne verujem da će Teodosić doći. Zaista šteta što je Zvezda imala toliko pehova ove sezone. Mislim da nikad više neće doći igrači kvaliteta Kampaca i Vildoze (iz prve polovine sezone). Suviše je rano licitirati sa igračima koji mogu da dođu. Treba sačekati odluku o učesnicima EL. Ako Zvezda ne bude među njima, mislim da bi bilo bolje da igramo FIBA ligu šampiona, sa finansijske strane je isplativije, a možda možemo da osvojimo.

Grunf

pre 1 godinu

Dok drugi zadržavaju najbolje i to još nadograde pojačanjima, nama najbolji odlaze i kreće se od skoro od nule uz par igrača koji su starosedeoci ali daleko od nosilaca.
I onda izgradnja igre i hemije u timu, davanje uloga igračima i tako svako leto iznova i iznova.

Алуге

pre 1 godinu

Тео није хтео да дође да игра евролигу у Звезди, него отишао да игра за Виртус еврокуп, за слична примања. Значи човек баш не жели да дође, само ако га баш нико не буде желео.

Kide

pre 1 godinu

Po meni nije neuspeh drugo mesto u ABA ligi, ipak je Partizan dosta bolji tim.
(soki, 23. jun 2023 12:50)

Bolji jeste to je dokazao i u EL i u Aba ligi ali je Zvezda skuplji tim tako da jos jedna losa sezona u nizu.

Metropola

pre 1 godinu

(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)… seti se Zmaga Sagadina i tadasnje Zvezde i potvrdices sve sto si rekao i naci tacno ko su krivci za raspad nase lige.

Patriota

pre 1 godinu

Ni Zvezda ni Partizan ne mogu da formiraju kvalitetnu ekipu bez dovođenja stranih igrača. Partizan je u zadnje dve sezone doveo od 8 do 10 igrača koji su igrali i ove sezone osvojili ABA ligu a u evroligi bili na korak od F4. Pametnim odabirom i dovođenjem igrača na deficita im pozicijama došlo se do rezultata. A najbitnije i najvsžnije je što su sa dovedeni igračima potpisani 2 godišnji ugovori. Uz kvalitetnog trenera, stvorene hemije i zajedništva igrača odigrana je sezona iz snova, pogotovo u evroligi i osvojena ABA liga. Za navedeni period i Zvezda je sigurno dovela 20 stranih igrača. Pitanje je koliko njih je potpisalo 2 godišnje ugovore. Dovodili se igrači u oktobru, decembru u jeku sezone gde se utakmice igrale na svaka 3 dana. Dok je bilo svežine Vildosa je igrao fenomenalno, posle se izgubio, bio je i povređen. Nedović takođe nedorečen i on je bio povređen. A o Kampacu šta reći. Delije ga proglasile mađioničarem, kraljem asistencija. A on u finalnoj seriji od 5 utakmica od preko 60 šuteva pogodio 23 do 28. To je procenat šuta oko 32 do 36 posto. Sa takvim učinkom a ni učinak ostalih Zvezdanih vedeta nije bio bolji doveo je do poraza i gubitka titule.
Sada se Zvezda nalazi na preokret ici. Dva Argentinca, Dobrić i Petrusev odlaze iz Zvezde, Marković se penzionisao. Ostali stranci su verovatno na izlaznim vratima. Koga dovesti od stranih igrača, roster se mora popuniti i domaćim. A najveći problem je da li će Zvezda igrati evroligu. Videćemo šta će biti.

ccc

pre 1 godinu

Hrpa igraca i nista sa nista..Neki ne ulaze u igru..Ja to ne razumem, zasto su placeni? Haland, Ivanovic, Raduljica..ne mogu svih da se setim? Partizan u rotaciji sa 8, 9 igraca umalo na F4 zbog gluposti Pantera..Usao u top 8 , osvojio ABA??Da CZ nije bio Dobric..ja ne znam sa koliko razlike bi pobedio Partizan?

sasa

pre 1 godinu

Ivanović naučio nešto od "velikog Zoca"? ne razumem cemu ove nebuloze, da je zvezda imala domaćinstvo osvojila bi titulu 100%
(kakve gluposti, 23. jun 2023 12:16)

Najgore je sto bi i ovako osvojila da je nisu uspavali sa odugovlacenjem plej ofa + povreda Vildoze u takmicenju kog je Partizan oslobodjen.
To pokazuje koliko je sampionsko srce ove generacije, kad im je trebao em nenormalan novac em razne okolnosti da dobiju Zvezdu u jednom od 6 takmicenja u 2 sezone.

Миле

pre 1 godinu

Ја бих се осврнуо на губљење српских играча у Звезди и Партизану.
када је Обрадовић долазио (вратио се) у Партизан написао сам овде да ће његова мисија бити успешна ако врати Загорца и Смаилагића у кошаркашки живот, те ако од Копривице и Вукчевића направи добре лигашке кошаркаше, и успело се само са Смаилагићем. Далибор Илић је у годинама када је губљене сезоне тежак ударац. Да је отишао у Будућност, Цедевиту, остао у Игокеи, било би пуно боље за њега. Овако сумњам да ће се повратити на ниво пре него је дошао у Звезду. Оно што се десило са Смаилагићем, у Звезди се десило са Петрушевим, вратио се на кошаркашку мапу и мислим да би му боље било да остане и наредну сезону у истон клубу, наравно под условом да буду евролигаши.
У сваком случају мислим да су и Смаилагић и Петрушев већ високо котирани на Пешићевом списку за одлазак на светско првенство.

Paokara

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok

Nagai Nagayoshi

pre 1 godinu

Nisam navijac ovog kluba, ali hocu nesto da napisem, mali Topic bi mogao da postane vrhunski igrac, ali mora da mu se da sansa i da se istrpi, Idealno za njega je ovo sad da ostane nekolicina domacih starijih igraca i da mu pomognu da poraste.Do sad ga maticni klub i nije ispostivao zbog svih onih svinjarija i dovodjenaj preskupih igraca na toj poziciji.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Dodati još Nedovića i to je to sve od Zvezde sto ju je drzalo ove sezone...Ovaj ostatak sto je ostao bolje i ne igrati kosarku vise ako ce u timu i dalje da obitavaju.

stomineobjavljujete

pre 1 godinu

mi smo šampioni srbije...aba lige sutra mozda nece ni biti... liga koja služi kao kvalifikacije za evroligu,a i to je opet komercijalno takmičenje,pobednik evrolige nije šampion evrope. šta je srbija dobila od aba i evrolige...poprilično ništa... " instituciju"
koja bojkotuje srpsku ligu i srpske igrače,cilj ispred sredstva...
daleko je i čović od fer igrača,ali zvezdin balon nije bio od sapunice...potrajao je,videćemo sa ovim šta će biti...

DukiNS

pre 1 godinu

Kako stvari trenutno stoje Zvezdi odlaze 4 igrača iz prve postave, Partizanu 3. Plus mislim da će Zvezdi ostati sa nekih 5 , 6 igrača koji su sada u prvom timu, kada dodamo još one koji će otići ili se penzionisati. Oba tima će morati dobro da pogode sa pojačanjima, s tim da će ipak Partizan biti u maloj prednosti zbog manjeg obima obnove tima. Nadam se dobrim derbijima i narednih godina, neka dobija bolji, a sada fokus na repku i SP.

VO.

pre 1 godinu

Bilans
medjusobni skor CZV :Partizani ove tj sad vec prosle sezone je jasan - 5:5 medjusoni dueli
titule Czv -2/kup+kls
Partizani -1/Aba liga
Budžeti :-skoro isti mali +1,7mill Partizani i troškovi oko Arene i -Zvezdin minus (za Raduljicu kompezuje istu arenu )
i to je to... ko rasproda rasproda, ko se kako snadje Pa idemo dalje...

prijateljske

pre 1 godinu

Hoćemo li i u košarci u Ligu Šampiona?

Može li i najnoviji FMP (eks Radnički Basket) da se takmiči s nama?
Navikli smo na 2 tima u više takmičenja.

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

Lajavi krelac@
pouzdan izvor je inače neka seoska prodavnica ispred koje ovaj krelac pije jupi verovatno i smara po netu..

BWA

pre 1 godinu

@lajavi krelac, kasa ne da nije prazna već je više od pola puna. Sponzorski ugovori traju, biće i skuplje sezonske i više prodatih, dug za porez reprogramiran na 5 godina i plaćeno 2m evra. na žalost tvoju i mnogih drugih tim Partizana će biti sigurno jači nego upravo završene sezone. tako da vadite kapute iz naftalina,sledi opet zamrzivač.

Steta

pre 1 godinu

Meni je enigma da je Dobrić čekao do 29 godina da ode u inostranstvo.Cak i ovaj Mitrović je čovek probao u inostranstvu,promenio 5-6 klubova,video da ne ide pa završio u zvezdi. Izgubio u FMP 2 ključne godine za razvoj, a onda na kašičicu dobijao šansu kod Radonje.Jedini je koji bi iz Zvezde mogao da igra danas da igra u Partizanu

peru

pre 1 godinu

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Realno drugo mesto u ABA i Top14 u EL se može postići i sa 20 miliona. Tih 20 bi zaista bilo puno manje od 38 milki koje ste imali na raspolaganju prosle godine a uradili NISTA. KK Veliko Nista.

CZ

pre 1 godinu

Potez sa dovodjenjem Kampaca je bio pucanj ocajnika pa sta bude. Drago mi je sto je dosao, uzivao sam u njegovoj borbi, ponasanju, partijama, i najvise ophodjenju prema svima. Pravi sportista bez ijednog ruznog gesta.

Ipak, to je to od zvezde. Doslo je opet vreme partizana. Zvezda nece moci da sklopi tim dostojan budzetu Partizana i njihovom naletu, energiji. Navijaci su bukvalno u delirijumu, raspadnuti od pozitivne energije (malo i morbidno i cudno ali tako je).

Okrece se uloga, sad malo oni...
(Mreza za pecanje, 23. jun 2023 12:12)

To cemo jos da vidimo,samo polako,ima i porez i dugovi da se plate,ne ide to tako.

Cuyoshi

pre 1 godinu

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Uradi razradu komentara tj napisi na sta je otislo Par 25 mil budzeta.
Zivo me zanima

duci

pre 1 godinu

vidosa slabo, a kampaco sa ucinkom daleko od novca koji je dobio, njegov dolazak je dosta toga poremetio, ostali stranci tako-tako a neki nikako. setimo se prvog trenera u sezoni. uz nestabilnost i nekonstantnost nedovica, pa donekle i dobrica, eto razloga zasto zvezda nije dobro ulagala novac koji joj je dat i zasto zvezda nije nista bolja no prethodnih sezona, a sa druge strane partizan je znatno boje i strucnije iskoristio novac koji je njima dat i eto razloga zasto stvari i u aba i u evroligi stoje tako kako sada stoje. da zvezda ima pravog strucnjaka na mestu sportskog direktora a ne nekog koji to nije a o svemu odlucuje, verujem da bi bilo bolje.

Kolo gorskih tića

pre 1 godinu

Nije meni ni jasno sa kakvim timom smo ušli u ovu sezonu i sa kakvim trenerom Duško Ivanović je nešto i uradio sa ovim poluogtačima ,čast izuzecima Da ne bi Kampaca i Vildize koji su kasnije došli ne bi ni finale igrali E sad ko skautira na početku sezone i kako ne možemo zadržati najbolje to je pitanje za vladu Republike Srbije Neki ladno plate i igraju evrolugu i igrače plaćaju kao CSKA nekada

Zagor

pre 1 godinu

Roman, 23. jun 2023 12:11)
Cuj ovog Igokeinog. Drzava im dala 25+ miliona za ovu godinu i osvojili 1 trofej. Kup izgubili od CZ a KLS nemaju sa kime da igraju jer moze maksimalno 4 stranca.

LFC91

pre 1 godinu

Petrusev ako ne ode u NBA vraca se u Zvezdu jer bi u svakom drugom klubu morao da se prilagodjava novim uslovima, to je jos na cekanju i od toga prvenstveno zavise ostali na pozicijama 4 i 5. Plej ako bude Teo mora imati jednako dobru zamenu jer je mator vec i nece moci da igra vise od 20-25 min po mecu u dugoj sezoni, a i da pokrije zbog odbrane koja nije Teova jaca strana, mali Top da bude treci plej i dobija minute u ABA i domacim takmicenjima. Luka da ostane,Branko ako bas mora,Lazarevic da putuje jer ne sporimo odbranu ali bas je u grcu pri sutu-prijala bi i njemu neka Saragosa kao Simanicu sada. Bice ovo dugo leto...

Black

pre 1 godinu

Pa valjda će na pleju biti Teodosić i Topić, na krilu će biti Kalinić, na krilnom centru Mirotić, a na centru Bobi. Ima sigurno i nekoga iz FMP-a koga mogu da prebace. Još 2-3 stranca, i to je to.

Zagor

pre 1 godinu

ultrasrbin, 23. jun 2023 16:29
Opet ovaj sa pogresnim nikom. Da imate tesku drukaru u KKP. Cuj Bodiroga pomogao nesto CZ. Pa to se nije niti ce se dogoditi ikada. Kao i sto se KKP nije prijavio kod Danilovica da igra KLS jer nema krstene domace igrace i nepremostivi bi bili i Mega i FMP.

Andrea Djani

pre 1 godinu

I Zvezda i Partizan ce doziveti potpunu rekonstrukciju tima . Kada se prodvuce crta za poslednje dve sezone , koliko je novi Partizan sa Zeljkom , Zvezda 5 , a Partizan 1 trofej , plus 1/4 finale Evrolige i 1/8 finala Evrokupa . Realno uspesno i za jedne i za druge .

Zagor

pre 1 godinu

čikavelja, 23. jun 2023 18:10
Ti ako si cika kako se potpisujes onda imas nedostatak sive mase. I da ponovo ovi Igokea-SNS navijaci kada izgube placu na sudjenje. CZ bi bila presrecna da ima sudjenje kao vi u EL i da od SNS dobije para kao sto ste za ovubsezonu dobili.

aj sad se pomerite

pre 1 godinu

PG Pengos, Topic, pojacanje
SG Nedovic, Hilijard, Lazic
SF Kalinic, Davidovac, Lazarevic
PF Polonara, Ilic
C Mitrovic, Martin, Blek

Kešpaco

pre 1 godinu

Tako brzo je stiglo pojačanje - odlazak Kampaca. Da neće da pređe u fudbalere jer ima taman visinu, a i cena mu je u skladu sa velikim fudbalskim zvezdama.

Baby don't hurt me

pre 1 godinu

Svaka vam bila ovakva...

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

GM

pre 1 godinu

Odlaze oni koji se nisu mogli zadržati, ali i oni koji je dobro da dolaze.

Prava prilika za sklapanje pravog tima i stepenicu više u EL.

Nedovic i Mitrovic. Naravno Lazic ako je zdrav.
Dosta povratnika na vidiku i par stranaca novih.

Hvala i srećno!

Džoni Granata

pre 1 godinu

Sve zavisi hoće li Zvezda igrati Evroligu, ako igra Evroligu imaće solidan sastav npr.: Pengos(Armani), Teodosic, Topić, Nedović, Brajant(Efes), Lazić, Kalinić, Bejkon(PAO), Lazarević, Polonara, Davidovac,Ilić, Marjanović, Dejvis(Armani), Mitrović

Гецо

pre 1 godinu

Око ростера, ова четворица одлазе. Волео бих барем један аргентински плеј да остане, Топић да добије минутажу. Тео може и на плеја и бека, мада га лично не бих волео у Звезди. Ђуришић занимљив играч да се договори Звезда са Мишком, будући НБА играч вероватно. Центар треба нов и то добар. Штета што Звезда није раније довела Тристана, ипак је он син Звездиног играча, и то има добар потенцијал на четворци, ако би дошао из птз као слободан играч био би добра опција. Миротић нереална прича, ако се Барса одрекне Калине било би супер да дође. Зависи колико ће Вучко дати пара па да се праве спискови будућих играча. Не сумњам у Човкета, разуме се у баскет, за разлику од Жике паука, Весару и остатак екипе из ранијег периода.

XL

pre 1 godinu

Partizan je zasluženo osvojio titulu, "istrošila" se moja Zvezda svih ovih godina a tehnički problemi sa Kampacom i povrede tokom sezone su uzele danak! Kad dodamo i neke "promašaje" tipa Raduljica i Adams, bolje nije moglo! Ponosan sam što je Zvezda ispisala deceniju uspeha na ovim prostorima, bili smo uglavnom "domaći" tim! Budućnost zavisi od toga da li igramo EL sledeće sezone, Teo (ako ima želju) i Topić (uz Džonija) mogu da iznesu ulogu organizatora, Laza kapiten sa Mitrovićem bi trebalo da ostane, Ilić mora da iskoristi šansu a za ostale videćemo! Šteta za Petruševa, mislim da nije kalibar za NBA i da će da "nestane" u Americi, Lazarević samo da popunjava roster a od stranaca bi možda samo Martina zadržao! Srećno, Zvezdo!

Lt. Marion Cobretti

pre 1 godinu

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Što je bilo bilo je i za Zvezdu i za Partizan. Ova sezona je bila vrhunac.

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine, tako da one priče o 2,7 miliona za Mirotića su teška budalaština. Ne mogu ni Dobrića da zadrže, a kamoli da dovedu neke bolje strance, jer se iz Srbije sve radi da Zvezda ne bude u Evroligi sledeće sezone.
Takođe Partizan mora da izmiri porez i šanse da opet imaju 25 miliona po sezoni su u domenu bajke. Jedini koga mogu da zadrže je Lesor, zato što nema kluba koji bi ga uzeo. Ako se obistine tračevi koje sam čuo i Partizan će sledeće sezone u EL biti kanta za napucavanje i pored Želimira, koji neće imati ni približno skup tim kao ove godine. Tako da je i njegov ostanak upitan.

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.

Mreza za pecanje

pre 1 godinu

Potez sa dovodjenjem Kampaca je bio pucanj ocajnika pa sta bude. Drago mi je sto je dosao, uzivao sam u njegovoj borbi, ponasanju, partijama, i najvise ophodjenju prema svima. Pravi sportista bez ijednog ruznog gesta.

Ipak, to je to od zvezde. Doslo je opet vreme partizana. Zvezda nece moci da sklopi tim dostojan budzetu Partizana i njihovom naletu, energiji. Navijaci su bukvalno u delirijumu, raspadnuti od pozitivne energije (malo i morbidno i cudno ali tako je).

Okrece se uloga, sad malo oni...

čikavelja

pre 1 godinu

mladići borovi, devojke jele, 23. jun 2023 15:44
Dva najnebitnija trofeja na planeti zemlji. Sudije vam kup namestile a to nazovi domaće prvenstvo dobiste iz dve utakmice??? Privatna liga doktora Čokija. Polako, najbitniji trofej je Partizan uzeo, u EL smo bili ispred vas a što je najlepše vi tu ligu nećete više igrati. I džaba vam sve. Mirotića hoćete, jadnici bedni? Ipak ste vi samo mala komšinica evropskog prvaka. Šaka jada!

Paokara

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok

Maminjo

pre 1 godinu

Укинити финансирање оба клуба, не умеју да се понашају, главни генератори мржње у Србији, живеће се у Србији и без кошарке

gremiln onaj jedini i pravi kome je samo ACM u glavi….

pre 1 godinu

Zvezdino sutra je isto što i danas i juče projekat Evropska Zvezda aka Sagadin,projekat privatni dr Legende koji je potrošio milione za JEDAN TOP 8 i NIKADA F4…stvari su se vratile na mesto…

Алекса

pre 1 godinu

Sada ce iz inata da se guraju opet milioni u vestacki klub sa iznajmljenim navijacima.
(Darko, 23. jun 2023 12:47)

Ја знам да ти ниси мислио на Партизан али си рекао Партизан :)

Да ти појасним:

Вештачки значи да сада нема ни једног играча из свог погона, да је настао на вештачки начин - КК вам је настао само због ФК и то тако што је сснивач Црвене Звезде морао у војску, па као ајде да мало појача кошаркашку селекцију војске, ККП :), првих 35 година успеха нула, па онда пар титула, и онда строваљивање пара преко политичких веза и десетогодишња доминација, и онда опет враћање тамо где вам је место, КК Партизан Рекреативо...

А тек су вам навијачи чудо, смејем се са другаром, рекох да одем са хиљаду евра испред Арене, да питам сваког од вас да одигра баскет у десет евра, изгубио бих тих хиљаду, али бих зарадио 200.000. Вероватно би ме свако од тих 20.000 који лопту нису држали у руци умлатио од батина, али би свакако изгубио баскет...Скупи вас се 22.000 иѕ целе бивше Југе, српска лига вас не интересује, а буџет вам пуни Србија....

Морате једну ствар да схватите, 65% Србије жели да гледа Црвену Звезду, Добрића, Калинића, Недовића, Теодосића...али 85% Србије не жели да гледа Ледеја Лесора Лепантера....чак и ви који се радујете овој титули (честитам, браво) ако поштено погледате у огледало, навијате само за грб и Желимира, ови што носе тај грб вас не занимају превише...јер су вештаци, као и тај грб...

Goran Loznica

pre 1 godinu

CZ se očigledno sprema za evrokup sledeće sezone… Ne mislim na provokaciju već je to sad realnost. Jutros stižu vesti da će i Turk telekom igrati evroligu. Da li je sve to istina videćemo za par dana…

Micko

pre 1 godinu

Hahahah sta kao zoc je imao bolju sezonu od Ivanovica? Da mu nije bilo sudija ne bi ni taj jedan nebitan trofej osvojio sa mnogo skupljim timom od Zvezdinog. Ivanovic je uzeo dva nacionalna trofeja. Trofej drzavnog prvaka ima mnogo vecu vrednost nego ovakva aba liga koja je postala nebitna jer ne garantuje ucesce u El

stomineobjavljujete

pre 1 godinu

mi smo šampioni srbije...aba lige sutra mozda nece ni biti... liga koja služi kao kvalifikacije za evroligu,a i to je opet komercijalno takmičenje,pobednik evrolige nije šampion evrope. šta je srbija dobila od aba i evrolige...poprilično ništa... " instituciju"
koja bojkotuje srpsku ligu i srpske igrače,cilj ispred sredstva...
daleko je i čović od fer igrača,ali zvezdin balon nije bio od sapunice...potrajao je,videćemo sa ovim šta će biti...

mladići borovi, devojke jele

pre 1 godinu

a nista osvojilii niste.
(free, 23. jun 2023 14:37)


:)))))
od moguća 4 trofeja, crvena zvezda je osvojila samo 2(dva) a kk partizaи čak 1(jedan), uz međusobni skor 5:5 koji bi bio u zvezdinu korist da najrumeniji u univerzumu nije, slučajno, zaboravio da prijavi ekipu!

Kejt B.

pre 1 godinu

Pogano je prijaviti nadleznima nepravilnosti? Zato smo tu gde jesmo.
(Svasta, 23. jun 2023 15:11)

Eno Real i Barca sve trče jedni druge da prijave za mutne poslove. E moj Srbine. Svuda u svetu se ćuti i gleda svoj posao, samo u Srbiji ili na Balkanu bolje reći je bitnije da,komšiji crkne krava, a još ako možeš da pomogneš u tome, joj miline.
Kao danas se sećam gostovanja Žečevića na Pinku, čini mi se, i priče kako je Partizan muljao devedesetih i početkom 2000.ih a on kroz smeh, "pa tako je vreme bilo, snalazili smo se".

Vazda muljate i molite Bogacda ee nešto loše desi Zvezdi.

114

pre 1 godinu

plac, tuga, kuknjava, lelek u studiju arene tokom, a posebno posle utakmice.... cupanje kablova da ne bi u direktnom prenosu isla dodela trofeja... ocekujem saopstenje veceras ili sutra sabajle....

Svasta

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.
(Cubaka, 23. jun 2023 12:59)

Pogano je prijaviti nadleznima nepravilnosti? Zato smo tu gde jesmo.

Cubaka

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.

kakve gluposti

pre 1 godinu

Ivanović naučio nešto od "velikog Zoca"? ne razumem cemu ove nebuloze, da je zvezda imala domaćinstvo osvojila bi titulu 100%

ACA

pre 1 godinu

Klub koji je usred sezone doveo najskupljeg i najboljeg igraca evrope za 5 miliona, plu Vildoza i Ivanovic, je jako glup i nepromisljen potez, jer niti smi usli u top 8 niti osvojili najvazniji trofej. Dobro da sw razmisli na pocetku sezone.

Zvezdas

pre 1 godinu

Ivanović sad ima određene ruke nadamo se.Treba na vreme stvoriti jaku ekipu,videlo se šta treba i gde škripi,mnogo igrača je preslabo za Zvezdin dres,pojačati se obilato, zaslužili smo veću podršku i od države jer nismo pobegulje kao zagorci kojima Srbija trpa pare.Sad krenimo odmah u rekonstrukciju tima

čiča

pre 1 godinu

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

Dragi prijatelju, dokle god vam Legenda bude prodavao ovakve nebuloze o "uspesima" a vi gutali, dotle će zvezda biti najomraženiji klub Evrope sa navijačima koji nemaju osećaj za realnost.

matori grobar

pre 1 godinu

...da Kampaco nije imao zabranu Evrolige...
Po hiljaditi put - nije Kampaco imao zabranu Evrolige nego Zvezda. Da je otisao u bilo koji od ostalih 17 timova mogao je odmah da zaigra. A takodje i da je u Zvezdu došao bilo koji drugi igrač ne bi mogao da igra do 01.03.

sc30

pre 1 godinu

Ivanovic preuzeo ekipu koju nije on birao sa samo 1 pobedom u evroligi. I partizan je kiksnuo prvu sezonu kada je dosao zoc tako da nema sta da se zameri coveku i igracima. Nisu stigli da se uigraju. Radujem se sledecoj sezoni. ZGAZI IH SVE!

пан

pre 1 godinu

Звезда је тим дуге традиције, велико име, бар за нас који се сећамо и бивше Југославије. Зато је највећа трагедија у томе што је део навијача везао своје емоције и однос према свом и другом клубу за садржаје саопштења и гостовања по јутарњим програмима.

aj sad se pomerite

pre 1 godinu

PG Pengos, Topic, pojacanje
SG Nedovic, Hilijard, Lazic
SF Kalinic, Davidovac, Lazarevic
PF Polonara, Ilic
C Mitrovic, Martin, Blek

Nikola

pre 1 godinu

Trener Ivanović je kasno došao, uz to nije ni učestvovao u selekciji igrača koja je mogla da bude daleko bolja.
Tu kritike idu na račun skauting službe.
U tekstu nije spomenut Holand koji je vidno razočarao, a došao je sa epitetom gošgetera iz Burse. Čist promašaj.
Za Dalibora Ilića se ne bih složio. Baš naprotiv, NIJE se nametnuo svojim igrama, iako ima zanimljive fizikalije. Uvek je delovao nesigurno i preplašeno.
Za igrače koji ostaju u klubu i naredne sezone najveći problem će biti motivacija i osećaj zasićenja koji se kod pojedinaca primetio.
Bila bi fora da dođe Mirotić iz Barselone, kao što se špekuliše.
Sve u svemu, novi tim se mora formirati što pre, da prođu pripreme zajedno i uigraju do početka (nadam se) Evrolige.

Mustra

pre 1 godinu

Hahahaha, neuspešna sezona sa 2/3 trofeja. Očajna analiza, Zvezda ima sve što joj treba. Odlaske će nadoknaditi Teodosić, Polonara, prvi plej, šuter i centar i to je to. Bolje pište o Partizanu i kako će da popune njihove odlaske.

VO.

pre 1 godinu

Bilans
medjusobni skor CZV :Partizani ove tj sad vec prosle sezone je jasan - 5:5 medjusoni dueli
titule Czv -2/kup+kls
Partizani -1/Aba liga
Budžeti :-skoro isti mali +1,7mill Partizani i troškovi oko Arene i -Zvezdin minus (za Raduljicu kompezuje istu arenu )
i to je to... ko rasproda rasproda, ko se kako snadje Pa idemo dalje...

macconi

pre 1 godinu

Ima jos 3 mesta u Evroligi...4 kandidata ,uz Zvezdu jos Turk Telekom,Valensija i Virtus...Glavno pitanje je da li ce predsednik Evrolige raditi za interes Srpske kosarke ili je radio samo u interesu Partizana

Vuk Samotnjak

pre 1 godinu

Nije Zvezda toliko pogrešila na početku sezone, koliko nije mogla - to jest, nije imala novca. Zbog toga je Davidovac otišao u CSKA za 625 hiljada, a na njegovo mesto doveden znatno jeftiniji Bentil. Zbog toga je doveden i (skoro) besplatni Jovanović, polu-povredjeni Martin, Holand iz Evrokupa i nepoznati Adams. Dakle, trener i igrači koji su ili neprovereni ili polovni. U tu grupu bih stavio i Nedovića, mada je on igrački klasa iznad - ali njegova primanja nikako nisu bila ni približno onolika koliko se navodi (preko milion). Angažovanje Raduljice je potez očajnika.
U toku sezone je uleteo novi sponzor, što je dozvolilo zamenu Jovanovića Ivanovićem, te dovodjenje Vildoze i Kampaca. Do tada smo ipak bili na dnu EL, sa 10 poraza, a izgubili smo i u Beogradu od Zadra. Oba su se na kraju pokazala kao prevelik teret, mada smo u ABA kontrolu sezone ispustili kasnije, porazom od Cibone.
Sledeće sezone sve zavisi od budžeta, t.j. igranja u EL - mislim da imamo ugovor sa istim sponzorom, ali verujem i da može da postoji klauzula koja zavisi od učešća u EL.
U svakom slučaju, mi ćemo biti uz klub, a verujem i da ćemo imati interesantnu sezonu. U EL ili EK ćemo biti konkurentni, a isto mislim i za ABA, jer i Partizanu (nevezano za novac) predstoji igrački remont.

Zagor

pre 1 godinu

ultrasrbin, 23. jun 2023 16:29
Opet ovaj sa pogresnim nikom. Da imate tesku drukaru u KKP. Cuj Bodiroga pomogao nesto CZ. Pa to se nije niti ce se dogoditi ikada. Kao i sto se KKP nije prijavio kod Danilovica da igra KLS jer nema krstene domace igrace i nepremostivi bi bili i Mega i FMP.

Kide

pre 1 godinu

Po meni nije neuspeh drugo mesto u ABA ligi, ipak je Partizan dosta bolji tim.
(soki, 23. jun 2023 12:50)

Bolji jeste to je dokazao i u EL i u Aba ligi ali je Zvezda skuplji tim tako da jos jedna losa sezona u nizu.

Milan

pre 1 godinu

Ja za 3 decenije gledanja kosarke goreg beka na sutu od Kampaca ne videh. Dajes 5 miliona liku koji je imao samo 36% sut iz igre u prethodnih par godina. To je nivo rekreativca amatera iz parka.

free

pre 1 godinu

19 igraca i dva trenera za jednu sezonu je proslo kroz ovaj klub, a oni pricaju o budzetima i dalje. Drugari, 19 igraca i dva trenera ste imali na platnom spisku, od drzavnih para ste sve iskesirali, a nista osvojilii niste. I vas je sramota da se hvalite kls titulom, toliko vam znaci...

Zagor

pre 1 godinu

Roman, 23. jun 2023 12:11)
Cuj ovog Igokeinog. Drzava im dala 25+ miliona za ovu godinu i osvojili 1 trofej. Kup izgubili od CZ a KLS nemaju sa kime da igraju jer moze maksimalno 4 stranca.

Black

pre 1 godinu

Pa valjda će na pleju biti Teodosić i Topić, na krilu će biti Kalinić, na krilnom centru Mirotić, a na centru Bobi. Ima sigurno i nekoga iz FMP-a koga mogu da prebace. Još 2-3 stranca, i to je to.

Putnik

pre 1 godinu

Biće igrača koji će doći u Zvezdu.U klubu su već nacrtali ko je to čim se vraćaju u Arenu.Biće to bum i iznenadjenje.Takodje će biti iznenadjenje ime novog sponzora.Zvezda je izgubila titulu kada je izgubila od Cibone i prednost domaćeg terena. Vildosa i Kampaco kada su trebali da odigraju vrhunski u finalnoj seriji učinak mršav..Tim mora da se skockava pre početka priprema za novu sezonu.Već u julu mora da se zna roster a ne sezona počne pa daj ono što ostane na tržištu.Gubitak titule ništa ne znači.Idemo dalje

Nebojša

pre 1 godinu

Nenadoknadiv gubitak, Petrušev može biti samo za Partizan i ostale Zvezdine protivnike! Bilo koji igrač juče da je igrao umesto njega, Zvezda bi dobila. Dobrić će faliti, Vildoza, ovako kako je igrao završnicu i neće. Kampaco će svakako faliti,ali nije bilo ni realno da on ostane. Sve zavisi da li će se igrati Evroliga ili neće. Šta nam je Bodiroga radio prošle sezone, teško da ćemo igrati ali hajde da vidimo. Kad igraš Evroligu, onda imaš i šansu da dovedeš ozbiljne igrače.

Robin Hud

pre 1 godinu

Kao navijac Partizana, zelim da kazem da je Srbija ove sezone pokazala na parketu da zasluzuje dva predstavnika u EL.

Nadam se da ce tako da bude i naredne sezone.

Steta

pre 1 godinu

Meni je enigma da je Dobrić čekao do 29 godina da ode u inostranstvo.Cak i ovaj Mitrović je čovek probao u inostranstvu,promenio 5-6 klubova,video da ne ide pa završio u zvezdi. Izgubio u FMP 2 ključne godine za razvoj, a onda na kašičicu dobijao šansu kod Radonje.Jedini je koji bi iz Zvezde mogao da igra danas da igra u Partizanu

ultrasrbin

pre 1 godinu

U čitavom tekstu je izostavljen vrlo važan detalj, pogano drukanje od strane Savića Evroligi što je onemogućilo registraciju Campaca dva meseca i dolazak Polonare. Zbog toga je Zvezda izgubila najmanje 3-4 utakmice. To je uradio klub koji se poziva na to kako Srpski klubovi treba da se drže zajedno i pomažu medjusobno u Evropi. Znali smo da im "zabadanje noža" u ledja nije strano ali.......nismo isti.
(Cubaka, 23. jun 2023 12:59)

Mogu da verujem da je neko zaludjen u trenutku, ali isto tako je ocigledno da je teska bolest u pitanju kada mesecima kasnije lupeta o drukanju.
Nezavisna finansijska institucija EL je proveravala vase finansije.
Nisu prosli cokijevi Excel marifetluci.
Postojala je mogucnost da vam ospore i registraciju Vildose, a Bodirogi mozete da zahvalite sto niste izbaceni iz EL.
Taj vas Kampaco koji vas mnogo voli uzeo je za 6 meseci vise nego sto ce Nedovic za skoro 2 godine.
Pored loseg finansijskog izvestaja namestio vas i Real.
Sada kampaco ode tamo.
Zahvalan Zvezdi sto mu je odrzala formu, dala milione i oslobodila ga duga prema Realu.
Zahvalnost je pokazao sa 50000 evra koje ce Zvezda dobiti kao obestecenje.
I vi jos pricate o drukanju?

čikavelja

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)
Neka mu neko promeni pelenu!

Tuturututu

pre 1 godinu

Lazić i Lazarević treba da idu pre Raduljice i Kuzmića. Učinak im je isti. Mislim da je problem, a o tome se uveliko šuška, što pojedini igrači moraju odredjeni dio para da vrate na ruke. Zna se kome. zato i imamo šest igrača koji su inventar a ništa ne doprinose klubu.

bratt

pre 1 godinu

Lepo je analizirano i lepo je pročitati novinarski tekst koji sme da pomene da bi se razlozi trebali pre svega potražiti unutar kluba, a ne u spoljnim faktorima. Realno, na kraju kad se izabere top 7-8 igrača, mislim da nisu na papiru ništa slabiji od Partizana 7-8 igrača Partizana. I realno, bili su dobri derbiji (košarkaški), mislim da nijedan nije direktno oštećen sudijskim odlukama.

Po meni, mislim da je razlika nastala i u napretku igrača tokom sezone, gde je u Zvezdi to bilo manje izraženo. Vildoza je igrao kao lud na početku, na kraju slabije. Nedović u početku kidao, kasnije utihnuo.

Odlučila je jedna tekma i Zvezda ne može smatrati sezonu uspešnom. ta jedna tekma, to je tačno ta razlika u trenerskom znanju između Obradovića i Ivanovića.

Nadam se dobrim rosterima i sledeće sezone i nadam se Zvezi u Euroligi, pa da nastavimo da se sportski kidamo :)

kk rekreativo

pre 1 godinu

a sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

Neka vam bude svaka ovakva luzeri hahahaahahahahahahaahah

sasa

pre 1 godinu

Ivanović naučio nešto od "velikog Zoca"? ne razumem cemu ove nebuloze, da je zvezda imala domaćinstvo osvojila bi titulu 100%
(kakve gluposti, 23. jun 2023 12:16)

Najgore je sto bi i ovako osvojila da je nisu uspavali sa odugovlacenjem plej ofa + povreda Vildoze u takmicenju kog je Partizan oslobodjen.
To pokazuje koliko je sampionsko srce ove generacije, kad im je trebao em nenormalan novac em razne okolnosti da dobiju Zvezdu u jednom od 6 takmicenja u 2 sezone.

Džoni Granata

pre 1 godinu

Sve zavisi hoće li Zvezda igrati Evroligu, ako igra Evroligu imaće solidan sastav npr.: Pengos(Armani), Teodosic, Topić, Nedović, Brajant(Efes), Lazić, Kalinić, Bejkon(PAO), Lazarević, Polonara, Davidovac,Ilić, Marjanović, Dejvis(Armani), Mitrović

ultrasrbin

pre 1 godinu

(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)
Svo zlo dolazi od Covica.
Ode Vujosevic, ali ostade Covic.
I nije Zvezdin balon od sapunice.
Zvezda ne postoji zahvaljujuci coveku koji sada vodi privatni klub, a uzeo je ime i grb prave KK CZ.

Sonsi Get

pre 1 godinu

Što je bilo bilo je i za Zvezdu i za Partizan. Ova sezona je bila vrhunac.

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine, tako da one priče o 2,7 miliona za Mirotića su teška budalaština. Ne mogu ni Dobrića da zadrže, a kamoli da dovedu neke bolje strance, jer se iz Srbije sve radi da Zvezda ne bude u Evroligi sledeće sezone.
Takođe Partizan mora da izmiri porez i šanse da opet imaju 25 miliona po sezoni su u domenu bajke. Jedini koga mogu da zadrže je Lesor, zato što nema kluba koji bi ga uzeo. Ako se obistine tračevi koje sam čuo i Partizan će sledeće sezone u EL biti kanta za napucavanje i pored Želimira, koji neće imati ni približno skup tim kao ove godine. Tako da je i njegov ostanak upitan.

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Pusti snovi :) Ne brini ti za Partizan i Zeljka, brini ti za tvoj FMP koji se vraca u Evrokup najverovatnije.

s.t.r.ašno

pre 1 godinu

Svasta se ovde moze procitati pa tako i da zvezda nikad nije uspevala da zadrzi najbolje igrace i strance na duze..

nelson 2 sezone
dzenkins ko zna koliko
cirbes isto
vilijams 2 sezone
beron 2 sezone

Zagor

pre 1 godinu

čikavelja, 23. jun 2023 18:10
Ti ako si cika kako se potpisujes onda imas nedostatak sive mase. I da ponovo ovi Igokea-SNS navijaci kada izgube placu na sudjenje. CZ bi bila presrecna da ima sudjenje kao vi u EL i da od SNS dobije para kao sto ste za ovubsezonu dobili.

Gost

pre 1 godinu

Lazić u 35oj i Medović u 33oj će sigurno biti još bolji naredne sezone.

Gube oni status evroligaša, a za Evrokup će imati sasvim korektnu ekipu.

JPR

pre 1 godinu

Petrusev nije ništa napredovao, Kampaco promašena mustikla, kao sto sam i rekao kad ste ga dovodili, on je svoj maksimum postigao u Realu, u Denveru je bio za klupu, i to je pokazao i sada, lik skuplja asistencije zato sto davi loptu i ne zna šta će sa njom ! Ivanovic je ok trener ali je i on bio u momentima izgubljen, vadi Dobrica bas kad nije trebalo… Čovek nije da nema iskustva, ali previše se oslanja na filing ! Vildoza, realno, ništa posebno, lik je bio u rupi jedan dobar deo sezone… Raduljica doveden, misterija i dalje, Kuzmic, no comment, Holand ??!

BWA

pre 1 godinu

@lajavi krelac, kasa ne da nije prazna već je više od pola puna. Sponzorski ugovori traju, biće i skuplje sezonske i više prodatih, dug za porez reprogramiran na 5 godina i plaćeno 2m evra. na žalost tvoju i mnogih drugih tim Partizana će biti sigurno jači nego upravo završene sezone. tako da vadite kapute iz naftalina,sledi opet zamrzivač.

noktolog

pre 1 godinu

mi smo šampioni srbije...aba lige sutra mozda nece ni biti... liga koja služi kao kvalifikacije za evroligu,a i to je opet komercijalno takmičenje,pobednik evrolige nije šampion evrope. šta je srbija dobila od aba i evrolige...poprilično ništa... " instituciju"
koja bojkotuje srpsku ligu i srpske igrače,cilj ispred sredstva...
daleko je i čović od fer igrača,ali zvezdin balon nije bio od sapunice...potrajao je,videćemo sa ovim šta će biti...
(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)

pa kako da ti objave druze, pa vidi kakve nebuloze kucas?!

gm

pre 1 godinu

Tekst je prepun optimističnih prognoza i preblaga analiza fijaska koji se desio i dešava unutar kluba. Tim nije napravljen, dovedeni su pojedinci koji nikad nisu demonstrirali da osećaju pripadnost homogenon i kompaktnom timu. Zvezda je ove sezone posledično bauljala u takmičenjima, daleko od renomea jednog od dva najbolja kluba iz zemlje košarke.

Jova

pre 1 godinu

Kad Lazic ode ili mu se minutaza svede na ABA ligu onda cu znati da je klub poceo ozbiljno da radi. Dobar si druze ali za EK, dosta je bilo.
Ali dok je ove uprave to se nece desiti...

bvb

pre 1 godinu

Zvezda nema taj komoditet da moze da zadrzi dobre igraci i nikad nije ni mogla. Svake godine je ista prica i svi se kao nesto cude. Sa druge strane vidite komsije i rezultate kada zadrzite osnovu i nadogradite ih. Doveli su 3 dobra igraca na Pantera, Ledeja i Lesora i zamalo na F4 da odu. Smailagic isto lepo napredovao bas, Avramovic odlican za ono sto se trazi od njega i eto. Zamislite da je Zvezda zadrzala prosle godine Kalinica, Holinsa i Davidovca i dodala Kampaca i Vildozu. Doduse, iskren da budem selekcija polovine tima je kriminalna bila tako dpa ni to ne pomaze.

Zuja

pre 1 godinu

Zvezdino sutra?? A iz Partizana odlazi gotovo sigurno barem prva petorka papreno plaćenih igrača. :)
Oba tima će imati temeljnu rekonstrukciju.

rokada

pre 1 godinu

Zvezda treba da zadrzi Nedovica, Lazica, Lazarevica, Mitrovica, Ilica, Ivanovica, da ukljuci Topica, dovede 2 igraca iz filijale i 4 pojacanja

Kolo gorskih tića

pre 1 godinu

Nije meni ni jasno sa kakvim timom smo ušli u ovu sezonu i sa kakvim trenerom Duško Ivanović je nešto i uradio sa ovim poluogtačima ,čast izuzecima Da ne bi Kampaca i Vildize koji su kasnije došli ne bi ni finale igrali E sad ko skautira na početku sezone i kako ne možemo zadržati najbolje to je pitanje za vladu Republike Srbije Neki ladno plate i igraju evrolugu i igrače plaćaju kao CSKA nekada

PeraKojot

pre 1 godinu

Nemoguce da Zvezda ne moze da zadrzi nijednog od ova 4 igraca. Pogotovo ako ide Markovic, i ako se rese Kuzmica Raduljice Ivanovica, pa cak i Ilica. Steta, mozda dodje Kalina, mozda i Teo..videcemo. nadam se EL za Zvezdu i sl.sezone. bilo je super utakmica, dobrih i derbija. Ne moze niko reci da je jedan tim bio bolji od drugog. Tu su, egal. Bas bih voleo opet sezonu sa 10 derbija :) da smo normalna drzava pa da se dovede stoka u red, bilo bi super i da uvek bude navijaca oba tima.

Simba

pre 1 godinu

Ne mogu da kazem nista toliko lose za Duska, covek nije selektirao ekipu, dosao bukvalno na pola sezone, sve u svemu nije lose.. E sad ako ostane, i kad on napravi tim tad ga mozete pljuvati ako nista ne uradi.. Za razliku od Duska, Zeljko je dve god ovde, od prosle sezone ostavio kostur tima, doveo ove jos bolje igrace i bilo bi suludo da nije nista osvojio ove god.. Tako se i radi kao sto rade u Partizanu zadnje dve god, kazem kao zvezdas, a ne u zvezdi nikad da naprave tim normalan svake god ista prica i zato sam da se promeni uprava da dodju sportski radnici i da se napravi nesto u evropi..

objektivan

pre 1 godinu

Lično mislim da će timovi Zvezde i Partizana pretrpeti velike izmene. Od sadašnjeg sastava Zvezde ostaviti: Nedović, Mitrović, Lazarević, Ilić, Topić. Zadržao bih Martina, verovatno nije skup, a upotrebljiv je. Laziću se zahvaliti za sve što je dao Zvezdi. Zahvaliti se Markoviću i Kuzmiću. Ivanović mi je enigma, mislim da igra duplo lošije nego u Budućnosti, možda ga treba ostaviti. Zbogom Adams i Raduljica. Ne verujem da će Teodosić doći. Zaista šteta što je Zvezda imala toliko pehova ove sezone. Mislim da nikad više neće doći igrači kvaliteta Kampaca i Vildoze (iz prve polovine sezone). Suviše je rano licitirati sa igračima koji mogu da dođu. Treba sačekati odluku o učesnicima EL. Ako Zvezda ne bude među njima, mislim da bi bilo bolje da igramo FIBA ligu šampiona, sa finansijske strane je isplativije, a možda možemo da osvojimo.

plitak potok a voda duboka

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)

Zaboravio si Nikolu Jokića.

FranjaSrbenda

pre 1 godinu

Roster za narednu sezonu:
1. Napier, Teodosic, Topic
2. Nedovic, Howard, Lazic
3. Kalinic, Dekker, Lazarevic
4. Mirotic, Mitrovic, Ilic
5. Marjanovic, Petrusev

Pregazicemo Evroligu kao plitak potok
(Paokara, 23. jun 2023 12:22)

Zaboravio si Nikolu Jokića.
(plitak potok a voda duboka, 23. jun 2023 16:52)

Haha,kazu da je Durent kao na iglama da li prelazi u Fmp ili u filijalu!

LFC91

pre 1 godinu

Petrusev ako ne ode u NBA vraca se u Zvezdu jer bi u svakom drugom klubu morao da se prilagodjava novim uslovima, to je jos na cekanju i od toga prvenstveno zavise ostali na pozicijama 4 i 5. Plej ako bude Teo mora imati jednako dobru zamenu jer je mator vec i nece moci da igra vise od 20-25 min po mecu u dugoj sezoni, a i da pokrije zbog odbrane koja nije Teova jaca strana, mali Top da bude treci plej i dobija minute u ABA i domacim takmicenjima. Luka da ostane,Branko ako bas mora,Lazarevic da putuje jer ne sporimo odbranu ali bas je u grcu pri sutu-prijala bi i njemu neka Saragosa kao Simanicu sada. Bice ovo dugo leto...

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 1 godinu

Dobro pisanje. Pohvala od Grobara.

Preporučio bih mojima da ne ismevaju rivalski tim, remont i to. Imamo mi svojih briga. Za jednu utakmicu smo bili bolji, zahvaljujući bitnoj prednosti domaćeg terena. Ne ponesimo se.
Neki igrači će otići, doći će novi, klubovi će nastaviti da postoje. Poštovanje za oba kluba. Mnoge zemlje nemaju takvih briga, slatkih muka, uživanja u pobedama. Šta imaju Mađari, Rumuni, Bugari, Hrvati, Slovenci, Austrijanci, da li da nabrajam dalje...

CZ

pre 1 godinu

Potez sa dovodjenjem Kampaca je bio pucanj ocajnika pa sta bude. Drago mi je sto je dosao, uzivao sam u njegovoj borbi, ponasanju, partijama, i najvise ophodjenju prema svima. Pravi sportista bez ijednog ruznog gesta.

Ipak, to je to od zvezde. Doslo je opet vreme partizana. Zvezda nece moci da sklopi tim dostojan budzetu Partizana i njihovom naletu, energiji. Navijaci su bukvalno u delirijumu, raspadnuti od pozitivne energije (malo i morbidno i cudno ali tako je).

Okrece se uloga, sad malo oni...
(Mreza za pecanje, 23. jun 2023 12:12)

To cemo jos da vidimo,samo polako,ima i porez i dugovi da se plate,ne ide to tako.

duci

pre 1 godinu

vidosa slabo, a kampaco sa ucinkom daleko od novca koji je dobio, njegov dolazak je dosta toga poremetio, ostali stranci tako-tako a neki nikako. setimo se prvog trenera u sezoni. uz nestabilnost i nekonstantnost nedovica, pa donekle i dobrica, eto razloga zasto zvezda nije dobro ulagala novac koji joj je dat i zasto zvezda nije nista bolja no prethodnih sezona, a sa druge strane partizan je znatno boje i strucnije iskoristio novac koji je njima dat i eto razloga zasto stvari i u aba i u evroligi stoje tako kako sada stoje. da zvezda ima pravog strucnjaka na mestu sportskog direktora a ne nekog koji to nije a o svemu odlucuje, verujem da bi bilo bolje.

kimiko

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo barem za početak naći kvalitetnog centra. I to klasičnog, bez onih varijanti krilo - centar, lažni centar itd. Zvezdu je ta pozicija koštala dosta poraza u EL

peru

pre 1 godinu

Za Zvezdu sam iz pouzdanih izvora čuo da će budžet biti mnogo manji nego ove godine.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Realno drugo mesto u ABA i Top14 u EL se može postići i sa 20 miliona. Tih 20 bi zaista bilo puno manje od 38 milki koje ste imali na raspolaganju prosle godine a uradili NISTA. KK Veliko Nista.

Baby don't hurt me

pre 1 godinu

Svaka vam bila ovakva...

Ja sad ozbiljno pitam sve, da li stvarno nije uspesna sezona u kojoj je osvojena dupla kruna? Titula kakva god bila, nismo krivi sto kkp nije ucestvovao, kup uzeli, pobedili ih u nisu. U euroligi odlican utisak iako nismo usli u plejof, malo falilo. Po meni sezona savrsena.
(Lt. Marion Cobretti, 23. jun 2023 12:01)

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

Lajavi krelac@
pouzdan izvor je inače neka seoska prodavnica ispred koje ovaj krelac pije jupi verovatno i smara po netu..

Metropola

pre 1 godinu

(stomineobjavljujete, 23. jun 2023 15:42)… seti se Zmaga Sagadina i tadasnje Zvezde i potvrdices sve sto si rekao i naci tacno ko su krivci za raspad nase lige.

viljuska

pre 1 godinu

ocekujem da se da sansa Topicu. po onome sto se dalo videti, momak je ogroman potencijal za nosioca igre i u zvezdi i u reprezentaciji. ne sme se ugusiti kao nekad Rebic

kris

pre 1 godinu

Ne treba biti puno pametan da se zaključi da nisu krivi ni treneri,ni igrači, već rukovodstvo kluba.Jednostavno nisu dovoljno strucni,nemaju taj filing kao neki drugi da naprave kompletan i popunjen tim,sa isto ili čak manje para.Prije svega,tim bi trebalo već da je formiran i da se zna za iduću sezonu,znači najkasnije u julu da imaš formiran tim,koji eventualno još možeš nadograditi kasnije.Nama pola igrača dolazi od oktobra do januara.Onda krećeš u EL sa Jovanovićem.Zatim daješ milione za igrača da ti sjedi na klupi, istovremeno nemaš centra već drugu godinu,držiš se Kuzmica pojačanog Raduljicom.Mitrovic igra peticu čitave godine jer nema ko.Na sve imaš pola igrača koji niti gledaju prema košu,niti mogu pogoditi i kad slučajno pokušaju poput Lazica, Lazarevića, Markovića.Kad vidim ovo sve rezultat je još fenomenalan.

milan

pre 1 godinu

Kako je sezona pocela sa trenerom amaterom i dovodjenjem Raduljice,Bentila, Martina, Holanda dobro smo i prosli.Nije sramota izgubiti od partizana bili su bolji.Partizanovi stranci su napredovali neverovatno.Panter i Lidej su najbolji igraci na svojim pozicijama ubedljivo u evropi.Sledece sezone pamet u glavu i bolje imati 3 kvalitetna stranca nego 6-7 olupina.

pop

pre 1 godinu

svi odoše samo je Lazić uvek tu! I juče je uspeo da po ko zna koji put upiše sve nule u kolonama i da tako još jednom zadivi sve košarkaške statističare.

prijateljske

pre 1 godinu

Hoćemo li i u košarci u Ligu Šampiona?

Može li i najnoviji FMP (eks Radnički Basket) da se takmiči s nama?
Navikli smo na 2 tima u više takmičenja.

Kostarikanac

pre 1 godinu

Dovoditi igraca od 178 cm bez suta da bude nosilac igre je katastrofalan potez uprave. Faku je u Denveru za par sezona imao samo 36% suta iz igre sto je nesto nezabelezeno lose cak i na svetskom nivou ako gledamo standardne rotacije. Ne postoji bek na svetu koji je imao tako lose procente suta u nekom iole ozbiljnom timu.

Da Preciziramo

pre 1 godinu

Ne znamo da li je izbor trenera bio pogrešan jer Jovanović je imao desetkovnu ekipu povredama (od Nedovića pa na dalje) i nije imao Kampaca i Vildozu. To je onda sasvim druga ekipa, totalni prosek i za ABA. Ivanović nije uspeo da se plasira u Top 8 i da osvoji ABA, što su bila dva glavna cilja, ali jeste uzeo kup i nazovi domaće prvenstvo (u jedinom nadmetanju s filijalom). Sve u svemu nije za poređenje, a sad neka sastavi tim kakav želi pa da vidimo koliko može. U svakom slučaju renoviranje je neophodno i mora se obaviti pametno, ali to će mnogo zavisiti da li se igra EL ili EK.

XL

pre 1 godinu

Partizan je zasluženo osvojio titulu, "istrošila" se moja Zvezda svih ovih godina a tehnički problemi sa Kampacom i povrede tokom sezone su uzele danak! Kad dodamo i neke "promašaje" tipa Raduljica i Adams, bolje nije moglo! Ponosan sam što je Zvezda ispisala deceniju uspeha na ovim prostorima, bili smo uglavnom "domaći" tim! Budućnost zavisi od toga da li igramo EL sledeće sezone, Teo (ako ima želju) i Topić (uz Džonija) mogu da iznesu ulogu organizatora, Laza kapiten sa Mitrovićem bi trebalo da ostane, Ilić mora da iskoristi šansu a za ostale videćemo! Šteta za Petruševa, mislim da nije kalibar za NBA i da će da "nestane" u Americi, Lazarević samo da popunjava roster a od stranaca bi možda samo Martina zadržao! Srećno, Zvezdo!

Cuyoshi

pre 1 godinu

JEdnostavno, kasa je prazna i nema se više za bacanje.
(Lajavi krelac, 23. jun 2023 12:47)

Uradi razradu komentara tj napisi na sta je otislo Par 25 mil budzeta.
Zivo me zanima

Patriota 1

pre 1 godinu

Da bi neki naš klub ili
dva klubs učestvovao u evroligi mora da ostvari rezultat vredan pažnje od strane te iste evrolige. A to se postiže kvalitetnom igrom i rezultatima. A to je uradio Partizan ove godine nedostajao je jedan korak protiv Reala za F4. Taj Partizan je imao 3 uzastopne pobede protiv Reala, 1 u Beogradu i 2 u Madridu, tukao bivše evropske prvake Fenerbahče, Efes, Olimpijakos, Panatinaikos, Zalgiris, o rekordu u posećenosti navijača u Areni, fantastičnom navijanju. Jednostavno Partizan je postavio standard, nije bilo utakmice u Beogradu koju nije pratila Evropa u glavnom prenosu. I svi klubovi u evroligi se dive atmosferom u doživljajem igranja u Beogradu.To je jedini način da te cene i postuju u evroligaškoj Evropi. ABA liga je nekada imala 2 stalna predstavnika u evroligi, zatim je ostala na 1 predstavnika. A ABA ligu je u tom periodu predstavljala Zvezda. Kako. Borila se za poziciju od 12 do 18 mesta. Da je bolje igrala i bila bolje plasirana verovatno bi i dalje imali 2 predstavnika. Drugo nije samo Zvezda kriva, pa u toj ABA ligi samo srpski klubovi nešto vrede. Slaba je liga a iz slabe lige nema ni evrope. Zato klubovi iZvezds i Partizan trebaju da imaju kvalitetne ekipe, pobeđuju evroliga še i biće stalni učesnici evrolige.

sasa

pre 1 godinu

Doci ce neki drugi momci i igrati kosarku. Ne znam zasto uvek kod nas neka tragedija ako se nesto izgubi, mogli bi malo da se ugledamo na zapad.
Hvala ovima sto idu na lepim uspomenama, doci ce drugi da prave nove.

Slobodno

pre 1 godinu

Kako god, ali Zvezdino prokletstvo je da uvek, ali uvek i decenijama unazad, bivši igrači koji su dok su igrali za nju pružali lošije ili eventualno solidne partije, uz neke kikseve za pamćenje, bili već neka imena ili ne, osvanu u drugim timovima i tu naprave vrhunsku karijeru i imaju najbolji učinak baš protiv Zvezde i sahrane je. Primera bezbroj, najviše kod Partizana, poslednji slučajevi Panter i Lesor.

Гецо

pre 1 godinu

Око ростера, ова четворица одлазе. Волео бих барем један аргентински плеј да остане, Топић да добије минутажу. Тео може и на плеја и бека, мада га лично не бих волео у Звезди. Ђуришић занимљив играч да се договори Звезда са Мишком, будући НБА играч вероватно. Центар треба нов и то добар. Штета што Звезда није раније довела Тристана, ипак је он син Звездиног играча, и то има добар потенцијал на четворци, ако би дошао из птз као слободан играч био би добра опција. Миротић нереална прича, ако се Барса одрекне Калине било би супер да дође. Зависи колико ће Вучко дати пара па да се праве спискови будућих играча. Не сумњам у Човкета, разуме се у баскет, за разлику од Жике паука, Весару и остатак екипе из ранијег периода.

Andrea Djani

pre 1 godinu

I Zvezda i Partizan ce doziveti potpunu rekonstrukciju tima . Kada se prodvuce crta za poslednje dve sezone , koliko je novi Partizan sa Zeljkom , Zvezda 5 , a Partizan 1 trofej , plus 1/4 finale Evrolige i 1/8 finala Evrokupa . Realno uspesno i za jedne i za druge .

Nagai Nagayoshi

pre 1 godinu

Nisam navijac ovog kluba, ali hocu nesto da napisem, mali Topic bi mogao da postane vrhunski igrac, ali mora da mu se da sansa i da se istrpi, Idealno za njega je ovo sad da ostane nekolicina domacih starijih igraca i da mu pomognu da poraste.Do sad ga maticni klub i nije ispostivao zbog svih onih svinjarija i dovodjenaj preskupih igraca na toj poziciji.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Dodati još Nedovića i to je to sve od Zvezde sto ju je drzalo ove sezone...Ovaj ostatak sto je ostao bolje i ne igrati kosarku vise ako ce u timu i dalje da obitavaju.

Миле

pre 1 godinu

Ја бих се осврнуо на губљење српских играча у Звезди и Партизану.
када је Обрадовић долазио (вратио се) у Партизан написао сам овде да ће његова мисија бити успешна ако врати Загорца и Смаилагића у кошаркашки живот, те ако од Копривице и Вукчевића направи добре лигашке кошаркаше, и успело се само са Смаилагићем. Далибор Илић је у годинама када је губљене сезоне тежак ударац. Да је отишао у Будућност, Цедевиту, остао у Игокеи, било би пуно боље за њега. Овако сумњам да ће се повратити на ниво пре него је дошао у Звезду. Оно што се десило са Смаилагићем, у Звезди се десило са Петрушевим, вратио се на кошаркашку мапу и мислим да би му боље било да остане и наредну сезону у истон клубу, наравно под условом да буду евролигаши.
У сваком случају мислим да су и Смаилагић и Петрушев већ високо котирани на Пешићевом списку за одлазак на светско првенство.

Grunf

pre 1 godinu

Dok drugi zadržavaju najbolje i to još nadograde pojačanjima, nama najbolji odlaze i kreće se od skoro od nule uz par igrača koji su starosedeoci ali daleko od nosilaca.
I onda izgradnja igre i hemije u timu, davanje uloga igračima i tako svako leto iznova i iznova.

Kešpaco

pre 1 godinu

Tako brzo je stiglo pojačanje - odlazak Kampaca. Da neće da pređe u fudbalere jer ima taman visinu, a i cena mu je u skladu sa velikim fudbalskim zvezdama.

GM

pre 1 godinu

Odlaze oni koji se nisu mogli zadržati, ali i oni koji je dobro da dolaze.

Prava prilika za sklapanje pravog tima i stepenicu više u EL.

Nedovic i Mitrovic. Naravno Lazic ako je zdrav.
Dosta povratnika na vidiku i par stranaca novih.

Hvala i srećno!

Patriota

pre 1 godinu

Ni Zvezda ni Partizan ne mogu da formiraju kvalitetnu ekipu bez dovođenja stranih igrača. Partizan je u zadnje dve sezone doveo od 8 do 10 igrača koji su igrali i ove sezone osvojili ABA ligu a u evroligi bili na korak od F4. Pametnim odabirom i dovođenjem igrača na deficita im pozicijama došlo se do rezultata. A najbitnije i najvsžnije je što su sa dovedeni igračima potpisani 2 godišnji ugovori. Uz kvalitetnog trenera, stvorene hemije i zajedništva igrača odigrana je sezona iz snova, pogotovo u evroligi i osvojena ABA liga. Za navedeni period i Zvezda je sigurno dovela 20 stranih igrača. Pitanje je koliko njih je potpisalo 2 godišnje ugovore. Dovodili se igrači u oktobru, decembru u jeku sezone gde se utakmice igrale na svaka 3 dana. Dok je bilo svežine Vildosa je igrao fenomenalno, posle se izgubio, bio je i povređen. Nedović takođe nedorečen i on je bio povređen. A o Kampacu šta reći. Delije ga proglasile mađioničarem, kraljem asistencija. A on u finalnoj seriji od 5 utakmica od preko 60 šuteva pogodio 23 do 28. To je procenat šuta oko 32 do 36 posto. Sa takvim učinkom a ni učinak ostalih Zvezdanih vedeta nije bio bolji doveo je do poraza i gubitka titule.
Sada se Zvezda nalazi na preokret ici. Dva Argentinca, Dobrić i Petrusev odlaze iz Zvezde, Marković se penzionisao. Ostali stranci su verovatno na izlaznim vratima. Koga dovesti od stranih igrača, roster se mora popuniti i domaćim. A najveći problem je da li će Zvezda igrati evroligu. Videćemo šta će biti.

ccc

pre 1 godinu

Hrpa igraca i nista sa nista..Neki ne ulaze u igru..Ja to ne razumem, zasto su placeni? Haland, Ivanovic, Raduljica..ne mogu svih da se setim? Partizan u rotaciji sa 8, 9 igraca umalo na F4 zbog gluposti Pantera..Usao u top 8 , osvojio ABA??Da CZ nije bio Dobric..ja ne znam sa koliko razlike bi pobedio Partizan?

Алуге

pre 1 godinu

Тео није хтео да дође да игра евролигу у Звезди, него отишао да игра за Виртус еврокуп, за слична примања. Значи човек баш не жели да дође, само ако га баш нико не буде желео.

DukiNS

pre 1 godinu

Kako stvari trenutno stoje Zvezdi odlaze 4 igrača iz prve postave, Partizanu 3. Plus mislim da će Zvezdi ostati sa nekih 5 , 6 igrača koji su sada u prvom timu, kada dodamo još one koji će otići ili se penzionisati. Oba tima će morati dobro da pogode sa pojačanjima, s tim da će ipak Partizan biti u maloj prednosti zbog manjeg obima obnove tima. Nadam se dobrim derbijima i narednih godina, neka dobija bolji, a sada fokus na repku i SP.