Sreda, 24.01.2024.

17:25

Alkaras: Ovo je bilo sramotno

Španski teniser Karlos Alkaras govorio je posle poraza od Nemca Aleksandra Zvereva.

Izvor: B92

Alkaras: Ovo je bilo sramotno IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Los pepes

pre 8 meseci

Alkaraz očigledno nije kompletan igrač. Takvi dodju i prodju. Setite se mase igraca kojih danas nema ni u prvih sto. Čekinato, Dominik Tim itd. Oni se ne zale ništa jer je to odraz njihove igre. Nije tenis samo trčanje , mora se igrati pametno lukavo nadmudriti protivnkika spinovima slajsovima ,drop šotovima. Nece biti njega sledece godine u prvih sto

Rajko

pre 8 meseci

Posle izjave da Novaka moze samo cudo da pobedi njegov komentar da se zove cudo . Ali snovi su snovi.jer da postaneš cudo prvo mora da skocis pa onda hop. Bravo za zvereva

Bice toga jos

pre 8 meseci

Preporucujem Eurosport na engleskom ko moze da gleda. Nik komentarise odlicno. Naravno, pominje sebe cesto, ali nema veze, komentari su mu kompetentni, nacin na koji prica pametan i prijatan

janosh

pre 8 meseci

"Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa", istakao je drugi teniser sveta."

NE! Ovo je tvoja SRAMOTNA izjava, nedostojna jednog tenisera. Izgubio si jer je Zverev doktorski odigrao prva dva seta, jer je glavom pobedio tvoj igracki bezobrazluk i umisljenost. Treba to da priznas a ne da dajes ovakve bedne izjave.

Dex

pre 8 meseci

Nije Zverev bio dobar danas, nego bolji od tebe. Nauci da cestitas protivniku da je bio bolji, a posle reci sta mislis da su bili problemi u tvojoj igri. Uvek izjave posle poraza su mu da je on lose odigrao i nema dela da je protivnikova dobra igra razlog poraza.
(BojanNS, 24. januar 2024 18:11)

Isti ko Nadal cale mu...sigurno ima i maramicu spremnu u dzepu da sezavije koljeno u slucaju nekog veceg peglanja

milan

pre 8 meseci

Realno. Nije bilo do Alkaraza već do Zvereva. Ovakav Zverev može svakog da pobedi. Problem je samo što nije konstantantan pa da ovakav servis, riterne, forhende i bekende ponovi u polufinalu i finalu. Setimo se kako je Zverev uzeo zlato Novaku.

Petar_Kralj

pre 8 meseci

Zverev nikad jači za mrzitelje Đokovića i ljubitelje Alkatraza, Fedex, Nadala, ali će ispasti od Medvedeva u sledećem kolu.
A onda o Medvedeva, koji nikad slabiji nije bio, Đoković će da otpertla u tri seta za još 25 GS titulu.
Tuga za pripadnike izmišljenih nacija u 20. veku!

Nemanja

pre 8 meseci

Izner uvek igrao pijan

...teniser Zverev 1,98, Alraras
1,83 cm, samo da je nemac
igrao pijan mogao da izgubi.
(dusan jichici, 24. januar 2024 19:53)

željko

pre 8 meseci

@Mickey80

potpisujem vam svaku reč ... ja sam zvuk morao da isključim ... toliko je bio iritantan komentator na srpskom eurosportu!!!

466453

pre 8 meseci

"Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u buduc?nosti."

Imaš 10 godina fore da se usavršiš (*ako se ne raspadneš) pa posle u trku sa Novaković rekordima. *

B.V.

pre 8 meseci

Nolo Nolo Nolo,
porež plačam ja,
jer voli tebe tvoja,
bolidna veprina,
para pa pa!
(Ljubo1 bosanki vepar, 24. januar 2024 19:38)

Druze cemu ove gluposti, ovo ismevanje, ovaj bezobrazluk...

Malena

pre 8 meseci

Nadal je primitivan i neobrazovan, sitna duša i spletkar. Ni ovaj nije mnogo pametan. Kad igra, ima svoje trenutke, ali već mesecima nije to što bi želeo da bude. Neće on dugo

Promeni trenera!

pre 8 meseci

Samo on zna, naravno i njegov otac, zašto posle pada, a on traje, nisu našli novog trenera. Zašto priča o Novaku, šta je njemu đed, niošta, lukavo ga je guru vezao za sebe i nije ovog naivnog grč "uvatio" slučajno. Idi kod isterivača đavola, da se oslobodiš more.

Berke

pre 8 meseci

Ovaj mali nece nista uraditi, problem je u glavi. On prica o Novakovim rekirdima alo decko, gde ti zivis. Treba barem jos 10 god da igras na vrhunskom nivou da bi mogao da pricas o rekordima. Siner mnogo bolji igrac.

ccc

pre 8 meseci

Alkaras nijednom nije upotrebio reč “sramotno” tj. “shameful” već je samo nekoliko puta ponovio frazu “it’s a shame” u smislu - “baš šteta”.
(Papillon, 24. januar 2024 19:04)


To moze da znaci i sramota. Pa birajte..

Vladimir

pre 8 meseci

Kažeš ja sam čudo.Kao prvo dobar si igrač a loš čovjek.Izgubio si od odličnog igrača i čega imaš da se sramiš,srami se od samog sebe.Danas je bolji pobjedio i to je to.Dobro igraš loše govoriš,imaš svo vrjeme ovog svjeta da se popraviš.

Phako

pre 8 meseci

Мора мало на константности да поради, кад улази лопта онда је малтене незаустављив, али кад крену грешке тешко му је да смањи јачину и пронађе ритам, крене са лошим избором удараца, нерационални дроп шотови и остало. Мали је највећи таленат у последњих 15 година и има озбиљан потенцијал свакако.

Aleksa22

pre 8 meseci

Teško ću ti poverovati,da si baš "srećan" napustio Australiju!!!
Nedostaje ti osnovno poštovanje protivnika,da barem kažeš,da je Zverev danas bio bolji!!!

#root

pre 8 meseci

Mali je veliki igrac ,ali kada su Djokovic,Nadal ili Federer pricali o finalu,a da turnir nije ni poceo. Ide se mec po mec. Sasa Zverev je strasan igrac ,imao je i Nadala na sljaci onaj dan kada je zadobio tu strasnu povredu. Nepostovanje drugih igraca,ne direktno,nego "dajte mi Djokovica u finalu".

Draga

pre 8 meseci

(Mickey80, 24. januar 2024 18:21)
Mislim da se doticni komentator zove Damir Ceronja. Prenosi i Snooker. Meni isto naporan jer pored preterane upotrebe podataka sa interneta, raznih uporedjivanja, statistika govori i dok se igra poen sto nije u redu. Takodje ima neki naporan stil, govori ravno, gotovo da ne dise. I nije jedini.

Milan

pre 8 meseci

Čovek je koliko do juče nadmeno tvrdio da je on to čudo koje će srušiti Djokovića. Još puno mleka ti treba da piješ,da ugroziš nedodirljivog GOAT-a.

Darth Plaugeis

pre 8 meseci

Momak 4 mjeseca nije dobio vazan mec, od istog ovog Zvereva i US Open, imao je nesto malo u grupi na zavrsnom ali to je smijesno, skoro pola godine ne moze da se sastavi a ceka ga turneja gdje dosta osvojio prosle godine, spasce on i na trece mjesto na ATP, pazite sta vam kazem..

Papillon

pre 8 meseci

Alkaras nijednom nije upotrebio reč “sramotno” tj. “shameful” već je samo nekoliko puta ponovio frazu “it’s a shame” u smislu - “baš šteta”.

Ajd da kažem

pre 8 meseci

Ja, pa ja i opet ja. A gde je tu protivnik, koji te je razbio i nije ti dopustio taj viši nivo o kojem pričaš? Možda da ga malčice pohvališ?

Ljubo1

pre 8 meseci

Sramota je jedino to što si se ti sam digao i umislio, da si nešto a do toga da budeš nešto još dugo ćeš se ti načekati. Možda nisi ni ti toliko sam kriv koliko te je ova zapadna propaganda nabrusila i od tebe napravila nekog mesiju, kao ti ćeš sada ušiti sve pred sobom, prešišati sve rekorde... Poverovalo ti je i dosta likova ovde (vanja, enzo, mikii, saša, mohikanac... ima njih slepih još dosta) ali kako izgleda od tebe nema ništa. Onaj Wimbldon dobio za dva poena više od Novaka, ajde svaka ćast, borio se ali sa svojim zadnjim izjavama od sebe napravi nekog prepotenka koji se umislio, da ruši sve pred sobom, još ti samo fali, da i ti ko i Rafa poćneš, da ti nisi frustriran na rezultate a od frustracije do Novakovih rekorda sam ne znaš šta ćeš. Sada ti lepo kući a tenis prepusti onima koji su to zaradili na terenu a ne ti kojega su samo mediji uzdizali u zvezde. Ovi što su ostali ne govore o sebi u trečoj osobi (ja sam to čudo), ovi što su ostali se ne obaziru koga, će da sretnu u finalu, nego idu korak po korak i govore samo o sledečem protivniku. Nauči i ti nešto od njih, spusti se na zemlju. Pozdravio bi samo još delegaciju napaćenu (muamer, mikii, galanski, tako je, patriota, tanja....) koja znam, da noćas neče puno spavati ali mi ni malo ne dođe da pustim koju suzu za vas.

Grunf...

pre 8 meseci

Napričali su mu kako će godinama vladati svetskim tenisom i sa lakoćom obarati rekorde i time mu stvorili teret sa kojim ne zna da se nosi...
Treba mu reset...

Raks6

pre 8 meseci

Sve mi se cini da on bas uziva u tenisu pogotovu kada pobedjuje, uziva sa osmehom kada pogadja. Ali cim naidje tezak protivnik koji mu ne daje puno zicera u smislu da katapultira loptice, uzivanje mu pada u vodu i krece da gubi.

macconi

pre 8 meseci

Prvo su njegovi sponzori nakon osvojenog Vimbldona forsirali pricu kako je pocela Alkarazova era...od tada em sto nista nije osvojio,vec je imao zicer da zavrsi godinu na prvom mestu zbog Djokovicevog rasporeda i preskakanja turnira...ni to nije uspeo...na sve to,njega zanimaju Djokovicevi rekordi da ih sustigne...prepotentnost bez pokrića i ono cuveno : ko visoko leti nisko pada!

Deda

pre 8 meseci

Svi se postavljaju prema njemu kao da je najbolji svih vremena, pa sad odjednom cudo sto je izgubio. Gledao sam mec, igrao je decko odlicno, samo ne dovoljno dobro da odigra bolje od zvereva.

bora rakijaš

pre 8 meseci

Kako ste puni mržnje, to je neverovatno. Dečko je talenat neviđeni. Nije on kriv što mediji vrše pritisak na njega. On je nešto novo, spektakl za novu publiku koja želi novog šampiona. To su mediji. Dečko nije kriv i dobar je igrač koji treba da sazre. I lepo je vaspitan. Ne vidim čemu to radovanje porazu.

Mickey80

pre 8 meseci

Ne, dečko, sramno je bilo komentarisanje na srpskom Eurosportu.. Da si slušao njegov komentar, ti bi, Karlito, mislio da si u polufinalu..
Hoću da pišem eurosportu peticiju protiv njega..najozbiljnije!
Lik je toliko favorizovao Alkarasa da ja tako nešto nisam nikada video.. Tako bre ni Viško ne navija za Noleta..
Po njegovom komentarisanju, da nije bio ispisan rezultat, ja bi mislio da "Karlitos" vodi 2:0 u setovima i ima prednost od 5 gemova u 3. setu..a u stvari je dobio svega 4. gema u prva dva seta..Bezobrazluk od komentara! Kao da nije dosta što većina publike i javnosti navija za favorizovanog napuvanog klinca..
Čak i svaki poen Zvereva komentariše kroz Alkarasa.. kao navodnu grešku Španca.. Zverev dobije gem, on se oduševljava šta je sve vratio Karlitos..ni da pomene čoveka koji je taj gem zapravo dobio..
U poslednjem gemu meča (u 4. setu), komentaror kaže- ukoliko Zverev ne dobije svoj gem i meč ode u taj brejk, kao u prethodnom setu, Zverev neće imati šanse da se vrati? Zverev potom, naravno, dobija set i meč, a naš 'nepreistrasni' komentaror se zahvaljuje Alkarasu na neverovatnoj i spektskularnoj igri koju je pokazao, a dečko uzeo samo 1 jedini set u meču, i to u taj brejku!?
Sramno komentarisanje! Bilo je bolno to slušati.. sledeći put stavljam na engleskog komentarora..
Btw. još je odgovaralo Novaku da Alkaras ispadne kako bi ostao na 1. mestu..ali. lične simpatije komentarora su ipak bile presudne..

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

sasa the king

pre 8 meseci

Malo vise respect prema protivniku. Sta znaci “bilo je ovo sramotno!?” Valjda se kaze, cewtiram Zverevu na pobedi, odigrao je bolje danas….mora da uci.

slavisa

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet
(nemania, 24. januar 2024 18:18)
Kako da ne ako nastavi ovim tempob bice daleko Warvinka kao meni Antartika.

Marija

pre 8 meseci

I meni se cini a o tome je pricao i Vilander da je nepristojno, da ne kazem sramotno, da se nose te majice bez rukava ko da su na plazi. Vazi i za ostale klince.

Sumadinac

pre 8 meseci

Naravno sramota tvoja igra razvalio te Sasa u svim segmentima igre. A i sramotno pisanje Marke ovih dana koji su ti dali ime buldozer i da ruši sve pred sobom. E da te malo spusti na zemlju Zverev da ne letis u oblacima.

Maradon Maradona

pre 8 meseci

Moram da budem prvi, moram da budem prvi, ma kakav Borg, ja moram da budem kao Đoković.
Prijatelju, mani se ti Đokovića, Vilander je tvoj nivo, na njega da se ugledaš.

dragan

pre 8 meseci

moram iskreno reci da mi je jako drago da ga ja Sasa spustio na zemlju. mali je ogromni prepotenko, vamos vamos sad kuci. treba ti sinko jos puno da naucis. ovako agresivno izpocetka treba uvek igrati protiv njega, i nema on puno sanse.

Djed Gavrilo

pre 8 meseci

Prvi ozbiljan protivnik ga je izbacio.
Već protiv Kecmanovića sam uočio pukotine u njegovoj igri.
Nemam utisak da će on postati neki vladar teniske scene u nekom periodu.

nemania

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet

Žeks

pre 8 meseci

Kakva sramna izjava. Ko da je igrao protiv nekog prosječnog top 20 igrača, a ne Zvereva koji ima strašan arsenal svih udaraca. Pa ovaj Zverev je u svom najboljem "modu" znao da rastavi na proste činioce i Djokovića, Federera, Nadala, Medvedeva.

Sramna izjava Alkarasa, totalno nepoštovanje prema Zverevu.

Volina

pre 8 meseci

Poslusajme decko nemo da misis dabi mogo s djokevicem dase na digravas jel je djokevic troduplo bolji otebe i od takih ko stosi ti nego bolje nadji neki poso stoje dobro placen pa radi dabi mogo da zivis jel misim dase od tenisa neces leba da najedes

glasnik

pre 8 meseci

Neko reče odavno, lakše je doći do 1 mesta, nego tu i ostati... A tek 400 i kusur nedelja opstati... Mali sve više pokazuje karakter i u životu i u tenisu. Malo je alav. Ali vraćaju ga polako na fabrička podešavanja. Čekamo 25 GS. Da li na AO, RG, WB ili USA, doći će.

marko

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet
(nemania, 24. januar 2024 18:18)
Nemania a vi kako te?

НеКо

pre 8 meseci

Ко високо лети, ниско пада.
Свеопштом надобудношћу и оваквим изјавама непоштовања противника, потискује почетне симпатије искрених љубитеља тениса. Ипак дечко има пуно тога још да учи уколико кроз пуно година жели да покуша да се макар мало приближи највећем тенисеру свих времена, његовом тениском величанству, Новаку Ђоковићу.

BojanNS

pre 8 meseci

Nije Zverev bio dobar danas, nego bolji od tebe. Nauci da cestitas protivniku da je bio bolji, a posle reci sta mislis da su bili problemi u tvojoj igri. Uvek izjave posle poraza su mu da je on lose odigrao i nema dela da je protivnikova dobra igra razlog poraza.

tri šest devet

pre 8 meseci

Ovaj meč je stilom obojice u prva dva seta podsetio kako je onomad Del Potro rastavio Nadala na US Openu 2009. Zverev je kao i Delpo nekad, strašan igrač na hardu, kad tako visoki zavare forhend nema tu spasa. Slična im je i igračka sudbina.

Mikii

pre 8 meseci

Prvo sledi let u oblake pa spuštanje na zemlju. Ovo sad je faza između koja se odnosi na negiranje realnosti. Realnost je takva da mu je Zverev danas priredio i drugo ozbiljno tamburanje zaredom. Prvo je bilo od Medvedeva na USO, danas od dotičnoga na AO. Nije kao da je od Đokovića pa da čovek kaže da mu je jedino on problem. Uzeli su ga i ostali na zub. U prevodu - ovaj nadmeni dečkić je sa trofejima završio.

draganTenis

pre 8 meseci

Ponavljam da Alkaraz neće biti onaj na vrhu, nema visinu plus velika masa za svoju visinu. Može da dobaci da bude broj 1 neko vreme, ali ne duže od svojih suparnika. Đokovićeva visina (5 cm više od Alakraza) je najmanja moguća visina za onoga kome je suđeno da bude br. 1. Prepotentna glava je dodatni problem.

nerd

pre 8 meseci

"To je to. Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u budućnosti. Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa", istakao je drugi teniser sveta.
Ovaj decko je mnogo slusao i bubao od starjeg kolege Nadala. I taj je svaki put kada izgubi mec izjavljivao da mora jos da radi i da trenira.

Milutin

pre 8 meseci

Ne, dečko, sramno je bilo komentarisanje na srpskom Eurosportu.. Da si slušao njegov komentar, ti bi, Karlito, mislio da si u polufinalu..
Hoću da pišem eurosportu peticiju protiv njega..najozbiljnije!
Lik je toliko favorizovao Alkarasa da ja tako nešto nisam nikada video.. Tako bre ni Viško ne navija za Noleta..
Po njegovom komentarisanju, da nije bio ispisan rezultat, ja bi mislio da "Karlitos" vodi 2:0 u setovima i ima prednost od 5 gemova u 3. setu..a u stvari je dobio svega 4. gema u prva dva seta..Bezobrazluk od komentara! Kao da nije dosta što većina publike i javnosti navija za favorizovanog napuvanog klinca..
Čak i svaki poen Zvereva komentariše kroz Alkarasa.. kao navodnu grešku Španca.. Zverev dobije gem, on se oduševljava šta je sve vratio Karlitos..ni da pomene čoveka koji je taj gem zapravo dobio..
U poslednjem gemu meča (u 4. setu), komentaror kaže- ukoliko Zverev ne dobije svoj gem i meč ode u taj brejk, kao u prethodnom setu, Zverev neće imati šanse da se vrati? Zverev potom, naravno, dobija set i meč, a naš 'nepreistrasni' komentaror se zahvaljuje Alkarasu na neverovatnoj i spektskularnoj igri koju je pokazao, a dečko uzeo samo 1 jedini set u meču, i to u taj brejku!?
Sramno komentarisanje! Bilo je bolno to slušati.. sledeći put stavljam na engleskog komentarora..

(Mickey80, 24. januar 2024 18:21)

Mi iskljucili ton. Kako da prebacimo na engleskog komentatora? Bilo bi nam od koristi.

optimus prime

pre 8 meseci

Kako ste puni mržnje, to je neverovatno. Dečko je talenat neviđeni. Nije on kriv što mediji vrše pritisak na njega. On je nešto novo, spektakl za novu publiku koja želi novog šampiona. To su mediji. Dečko nije kriv i dobar je igrač koji treba da sazre. I lepo je vaspitan. Ne vidim čemu to radovanje porazu.
(bora rakijaš, 24. januar 2024 18:06)

Niko se ne raduje njegovom porazu. Samo ljudi konstatuju da je sada Novak sigurno prvi i posle AO. Pritom, isti taj Karlitos je izjavio da ga ne interesuju rekordi Bjorna Borga nego samo Novakovi. Previše je prepotentan sa samo 2 osvojena gs. Svaka mu čast za karijeru, ali daleko je Novak, prvo treba da preskoči Mareja, Vavrinku, Konorsa, Lendla, Bekera, Mekinroa, Vilandera, Edberga, Agasija, Samprasa, Federera i Nadala.

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

hej karlitos

pre 8 meseci

Alkarazu napunili glavu da je najbolji i da se koncentrise samo na Đokovića. On se priprema samo za Đokovića al nikako da se sretnu, jer ga izbace ovi “slabiji”. :))

BlitzPhoenix98

pre 8 meseci

Ovo je postalo bolesno. Razmišljaj prvo o tome da pretekneš Vavrinku, Mareja, pa onda Agasija, Bekera itd. pre nego što i možeš da upoređuješ sebe sa Đokovićem. Otkrivene su ti slabe tačke.

Krastavcevic

pre 8 meseci

Više su sramotne tvoje izjave Karlitos! Kao kakav Borg, mene zanimaju samo rekordi Novaka Djokovica! Prvo brale treba da stigneš Vavrinku, pa Mareja, pa Borga, Mekinroa, Samprasa...i još mnoge, pa onda Federer, pa Nadal, pa tek onda Novak na vrhu piramide! Ja mislim da će Alkaraz osvojiti maximum 6 GS, a i to je optimisticka prognoza. Stižu i novi klinci kao Prizmic, a ima ih jos bar 10 veoma talentovanih starih između 16 i 19 godina.

Karakondžula

pre 8 meseci

Ništa sramotno. Jednostavno je protivnik bio bolji… a Alkaraz da razmisli malo o menjanju tima, dečko lupa i juri na svaku loptu, pa i kad nije potrebno… i Novak je loše servirao protiv Frica pa se je našao način, i servis se vratio polako, i tome je poenta… a ne da juriš kao napaljeni bik od prve !

Gagi

pre 8 meseci

Dečko kao čovek nije neki zloća ali ima totalno pogrešan pristup tenisu.
Mnogo su ga izgasirali da se totalno pogubio i srlja samo tako.
Sa dobrim mentorom bi dogurao daleko i talentom koji poseduje ovako ce se samo završavati na oscilacijama u igri i trenutnom sjaju do teškog pada.
Talenat i mentalna snaga moraju da idu jedno sa drugim.

drvo

pre 8 meseci

Karlitosu ovo je put u bezdan nažalost... ko je bio sportista, trenirao na vrhunskom novou, razumece sta pričam........
Kad se zapne, trenira ludacki , zbog pojcanih motiva i očekivanja, posle takvog pristupa, porastu granice uspeha , a i od samog sebe se tako očekuje više, a kad je to nerealno, tj više uspeha proporcionalno težini u treningu, jednostavno izostane, kao na USA Openu, ide se u niz drugih grešaka i i " Syndroma pretreniranosti" . i kad to normalno ne donese uspeh... sledi strmoglavo pad i samo kopanje u mestu kao i živom pesku..
Žao mi dečka, mogao je sve mirnije staloženije.. mozda bi i postao teniska extra veličina za jedno realno 10 godina...stvaranja uspeha zidanja i strpljenja..za 10 meseci neizvodljivo tj,Nemoguće.. koliko god svetskom teniskom."menadzmentu i marketingu za tenis biznis" bio potreban teniski D.Bekam.. u ovom sportu je neizodljivo - individualni sport melje nije kao kolektivni...

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

Čeki opinionista del cazzo

pre 8 meseci

Zverko je jedan od retkih koji je shvatio da si samo basadžija iz teretane koji je bukvalno za glavu niži od njega...

Ostali su još pod starim utiskom da si velik, jak i brz ,ali i to se polako menja...

Doba iskrivljene percepcije polako prolazi , a to znači da će biti sve više njih koji te deru ...

Moj ti je savet da polako spremaš peMziju...

Imaš 2 slema da se zakuneš u njih i to je to ...

Bokelj

pre 8 meseci

Počistio te Saša svojom dobrom igrom, ne tvojom lošom. I garantujem da je imao Zverev više sreće sa povredama i da je imao manje oscilacija, da bi bio najveći Novakov rival u zadnjih par godina.

Vladimir

pre 8 meseci

Met from "Coffee break tennis" je apsolutno bio u pravu govoreći da ovi uslovi nisu idealni za Carlitosa i da su veoma slični onima u Torinu gde je Zverev dobio Alkarasa koji ga je inače pre toga bukvalno uništio na šljaci i to skroz ima smisla pogotovo i ako pogledamo Novaka i da je on 10x osvajao AO i 7x završni masters što su njegova apsolutno dva najbolja turnira gde je imao najviše uspeha i na trećem mestu je Wimbleon. Zverev će da izgubi od Medvedeva nadam se da će Novak da ponovi igru iz finala Torina, a u finalu igru iz finala US opena i onda ne bi trebalo da bude problema da se osvoji ljubilarna 25. GS titula

predrag

pre 8 meseci

Zverev ga je počistio bukvalno.
Odigrao kao u magnovenju. Nije znao gde je pošao Alkaraz.
Zadnje vreme postaje prepreka sebi samom, raspiruje bes kolega mnogo, upoređujući sebe sa najvećim teniserima ikada.
A nije ni do Borga stigao i Bekera, o Emersenu pa Samprasu da i ne pričam, nedostižan mu je Federer, a puna mu usta Đokovića.
Neka se zapita, talentovan jeste nema sumnje, ali mnogi su bili pa ih nigde nema

Фрфљави

pre 8 meseci

Па зар ниси ти онда оно чудо које може да победи Новака? Колико безсрамности имаш у себи...

Filip

pre 8 meseci

Covece mani se Novaka, spusti se na zemlju podhitno! Ima mnogo vrhunskih igraca koje moras da pobedis da bi uopste dosao u sansu da igras sa Novakom. Previse si opterecen rekordima, a tek si na pocetku karijere.

gruja

pre 8 meseci

Mislim da ima par momaka koji su i ušli sad u završnicu, a koji zaslužuju mnogo više pažnje javnosti, a i realnosti da mogu da postignu dosta u karijeri. Malom su bez razloga stavili veliki teret na leđa.

Nikola

pre 8 meseci

Nista ovo nije sramotno ,ovo je realnost za Spance sljakase,puno ludackog treninga,teretane,steroida,sve to stvori bum bum klinca,koji munjevito udje u vrh a odmah telo istrosenp.Kad ga je prosle godine otresao onaj Rus koji ni sponzora nema,video sam da on za beton igru nema ni za 2 a kamoli 3 dobijena seta.Ne napustaju dzabe deca akademiju Nadala.To su igraci za fizicki posao spore podloge sljake,dok se ne iskidaju zglobovi,ramena i kolena.

Strucnjak

pre 8 meseci

Ovaj mali pod svojim nogama ima jos 80 slemova. Cenim da ce osvojiti jedno 30 ak i definitvno je GOAT u nastajanju
Vec ima vise nego Federer i Novak u njegovim godinama

Mali ce da obori sve rekorde!

david

pre 8 meseci

Milsim da nema potrebe za nekim zlokobnim komentarima. Alakraz ima potencijal za velicinu, ali je mlad i potpao je pod uticaj medijske masinerije. Potreban je novi tim, spustiti malo loptu, izbistriti glavu i otarasiti se parazita, i marljivi rad.

Filip

pre 8 meseci

Covece mani se Novaka, spusti se na zemlju podhitno! Ima mnogo vrhunskih igraca koje moras da pobedis da bi uopste dosao u sansu da igras sa Novakom. Previse si opterecen rekordima, a tek si na pocetku karijere.

hej karlitos

pre 8 meseci

Alkarazu napunili glavu da je najbolji i da se koncentrise samo na Đokovića. On se priprema samo za Đokovića al nikako da se sretnu, jer ga izbace ovi “slabiji”. :))

Karakondžula

pre 8 meseci

Ništa sramotno. Jednostavno je protivnik bio bolji… a Alkaraz da razmisli malo o menjanju tima, dečko lupa i juri na svaku loptu, pa i kad nije potrebno… i Novak je loše servirao protiv Frica pa se je našao način, i servis se vratio polako, i tome je poenta… a ne da juriš kao napaljeni bik od prve !

Krastavcevic

pre 8 meseci

Više su sramotne tvoje izjave Karlitos! Kao kakav Borg, mene zanimaju samo rekordi Novaka Djokovica! Prvo brale treba da stigneš Vavrinku, pa Mareja, pa Borga, Mekinroa, Samprasa...i još mnoge, pa onda Federer, pa Nadal, pa tek onda Novak na vrhu piramide! Ja mislim da će Alkaraz osvojiti maximum 6 GS, a i to je optimisticka prognoza. Stižu i novi klinci kao Prizmic, a ima ih jos bar 10 veoma talentovanih starih između 16 i 19 godina.

predrag

pre 8 meseci

Zverev ga je počistio bukvalno.
Odigrao kao u magnovenju. Nije znao gde je pošao Alkaraz.
Zadnje vreme postaje prepreka sebi samom, raspiruje bes kolega mnogo, upoređujući sebe sa najvećim teniserima ikada.
A nije ni do Borga stigao i Bekera, o Emersenu pa Samprasu da i ne pričam, nedostižan mu je Federer, a puna mu usta Đokovića.
Neka se zapita, talentovan jeste nema sumnje, ali mnogi su bili pa ih nigde nema

Žeks

pre 8 meseci

Kakva sramna izjava. Ko da je igrao protiv nekog prosječnog top 20 igrača, a ne Zvereva koji ima strašan arsenal svih udaraca. Pa ovaj Zverev je u svom najboljem "modu" znao da rastavi na proste činioce i Djokovića, Federera, Nadala, Medvedeva.

Sramna izjava Alkarasa, totalno nepoštovanje prema Zverevu.

Bokelj

pre 8 meseci

Počistio te Saša svojom dobrom igrom, ne tvojom lošom. I garantujem da je imao Zverev više sreće sa povredama i da je imao manje oscilacija, da bi bio najveći Novakov rival u zadnjih par godina.

macconi

pre 8 meseci

Prvo su njegovi sponzori nakon osvojenog Vimbldona forsirali pricu kako je pocela Alkarazova era...od tada em sto nista nije osvojio,vec je imao zicer da zavrsi godinu na prvom mestu zbog Djokovicevog rasporeda i preskakanja turnira...ni to nije uspeo...na sve to,njega zanimaju Djokovicevi rekordi da ih sustigne...prepotentnost bez pokrića i ono cuveno : ko visoko leti nisko pada!

Mickey80

pre 8 meseci

Ne, dečko, sramno je bilo komentarisanje na srpskom Eurosportu.. Da si slušao njegov komentar, ti bi, Karlito, mislio da si u polufinalu..
Hoću da pišem eurosportu peticiju protiv njega..najozbiljnije!
Lik je toliko favorizovao Alkarasa da ja tako nešto nisam nikada video.. Tako bre ni Viško ne navija za Noleta..
Po njegovom komentarisanju, da nije bio ispisan rezultat, ja bi mislio da "Karlitos" vodi 2:0 u setovima i ima prednost od 5 gemova u 3. setu..a u stvari je dobio svega 4. gema u prva dva seta..Bezobrazluk od komentara! Kao da nije dosta što većina publike i javnosti navija za favorizovanog napuvanog klinca..
Čak i svaki poen Zvereva komentariše kroz Alkarasa.. kao navodnu grešku Španca.. Zverev dobije gem, on se oduševljava šta je sve vratio Karlitos..ni da pomene čoveka koji je taj gem zapravo dobio..
U poslednjem gemu meča (u 4. setu), komentaror kaže- ukoliko Zverev ne dobije svoj gem i meč ode u taj brejk, kao u prethodnom setu, Zverev neće imati šanse da se vrati? Zverev potom, naravno, dobija set i meč, a naš 'nepreistrasni' komentaror se zahvaljuje Alkarasu na neverovatnoj i spektskularnoj igri koju je pokazao, a dečko uzeo samo 1 jedini set u meču, i to u taj brejku!?
Sramno komentarisanje! Bilo je bolno to slušati.. sledeći put stavljam na engleskog komentarora..
Btw. još je odgovaralo Novaku da Alkaras ispadne kako bi ostao na 1. mestu..ali. lične simpatije komentarora su ipak bile presudne..

drvo

pre 8 meseci

Karlitosu ovo je put u bezdan nažalost... ko je bio sportista, trenirao na vrhunskom novou, razumece sta pričam........
Kad se zapne, trenira ludacki , zbog pojcanih motiva i očekivanja, posle takvog pristupa, porastu granice uspeha , a i od samog sebe se tako očekuje više, a kad je to nerealno, tj više uspeha proporcionalno težini u treningu, jednostavno izostane, kao na USA Openu, ide se u niz drugih grešaka i i " Syndroma pretreniranosti" . i kad to normalno ne donese uspeh... sledi strmoglavo pad i samo kopanje u mestu kao i živom pesku..
Žao mi dečka, mogao je sve mirnije staloženije.. mozda bi i postao teniska extra veličina za jedno realno 10 godina...stvaranja uspeha zidanja i strpljenja..za 10 meseci neizvodljivo tj,Nemoguće.. koliko god svetskom teniskom."menadzmentu i marketingu za tenis biznis" bio potreban teniski D.Bekam.. u ovom sportu je neizodljivo - individualni sport melje nije kao kolektivni...

Фрфљави

pre 8 meseci

Па зар ниси ти онда оно чудо које може да победи Новака? Колико безсрамности имаш у себи...

Nikola

pre 8 meseci

Nista ovo nije sramotno ,ovo je realnost za Spance sljakase,puno ludackog treninga,teretane,steroida,sve to stvori bum bum klinca,koji munjevito udje u vrh a odmah telo istrosenp.Kad ga je prosle godine otresao onaj Rus koji ni sponzora nema,video sam da on za beton igru nema ni za 2 a kamoli 3 dobijena seta.Ne napustaju dzabe deca akademiju Nadala.To su igraci za fizicki posao spore podloge sljake,dok se ne iskidaju zglobovi,ramena i kolena.

sasa the king

pre 8 meseci

Malo vise respect prema protivniku. Sta znaci “bilo je ovo sramotno!?” Valjda se kaze, cewtiram Zverevu na pobedi, odigrao je bolje danas….mora da uci.

optimus prime

pre 8 meseci

Kako ste puni mržnje, to je neverovatno. Dečko je talenat neviđeni. Nije on kriv što mediji vrše pritisak na njega. On je nešto novo, spektakl za novu publiku koja želi novog šampiona. To su mediji. Dečko nije kriv i dobar je igrač koji treba da sazre. I lepo je vaspitan. Ne vidim čemu to radovanje porazu.
(bora rakijaš, 24. januar 2024 18:06)

Niko se ne raduje njegovom porazu. Samo ljudi konstatuju da je sada Novak sigurno prvi i posle AO. Pritom, isti taj Karlitos je izjavio da ga ne interesuju rekordi Bjorna Borga nego samo Novakovi. Previše je prepotentan sa samo 2 osvojena gs. Svaka mu čast za karijeru, ali daleko je Novak, prvo treba da preskoči Mareja, Vavrinku, Konorsa, Lendla, Bekera, Mekinroa, Vilandera, Edberga, Agasija, Samprasa, Federera i Nadala.

BlitzPhoenix98

pre 8 meseci

Ovo je postalo bolesno. Razmišljaj prvo o tome da pretekneš Vavrinku, Mareja, pa onda Agasija, Bekera itd. pre nego što i možeš da upoređuješ sebe sa Đokovićem. Otkrivene su ti slabe tačke.

Deda

pre 8 meseci

Svi se postavljaju prema njemu kao da je najbolji svih vremena, pa sad odjednom cudo sto je izgubio. Gledao sam mec, igrao je decko odlicno, samo ne dovoljno dobro da odigra bolje od zvereva.

BojanNS

pre 8 meseci

Nije Zverev bio dobar danas, nego bolji od tebe. Nauci da cestitas protivniku da je bio bolji, a posle reci sta mislis da su bili problemi u tvojoj igri. Uvek izjave posle poraza su mu da je on lose odigrao i nema dela da je protivnikova dobra igra razlog poraza.

Marija

pre 8 meseci

I meni se cini a o tome je pricao i Vilander da je nepristojno, da ne kazem sramotno, da se nose te majice bez rukava ko da su na plazi. Vazi i za ostale klince.

Maradon Maradona

pre 8 meseci

Moram da budem prvi, moram da budem prvi, ma kakav Borg, ja moram da budem kao Đoković.
Prijatelju, mani se ti Đokovića, Vilander je tvoj nivo, na njega da se ugledaš.

Aleksa22

pre 8 meseci

Teško ću ti poverovati,da si baš "srećan" napustio Australiju!!!
Nedostaje ti osnovno poštovanje protivnika,da barem kažeš,da je Zverev danas bio bolji!!!

Milutin

pre 8 meseci

Ne, dečko, sramno je bilo komentarisanje na srpskom Eurosportu.. Da si slušao njegov komentar, ti bi, Karlito, mislio da si u polufinalu..
Hoću da pišem eurosportu peticiju protiv njega..najozbiljnije!
Lik je toliko favorizovao Alkarasa da ja tako nešto nisam nikada video.. Tako bre ni Viško ne navija za Noleta..
Po njegovom komentarisanju, da nije bio ispisan rezultat, ja bi mislio da "Karlitos" vodi 2:0 u setovima i ima prednost od 5 gemova u 3. setu..a u stvari je dobio svega 4. gema u prva dva seta..Bezobrazluk od komentara! Kao da nije dosta što većina publike i javnosti navija za favorizovanog napuvanog klinca..
Čak i svaki poen Zvereva komentariše kroz Alkarasa.. kao navodnu grešku Španca.. Zverev dobije gem, on se oduševljava šta je sve vratio Karlitos..ni da pomene čoveka koji je taj gem zapravo dobio..
U poslednjem gemu meča (u 4. setu), komentaror kaže- ukoliko Zverev ne dobije svoj gem i meč ode u taj brejk, kao u prethodnom setu, Zverev neće imati šanse da se vrati? Zverev potom, naravno, dobija set i meč, a naš 'nepreistrasni' komentaror se zahvaljuje Alkarasu na neverovatnoj i spektskularnoj igri koju je pokazao, a dečko uzeo samo 1 jedini set u meču, i to u taj brejku!?
Sramno komentarisanje! Bilo je bolno to slušati.. sledeći put stavljam na engleskog komentarora..

(Mickey80, 24. januar 2024 18:21)

Mi iskljucili ton. Kako da prebacimo na engleskog komentatora? Bilo bi nam od koristi.

НеКо

pre 8 meseci

Ко високо лети, ниско пада.
Свеопштом надобудношћу и оваквим изјавама непоштовања противника, потискује почетне симпатије искрених љубитеља тениса. Ипак дечко има пуно тога још да учи уколико кроз пуно година жели да покуша да се макар мало приближи највећем тенисеру свих времена, његовом тениском величанству, Новаку Ђоковићу.

Vladimir

pre 8 meseci

Met from "Coffee break tennis" je apsolutno bio u pravu govoreći da ovi uslovi nisu idealni za Carlitosa i da su veoma slični onima u Torinu gde je Zverev dobio Alkarasa koji ga je inače pre toga bukvalno uništio na šljaci i to skroz ima smisla pogotovo i ako pogledamo Novaka i da je on 10x osvajao AO i 7x završni masters što su njegova apsolutno dva najbolja turnira gde je imao najviše uspeha i na trećem mestu je Wimbleon. Zverev će da izgubi od Medvedeva nadam se da će Novak da ponovi igru iz finala Torina, a u finalu igru iz finala US opena i onda ne bi trebalo da bude problema da se osvoji ljubilarna 25. GS titula

nerd

pre 8 meseci

"To je to. Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u budućnosti. Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa", istakao je drugi teniser sveta.
Ovaj decko je mnogo slusao i bubao od starjeg kolege Nadala. I taj je svaki put kada izgubi mec izjavljivao da mora jos da radi i da trenira.

marko

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet
(nemania, 24. januar 2024 18:18)
Nemania a vi kako te?

glasnik

pre 8 meseci

Neko reče odavno, lakše je doći do 1 mesta, nego tu i ostati... A tek 400 i kusur nedelja opstati... Mali sve više pokazuje karakter i u životu i u tenisu. Malo je alav. Ali vraćaju ga polako na fabrička podešavanja. Čekamo 25 GS. Da li na AO, RG, WB ili USA, doći će.

Milan

pre 8 meseci

Čovek je koliko do juče nadmeno tvrdio da je on to čudo koje će srušiti Djokovića. Još puno mleka ti treba da piješ,da ugroziš nedodirljivog GOAT-a.

Mikii

pre 8 meseci

Prvo sledi let u oblake pa spuštanje na zemlju. Ovo sad je faza između koja se odnosi na negiranje realnosti. Realnost je takva da mu je Zverev danas priredio i drugo ozbiljno tamburanje zaredom. Prvo je bilo od Medvedeva na USO, danas od dotičnoga na AO. Nije kao da je od Đokovića pa da čovek kaže da mu je jedino on problem. Uzeli su ga i ostali na zub. U prevodu - ovaj nadmeni dečkić je sa trofejima završio.

Grunf...

pre 8 meseci

Napričali su mu kako će godinama vladati svetskim tenisom i sa lakoćom obarati rekorde i time mu stvorili teret sa kojim ne zna da se nosi...
Treba mu reset...

draganTenis

pre 8 meseci

Ponavljam da Alkaraz neće biti onaj na vrhu, nema visinu plus velika masa za svoju visinu. Može da dobaci da bude broj 1 neko vreme, ali ne duže od svojih suparnika. Đokovićeva visina (5 cm više od Alakraza) je najmanja moguća visina za onoga kome je suđeno da bude br. 1. Prepotentna glava je dodatni problem.

Ajd da kažem

pre 8 meseci

Ja, pa ja i opet ja. A gde je tu protivnik, koji te je razbio i nije ti dopustio taj viši nivo o kojem pričaš? Možda da ga malčice pohvališ?

slavisa

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet
(nemania, 24. januar 2024 18:18)
Kako da ne ako nastavi ovim tempob bice daleko Warvinka kao meni Antartika.

#root

pre 8 meseci

Mali je veliki igrac ,ali kada su Djokovic,Nadal ili Federer pricali o finalu,a da turnir nije ni poceo. Ide se mec po mec. Sasa Zverev je strasan igrac ,imao je i Nadala na sljaci onaj dan kada je zadobio tu strasnu povredu. Nepostovanje drugih igraca,ne direktno,nego "dajte mi Djokovica u finalu".

Berke

pre 8 meseci

Ovaj mali nece nista uraditi, problem je u glavi. On prica o Novakovim rekirdima alo decko, gde ti zivis. Treba barem jos 10 god da igras na vrhunskom nivou da bi mogao da pricas o rekordima. Siner mnogo bolji igrac.

dragan

pre 8 meseci

moram iskreno reci da mi je jako drago da ga ja Sasa spustio na zemlju. mali je ogromni prepotenko, vamos vamos sad kuci. treba ti sinko jos puno da naucis. ovako agresivno izpocetka treba uvek igrati protiv njega, i nema on puno sanse.

Raks6

pre 8 meseci

Sve mi se cini da on bas uziva u tenisu pogotovu kada pobedjuje, uziva sa osmehom kada pogadja. Ali cim naidje tezak protivnik koji mu ne daje puno zicera u smislu da katapultira loptice, uzivanje mu pada u vodu i krece da gubi.

Čeki opinionista del cazzo

pre 8 meseci

Zverko je jedan od retkih koji je shvatio da si samo basadžija iz teretane koji je bukvalno za glavu niži od njega...

Ostali su još pod starim utiskom da si velik, jak i brz ,ali i to se polako menja...

Doba iskrivljene percepcije polako prolazi , a to znači da će biti sve više njih koji te deru ...

Moj ti je savet da polako spremaš peMziju...

Imaš 2 slema da se zakuneš u njih i to je to ...

B.V.

pre 8 meseci

Nolo Nolo Nolo,
porež plačam ja,
jer voli tebe tvoja,
bolidna veprina,
para pa pa!
(Ljubo1 bosanki vepar, 24. januar 2024 19:38)

Druze cemu ove gluposti, ovo ismevanje, ovaj bezobrazluk...

Sumadinac

pre 8 meseci

Naravno sramota tvoja igra razvalio te Sasa u svim segmentima igre. A i sramotno pisanje Marke ovih dana koji su ti dali ime buldozer i da ruši sve pred sobom. E da te malo spusti na zemlju Zverev da ne letis u oblacima.

Gagi

pre 8 meseci

Dečko kao čovek nije neki zloća ali ima totalno pogrešan pristup tenisu.
Mnogo su ga izgasirali da se totalno pogubio i srlja samo tako.
Sa dobrim mentorom bi dogurao daleko i talentom koji poseduje ovako ce se samo završavati na oscilacijama u igri i trenutnom sjaju do teškog pada.
Talenat i mentalna snaga moraju da idu jedno sa drugim.

david

pre 8 meseci

Milsim da nema potrebe za nekim zlokobnim komentarima. Alakraz ima potencijal za velicinu, ali je mlad i potpao je pod uticaj medijske masinerije. Potreban je novi tim, spustiti malo loptu, izbistriti glavu i otarasiti se parazita, i marljivi rad.

tri šest devet

pre 8 meseci

Ovaj meč je stilom obojice u prva dva seta podsetio kako je onomad Del Potro rastavio Nadala na US Openu 2009. Zverev je kao i Delpo nekad, strašan igrač na hardu, kad tako visoki zavare forhend nema tu spasa. Slična im je i igračka sudbina.

gruja

pre 8 meseci

Mislim da ima par momaka koji su i ušli sad u završnicu, a koji zaslužuju mnogo više pažnje javnosti, a i realnosti da mogu da postignu dosta u karijeri. Malom su bez razloga stavili veliki teret na leđa.

Djed Gavrilo

pre 8 meseci

Prvi ozbiljan protivnik ga je izbacio.
Već protiv Kecmanovića sam uočio pukotine u njegovoj igri.
Nemam utisak da će on postati neki vladar teniske scene u nekom periodu.

Darth Plaugeis

pre 8 meseci

Momak 4 mjeseca nije dobio vazan mec, od istog ovog Zvereva i US Open, imao je nesto malo u grupi na zavrsnom ali to je smijesno, skoro pola godine ne moze da se sastavi a ceka ga turneja gdje dosta osvojio prosle godine, spasce on i na trece mjesto na ATP, pazite sta vam kazem..

Malena

pre 8 meseci

Nadal je primitivan i neobrazovan, sitna duša i spletkar. Ni ovaj nije mnogo pametan. Kad igra, ima svoje trenutke, ali već mesecima nije to što bi želeo da bude. Neće on dugo

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

Draga

pre 8 meseci

(Mickey80, 24. januar 2024 18:21)
Mislim da se doticni komentator zove Damir Ceronja. Prenosi i Snooker. Meni isto naporan jer pored preterane upotrebe podataka sa interneta, raznih uporedjivanja, statistika govori i dok se igra poen sto nije u redu. Takodje ima neki naporan stil, govori ravno, gotovo da ne dise. I nije jedini.

Papillon

pre 8 meseci

Alkaras nijednom nije upotrebio reč “sramotno” tj. “shameful” već je samo nekoliko puta ponovio frazu “it’s a shame” u smislu - “baš šteta”.

milan

pre 8 meseci

Realno. Nije bilo do Alkaraza već do Zvereva. Ovakav Zverev može svakog da pobedi. Problem je samo što nije konstantantan pa da ovakav servis, riterne, forhende i bekende ponovi u polufinalu i finalu. Setimo se kako je Zverev uzeo zlato Novaku.

Ljubo1

pre 8 meseci

Sramota je jedino to što si se ti sam digao i umislio, da si nešto a do toga da budeš nešto još dugo ćeš se ti načekati. Možda nisi ni ti toliko sam kriv koliko te je ova zapadna propaganda nabrusila i od tebe napravila nekog mesiju, kao ti ćeš sada ušiti sve pred sobom, prešišati sve rekorde... Poverovalo ti je i dosta likova ovde (vanja, enzo, mikii, saša, mohikanac... ima njih slepih još dosta) ali kako izgleda od tebe nema ništa. Onaj Wimbldon dobio za dva poena više od Novaka, ajde svaka ćast, borio se ali sa svojim zadnjim izjavama od sebe napravi nekog prepotenka koji se umislio, da ruši sve pred sobom, još ti samo fali, da i ti ko i Rafa poćneš, da ti nisi frustriran na rezultate a od frustracije do Novakovih rekorda sam ne znaš šta ćeš. Sada ti lepo kući a tenis prepusti onima koji su to zaradili na terenu a ne ti kojega su samo mediji uzdizali u zvezde. Ovi što su ostali ne govore o sebi u trečoj osobi (ja sam to čudo), ovi što su ostali se ne obaziru koga, će da sretnu u finalu, nego idu korak po korak i govore samo o sledečem protivniku. Nauči i ti nešto od njih, spusti se na zemlju. Pozdravio bi samo još delegaciju napaćenu (muamer, mikii, galanski, tako je, patriota, tanja....) koja znam, da noćas neče puno spavati ali mi ni malo ne dođe da pustim koju suzu za vas.

Vladimir

pre 8 meseci

Kažeš ja sam čudo.Kao prvo dobar si igrač a loš čovjek.Izgubio si od odličnog igrača i čega imaš da se sramiš,srami se od samog sebe.Danas je bolji pobjedio i to je to.Dobro igraš loše govoriš,imaš svo vrjeme ovog svjeta da se popraviš.

bora rakijaš

pre 8 meseci

Kako ste puni mržnje, to je neverovatno. Dečko je talenat neviđeni. Nije on kriv što mediji vrše pritisak na njega. On je nešto novo, spektakl za novu publiku koja želi novog šampiona. To su mediji. Dečko nije kriv i dobar je igrač koji treba da sazre. I lepo je vaspitan. Ne vidim čemu to radovanje porazu.

ccc

pre 8 meseci

Alkaras nijednom nije upotrebio reč “sramotno” tj. “shameful” već je samo nekoliko puta ponovio frazu “it’s a shame” u smislu - “baš šteta”.
(Papillon, 24. januar 2024 19:04)


To moze da znaci i sramota. Pa birajte..

željko

pre 8 meseci

@Mickey80

potpisujem vam svaku reč ... ja sam zvuk morao da isključim ... toliko je bio iritantan komentator na srpskom eurosportu!!!

Petar_Kralj

pre 8 meseci

Zverev nikad jači za mrzitelje Đokovića i ljubitelje Alkatraza, Fedex, Nadala, ali će ispasti od Medvedeva u sledećem kolu.
A onda o Medvedeva, koji nikad slabiji nije bio, Đoković će da otpertla u tri seta za još 25 GS titulu.
Tuga za pripadnike izmišljenih nacija u 20. veku!

janosh

pre 8 meseci

"Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa", istakao je drugi teniser sveta."

NE! Ovo je tvoja SRAMOTNA izjava, nedostojna jednog tenisera. Izgubio si jer je Zverev doktorski odigrao prva dva seta, jer je glavom pobedio tvoj igracki bezobrazluk i umisljenost. Treba to da priznas a ne da dajes ovakve bedne izjave.

Volina

pre 8 meseci

Poslusajme decko nemo da misis dabi mogo s djokevicem dase na digravas jel je djokevic troduplo bolji otebe i od takih ko stosi ti nego bolje nadji neki poso stoje dobro placen pa radi dabi mogo da zivis jel misim dase od tenisa neces leba da najedes

466453

pre 8 meseci

"Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u buduc?nosti."

Imaš 10 godina fore da se usavršiš (*ako se ne raspadneš) pa posle u trku sa Novaković rekordima. *

Phako

pre 8 meseci

Мора мало на константности да поради, кад улази лопта онда је малтене незаустављив, али кад крену грешке тешко му је да смањи јачину и пронађе ритам, крене са лошим избором удараца, нерационални дроп шотови и остало. Мали је највећи таленат у последњих 15 година и има озбиљан потенцијал свакако.

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

Dex

pre 8 meseci

Nije Zverev bio dobar danas, nego bolji od tebe. Nauci da cestitas protivniku da je bio bolji, a posle reci sta mislis da su bili problemi u tvojoj igri. Uvek izjave posle poraza su mu da je on lose odigrao i nema dela da je protivnikova dobra igra razlog poraza.
(BojanNS, 24. januar 2024 18:11)

Isti ko Nadal cale mu...sigurno ima i maramicu spremnu u dzepu da sezavije koljeno u slucaju nekog veceg peglanja

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

Nemanja

pre 8 meseci

Izner uvek igrao pijan

...teniser Zverev 1,98, Alraras
1,83 cm, samo da je nemac
igrao pijan mogao da izgubi.
(dusan jichici, 24. januar 2024 19:53)

Promeni trenera!

pre 8 meseci

Samo on zna, naravno i njegov otac, zašto posle pada, a on traje, nisu našli novog trenera. Zašto priča o Novaku, šta je njemu đed, niošta, lukavo ga je guru vezao za sebe i nije ovog naivnog grč "uvatio" slučajno. Idi kod isterivača đavola, da se oslobodiš more.

Strucnjak

pre 8 meseci

Ovaj mali pod svojim nogama ima jos 80 slemova. Cenim da ce osvojiti jedno 30 ak i definitvno je GOAT u nastajanju
Vec ima vise nego Federer i Novak u njegovim godinama

Mali ce da obori sve rekorde!

nemania

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet

Bice toga jos

pre 8 meseci

Preporucujem Eurosport na engleskom ko moze da gleda. Nik komentarise odlicno. Naravno, pominje sebe cesto, ali nema veze, komentari su mu kompetentni, nacin na koji prica pametan i prijatan

Rajko

pre 8 meseci

Posle izjave da Novaka moze samo cudo da pobedi njegov komentar da se zove cudo . Ali snovi su snovi.jer da postaneš cudo prvo mora da skocis pa onda hop. Bravo za zvereva

Los pepes

pre 8 meseci

Alkaraz očigledno nije kompletan igrač. Takvi dodju i prodju. Setite se mase igraca kojih danas nema ni u prvih sto. Čekinato, Dominik Tim itd. Oni se ne zale ništa jer je to odraz njihove igre. Nije tenis samo trčanje , mora se igrati pametno lukavo nadmudriti protivnkika spinovima slajsovima ,drop šotovima. Nece biti njega sledece godine u prvih sto

Strucnjak

pre 8 meseci

Ovaj mali pod svojim nogama ima jos 80 slemova. Cenim da ce osvojiti jedno 30 ak i definitvno je GOAT u nastajanju
Vec ima vise nego Federer i Novak u njegovim godinama

Mali ce da obori sve rekorde!

nemania

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet

bora rakijaš

pre 8 meseci

Kako ste puni mržnje, to je neverovatno. Dečko je talenat neviđeni. Nije on kriv što mediji vrše pritisak na njega. On je nešto novo, spektakl za novu publiku koja želi novog šampiona. To su mediji. Dečko nije kriv i dobar je igrač koji treba da sazre. I lepo je vaspitan. Ne vidim čemu to radovanje porazu.

Volina

pre 8 meseci

Poslusajme decko nemo da misis dabi mogo s djokevicem dase na digravas jel je djokevic troduplo bolji otebe i od takih ko stosi ti nego bolje nadji neki poso stoje dobro placen pa radi dabi mogo da zivis jel misim dase od tenisa neces leba da najedes

marko

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet
(nemania, 24. januar 2024 18:18)
Nemania a vi kako te?

Promeni trenera!

pre 8 meseci

Samo on zna, naravno i njegov otac, zašto posle pada, a on traje, nisu našli novog trenera. Zašto priča o Novaku, šta je njemu đed, niošta, lukavo ga je guru vezao za sebe i nije ovog naivnog grč "uvatio" slučajno. Idi kod isterivača đavola, da se oslobodiš more.

Filip

pre 8 meseci

Covece mani se Novaka, spusti se na zemlju podhitno! Ima mnogo vrhunskih igraca koje moras da pobedis da bi uopste dosao u sansu da igras sa Novakom. Previse si opterecen rekordima, a tek si na pocetku karijere.

Фрфљави

pre 8 meseci

Па зар ниси ти онда оно чудо које може да победи Новака? Колико безсрамности имаш у себи...

Čeki opinionista del cazzo

pre 8 meseci

Zverko je jedan od retkih koji je shvatio da si samo basadžija iz teretane koji je bukvalno za glavu niži od njega...

Ostali su još pod starim utiskom da si velik, jak i brz ,ali i to se polako menja...

Doba iskrivljene percepcije polako prolazi , a to znači da će biti sve više njih koji te deru ...

Moj ti je savet da polako spremaš peMziju...

Imaš 2 slema da se zakuneš u njih i to je to ...

Phako

pre 8 meseci

Мора мало на константности да поради, кад улази лопта онда је малтене незаустављив, али кад крену грешке тешко му је да смањи јачину и пронађе ритам, крене са лошим избором удараца, нерационални дроп шотови и остало. Мали је највећи таленат у последњих 15 година и има озбиљан потенцијал свакако.

Krastavcevic

pre 8 meseci

Više su sramotne tvoje izjave Karlitos! Kao kakav Borg, mene zanimaju samo rekordi Novaka Djokovica! Prvo brale treba da stigneš Vavrinku, pa Mareja, pa Borga, Mekinroa, Samprasa...i još mnoge, pa onda Federer, pa Nadal, pa tek onda Novak na vrhu piramide! Ja mislim da će Alkaraz osvojiti maximum 6 GS, a i to je optimisticka prognoza. Stižu i novi klinci kao Prizmic, a ima ih jos bar 10 veoma talentovanih starih između 16 i 19 godina.

Papillon

pre 8 meseci

Alkaras nijednom nije upotrebio reč “sramotno” tj. “shameful” već je samo nekoliko puta ponovio frazu “it’s a shame” u smislu - “baš šteta”.

david

pre 8 meseci

Milsim da nema potrebe za nekim zlokobnim komentarima. Alakraz ima potencijal za velicinu, ali je mlad i potpao je pod uticaj medijske masinerije. Potreban je novi tim, spustiti malo loptu, izbistriti glavu i otarasiti se parazita, i marljivi rad.

slavisa

pre 8 meseci

može nekom da se sviđa ili ne kako god ovaj dečko će da sarani novaka,a možda osvoji i više trofeja ako ne bude povreda, ima kapacitet
(nemania, 24. januar 2024 18:18)
Kako da ne ako nastavi ovim tempob bice daleko Warvinka kao meni Antartika.

optimus prime

pre 8 meseci

Kako ste puni mržnje, to je neverovatno. Dečko je talenat neviđeni. Nije on kriv što mediji vrše pritisak na njega. On je nešto novo, spektakl za novu publiku koja želi novog šampiona. To su mediji. Dečko nije kriv i dobar je igrač koji treba da sazre. I lepo je vaspitan. Ne vidim čemu to radovanje porazu.
(bora rakijaš, 24. januar 2024 18:06)

Niko se ne raduje njegovom porazu. Samo ljudi konstatuju da je sada Novak sigurno prvi i posle AO. Pritom, isti taj Karlitos je izjavio da ga ne interesuju rekordi Bjorna Borga nego samo Novakovi. Previše je prepotentan sa samo 2 osvojena gs. Svaka mu čast za karijeru, ali daleko je Novak, prvo treba da preskoči Mareja, Vavrinku, Konorsa, Lendla, Bekera, Mekinroa, Vilandera, Edberga, Agasija, Samprasa, Federera i Nadala.

Malena

pre 8 meseci

Nadal je primitivan i neobrazovan, sitna duša i spletkar. Ni ovaj nije mnogo pametan. Kad igra, ima svoje trenutke, ali već mesecima nije to što bi želeo da bude. Neće on dugo

hej karlitos

pre 8 meseci

Alkarazu napunili glavu da je najbolji i da se koncentrise samo na Đokovića. On se priprema samo za Đokovića al nikako da se sretnu, jer ga izbace ovi “slabiji”. :))

ccc

pre 8 meseci

Alkaras nijednom nije upotrebio reč “sramotno” tj. “shameful” već je samo nekoliko puta ponovio frazu “it’s a shame” u smislu - “baš šteta”.
(Papillon, 24. januar 2024 19:04)


To moze da znaci i sramota. Pa birajte..

draganTenis

pre 8 meseci

Ponavljam da Alkaraz neće biti onaj na vrhu, nema visinu plus velika masa za svoju visinu. Može da dobaci da bude broj 1 neko vreme, ali ne duže od svojih suparnika. Đokovićeva visina (5 cm više od Alakraza) je najmanja moguća visina za onoga kome je suđeno da bude br. 1. Prepotentna glava je dodatni problem.

466453

pre 8 meseci

"Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u buduc?nosti."

Imaš 10 godina fore da se usavršiš (*ako se ne raspadneš) pa posle u trku sa Novaković rekordima. *

Karakondžula

pre 8 meseci

Ništa sramotno. Jednostavno je protivnik bio bolji… a Alkaraz da razmisli malo o menjanju tima, dečko lupa i juri na svaku loptu, pa i kad nije potrebno… i Novak je loše servirao protiv Frica pa se je našao način, i servis se vratio polako, i tome je poenta… a ne da juriš kao napaljeni bik od prve !

predrag

pre 8 meseci

Zverev ga je počistio bukvalno.
Odigrao kao u magnovenju. Nije znao gde je pošao Alkaraz.
Zadnje vreme postaje prepreka sebi samom, raspiruje bes kolega mnogo, upoređujući sebe sa najvećim teniserima ikada.
A nije ni do Borga stigao i Bekera, o Emersenu pa Samprasu da i ne pričam, nedostižan mu je Federer, a puna mu usta Đokovića.
Neka se zapita, talentovan jeste nema sumnje, ali mnogi su bili pa ih nigde nema

Nikola

pre 8 meseci

Nista ovo nije sramotno ,ovo je realnost za Spance sljakase,puno ludackog treninga,teretane,steroida,sve to stvori bum bum klinca,koji munjevito udje u vrh a odmah telo istrosenp.Kad ga je prosle godine otresao onaj Rus koji ni sponzora nema,video sam da on za beton igru nema ni za 2 a kamoli 3 dobijena seta.Ne napustaju dzabe deca akademiju Nadala.To su igraci za fizicki posao spore podloge sljake,dok se ne iskidaju zglobovi,ramena i kolena.

НеКо

pre 8 meseci

Ко високо лети, ниско пада.
Свеопштом надобудношћу и оваквим изјавама непоштовања противника, потискује почетне симпатије искрених љубитеља тениса. Ипак дечко има пуно тога још да учи уколико кроз пуно година жели да покуша да се макар мало приближи највећем тенисеру свих времена, његовом тениском величанству, Новаку Ђоковићу.

Petar_Kralj

pre 8 meseci

Zverev nikad jači za mrzitelje Đokovića i ljubitelje Alkatraza, Fedex, Nadala, ali će ispasti od Medvedeva u sledećem kolu.
A onda o Medvedeva, koji nikad slabiji nije bio, Đoković će da otpertla u tri seta za još 25 GS titulu.
Tuga za pripadnike izmišljenih nacija u 20. veku!

drvo

pre 8 meseci

Karlitosu ovo je put u bezdan nažalost... ko je bio sportista, trenirao na vrhunskom novou, razumece sta pričam........
Kad se zapne, trenira ludacki , zbog pojcanih motiva i očekivanja, posle takvog pristupa, porastu granice uspeha , a i od samog sebe se tako očekuje više, a kad je to nerealno, tj više uspeha proporcionalno težini u treningu, jednostavno izostane, kao na USA Openu, ide se u niz drugih grešaka i i " Syndroma pretreniranosti" . i kad to normalno ne donese uspeh... sledi strmoglavo pad i samo kopanje u mestu kao i živom pesku..
Žao mi dečka, mogao je sve mirnije staloženije.. mozda bi i postao teniska extra veličina za jedno realno 10 godina...stvaranja uspeha zidanja i strpljenja..za 10 meseci neizvodljivo tj,Nemoguće.. koliko god svetskom teniskom."menadzmentu i marketingu za tenis biznis" bio potreban teniski D.Bekam.. u ovom sportu je neizodljivo - individualni sport melje nije kao kolektivni...

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

Mikii

pre 8 meseci

Prvo sledi let u oblake pa spuštanje na zemlju. Ovo sad je faza između koja se odnosi na negiranje realnosti. Realnost je takva da mu je Zverev danas priredio i drugo ozbiljno tamburanje zaredom. Prvo je bilo od Medvedeva na USO, danas od dotičnoga na AO. Nije kao da je od Đokovića pa da čovek kaže da mu je jedino on problem. Uzeli su ga i ostali na zub. U prevodu - ovaj nadmeni dečkić je sa trofejima završio.

Ljubo1

pre 8 meseci

Sramota je jedino to što si se ti sam digao i umislio, da si nešto a do toga da budeš nešto još dugo ćeš se ti načekati. Možda nisi ni ti toliko sam kriv koliko te je ova zapadna propaganda nabrusila i od tebe napravila nekog mesiju, kao ti ćeš sada ušiti sve pred sobom, prešišati sve rekorde... Poverovalo ti je i dosta likova ovde (vanja, enzo, mikii, saša, mohikanac... ima njih slepih još dosta) ali kako izgleda od tebe nema ništa. Onaj Wimbldon dobio za dva poena više od Novaka, ajde svaka ćast, borio se ali sa svojim zadnjim izjavama od sebe napravi nekog prepotenka koji se umislio, da ruši sve pred sobom, još ti samo fali, da i ti ko i Rafa poćneš, da ti nisi frustriran na rezultate a od frustracije do Novakovih rekorda sam ne znaš šta ćeš. Sada ti lepo kući a tenis prepusti onima koji su to zaradili na terenu a ne ti kojega su samo mediji uzdizali u zvezde. Ovi što su ostali ne govore o sebi u trečoj osobi (ja sam to čudo), ovi što su ostali se ne obaziru koga, će da sretnu u finalu, nego idu korak po korak i govore samo o sledečem protivniku. Nauči i ti nešto od njih, spusti se na zemlju. Pozdravio bi samo još delegaciju napaćenu (muamer, mikii, galanski, tako je, patriota, tanja....) koja znam, da noćas neče puno spavati ali mi ni malo ne dođe da pustim koju suzu za vas.

Aleksa22

pre 8 meseci

Teško ću ti poverovati,da si baš "srećan" napustio Australiju!!!
Nedostaje ti osnovno poštovanje protivnika,da barem kažeš,da je Zverev danas bio bolji!!!

Vladimir

pre 8 meseci

Kažeš ja sam čudo.Kao prvo dobar si igrač a loš čovjek.Izgubio si od odličnog igrača i čega imaš da se sramiš,srami se od samog sebe.Danas je bolji pobjedio i to je to.Dobro igraš loše govoriš,imaš svo vrjeme ovog svjeta da se popraviš.

željko

pre 8 meseci

@Mickey80

potpisujem vam svaku reč ... ja sam zvuk morao da isključim ... toliko je bio iritantan komentator na srpskom eurosportu!!!

Bokelj

pre 8 meseci

Počistio te Saša svojom dobrom igrom, ne tvojom lošom. I garantujem da je imao Zverev više sreće sa povredama i da je imao manje oscilacija, da bi bio najveći Novakov rival u zadnjih par godina.

BojanNS

pre 8 meseci

Nije Zverev bio dobar danas, nego bolji od tebe. Nauci da cestitas protivniku da je bio bolji, a posle reci sta mislis da su bili problemi u tvojoj igri. Uvek izjave posle poraza su mu da je on lose odigrao i nema dela da je protivnikova dobra igra razlog poraza.

Djed Gavrilo

pre 8 meseci

Prvi ozbiljan protivnik ga je izbacio.
Već protiv Kecmanovića sam uočio pukotine u njegovoj igri.
Nemam utisak da će on postati neki vladar teniske scene u nekom periodu.

Nemanja

pre 8 meseci

Izner uvek igrao pijan

...teniser Zverev 1,98, Alraras
1,83 cm, samo da je nemac
igrao pijan mogao da izgubi.
(dusan jichici, 24. januar 2024 19:53)

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

glasnik

pre 8 meseci

Neko reče odavno, lakše je doći do 1 mesta, nego tu i ostati... A tek 400 i kusur nedelja opstati... Mali sve više pokazuje karakter i u životu i u tenisu. Malo je alav. Ali vraćaju ga polako na fabrička podešavanja. Čekamo 25 GS. Da li na AO, RG, WB ili USA, doći će.

dragan

pre 8 meseci

moram iskreno reci da mi je jako drago da ga ja Sasa spustio na zemlju. mali je ogromni prepotenko, vamos vamos sad kuci. treba ti sinko jos puno da naucis. ovako agresivno izpocetka treba uvek igrati protiv njega, i nema on puno sanse.

Milutin

pre 8 meseci

Ne, dečko, sramno je bilo komentarisanje na srpskom Eurosportu.. Da si slušao njegov komentar, ti bi, Karlito, mislio da si u polufinalu..
Hoću da pišem eurosportu peticiju protiv njega..najozbiljnije!
Lik je toliko favorizovao Alkarasa da ja tako nešto nisam nikada video.. Tako bre ni Viško ne navija za Noleta..
Po njegovom komentarisanju, da nije bio ispisan rezultat, ja bi mislio da "Karlitos" vodi 2:0 u setovima i ima prednost od 5 gemova u 3. setu..a u stvari je dobio svega 4. gema u prva dva seta..Bezobrazluk od komentara! Kao da nije dosta što većina publike i javnosti navija za favorizovanog napuvanog klinca..
Čak i svaki poen Zvereva komentariše kroz Alkarasa.. kao navodnu grešku Španca.. Zverev dobije gem, on se oduševljava šta je sve vratio Karlitos..ni da pomene čoveka koji je taj gem zapravo dobio..
U poslednjem gemu meča (u 4. setu), komentaror kaže- ukoliko Zverev ne dobije svoj gem i meč ode u taj brejk, kao u prethodnom setu, Zverev neće imati šanse da se vrati? Zverev potom, naravno, dobija set i meč, a naš 'nepreistrasni' komentaror se zahvaljuje Alkarasu na neverovatnoj i spektskularnoj igri koju je pokazao, a dečko uzeo samo 1 jedini set u meču, i to u taj brejku!?
Sramno komentarisanje! Bilo je bolno to slušati.. sledeći put stavljam na engleskog komentarora..

(Mickey80, 24. januar 2024 18:21)

Mi iskljucili ton. Kako da prebacimo na engleskog komentatora? Bilo bi nam od koristi.

Maradon Maradona

pre 8 meseci

Moram da budem prvi, moram da budem prvi, ma kakav Borg, ja moram da budem kao Đoković.
Prijatelju, mani se ti Đokovića, Vilander je tvoj nivo, na njega da se ugledaš.

Darth Plaugeis

pre 8 meseci

Momak 4 mjeseca nije dobio vazan mec, od istog ovog Zvereva i US Open, imao je nesto malo u grupi na zavrsnom ali to je smijesno, skoro pola godine ne moze da se sastavi a ceka ga turneja gdje dosta osvojio prosle godine, spasce on i na trece mjesto na ATP, pazite sta vam kazem..

BlitzPhoenix98

pre 8 meseci

Ovo je postalo bolesno. Razmišljaj prvo o tome da pretekneš Vavrinku, Mareja, pa onda Agasija, Bekera itd. pre nego što i možeš da upoređuješ sebe sa Đokovićem. Otkrivene su ti slabe tačke.

Vladimir

pre 8 meseci

Met from "Coffee break tennis" je apsolutno bio u pravu govoreći da ovi uslovi nisu idealni za Carlitosa i da su veoma slični onima u Torinu gde je Zverev dobio Alkarasa koji ga je inače pre toga bukvalno uništio na šljaci i to skroz ima smisla pogotovo i ako pogledamo Novaka i da je on 10x osvajao AO i 7x završni masters što su njegova apsolutno dva najbolja turnira gde je imao najviše uspeha i na trećem mestu je Wimbleon. Zverev će da izgubi od Medvedeva nadam se da će Novak da ponovi igru iz finala Torina, a u finalu igru iz finala US opena i onda ne bi trebalo da bude problema da se osvoji ljubilarna 25. GS titula

Deda

pre 8 meseci

Svi se postavljaju prema njemu kao da je najbolji svih vremena, pa sad odjednom cudo sto je izgubio. Gledao sam mec, igrao je decko odlicno, samo ne dovoljno dobro da odigra bolje od zvereva.

Sumadinac

pre 8 meseci

Naravno sramota tvoja igra razvalio te Sasa u svim segmentima igre. A i sramotno pisanje Marke ovih dana koji su ti dali ime buldozer i da ruši sve pred sobom. E da te malo spusti na zemlju Zverev da ne letis u oblacima.

Mickey80

pre 8 meseci

Ne, dečko, sramno je bilo komentarisanje na srpskom Eurosportu.. Da si slušao njegov komentar, ti bi, Karlito, mislio da si u polufinalu..
Hoću da pišem eurosportu peticiju protiv njega..najozbiljnije!
Lik je toliko favorizovao Alkarasa da ja tako nešto nisam nikada video.. Tako bre ni Viško ne navija za Noleta..
Po njegovom komentarisanju, da nije bio ispisan rezultat, ja bi mislio da "Karlitos" vodi 2:0 u setovima i ima prednost od 5 gemova u 3. setu..a u stvari je dobio svega 4. gema u prva dva seta..Bezobrazluk od komentara! Kao da nije dosta što većina publike i javnosti navija za favorizovanog napuvanog klinca..
Čak i svaki poen Zvereva komentariše kroz Alkarasa.. kao navodnu grešku Španca.. Zverev dobije gem, on se oduševljava šta je sve vratio Karlitos..ni da pomene čoveka koji je taj gem zapravo dobio..
U poslednjem gemu meča (u 4. setu), komentaror kaže- ukoliko Zverev ne dobije svoj gem i meč ode u taj brejk, kao u prethodnom setu, Zverev neće imati šanse da se vrati? Zverev potom, naravno, dobija set i meč, a naš 'nepreistrasni' komentaror se zahvaljuje Alkarasu na neverovatnoj i spektskularnoj igri koju je pokazao, a dečko uzeo samo 1 jedini set u meču, i to u taj brejku!?
Sramno komentarisanje! Bilo je bolno to slušati.. sledeći put stavljam na engleskog komentarora..
Btw. još je odgovaralo Novaku da Alkaras ispadne kako bi ostao na 1. mestu..ali. lične simpatije komentarora su ipak bile presudne..

sasa the king

pre 8 meseci

Malo vise respect prema protivniku. Sta znaci “bilo je ovo sramotno!?” Valjda se kaze, cewtiram Zverevu na pobedi, odigrao je bolje danas….mora da uci.

nerd

pre 8 meseci

"To je to. Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u budućnosti. Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa", istakao je drugi teniser sveta.
Ovaj decko je mnogo slusao i bubao od starjeg kolege Nadala. I taj je svaki put kada izgubi mec izjavljivao da mora jos da radi i da trenira.

tri šest devet

pre 8 meseci

Ovaj meč je stilom obojice u prva dva seta podsetio kako je onomad Del Potro rastavio Nadala na US Openu 2009. Zverev je kao i Delpo nekad, strašan igrač na hardu, kad tako visoki zavare forhend nema tu spasa. Slična im je i igračka sudbina.

B.V.

pre 8 meseci

Nolo Nolo Nolo,
porež plačam ja,
jer voli tebe tvoja,
bolidna veprina,
para pa pa!
(Ljubo1 bosanki vepar, 24. januar 2024 19:38)

Druze cemu ove gluposti, ovo ismevanje, ovaj bezobrazluk...

Dex

pre 8 meseci

Nije Zverev bio dobar danas, nego bolji od tebe. Nauci da cestitas protivniku da je bio bolji, a posle reci sta mislis da su bili problemi u tvojoj igri. Uvek izjave posle poraza su mu da je on lose odigrao i nema dela da je protivnikova dobra igra razlog poraza.
(BojanNS, 24. januar 2024 18:11)

Isti ko Nadal cale mu...sigurno ima i maramicu spremnu u dzepu da sezavije koljeno u slucaju nekog veceg peglanja

Žeks

pre 8 meseci

Kakva sramna izjava. Ko da je igrao protiv nekog prosječnog top 20 igrača, a ne Zvereva koji ima strašan arsenal svih udaraca. Pa ovaj Zverev je u svom najboljem "modu" znao da rastavi na proste činioce i Djokovića, Federera, Nadala, Medvedeva.

Sramna izjava Alkarasa, totalno nepoštovanje prema Zverevu.

Milan

pre 8 meseci

Čovek je koliko do juče nadmeno tvrdio da je on to čudo koje će srušiti Djokovića. Još puno mleka ti treba da piješ,da ugroziš nedodirljivog GOAT-a.

janosh

pre 8 meseci

"Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa", istakao je drugi teniser sveta."

NE! Ovo je tvoja SRAMOTNA izjava, nedostojna jednog tenisera. Izgubio si jer je Zverev doktorski odigrao prva dva seta, jer je glavom pobedio tvoj igracki bezobrazluk i umisljenost. Treba to da priznas a ne da dajes ovakve bedne izjave.

misterX

pre 8 meseci

Nekako mi sve deluje da ce Wimbledon 2023 biti POSLEDNJI GS
koji je ovaj momak osvojio (ni sam ne zna kako - a ni ja) !
Bice pravo cudo ako uspe da uradi ono sto je uspeo Jim Courier - a to su 4 GS - jer to je vec veliko ostvarenje !

Ono sto su uradili Becker i Edberg (po 6 GS) ce ostati san !

Kakvi rekordi...za to je potreban veliki rad i inteligencija (pre svega) a i nesto srece (a nju je Alkaraz vec potrosio sa ova 2 GS).

gruja

pre 8 meseci

Mislim da ima par momaka koji su i ušli sad u završnicu, a koji zaslužuju mnogo više pažnje javnosti, a i realnosti da mogu da postignu dosta u karijeri. Malom su bez razloga stavili veliki teret na leđa.

Draga

pre 8 meseci

(Mickey80, 24. januar 2024 18:21)
Mislim da se doticni komentator zove Damir Ceronja. Prenosi i Snooker. Meni isto naporan jer pored preterane upotrebe podataka sa interneta, raznih uporedjivanja, statistika govori i dok se igra poen sto nije u redu. Takodje ima neki naporan stil, govori ravno, gotovo da ne dise. I nije jedini.

Grunf...

pre 8 meseci

Napričali su mu kako će godinama vladati svetskim tenisom i sa lakoćom obarati rekorde i time mu stvorili teret sa kojim ne zna da se nosi...
Treba mu reset...

Berke

pre 8 meseci

Ovaj mali nece nista uraditi, problem je u glavi. On prica o Novakovim rekirdima alo decko, gde ti zivis. Treba barem jos 10 god da igras na vrhunskom nivou da bi mogao da pricas o rekordima. Siner mnogo bolji igrac.

Marija

pre 8 meseci

I meni se cini a o tome je pricao i Vilander da je nepristojno, da ne kazem sramotno, da se nose te majice bez rukava ko da su na plazi. Vazi i za ostale klince.

Ajd da kažem

pre 8 meseci

Ja, pa ja i opet ja. A gde je tu protivnik, koji te je razbio i nije ti dopustio taj viši nivo o kojem pričaš? Možda da ga malčice pohvališ?

Gagi

pre 8 meseci

Dečko kao čovek nije neki zloća ali ima totalno pogrešan pristup tenisu.
Mnogo su ga izgasirali da se totalno pogubio i srlja samo tako.
Sa dobrim mentorom bi dogurao daleko i talentom koji poseduje ovako ce se samo završavati na oscilacijama u igri i trenutnom sjaju do teškog pada.
Talenat i mentalna snaga moraju da idu jedno sa drugim.

Raks6

pre 8 meseci

Sve mi se cini da on bas uziva u tenisu pogotovu kada pobedjuje, uziva sa osmehom kada pogadja. Ali cim naidje tezak protivnik koji mu ne daje puno zicera u smislu da katapultira loptice, uzivanje mu pada u vodu i krece da gubi.

Bice toga jos

pre 8 meseci

Preporucujem Eurosport na engleskom ko moze da gleda. Nik komentarise odlicno. Naravno, pominje sebe cesto, ali nema veze, komentari su mu kompetentni, nacin na koji prica pametan i prijatan

macconi

pre 8 meseci

Prvo su njegovi sponzori nakon osvojenog Vimbldona forsirali pricu kako je pocela Alkarazova era...od tada em sto nista nije osvojio,vec je imao zicer da zavrsi godinu na prvom mestu zbog Djokovicevog rasporeda i preskakanja turnira...ni to nije uspeo...na sve to,njega zanimaju Djokovicevi rekordi da ih sustigne...prepotentnost bez pokrića i ono cuveno : ko visoko leti nisko pada!

#root

pre 8 meseci

Mali je veliki igrac ,ali kada su Djokovic,Nadal ili Federer pricali o finalu,a da turnir nije ni poceo. Ide se mec po mec. Sasa Zverev je strasan igrac ,imao je i Nadala na sljaci onaj dan kada je zadobio tu strasnu povredu. Nepostovanje drugih igraca,ne direktno,nego "dajte mi Djokovica u finalu".

Los pepes

pre 8 meseci

Alkaraz očigledno nije kompletan igrač. Takvi dodju i prodju. Setite se mase igraca kojih danas nema ni u prvih sto. Čekinato, Dominik Tim itd. Oni se ne zale ništa jer je to odraz njihove igre. Nije tenis samo trčanje , mora se igrati pametno lukavo nadmudriti protivnkika spinovima slajsovima ,drop šotovima. Nece biti njega sledece godine u prvih sto

milan

pre 8 meseci

Realno. Nije bilo do Alkaraza već do Zvereva. Ovakav Zverev može svakog da pobedi. Problem je samo što nije konstantantan pa da ovakav servis, riterne, forhende i bekende ponovi u polufinalu i finalu. Setimo se kako je Zverev uzeo zlato Novaku.

Rajko

pre 8 meseci

Posle izjave da Novaka moze samo cudo da pobedi njegov komentar da se zove cudo . Ali snovi su snovi.jer da postaneš cudo prvo mora da skocis pa onda hop. Bravo za zvereva