Ponedeljak, 20.11.2023.

11:46

Games.con – najveći festival gejminga i pop kulture u regionu počinje 8. decembra!

Nezaboravna zabava za ljubitelje video igara, filmova, serija, stripova, animea i društvenih igara svih uzrasta!

Izvor: RUR

Games.con – najveći festival gejminga i pop kulture u regionu počinje 8. decembra!
Foto: Radovan Rosiæ

Games.con ekipa se vraća sa osmim izdanjem vašeg voljenog festivala! Posetite Halu 1 i 1A Beogradskog Sajma od 8. do 10. decembra i pripremite se da se zabavite kao nikad u životu!

Games.con je festival posvećen ljubiteljima gejminga i popularne kulture, ali i svima onima koji žele da se igraju i takmiče. Pod parolom “levelovati se mora”, festival okuplja kompletnu industriju moderne zabave na jednom mestu, kao i desetine hiljada posetilaca koje čeka izuzetno bogat i raznovrstan sadržaj.

Foto: Radovan Rosić

Strastveni fanovi video igara će imati priliku da saznaju sve o novitetima iz globalne i domaće gejming industrije, da isprobaju neke od najnovijih naslova, ali i da pokažu svoje veštine na mnogim esports turnirima. Igre poput Counter-Strike 2, EA Sports FC 24 i Mortal Kombat 1 rezervisane su za one sa takmičarskim duhom, a pobednike očekuju vredne novčane nagrade! Pored toga, na Games.con festivalu ćete pronaći novitete iz sveta moderne tehnologije i najrazličitijih sfera pop kulture, kao što su anime, mange, knjige i najaktuelnije serije i filmovi. Mnogi štandovi će organizovati giveaway takmičenja, tako da će srećni dobitnici osvojiti sjajne nagrade!

Games.con vam pruža priliku da steknete nova prijateljstva igrajući društvene igre i kvizove, a za one kojima timski rad nije stran, možete da testirate vaše detektivske sposobnosti u Escape room-u. Ne smemo da zaboravimo ni na cosplay takmičenje koje nas svake godine ostavi bez teksta, ali i Market Square, kao i mogućnost da se oprobate u mačevanju. Na festivalu vas čeka još pregršt uzbudljivog sadržaja i zanimljivog programa, tako da će biti ponečeg za svakoga.

Foto: Radovan Rosić

Velika vrata Games.con festivala otvaraju se u petak, 8. decembra u 10 sati ujutru. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i na blagajni ispred hale sajma.

Uplovimo zajedno u fantastične doživljaje i proslavimo osmi rođendan Games.con festivala! Čekamo vas!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: