Četvrtak, 05.07.2001.

13:00

KOLA IZ SRBIJE NA KOSMET SAMO SA UNMIK TABLICAMA

Izvor: B92

Default images
Prema uputstvu KFOR-a, vozaci motornih vozila registrovanih u Srbiji ne mogu uci na Kosmet bez privremenih UNMIK tablica sa maksimalnom vaznoscu do 15 dana, saopstio je u cetvrtak Vladin pres-centar u Bujanovcu, javlja Srna.

Vozilo ne sme biti starije od sest godina. Ukoliko vlasnici automobila poseduju dvojne registracije, da bi usli na Kosovo moraju promeniti tablicu i staviti onu koja vazi u ovoj autonomnoj pokrajini sa oznakom UNMIK-a. U skladu sa uputstvom MUP-a Srbije, vozila izbeglih lica iz Preseva, Medvedje i Bujanovca , koja se vracaju u svoja mesta prebivalista nece moci da predju u unutrasnjost Srbije sa automobilskim oznakama "KSR", izdatim od strane UNMIK-a. U tom slucaju, njima ce se izdavati probne tablice sa vazecim rokom do 15 dana, a uz izdavanje odgovarajuce potvrde tablice sa oznakama "KSR" ce se oduzimati i deponovati u SUP Vranje i Leskovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: