Utorak, 04.06.2013.

00:30

Vaviću iz Alkatraza godina zatvora

Prvi osnovni sud u Beogradu izrekao je presudu bivšem "zvezdašu", a kasnije jednom od vođa navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandru Vaviću od godine zatvora.

Izvor: B92

Vaviæu iz Alkatraza godina zatvora IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 11 godina

godinu dana...ok!sta cemo sa ostalim delima.Mada i to je realno nebitnoooo...tu nam je predsednik da amnestira te huligane..da im da motivaciju da opet ali ne sada bodu vec da ubijaju ljude koji rade nesto drugacije

gu

pre 11 godina

Eto vam sad demokratija o kojoj ste tracali.Lepo u tata Slobino vreme ovaj majmun bi dobio dobre batine od milicije pa mu.ne bi na pamet palo da ponovio a ovako niko mu nista ne sme. (PIVKE, 04. jun 2013 16:21)
pa ovakvi su i nastali u Slobino vreme. hvala i slava mu.

zvrk

pre 11 godina

Pogledajte na prvoj sliic kako pokazuje ''srednji prst" ovima sto slikaju..Garant niste primetili,a to je hteo..da pokaze kako zna unapred da nece od presude biti nista,niko mu nista ne moze..tacno tako..Jos u sudu to..Kakvo podsmevanje svima normalnima i ovoj zemlji..Sramota i bruka..

i tako treba

pre 11 godina

Super, upravo izlazim da izbodem prvoga na koga naiđem!!! Pošto nemam nikakvih predhodnih prekršaja najverovatije će me pustiti iz kućnog pritvora posle mesec dana :)

paralelne institucije

pre 11 godina

prvo nikad ali nikad necu da navijam za zvezdu. moje dete ako ikada bude sportista i bude u iskusenju da obuce zvezdin dres necu ga nikada za to ponizavati. ko mi objasni da iz zvezde kao nacijac moze preci u navijacku grupu koja vazi za jednu od radikalnijih grobara . nesto smrdi al neznam sta.

Pobratim

pre 11 godina

Navijači su čudan oblik života. Napadaju u grupi kao hijene, a znaju ukupno 100 reči, od čega im je u razgovoru svaka 3 reč 'brate' .

milan

pre 11 godina

ma to je dobar decak sigurno samo je napravio gresku zivotnu koji je bre to navijac koji navija za zvezdu pa za partizan ili obrnuto.ja ceo zivot navijam za zvezdu pa i sad kad je kragujevacki klub u prvoj ligi

idemo

pre 11 godina

Secate se slucaja jadnog i dokazano postenog coveka koji je izboo nerkomana u svojoj kuci braneci i sebe i porodicu i licni posed,e taj isti covek dobice tri godine min.zbog prekoracenja nuzne samoodbrane,usput delo bi trebalo da se tretira kao nanosenje teskih povreda sa smrtnim ishodom jer nije u kuci umro nego 500m.od kuce u klasicnoj nuznoj samodbrani ali niko mu nije kriv sto on nije bio nikad osudjivan i nije bio vodja partizanovih navijaca pa da dobije i on blazu kaznu kao ovaj visestruki povratnik kome se sudi za jos krivicnih dela sa elementima naselja(cim triput covek ponovi isto delo znaci da je sa predumisljajem isao da ubije coveka,znaci isto delo samo bez smrtnih posledica,) bravo sudije,bravo tuzioci bravo za celo sudstvo

Insajder iza scene

pre 11 godina

Sad cu da vam kazem zasto je to tako. Paradoks za paradoksom.
Moj komsija se potuce sa obezbedjenjem jer je pravio problem u jednoj kafani i biva uhapsen. Jos veci je problem jer su u obezbedjenju bili navijaci Zvezde. Onda kad je krenulo uzimanje izjava i kad je obezbedjenje privedeno, onda su poceli BUKVALNO da ulaze u kuce svedoka i mog komsijei da prete njegovoj porodici. Dakle kuc-kuc, oni otvore, njih 4,5 samo upadne unutra, pa vi zamislite sta se unutra desavalo. Tu su napravili gresku u koracima i onda se desava obrt. Sestra mog komsije se ispostavlja da je jako uspesan advokat (samo jedan iz celog tima), koja igrom slucaja brani SVE navijace Zvezde kad za to ima potrebe i ona i ceo tim su placeni od uprave kluba i sto bi jedan njihov funkcioner rekao "od donacija, samo se nikada ne sazna cijih". Onda ona pravi frku sa svojim ljudima i pozivaju sve te tzv.navijace na "razgovor". Posle toga, slucaj je resen ovako:
1. Nema tuzbi ni za koga
2. Policija koja se sukobila sa mojim komsijom dok je privodjen se nije pojavila na davanju iskaza
3. Moj kosija ne tuzi nikoga
4. Nema izjava u opste
5. Nema dokaza
Svi na slobodi, oni i dalje rade u obezbedjenju, a moj komsija na slobodi. S tim da ga i dalje ceka neko rociste, posto je drzava morala da vodi postupak nezavisno od toga sto nema izjava,svedoka i dokaza, ali mozete predpostaviti kolike su sanse da na kraju bude nesto od toga.
Eto, od prilike tako to funkcionise i to na " najbanalinijem" primeru.

.

pre 11 godina

@Goran Pozega imas isto i Prelica mislim da je on u bekstvu isto tako presao.Alkatraz nije navijacka grupa vec kriminalna grupa i to nisu navijaci vec obicni kriminalci.Jedno od razloga sto su grupa Zabranjeni pobegli od njih jeste sto ima dosta kriminalaca i tudjih navijaca.

Che

pre 11 godina

E sudije sudije, niste ni za branje voca...Kako li su samo uspeli da dodju do diplome i polozenog pravosudnog ispita da mi je znati...

dzordz_orvel_2084

pre 11 godina

(Sasa jokic, 4. jun 2013 15:25) - stalno pricas jedno te isto, ajde prekini vise sa tom "udobom". koja te udba spopala 2013 godine? ti na koje mislis su odavno ili u penziji ili pokojni. da neces mozda reci da je ovaj huligan radio za udbu? :-) dok je "udba"sve drzala pod kontrolom, ovoga u jugi nije bilo. antikomunista sam, daleko im lepa kuca, ali cinjenica jeste da smo u demokratiji dozveli da nam ulice budu kao u vestern filmovima.

PIVKE

pre 11 godina

Eto vam sad demokratija o kojoj ste tracali.Lepo u tata Slobino vreme ovaj majmun bi dobio dobre batine od milicije pa mu.ne bi na pamet palo da ponovio a ovako niko mu nista ne sme.

Čveger

pre 11 godina

Siguran sam da će kriminogeno govedo biti pošteđeno jer alepacioni sud brine o nervoznim "mladićima" i vođama navijača, jer kad bi svi bili u zatvoru, na koga bi se onda naša omladina ugledala.

Sasa jokic

pre 11 godina

Sve su to UDBINA deca. Uzima im se za olaksavajucu okolnost sto nisu osudjivani, a u dosijeu 20 krivicnih prijava na "stand by", sudija kao ne zna?!

zvrk

pre 11 godina

Pa presao je iz Zvezde u Partizan jer uprava daje pare,kako ljudi ne kapirate..nema tu nikakvih navijackih strasti,nego pare od uprave pa ko vise da..kao transfer igraca..elem,samo godinu dana? Neee,pa neee,pa ova nasa drzava je presmesna i ovo pravosduje ,ja ne znam cemu sluze ministri jel su reforme neke ne kapiram...nista ama bas nista se nije mrdnulo na bolje..Osim sto se misko kao strpao u zatvor i Vuciceva obecanja..il ceka izbore pa da bude full vlast...a narod ceka,ceka,ceka 3 decenije za bolje.....

Nema

pre 11 godina

Samo u Srbiji moze ovakav divljak da ide samo na godinu dana u zatvor. Amerika, Rusija, Kina, Severna koreja, Svedska, ma nema drzave gde bi ovako javnog kriminalca posle ovoliko osudjujucih presuda i krivicnih prijava pustili da seta ulicama. Banana drzava.

zoran

pre 11 godina

Ako je neko "sklon" alkoholu, i ako želi da se reši svoje sklonosti a nije u stanju to samostalno da uradi, ne ide u zatvor nego zatraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi. Isto važi i za nekoga ko je sklon drogi, cigaretama, kocki i sl.

Ne znam zašto kod nas osobe sklone nasilju i kriminalu a takvih je sve više ne šalju u neku od ustanova? Zatvor, naročito ovako "na par nedelja" ne rešava problem nego ga potiče.

U potpisu: "Let iznad kukavičjeg gnezda".

Mario

pre 11 godina

Vodja navijača FK Diler. Pitanje za prepoštenog Vučića: kada ćete ovom i sličnim barabama suditi za dilovanje, reketiranje i ostali kriminal od koga zaradjuju ogroman novac, a ne samo za kojekakve tuče??? Da li je Vavić zaštićen zato što je na proslavi SPS uspeha na izborima bio jedan od prvih do Dačića (lik sa bakljom na čuvenoj fotografiji)??

i grad ima usi

pre 11 godina

a 2009 ranjen i prebacen privatnim vozilom u urgenrni......khm......sto ne kazete da ga je dovezao pripadnik BIA i to verovatno sa sluzbenim vozilom, koji je opet verovatno bio u njegovom drustvu (kao njegov cuvar ili drug svejedno je)! pa se posle pitate kako nije u zatvoru?! pitajte Dacica zasto je sa njim slavio pobedu na izborima i ko stalno vadi Vavica iz mardelja?!

aleksandar

pre 11 godina

Ja ne znam ko je ovde lud.dal sudstvo ili ovaj nas polupismeni narod.ko jos moze da navija za divu pa posle predje za partizan.ne mogu da verujem.ko zna ko cuva ledja ovom coveku.ali cim je presao da navija za partizan slutim za koga radi.D.DJ

Goran, Požega

pre 11 godina

Ti Vaviću nisi nikada ni bio navijač. Je ne znam nikoga ko je navijao za jedan klub a posle prešao da navija za drugi?! Mi, navijači navijamo za jedan klub do groba. Ti si se samo bavio organizovanim kriminalom zajedno sa ostalim drugarima iz tvoje i sličnih grupa koje su vam služile kao pokriće.

Bolebosko

pre 11 godina

2005-te! Zemljo otvori se! Vise nema razloga ni da se nadamo da ce nam biti bolje! Jednostavno iz korena smo truli i nema nam pomoci sa ovima na vlasti i onima sto su bili pre SNS i koji se opet bore da se vrate!

Goran

pre 11 godina

"To je zatražio i sam optuženi koji je u toku završne reči rekao da on nije više navijač i da ne ide više na fudbalske utakmice. "

Aha... znaci, ubodes coveka nozem, ali posto vise nisi navijac i ne ides na utakmice onda je logicno da ne odgovaras za to krivicno delo. :))) Sjajno.

Cole

pre 11 godina

"Bravo" za pravosuđe, napokon presuda.

Ja mislim da je zaslužio da ga osudite bar
na jedno dva-tri meseca teškog kućnog pritvora,
pa da vidim onda da li će da pljačka, krade...

Scenario je sledeći - sudija izriče presudu
dva-tri meseca teškog kućnog pritvora,
advokati optuženog se žale, predmet odlazi
u kasacioni sud koji potvrđuje presudu i to je to.
E sad, kada bi bar još neko bio tako osuđen,
naša zemlja bi bila jedna cvetna bašta.
I još jednom "bravo".

Bane

pre 11 godina

bivsi zvezdas a sad partizanovac ,tu se vidi da njega sport ne zanima vec samo kriminal ,pa ni dete od 10godina ce vam reci da nikad nece navijati za drugi klub a kamol odrastao covek ,al zato oce odrastao kriminalac

Goran, Požega

pre 11 godina

Ti Vaviću nisi nikada ni bio navijač. Je ne znam nikoga ko je navijao za jedan klub a posle prešao da navija za drugi?! Mi, navijači navijamo za jedan klub do groba. Ti si se samo bavio organizovanim kriminalom zajedno sa ostalim drugarima iz tvoje i sličnih grupa koje su vam služile kao pokriće.

i grad ima usi

pre 11 godina

a 2009 ranjen i prebacen privatnim vozilom u urgenrni......khm......sto ne kazete da ga je dovezao pripadnik BIA i to verovatno sa sluzbenim vozilom, koji je opet verovatno bio u njegovom drustvu (kao njegov cuvar ili drug svejedno je)! pa se posle pitate kako nije u zatvoru?! pitajte Dacica zasto je sa njim slavio pobedu na izborima i ko stalno vadi Vavica iz mardelja?!

Bane

pre 11 godina

bivsi zvezdas a sad partizanovac ,tu se vidi da njega sport ne zanima vec samo kriminal ,pa ni dete od 10godina ce vam reci da nikad nece navijati za drugi klub a kamol odrastao covek ,al zato oce odrastao kriminalac

Goran

pre 11 godina

"To je zatražio i sam optuženi koji je u toku završne reči rekao da on nije više navijač i da ne ide više na fudbalske utakmice. "

Aha... znaci, ubodes coveka nozem, ali posto vise nisi navijac i ne ides na utakmice onda je logicno da ne odgovaras za to krivicno delo. :))) Sjajno.

Mario

pre 11 godina

Vodja navijača FK Diler. Pitanje za prepoštenog Vučića: kada ćete ovom i sličnim barabama suditi za dilovanje, reketiranje i ostali kriminal od koga zaradjuju ogroman novac, a ne samo za kojekakve tuče??? Da li je Vavić zaštićen zato što je na proslavi SPS uspeha na izborima bio jedan od prvih do Dačića (lik sa bakljom na čuvenoj fotografiji)??

Insajder iza scene

pre 11 godina

Sad cu da vam kazem zasto je to tako. Paradoks za paradoksom.
Moj komsija se potuce sa obezbedjenjem jer je pravio problem u jednoj kafani i biva uhapsen. Jos veci je problem jer su u obezbedjenju bili navijaci Zvezde. Onda kad je krenulo uzimanje izjava i kad je obezbedjenje privedeno, onda su poceli BUKVALNO da ulaze u kuce svedoka i mog komsijei da prete njegovoj porodici. Dakle kuc-kuc, oni otvore, njih 4,5 samo upadne unutra, pa vi zamislite sta se unutra desavalo. Tu su napravili gresku u koracima i onda se desava obrt. Sestra mog komsije se ispostavlja da je jako uspesan advokat (samo jedan iz celog tima), koja igrom slucaja brani SVE navijace Zvezde kad za to ima potrebe i ona i ceo tim su placeni od uprave kluba i sto bi jedan njihov funkcioner rekao "od donacija, samo se nikada ne sazna cijih". Onda ona pravi frku sa svojim ljudima i pozivaju sve te tzv.navijace na "razgovor". Posle toga, slucaj je resen ovako:
1. Nema tuzbi ni za koga
2. Policija koja se sukobila sa mojim komsijom dok je privodjen se nije pojavila na davanju iskaza
3. Moj kosija ne tuzi nikoga
4. Nema izjava u opste
5. Nema dokaza
Svi na slobodi, oni i dalje rade u obezbedjenju, a moj komsija na slobodi. S tim da ga i dalje ceka neko rociste, posto je drzava morala da vodi postupak nezavisno od toga sto nema izjava,svedoka i dokaza, ali mozete predpostaviti kolike su sanse da na kraju bude nesto od toga.
Eto, od prilike tako to funkcionise i to na " najbanalinijem" primeru.

Nema

pre 11 godina

Samo u Srbiji moze ovakav divljak da ide samo na godinu dana u zatvor. Amerika, Rusija, Kina, Severna koreja, Svedska, ma nema drzave gde bi ovako javnog kriminalca posle ovoliko osudjujucih presuda i krivicnih prijava pustili da seta ulicama. Banana drzava.

Bolebosko

pre 11 godina

2005-te! Zemljo otvori se! Vise nema razloga ni da se nadamo da ce nam biti bolje! Jednostavno iz korena smo truli i nema nam pomoci sa ovima na vlasti i onima sto su bili pre SNS i koji se opet bore da se vrate!

Sasa jokic

pre 11 godina

Sve su to UDBINA deca. Uzima im se za olaksavajucu okolnost sto nisu osudjivani, a u dosijeu 20 krivicnih prijava na "stand by", sudija kao ne zna?!

zvrk

pre 11 godina

Pa presao je iz Zvezde u Partizan jer uprava daje pare,kako ljudi ne kapirate..nema tu nikakvih navijackih strasti,nego pare od uprave pa ko vise da..kao transfer igraca..elem,samo godinu dana? Neee,pa neee,pa ova nasa drzava je presmesna i ovo pravosduje ,ja ne znam cemu sluze ministri jel su reforme neke ne kapiram...nista ama bas nista se nije mrdnulo na bolje..Osim sto se misko kao strpao u zatvor i Vuciceva obecanja..il ceka izbore pa da bude full vlast...a narod ceka,ceka,ceka 3 decenije za bolje.....

Che

pre 11 godina

E sudije sudije, niste ni za branje voca...Kako li su samo uspeli da dodju do diplome i polozenog pravosudnog ispita da mi je znati...

Čveger

pre 11 godina

Siguran sam da će kriminogeno govedo biti pošteđeno jer alepacioni sud brine o nervoznim "mladićima" i vođama navijača, jer kad bi svi bili u zatvoru, na koga bi se onda naša omladina ugledala.

idemo

pre 11 godina

Secate se slucaja jadnog i dokazano postenog coveka koji je izboo nerkomana u svojoj kuci braneci i sebe i porodicu i licni posed,e taj isti covek dobice tri godine min.zbog prekoracenja nuzne samoodbrane,usput delo bi trebalo da se tretira kao nanosenje teskih povreda sa smrtnim ishodom jer nije u kuci umro nego 500m.od kuce u klasicnoj nuznoj samodbrani ali niko mu nije kriv sto on nije bio nikad osudjivan i nije bio vodja partizanovih navijaca pa da dobije i on blazu kaznu kao ovaj visestruki povratnik kome se sudi za jos krivicnih dela sa elementima naselja(cim triput covek ponovi isto delo znaci da je sa predumisljajem isao da ubije coveka,znaci isto delo samo bez smrtnih posledica,) bravo sudije,bravo tuzioci bravo za celo sudstvo

aleksandar

pre 11 godina

Ja ne znam ko je ovde lud.dal sudstvo ili ovaj nas polupismeni narod.ko jos moze da navija za divu pa posle predje za partizan.ne mogu da verujem.ko zna ko cuva ledja ovom coveku.ali cim je presao da navija za partizan slutim za koga radi.D.DJ

Pobratim

pre 11 godina

Navijači su čudan oblik života. Napadaju u grupi kao hijene, a znaju ukupno 100 reči, od čega im je u razgovoru svaka 3 reč 'brate' .

dzordz_orvel_2084

pre 11 godina

(Sasa jokic, 4. jun 2013 15:25) - stalno pricas jedno te isto, ajde prekini vise sa tom "udobom". koja te udba spopala 2013 godine? ti na koje mislis su odavno ili u penziji ili pokojni. da neces mozda reci da je ovaj huligan radio za udbu? :-) dok je "udba"sve drzala pod kontrolom, ovoga u jugi nije bilo. antikomunista sam, daleko im lepa kuca, ali cinjenica jeste da smo u demokratiji dozveli da nam ulice budu kao u vestern filmovima.

Cole

pre 11 godina

"Bravo" za pravosuđe, napokon presuda.

Ja mislim da je zaslužio da ga osudite bar
na jedno dva-tri meseca teškog kućnog pritvora,
pa da vidim onda da li će da pljačka, krade...

Scenario je sledeći - sudija izriče presudu
dva-tri meseca teškog kućnog pritvora,
advokati optuženog se žale, predmet odlazi
u kasacioni sud koji potvrđuje presudu i to je to.
E sad, kada bi bar još neko bio tako osuđen,
naša zemlja bi bila jedna cvetna bašta.
I još jednom "bravo".

.

pre 11 godina

@Goran Pozega imas isto i Prelica mislim da je on u bekstvu isto tako presao.Alkatraz nije navijacka grupa vec kriminalna grupa i to nisu navijaci vec obicni kriminalci.Jedno od razloga sto su grupa Zabranjeni pobegli od njih jeste sto ima dosta kriminalaca i tudjih navijaca.

PIVKE

pre 11 godina

Eto vam sad demokratija o kojoj ste tracali.Lepo u tata Slobino vreme ovaj majmun bi dobio dobre batine od milicije pa mu.ne bi na pamet palo da ponovio a ovako niko mu nista ne sme.

zvrk

pre 11 godina

Pogledajte na prvoj sliic kako pokazuje ''srednji prst" ovima sto slikaju..Garant niste primetili,a to je hteo..da pokaze kako zna unapred da nece od presude biti nista,niko mu nista ne moze..tacno tako..Jos u sudu to..Kakvo podsmevanje svima normalnima i ovoj zemlji..Sramota i bruka..

zoran

pre 11 godina

Ako je neko "sklon" alkoholu, i ako želi da se reši svoje sklonosti a nije u stanju to samostalno da uradi, ne ide u zatvor nego zatraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi. Isto važi i za nekoga ko je sklon drogi, cigaretama, kocki i sl.

Ne znam zašto kod nas osobe sklone nasilju i kriminalu a takvih je sve više ne šalju u neku od ustanova? Zatvor, naročito ovako "na par nedelja" ne rešava problem nego ga potiče.

U potpisu: "Let iznad kukavičjeg gnezda".

i tako treba

pre 11 godina

Super, upravo izlazim da izbodem prvoga na koga naiđem!!! Pošto nemam nikakvih predhodnih prekršaja najverovatije će me pustiti iz kućnog pritvora posle mesec dana :)

gu

pre 11 godina

Eto vam sad demokratija o kojoj ste tracali.Lepo u tata Slobino vreme ovaj majmun bi dobio dobre batine od milicije pa mu.ne bi na pamet palo da ponovio a ovako niko mu nista ne sme. (PIVKE, 04. jun 2013 16:21)
pa ovakvi su i nastali u Slobino vreme. hvala i slava mu.

milan

pre 11 godina

ma to je dobar decak sigurno samo je napravio gresku zivotnu koji je bre to navijac koji navija za zvezdu pa za partizan ili obrnuto.ja ceo zivot navijam za zvezdu pa i sad kad je kragujevacki klub u prvoj ligi

milos

pre 11 godina

godinu dana...ok!sta cemo sa ostalim delima.Mada i to je realno nebitnoooo...tu nam je predsednik da amnestira te huligane..da im da motivaciju da opet ali ne sada bodu vec da ubijaju ljude koji rade nesto drugacije

paralelne institucije

pre 11 godina

prvo nikad ali nikad necu da navijam za zvezdu. moje dete ako ikada bude sportista i bude u iskusenju da obuce zvezdin dres necu ga nikada za to ponizavati. ko mi objasni da iz zvezde kao nacijac moze preci u navijacku grupu koja vazi za jednu od radikalnijih grobara . nesto smrdi al neznam sta.

PIVKE

pre 11 godina

Eto vam sad demokratija o kojoj ste tracali.Lepo u tata Slobino vreme ovaj majmun bi dobio dobre batine od milicije pa mu.ne bi na pamet palo da ponovio a ovako niko mu nista ne sme.

dzordz_orvel_2084

pre 11 godina

(Sasa jokic, 4. jun 2013 15:25) - stalno pricas jedno te isto, ajde prekini vise sa tom "udobom". koja te udba spopala 2013 godine? ti na koje mislis su odavno ili u penziji ili pokojni. da neces mozda reci da je ovaj huligan radio za udbu? :-) dok je "udba"sve drzala pod kontrolom, ovoga u jugi nije bilo. antikomunista sam, daleko im lepa kuca, ali cinjenica jeste da smo u demokratiji dozveli da nam ulice budu kao u vestern filmovima.

aleksandar

pre 11 godina

Ja ne znam ko je ovde lud.dal sudstvo ili ovaj nas polupismeni narod.ko jos moze da navija za divu pa posle predje za partizan.ne mogu da verujem.ko zna ko cuva ledja ovom coveku.ali cim je presao da navija za partizan slutim za koga radi.D.DJ

Cole

pre 11 godina

"Bravo" za pravosuđe, napokon presuda.

Ja mislim da je zaslužio da ga osudite bar
na jedno dva-tri meseca teškog kućnog pritvora,
pa da vidim onda da li će da pljačka, krade...

Scenario je sledeći - sudija izriče presudu
dva-tri meseca teškog kućnog pritvora,
advokati optuženog se žale, predmet odlazi
u kasacioni sud koji potvrđuje presudu i to je to.
E sad, kada bi bar još neko bio tako osuđen,
naša zemlja bi bila jedna cvetna bašta.
I još jednom "bravo".

paralelne institucije

pre 11 godina

prvo nikad ali nikad necu da navijam za zvezdu. moje dete ako ikada bude sportista i bude u iskusenju da obuce zvezdin dres necu ga nikada za to ponizavati. ko mi objasni da iz zvezde kao nacijac moze preci u navijacku grupu koja vazi za jednu od radikalnijih grobara . nesto smrdi al neznam sta.

Goran, Požega

pre 11 godina

Ti Vaviću nisi nikada ni bio navijač. Je ne znam nikoga ko je navijao za jedan klub a posle prešao da navija za drugi?! Mi, navijači navijamo za jedan klub do groba. Ti si se samo bavio organizovanim kriminalom zajedno sa ostalim drugarima iz tvoje i sličnih grupa koje su vam služile kao pokriće.

Sasa jokic

pre 11 godina

Sve su to UDBINA deca. Uzima im se za olaksavajucu okolnost sto nisu osudjivani, a u dosijeu 20 krivicnih prijava na "stand by", sudija kao ne zna?!

Bane

pre 11 godina

bivsi zvezdas a sad partizanovac ,tu se vidi da njega sport ne zanima vec samo kriminal ,pa ni dete od 10godina ce vam reci da nikad nece navijati za drugi klub a kamol odrastao covek ,al zato oce odrastao kriminalac

i grad ima usi

pre 11 godina

a 2009 ranjen i prebacen privatnim vozilom u urgenrni......khm......sto ne kazete da ga je dovezao pripadnik BIA i to verovatno sa sluzbenim vozilom, koji je opet verovatno bio u njegovom drustvu (kao njegov cuvar ili drug svejedno je)! pa se posle pitate kako nije u zatvoru?! pitajte Dacica zasto je sa njim slavio pobedu na izborima i ko stalno vadi Vavica iz mardelja?!

Che

pre 11 godina

E sudije sudije, niste ni za branje voca...Kako li su samo uspeli da dodju do diplome i polozenog pravosudnog ispita da mi je znati...

Mario

pre 11 godina

Vodja navijača FK Diler. Pitanje za prepoštenog Vučića: kada ćete ovom i sličnim barabama suditi za dilovanje, reketiranje i ostali kriminal od koga zaradjuju ogroman novac, a ne samo za kojekakve tuče??? Da li je Vavić zaštićen zato što je na proslavi SPS uspeha na izborima bio jedan od prvih do Dačića (lik sa bakljom na čuvenoj fotografiji)??

gu

pre 11 godina

Eto vam sad demokratija o kojoj ste tracali.Lepo u tata Slobino vreme ovaj majmun bi dobio dobre batine od milicije pa mu.ne bi na pamet palo da ponovio a ovako niko mu nista ne sme. (PIVKE, 04. jun 2013 16:21)
pa ovakvi su i nastali u Slobino vreme. hvala i slava mu.

Goran

pre 11 godina

"To je zatražio i sam optuženi koji je u toku završne reči rekao da on nije više navijač i da ne ide više na fudbalske utakmice. "

Aha... znaci, ubodes coveka nozem, ali posto vise nisi navijac i ne ides na utakmice onda je logicno da ne odgovaras za to krivicno delo. :))) Sjajno.

Bolebosko

pre 11 godina

2005-te! Zemljo otvori se! Vise nema razloga ni da se nadamo da ce nam biti bolje! Jednostavno iz korena smo truli i nema nam pomoci sa ovima na vlasti i onima sto su bili pre SNS i koji se opet bore da se vrate!

Pobratim

pre 11 godina

Navijači su čudan oblik života. Napadaju u grupi kao hijene, a znaju ukupno 100 reči, od čega im je u razgovoru svaka 3 reč 'brate' .

zvrk

pre 11 godina

Pa presao je iz Zvezde u Partizan jer uprava daje pare,kako ljudi ne kapirate..nema tu nikakvih navijackih strasti,nego pare od uprave pa ko vise da..kao transfer igraca..elem,samo godinu dana? Neee,pa neee,pa ova nasa drzava je presmesna i ovo pravosduje ,ja ne znam cemu sluze ministri jel su reforme neke ne kapiram...nista ama bas nista se nije mrdnulo na bolje..Osim sto se misko kao strpao u zatvor i Vuciceva obecanja..il ceka izbore pa da bude full vlast...a narod ceka,ceka,ceka 3 decenije za bolje.....

Nema

pre 11 godina

Samo u Srbiji moze ovakav divljak da ide samo na godinu dana u zatvor. Amerika, Rusija, Kina, Severna koreja, Svedska, ma nema drzave gde bi ovako javnog kriminalca posle ovoliko osudjujucih presuda i krivicnih prijava pustili da seta ulicama. Banana drzava.

zoran

pre 11 godina

Ako je neko "sklon" alkoholu, i ako želi da se reši svoje sklonosti a nije u stanju to samostalno da uradi, ne ide u zatvor nego zatraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi. Isto važi i za nekoga ko je sklon drogi, cigaretama, kocki i sl.

Ne znam zašto kod nas osobe sklone nasilju i kriminalu a takvih je sve više ne šalju u neku od ustanova? Zatvor, naročito ovako "na par nedelja" ne rešava problem nego ga potiče.

U potpisu: "Let iznad kukavičjeg gnezda".

Čveger

pre 11 godina

Siguran sam da će kriminogeno govedo biti pošteđeno jer alepacioni sud brine o nervoznim "mladićima" i vođama navijača, jer kad bi svi bili u zatvoru, na koga bi se onda naša omladina ugledala.

.

pre 11 godina

@Goran Pozega imas isto i Prelica mislim da je on u bekstvu isto tako presao.Alkatraz nije navijacka grupa vec kriminalna grupa i to nisu navijaci vec obicni kriminalci.Jedno od razloga sto su grupa Zabranjeni pobegli od njih jeste sto ima dosta kriminalaca i tudjih navijaca.

Insajder iza scene

pre 11 godina

Sad cu da vam kazem zasto je to tako. Paradoks za paradoksom.
Moj komsija se potuce sa obezbedjenjem jer je pravio problem u jednoj kafani i biva uhapsen. Jos veci je problem jer su u obezbedjenju bili navijaci Zvezde. Onda kad je krenulo uzimanje izjava i kad je obezbedjenje privedeno, onda su poceli BUKVALNO da ulaze u kuce svedoka i mog komsijei da prete njegovoj porodici. Dakle kuc-kuc, oni otvore, njih 4,5 samo upadne unutra, pa vi zamislite sta se unutra desavalo. Tu su napravili gresku u koracima i onda se desava obrt. Sestra mog komsije se ispostavlja da je jako uspesan advokat (samo jedan iz celog tima), koja igrom slucaja brani SVE navijace Zvezde kad za to ima potrebe i ona i ceo tim su placeni od uprave kluba i sto bi jedan njihov funkcioner rekao "od donacija, samo se nikada ne sazna cijih". Onda ona pravi frku sa svojim ljudima i pozivaju sve te tzv.navijace na "razgovor". Posle toga, slucaj je resen ovako:
1. Nema tuzbi ni za koga
2. Policija koja se sukobila sa mojim komsijom dok je privodjen se nije pojavila na davanju iskaza
3. Moj kosija ne tuzi nikoga
4. Nema izjava u opste
5. Nema dokaza
Svi na slobodi, oni i dalje rade u obezbedjenju, a moj komsija na slobodi. S tim da ga i dalje ceka neko rociste, posto je drzava morala da vodi postupak nezavisno od toga sto nema izjava,svedoka i dokaza, ali mozete predpostaviti kolike su sanse da na kraju bude nesto od toga.
Eto, od prilike tako to funkcionise i to na " najbanalinijem" primeru.

milan

pre 11 godina

ma to je dobar decak sigurno samo je napravio gresku zivotnu koji je bre to navijac koji navija za zvezdu pa za partizan ili obrnuto.ja ceo zivot navijam za zvezdu pa i sad kad je kragujevacki klub u prvoj ligi

idemo

pre 11 godina

Secate se slucaja jadnog i dokazano postenog coveka koji je izboo nerkomana u svojoj kuci braneci i sebe i porodicu i licni posed,e taj isti covek dobice tri godine min.zbog prekoracenja nuzne samoodbrane,usput delo bi trebalo da se tretira kao nanosenje teskih povreda sa smrtnim ishodom jer nije u kuci umro nego 500m.od kuce u klasicnoj nuznoj samodbrani ali niko mu nije kriv sto on nije bio nikad osudjivan i nije bio vodja partizanovih navijaca pa da dobije i on blazu kaznu kao ovaj visestruki povratnik kome se sudi za jos krivicnih dela sa elementima naselja(cim triput covek ponovi isto delo znaci da je sa predumisljajem isao da ubije coveka,znaci isto delo samo bez smrtnih posledica,) bravo sudije,bravo tuzioci bravo za celo sudstvo

i tako treba

pre 11 godina

Super, upravo izlazim da izbodem prvoga na koga naiđem!!! Pošto nemam nikakvih predhodnih prekršaja najverovatije će me pustiti iz kućnog pritvora posle mesec dana :)

milos

pre 11 godina

godinu dana...ok!sta cemo sa ostalim delima.Mada i to je realno nebitnoooo...tu nam je predsednik da amnestira te huligane..da im da motivaciju da opet ali ne sada bodu vec da ubijaju ljude koji rade nesto drugacije

zvrk

pre 11 godina

Pogledajte na prvoj sliic kako pokazuje ''srednji prst" ovima sto slikaju..Garant niste primetili,a to je hteo..da pokaze kako zna unapred da nece od presude biti nista,niko mu nista ne moze..tacno tako..Jos u sudu to..Kakvo podsmevanje svima normalnima i ovoj zemlji..Sramota i bruka..