Sreda, 04.10.2023.

08:00

Zvezdina karta za evropsko proleće

Izvor: Dušan Ðukanoviæ

Zvezdina karta za evropsko proleæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

ZnaOnKoSam

pre 11 meseci

@Čim dođe do utakmica za bodove odmah trener krene ziheraški, zatvori nazad a u napadu šta uradimo. Zašto ne igraju Kraso i Olajinka a igra ovaj rvač Ndiaje? I za Boga miloga dokle će igrati Mijajlović, šta se dešava kad taj igra, ja stvarno ne kapiram?
(CJC, 04. oktobar 2023 08:11)

Druze taj Mijajlovic vam je veceras najbolji. O cemu ti pricas?

JPR

pre 11 meseci

koliko smo samo kao narod pesimisti... pa sto da ne verujemp da ce dobro odigrati i pobediti... vec ste zaboravili da momci znaju da igraju fudbal i samo je pad forme kao sto svaki tim na svetu ima u nekom delu sezone
(zoki, 04. oktobar 2023 12:06)

Pa mozda smo malo i realisti ! Momci znaju da igraju fudbal ?? Da, a za koji nivo ? Posto nam je liga blagi užas !

zdravko

pre 11 meseci

Шта божија коментара гробара престављају се као навијачи Звезде. Порука за њи идите гледајте на телоптику ваше љубимце тамо су се поделили на црно и беле биће добар меч јер ваши играчи су сад постали у нашој лиги Барселона а тренер вам дуљај нови гвардиола.. За звезду се навија звезда се воли у победи и поразу звезда усправно стоји.

DUDA

pre 11 meseci

Ovde ,nekakav "paradox" arlauknu i vrisnu,dajuci podrsku bojsima ...I gle cuda,50-tak NJIH lajkuju - ili bolje reci,lajuckaju ! Gre'ota ! Mada,kad se bolje razmisli njima su bojsi iz Zagreba , CENTRALA...Nek' se strpe do nocas, ceracemo se jos !

zoki

pre 11 meseci

koliko smo samo kao narod pesimisti... pa sto da ne verujemp da ce dobro odigrati i pobediti... vec ste zaboravili da momci znaju da igraju fudbal i samo je pad forme kao sto svaki tim na svetu ima u nekom delu sezone

Krasnodar

pre 11 meseci

Da se ne lažemo, biće veoma teško, u najmanju ruku su šanse 50-50, Zvezda već duže vremena igra veoma loše, one pobede protiv N.Pazara i pre neki dan Niša na jedvite jade uz katastrofalnu igru, da ne pominjemo poraze, dok Jang Bojs igra ozbiljan moderan fudbal. Zvezdina najjača karika biće Marakana tj. navijači, i to je zapravo jedini plus, sve ostalo je na njihovoj strani. Zvezda cele pripreme uigravala Olijaniku i Krasoa,a njih dvojica neće ni igrati, smešno, pa šta smo ih onda dovodili, da bi bili rezerve, umesto da kao rezerve ulaze naša deca. Taktika Bahara je mogla da pije vodu prva dva kola, posle toga potop. Pod hitno da se vrate četvorica u poslednjoj liniji sa klasičnim bekovima a ne ovo kopiranje taktike Sitija iz prošle sezone 3-2-4-1, pa nemamo mi igrače za to, i taj presing. Ni Rodić ni Mijailović ne mogu igrati štopere niti Mijailović može igrati desnog beka, kroz razne promene formacije u toku meča. Mitrović defanzivno nula, Bukari isto, a treba da pokrivaju kompletno te krilne pozicije, pa kako. Katai i Kanga kao zaboravili da igraju fudbal, ma daj, Bahar je skroz pogubio konce. Milojević je prošle sezone vodio ekipu koju nije ni selektirao i završio bez poraza, a gosn Bahar posle par kola već dva poraza, i još ga dižemo u nebesa, pa stvarno smo poludeli i pobrkali šta je uspeh a šta neuspeh. Našeg trenera koji ima emociju ka Zvezdi i zna šta je grb, oterali a doveli lika koji se ugrađuje u procente.

Zorz Vea

pre 11 meseci

Čudi pesimizam navijača Zvezde, jer po meni YB ima šanse da večeras odnese bodove za Švajcariju isto koliko i Zvezda iz Mančestera. Uživajte u LŠ jer danas jeste sutra niste.

Slaya

pre 11 meseci

Mislim da ćemo im umuvati gol u prvom, u drugom sledi raspad od 60. minuta i preokret, a možda konačno gospoda na tribinama izvižde sve, od uprave preko trenera, do ovih na terenu. 1-3

h8

pre 11 meseci

"Aktuelni šampion je na “Etihadu” dočekao ekipu Baraka Bahara koja je na Ostrvu dobila epitet autsajdera, ali je bila sve sem toga... pokazala da Zvezda može i sa najboljima."

Gde mi svi zivimo? Kada City "opegla" Fulham 5:1 govori se u medijima (u Srbiji) o debaklu Londonaca premda je odnos u udarcima bio 7:7.
Kada protiv Zvezde odnos bese 40:2 ili koliko vec onda je Zvezda pokazala da moze sa najboljima i kako nije dobila epitet autsajdera. I to protiv Citya koji se ocigledno muci na pocetku sezone protiv svih timova, a ovamo postavljeni rekordi u udarcima te odbranama Glazera na jednom mecu u LS.

Cemu to laganje sebe samog? Gde to moze da odvede bilo koga od nas, ma o cemu god da je rec? Zasto smo toliko neobjektivni?

One night in May

pre 11 meseci

Ne zaboravimo i ostale nase klubove u evro takmicenjima, ko je mogao da zamisli da ce Srbija ikada imati 3 kluba u grupnim fazama?!
TSC ceka uzdrmani Olimpijakos, igra kod kuce i ima fer sansu. Nesto tezi zadatak ima Cukaricki, koji docekuje predstavnika belgijske skole fudbala - zahuktali Genk.

A tu je i danasnji slavljenik, svima dragi Partizan. U okviru Teleoptik lige on danas igra podeljen na crne i bele. Ulaznica za ovaj mec odavno vise nema (ako ih je ikada i bilo). Ocekuje se da sve prsti, jer je ulog veliki - naime, pobednik ovog okrsaja plasirace se u nokaut fazu prestiznog takmicenja. Tamo ga ocekuje, pogadjate, porazeni iz ove dugo ocekivane utakmice. Pa neka pobedi bolji!

Срки Миловановић стожер српске школе кошk

pre 11 meseci

Kakva god situacije je, koliko god je lose ili dobro,
Zvezda je Zvezda. I taj dan igranja fudbala u najjacem fudbalskom takmicenju mogu samo da razumeju oni kojima je crveno-bela krv u venama.

SAmo napred Zvezdo!

Miroslav Celic

pre 11 meseci

"Bili smo pod pritiskom jer smo morali da pobedimo ...

ima jos utakmica do kraja i nista nije gotovo .. Fudbal je to , dok god se igra postoji sansa "

Bojan

pre 11 meseci

Jedina Zvezdina šansa su delije, sever, da se ovi Švajcarci zbune, da im se utrpa gol, dva, da se slavi pobeda i da se dobro izviždi na kraju uprava, pogotovo Terzić!

Vlastimir

pre 11 meseci

Mi u 2023. posle miliona i miliona uludo potrošenih, imamo Rodića na levom beku, a kad on mora napolje poziciju mu pokriva Mićko? I ljudi se i dalje lože i priaju na ovaj cirkus. Uprava napolje!

Mr.Max

pre 11 meseci

Gleizer,Djiga i Hvan imaju kvalitet za Zvezdu ove ostale pridoslice mi ne ulicaju poverenje.Bahar je previse naduvan od strane uprave a po meni je Milojevic imao mnogo bolju igru sa mnogo manje para.Ako Marakana ne moze da pogura ovaj tim do pobede treba ih sve oterati.Realno ako nisi u stanju da dobijes YB kuci nema sta da trazis u LS.

Александар

pre 11 meseci

Звезда данас буди све своје играче и побеђује.Гледаће их пун стадион,тренер је доведен само за лигу шампиона,играчи купљени за исти циљ.Ако се то не деси,улази се у расуло,криза без повратка.

Petarda

pre 11 meseci

Bahar još uvek ima posao samo zbog odlaganja derbija. Tim mu nema ni glavu ni rep, formacija promašena, kao i "pojačanja". Tako da ne očekujem ništa više od dostojanstvenog poraza.

dr-mr

pre 11 meseci

Ako pogledamo koliko se novca u Zvezdu ulaže, neuporedivo više od ostalih klubova, dovedena pojačanja ne prave razliku...
da Zvezda nije toliko moćnija od drugih u Srbiji, moglo bi se reći da uprava loše radi posao...da je u pitanju liga sa drugim klubovima u okruženju, sigurno da bi sadašnje rukovodstvo bilo na izlaznim vratima...ali, imaju sistemsku podršku i sve prolazi...

George Papadoubie

pre 11 meseci

Jang Bojs igra sličan fudbal kao Zvezda, dosta ofanzivno, otvoreno i treba očekivati jedan dobar i efikasan meč. Zvezda mora da ponovo pogađa prve šanse, da otvori meč golom i mnogo toga će ići lakše. Kriza se prolazi samo golovima i ovakvom važnom pobedom. Večeras da grmi i momci guraju do pobede!
Zvezda šampion!
(nbgcz, 4. oktobar 2023 08:46) 

Ne znam kakav si ti Young Boys gledao ali su oni sve sem ofanzivni tim od kad je Raphael Wicky trener. Karakteristično za timove koje je on vodio je da se igra tvrdo i na kontru. Tako nešto se i očekuje večeras, da polako čekaju svoju priliku iz brze tranzicije i kontre. Naravo pod uslovom da Zvezda izbaci ofanzivu postavu i krene napadački od starta. Svakako iako nisam navijač Zvezde želim im da pobede

tompus

pre 11 meseci

Kanga i Katai su bolji od svih pridošlih igrača,sa Bukarijem bi radili dobru igru...Šljivić Lučić,suvi prosek..bezlični igrači,jednostavni...to vam kažem kao grobar stariji

Mrgud

pre 11 meseci

Pre ce nasi odbojkasi na Oİ nego Zvezda do boda u LS. Zvezda je pre pet godina imala duplo bolji tim nego sada, samo uporedite igrace i bice vam jasno.

bla bla

pre 11 meseci

Mislim da je Šerif uneo nemir u tim,njegovo dovodjenje na zahtev Bahara je poremetili do tad ravnotežu u timu ,Kraso totalni pao a so tad bio dobar..kad pogledaš sa strane bio je nepotreban jer niti je doneo kvalitet ,naprotiv ,a to kad vide oni koji sede na klupi to razbija tim….Kraso i Olajnika su dosli u Zvezdu samo i iskljucivo jer je obećana LŠ,a asad su na klupi ,a igra drvo javorovo od 4 miliona…tu treba traziti nas problem trenutni a posto je i Serifu obecano da će biti prvotimac e tu nastaje sad veliki problem ,znaci mora Bahar da ga forsira da da neki gol i zbog sebe i zbog tima…veceras je biti ili ne biti za tim, a ne za bodove i prolece

RoPE

pre 11 meseci

Ovo je najbolja prilika za Zvezdu da odigra jedinu utakmicu dosad u LŠ a da nije bunker svi bunkera. Njihov plan igre u LŠ je primiti što manje golova..

Nebojsa

pre 11 meseci

Bahar je veliko razocarenje, od toga da smo doveli velikog trenera do toga da neznas sta da ocekujes od njega.
Uvek neko iznenadjenje, neznam koju formaciji igramo.
Sa jenom pocne, a sa drugom zavrsava utakmicu.
Neke igrace istumbao da ja neznam sta igraju, da li su zadnji vezni, stoperi ili bekovi.
Nije igrao kvalifikacije a neznamo koji je to tim za LS.
Sve sto je trazio dobijo je, cak mu se niko nije ni mesao u sklanjanju igraca koji su prethodnih godina mnogo dali.
Nemam veliku nadu previse se digla pumpa oko njega, ali on to ne pokazuje.

CJC

pre 11 meseci

Šta je problem malih timova, igraš vrhunski celo leto sa istih 11, oni gaze sve redom ozbiljne ekipe...Čim dođe do utakmica za bodove odmah trener krene ziheraški, zatvori nazad a u napadu šta uradimo. Zašto ne igraju Kraso i Olajinka a igra ovaj rvač Ndiaje? I za Boga miloga dokle će igrati Mijajlović, šta se dešava kad taj igra, ja stvarno ne kapiram?

Pera

pre 11 meseci

Kada je došao trener svi su krenuli u hvalospeve kako je napravio tim, mladi igrači itd...tada sam se svadjao sa ortacima kada sam rekao da se čini da nema ništa od zvezde ove godine i da je pitanje da li će prvenstvo osvojiti... mislim da će danas da izgube,ne znam zašto imam taj osećaj. Ako ne izgube onda će rasturiti Jang Boys sa 4:1

nbgcz

pre 11 meseci

Jang Bojs igra sličan fudbal kao Zvezda, dosta ofanzivno, otvoreno i treba očekivati jedan dobar i efikasan meč. Zvezda mora da ponovo pogađa prve šanse, da otvori meč golom i mnogo toga će ići lakše. Kriza se prolazi samo golovima i ovakvom važnom pobedom. Večeras da grmi i momci guraju do pobede!
Zvezda šampion!

CJC

pre 11 meseci

Šta je problem malih timova, igraš vrhunski celo leto sa istih 11, oni gaze sve redom ozbiljne ekipe...Čim dođe do utakmica za bodove odmah trener krene ziheraški, zatvori nazad a u napadu šta uradimo. Zašto ne igraju Kraso i Olajinka a igra ovaj rvač Ndiaje? I za Boga miloga dokle će igrati Mijajlović, šta se dešava kad taj igra, ja stvarno ne kapiram?

bla bla

pre 11 meseci

Mislim da je Šerif uneo nemir u tim,njegovo dovodjenje na zahtev Bahara je poremetili do tad ravnotežu u timu ,Kraso totalni pao a so tad bio dobar..kad pogledaš sa strane bio je nepotreban jer niti je doneo kvalitet ,naprotiv ,a to kad vide oni koji sede na klupi to razbija tim….Kraso i Olajnika su dosli u Zvezdu samo i iskljucivo jer je obećana LŠ,a asad su na klupi ,a igra drvo javorovo od 4 miliona…tu treba traziti nas problem trenutni a posto je i Serifu obecano da će biti prvotimac e tu nastaje sad veliki problem ,znaci mora Bahar da ga forsira da da neki gol i zbog sebe i zbog tima…veceras je biti ili ne biti za tim, a ne za bodove i prolece

Vlastimir

pre 11 meseci

Mi u 2023. posle miliona i miliona uludo potrošenih, imamo Rodića na levom beku, a kad on mora napolje poziciju mu pokriva Mićko? I ljudi se i dalje lože i priaju na ovaj cirkus. Uprava napolje!

Mr.Max

pre 11 meseci

Gleizer,Djiga i Hvan imaju kvalitet za Zvezdu ove ostale pridoslice mi ne ulicaju poverenje.Bahar je previse naduvan od strane uprave a po meni je Milojevic imao mnogo bolju igru sa mnogo manje para.Ako Marakana ne moze da pogura ovaj tim do pobede treba ih sve oterati.Realno ako nisi u stanju da dobijes YB kuci nema sta da trazis u LS.

nbgcz

pre 11 meseci

Jang Bojs igra sličan fudbal kao Zvezda, dosta ofanzivno, otvoreno i treba očekivati jedan dobar i efikasan meč. Zvezda mora da ponovo pogađa prve šanse, da otvori meč golom i mnogo toga će ići lakše. Kriza se prolazi samo golovima i ovakvom važnom pobedom. Večeras da grmi i momci guraju do pobede!
Zvezda šampion!

Nebojsa

pre 11 meseci

Bahar je veliko razocarenje, od toga da smo doveli velikog trenera do toga da neznas sta da ocekujes od njega.
Uvek neko iznenadjenje, neznam koju formaciji igramo.
Sa jenom pocne, a sa drugom zavrsava utakmicu.
Neke igrace istumbao da ja neznam sta igraju, da li su zadnji vezni, stoperi ili bekovi.
Nije igrao kvalifikacije a neznamo koji je to tim za LS.
Sve sto je trazio dobijo je, cak mu se niko nije ni mesao u sklanjanju igraca koji su prethodnih godina mnogo dali.
Nemam veliku nadu previse se digla pumpa oko njega, ali on to ne pokazuje.

George Papadoubie

pre 11 meseci

Jang Bojs igra sličan fudbal kao Zvezda, dosta ofanzivno, otvoreno i treba očekivati jedan dobar i efikasan meč. Zvezda mora da ponovo pogađa prve šanse, da otvori meč golom i mnogo toga će ići lakše. Kriza se prolazi samo golovima i ovakvom važnom pobedom. Večeras da grmi i momci guraju do pobede!
Zvezda šampion!
(nbgcz, 4. oktobar 2023 08:46) 

Ne znam kakav si ti Young Boys gledao ali su oni sve sem ofanzivni tim od kad je Raphael Wicky trener. Karakteristično za timove koje je on vodio je da se igra tvrdo i na kontru. Tako nešto se i očekuje večeras, da polako čekaju svoju priliku iz brze tranzicije i kontre. Naravo pod uslovom da Zvezda izbaci ofanzivu postavu i krene napadački od starta. Svakako iako nisam navijač Zvezde želim im da pobede

dr-mr

pre 11 meseci

Ako pogledamo koliko se novca u Zvezdu ulaže, neuporedivo više od ostalih klubova, dovedena pojačanja ne prave razliku...
da Zvezda nije toliko moćnija od drugih u Srbiji, moglo bi se reći da uprava loše radi posao...da je u pitanju liga sa drugim klubovima u okruženju, sigurno da bi sadašnje rukovodstvo bilo na izlaznim vratima...ali, imaju sistemsku podršku i sve prolazi...

Александар

pre 11 meseci

Звезда данас буди све своје играче и побеђује.Гледаће их пун стадион,тренер је доведен само за лигу шампиона,играчи купљени за исти циљ.Ако се то не деси,улази се у расуло,криза без повратка.

One night in May

pre 11 meseci

Ne zaboravimo i ostale nase klubove u evro takmicenjima, ko je mogao da zamisli da ce Srbija ikada imati 3 kluba u grupnim fazama?!
TSC ceka uzdrmani Olimpijakos, igra kod kuce i ima fer sansu. Nesto tezi zadatak ima Cukaricki, koji docekuje predstavnika belgijske skole fudbala - zahuktali Genk.

A tu je i danasnji slavljenik, svima dragi Partizan. U okviru Teleoptik lige on danas igra podeljen na crne i bele. Ulaznica za ovaj mec odavno vise nema (ako ih je ikada i bilo). Ocekuje se da sve prsti, jer je ulog veliki - naime, pobednik ovog okrsaja plasirace se u nokaut fazu prestiznog takmicenja. Tamo ga ocekuje, pogadjate, porazeni iz ove dugo ocekivane utakmice. Pa neka pobedi bolji!

h8

pre 11 meseci

"Aktuelni šampion je na “Etihadu” dočekao ekipu Baraka Bahara koja je na Ostrvu dobila epitet autsajdera, ali je bila sve sem toga... pokazala da Zvezda može i sa najboljima."

Gde mi svi zivimo? Kada City "opegla" Fulham 5:1 govori se u medijima (u Srbiji) o debaklu Londonaca premda je odnos u udarcima bio 7:7.
Kada protiv Zvezde odnos bese 40:2 ili koliko vec onda je Zvezda pokazala da moze sa najboljima i kako nije dobila epitet autsajdera. I to protiv Citya koji se ocigledno muci na pocetku sezone protiv svih timova, a ovamo postavljeni rekordi u udarcima te odbranama Glazera na jednom mecu u LS.

Cemu to laganje sebe samog? Gde to moze da odvede bilo koga od nas, ma o cemu god da je rec? Zasto smo toliko neobjektivni?

Pera

pre 11 meseci

Kada je došao trener svi su krenuli u hvalospeve kako je napravio tim, mladi igrači itd...tada sam se svadjao sa ortacima kada sam rekao da se čini da nema ništa od zvezde ove godine i da je pitanje da li će prvenstvo osvojiti... mislim da će danas da izgube,ne znam zašto imam taj osećaj. Ako ne izgube onda će rasturiti Jang Boys sa 4:1

Mrgud

pre 11 meseci

Pre ce nasi odbojkasi na Oİ nego Zvezda do boda u LS. Zvezda je pre pet godina imala duplo bolji tim nego sada, samo uporedite igrace i bice vam jasno.

Срки Миловановић стожер српске школе кошk

pre 11 meseci

Kakva god situacije je, koliko god je lose ili dobro,
Zvezda je Zvezda. I taj dan igranja fudbala u najjacem fudbalskom takmicenju mogu samo da razumeju oni kojima je crveno-bela krv u venama.

SAmo napred Zvezdo!

Petarda

pre 11 meseci

Bahar još uvek ima posao samo zbog odlaganja derbija. Tim mu nema ni glavu ni rep, formacija promašena, kao i "pojačanja". Tako da ne očekujem ništa više od dostojanstvenog poraza.

tompus

pre 11 meseci

Kanga i Katai su bolji od svih pridošlih igrača,sa Bukarijem bi radili dobru igru...Šljivić Lučić,suvi prosek..bezlični igrači,jednostavni...to vam kažem kao grobar stariji

DUDA

pre 11 meseci

Ovde ,nekakav "paradox" arlauknu i vrisnu,dajuci podrsku bojsima ...I gle cuda,50-tak NJIH lajkuju - ili bolje reci,lajuckaju ! Gre'ota ! Mada,kad se bolje razmisli njima su bojsi iz Zagreba , CENTRALA...Nek' se strpe do nocas, ceracemo se jos !

RoPE

pre 11 meseci

Ovo je najbolja prilika za Zvezdu da odigra jedinu utakmicu dosad u LŠ a da nije bunker svi bunkera. Njihov plan igre u LŠ je primiti što manje golova..

zdravko

pre 11 meseci

Шта божија коментара гробара престављају се као навијачи Звезде. Порука за њи идите гледајте на телоптику ваше љубимце тамо су се поделили на црно и беле биће добар меч јер ваши играчи су сад постали у нашој лиги Барселона а тренер вам дуљај нови гвардиола.. За звезду се навија звезда се воли у победи и поразу звезда усправно стоји.

Bojan

pre 11 meseci

Jedina Zvezdina šansa su delije, sever, da se ovi Švajcarci zbune, da im se utrpa gol, dva, da se slavi pobeda i da se dobro izviždi na kraju uprava, pogotovo Terzić!

Krasnodar

pre 11 meseci

Da se ne lažemo, biće veoma teško, u najmanju ruku su šanse 50-50, Zvezda već duže vremena igra veoma loše, one pobede protiv N.Pazara i pre neki dan Niša na jedvite jade uz katastrofalnu igru, da ne pominjemo poraze, dok Jang Bojs igra ozbiljan moderan fudbal. Zvezdina najjača karika biće Marakana tj. navijači, i to je zapravo jedini plus, sve ostalo je na njihovoj strani. Zvezda cele pripreme uigravala Olijaniku i Krasoa,a njih dvojica neće ni igrati, smešno, pa šta smo ih onda dovodili, da bi bili rezerve, umesto da kao rezerve ulaze naša deca. Taktika Bahara je mogla da pije vodu prva dva kola, posle toga potop. Pod hitno da se vrate četvorica u poslednjoj liniji sa klasičnim bekovima a ne ovo kopiranje taktike Sitija iz prošle sezone 3-2-4-1, pa nemamo mi igrače za to, i taj presing. Ni Rodić ni Mijailović ne mogu igrati štopere niti Mijailović može igrati desnog beka, kroz razne promene formacije u toku meča. Mitrović defanzivno nula, Bukari isto, a treba da pokrivaju kompletno te krilne pozicije, pa kako. Katai i Kanga kao zaboravili da igraju fudbal, ma daj, Bahar je skroz pogubio konce. Milojević je prošle sezone vodio ekipu koju nije ni selektirao i završio bez poraza, a gosn Bahar posle par kola već dva poraza, i još ga dižemo u nebesa, pa stvarno smo poludeli i pobrkali šta je uspeh a šta neuspeh. Našeg trenera koji ima emociju ka Zvezdi i zna šta je grb, oterali a doveli lika koji se ugrađuje u procente.

Miroslav Celic

pre 11 meseci

"Bili smo pod pritiskom jer smo morali da pobedimo ...

ima jos utakmica do kraja i nista nije gotovo .. Fudbal je to , dok god se igra postoji sansa "

zoki

pre 11 meseci

koliko smo samo kao narod pesimisti... pa sto da ne verujemp da ce dobro odigrati i pobediti... vec ste zaboravili da momci znaju da igraju fudbal i samo je pad forme kao sto svaki tim na svetu ima u nekom delu sezone

Zorz Vea

pre 11 meseci

Čudi pesimizam navijača Zvezde, jer po meni YB ima šanse da večeras odnese bodove za Švajcariju isto koliko i Zvezda iz Mančestera. Uživajte u LŠ jer danas jeste sutra niste.

Slaya

pre 11 meseci

Mislim da ćemo im umuvati gol u prvom, u drugom sledi raspad od 60. minuta i preokret, a možda konačno gospoda na tribinama izvižde sve, od uprave preko trenera, do ovih na terenu. 1-3

JPR

pre 11 meseci

koliko smo samo kao narod pesimisti... pa sto da ne verujemp da ce dobro odigrati i pobediti... vec ste zaboravili da momci znaju da igraju fudbal i samo je pad forme kao sto svaki tim na svetu ima u nekom delu sezone
(zoki, 04. oktobar 2023 12:06)

Pa mozda smo malo i realisti ! Momci znaju da igraju fudbal ?? Da, a za koji nivo ? Posto nam je liga blagi užas !

ZnaOnKoSam

pre 11 meseci

@Čim dođe do utakmica za bodove odmah trener krene ziheraški, zatvori nazad a u napadu šta uradimo. Zašto ne igraju Kraso i Olajinka a igra ovaj rvač Ndiaje? I za Boga miloga dokle će igrati Mijajlović, šta se dešava kad taj igra, ja stvarno ne kapiram?
(CJC, 04. oktobar 2023 08:11)

Druze taj Mijajlovic vam je veceras najbolji. O cemu ti pricas?

Pera

pre 11 meseci

Kada je došao trener svi su krenuli u hvalospeve kako je napravio tim, mladi igrači itd...tada sam se svadjao sa ortacima kada sam rekao da se čini da nema ništa od zvezde ove godine i da je pitanje da li će prvenstvo osvojiti... mislim da će danas da izgube,ne znam zašto imam taj osećaj. Ako ne izgube onda će rasturiti Jang Boys sa 4:1

nbgcz

pre 11 meseci

Jang Bojs igra sličan fudbal kao Zvezda, dosta ofanzivno, otvoreno i treba očekivati jedan dobar i efikasan meč. Zvezda mora da ponovo pogađa prve šanse, da otvori meč golom i mnogo toga će ići lakše. Kriza se prolazi samo golovima i ovakvom važnom pobedom. Večeras da grmi i momci guraju do pobede!
Zvezda šampion!

RoPE

pre 11 meseci

Ovo je najbolja prilika za Zvezdu da odigra jedinu utakmicu dosad u LŠ a da nije bunker svi bunkera. Njihov plan igre u LŠ je primiti što manje golova..

tompus

pre 11 meseci

Kanga i Katai su bolji od svih pridošlih igrača,sa Bukarijem bi radili dobru igru...Šljivić Lučić,suvi prosek..bezlični igrači,jednostavni...to vam kažem kao grobar stariji

Mrgud

pre 11 meseci

Pre ce nasi odbojkasi na Oİ nego Zvezda do boda u LS. Zvezda je pre pet godina imala duplo bolji tim nego sada, samo uporedite igrace i bice vam jasno.

CJC

pre 11 meseci

Šta je problem malih timova, igraš vrhunski celo leto sa istih 11, oni gaze sve redom ozbiljne ekipe...Čim dođe do utakmica za bodove odmah trener krene ziheraški, zatvori nazad a u napadu šta uradimo. Zašto ne igraju Kraso i Olajinka a igra ovaj rvač Ndiaje? I za Boga miloga dokle će igrati Mijajlović, šta se dešava kad taj igra, ja stvarno ne kapiram?

Nebojsa

pre 11 meseci

Bahar je veliko razocarenje, od toga da smo doveli velikog trenera do toga da neznas sta da ocekujes od njega.
Uvek neko iznenadjenje, neznam koju formaciji igramo.
Sa jenom pocne, a sa drugom zavrsava utakmicu.
Neke igrace istumbao da ja neznam sta igraju, da li su zadnji vezni, stoperi ili bekovi.
Nije igrao kvalifikacije a neznamo koji je to tim za LS.
Sve sto je trazio dobijo je, cak mu se niko nije ni mesao u sklanjanju igraca koji su prethodnih godina mnogo dali.
Nemam veliku nadu previse se digla pumpa oko njega, ali on to ne pokazuje.

Petarda

pre 11 meseci

Bahar još uvek ima posao samo zbog odlaganja derbija. Tim mu nema ni glavu ni rep, formacija promašena, kao i "pojačanja". Tako da ne očekujem ništa više od dostojanstvenog poraza.

Slaya

pre 11 meseci

Mislim da ćemo im umuvati gol u prvom, u drugom sledi raspad od 60. minuta i preokret, a možda konačno gospoda na tribinama izvižde sve, od uprave preko trenera, do ovih na terenu. 1-3

dr-mr

pre 11 meseci

Ako pogledamo koliko se novca u Zvezdu ulaže, neuporedivo više od ostalih klubova, dovedena pojačanja ne prave razliku...
da Zvezda nije toliko moćnija od drugih u Srbiji, moglo bi se reći da uprava loše radi posao...da je u pitanju liga sa drugim klubovima u okruženju, sigurno da bi sadašnje rukovodstvo bilo na izlaznim vratima...ali, imaju sistemsku podršku i sve prolazi...

Bojan

pre 11 meseci

Jedina Zvezdina šansa su delije, sever, da se ovi Švajcarci zbune, da im se utrpa gol, dva, da se slavi pobeda i da se dobro izviždi na kraju uprava, pogotovo Terzić!

h8

pre 11 meseci

"Aktuelni šampion je na “Etihadu” dočekao ekipu Baraka Bahara koja je na Ostrvu dobila epitet autsajdera, ali je bila sve sem toga... pokazala da Zvezda može i sa najboljima."

Gde mi svi zivimo? Kada City "opegla" Fulham 5:1 govori se u medijima (u Srbiji) o debaklu Londonaca premda je odnos u udarcima bio 7:7.
Kada protiv Zvezde odnos bese 40:2 ili koliko vec onda je Zvezda pokazala da moze sa najboljima i kako nije dobila epitet autsajdera. I to protiv Citya koji se ocigledno muci na pocetku sezone protiv svih timova, a ovamo postavljeni rekordi u udarcima te odbranama Glazera na jednom mecu u LS.

Cemu to laganje sebe samog? Gde to moze da odvede bilo koga od nas, ma o cemu god da je rec? Zasto smo toliko neobjektivni?

zdravko

pre 11 meseci

Шта божија коментара гробара престављају се као навијачи Звезде. Порука за њи идите гледајте на телоптику ваше љубимце тамо су се поделили на црно и беле биће добар меч јер ваши играчи су сад постали у нашој лиги Барселона а тренер вам дуљај нови гвардиола.. За звезду се навија звезда се воли у победи и поразу звезда усправно стоји.

Mr.Max

pre 11 meseci

Gleizer,Djiga i Hvan imaju kvalitet za Zvezdu ove ostale pridoslice mi ne ulicaju poverenje.Bahar je previse naduvan od strane uprave a po meni je Milojevic imao mnogo bolju igru sa mnogo manje para.Ako Marakana ne moze da pogura ovaj tim do pobede treba ih sve oterati.Realno ako nisi u stanju da dobijes YB kuci nema sta da trazis u LS.

One night in May

pre 11 meseci

Ne zaboravimo i ostale nase klubove u evro takmicenjima, ko je mogao da zamisli da ce Srbija ikada imati 3 kluba u grupnim fazama?!
TSC ceka uzdrmani Olimpijakos, igra kod kuce i ima fer sansu. Nesto tezi zadatak ima Cukaricki, koji docekuje predstavnika belgijske skole fudbala - zahuktali Genk.

A tu je i danasnji slavljenik, svima dragi Partizan. U okviru Teleoptik lige on danas igra podeljen na crne i bele. Ulaznica za ovaj mec odavno vise nema (ako ih je ikada i bilo). Ocekuje se da sve prsti, jer je ulog veliki - naime, pobednik ovog okrsaja plasirace se u nokaut fazu prestiznog takmicenja. Tamo ga ocekuje, pogadjate, porazeni iz ove dugo ocekivane utakmice. Pa neka pobedi bolji!

bla bla

pre 11 meseci

Mislim da je Šerif uneo nemir u tim,njegovo dovodjenje na zahtev Bahara je poremetili do tad ravnotežu u timu ,Kraso totalni pao a so tad bio dobar..kad pogledaš sa strane bio je nepotreban jer niti je doneo kvalitet ,naprotiv ,a to kad vide oni koji sede na klupi to razbija tim….Kraso i Olajnika su dosli u Zvezdu samo i iskljucivo jer je obećana LŠ,a asad su na klupi ,a igra drvo javorovo od 4 miliona…tu treba traziti nas problem trenutni a posto je i Serifu obecano da će biti prvotimac e tu nastaje sad veliki problem ,znaci mora Bahar da ga forsira da da neki gol i zbog sebe i zbog tima…veceras je biti ili ne biti za tim, a ne za bodove i prolece

DUDA

pre 11 meseci

Ovde ,nekakav "paradox" arlauknu i vrisnu,dajuci podrsku bojsima ...I gle cuda,50-tak NJIH lajkuju - ili bolje reci,lajuckaju ! Gre'ota ! Mada,kad se bolje razmisli njima su bojsi iz Zagreba , CENTRALA...Nek' se strpe do nocas, ceracemo se jos !

Vlastimir

pre 11 meseci

Mi u 2023. posle miliona i miliona uludo potrošenih, imamo Rodića na levom beku, a kad on mora napolje poziciju mu pokriva Mićko? I ljudi se i dalje lože i priaju na ovaj cirkus. Uprava napolje!

Срки Миловановић стожер српске школе кошk

pre 11 meseci

Kakva god situacije je, koliko god je lose ili dobro,
Zvezda je Zvezda. I taj dan igranja fudbala u najjacem fudbalskom takmicenju mogu samo da razumeju oni kojima je crveno-bela krv u venama.

SAmo napred Zvezdo!

Александар

pre 11 meseci

Звезда данас буди све своје играче и побеђује.Гледаће их пун стадион,тренер је доведен само за лигу шампиона,играчи купљени за исти циљ.Ако се то не деси,улази се у расуло,криза без повратка.

Krasnodar

pre 11 meseci

Da se ne lažemo, biće veoma teško, u najmanju ruku su šanse 50-50, Zvezda već duže vremena igra veoma loše, one pobede protiv N.Pazara i pre neki dan Niša na jedvite jade uz katastrofalnu igru, da ne pominjemo poraze, dok Jang Bojs igra ozbiljan moderan fudbal. Zvezdina najjača karika biće Marakana tj. navijači, i to je zapravo jedini plus, sve ostalo je na njihovoj strani. Zvezda cele pripreme uigravala Olijaniku i Krasoa,a njih dvojica neće ni igrati, smešno, pa šta smo ih onda dovodili, da bi bili rezerve, umesto da kao rezerve ulaze naša deca. Taktika Bahara je mogla da pije vodu prva dva kola, posle toga potop. Pod hitno da se vrate četvorica u poslednjoj liniji sa klasičnim bekovima a ne ovo kopiranje taktike Sitija iz prošle sezone 3-2-4-1, pa nemamo mi igrače za to, i taj presing. Ni Rodić ni Mijailović ne mogu igrati štopere niti Mijailović može igrati desnog beka, kroz razne promene formacije u toku meča. Mitrović defanzivno nula, Bukari isto, a treba da pokrivaju kompletno te krilne pozicije, pa kako. Katai i Kanga kao zaboravili da igraju fudbal, ma daj, Bahar je skroz pogubio konce. Milojević je prošle sezone vodio ekipu koju nije ni selektirao i završio bez poraza, a gosn Bahar posle par kola već dva poraza, i još ga dižemo u nebesa, pa stvarno smo poludeli i pobrkali šta je uspeh a šta neuspeh. Našeg trenera koji ima emociju ka Zvezdi i zna šta je grb, oterali a doveli lika koji se ugrađuje u procente.

JPR

pre 11 meseci

koliko smo samo kao narod pesimisti... pa sto da ne verujemp da ce dobro odigrati i pobediti... vec ste zaboravili da momci znaju da igraju fudbal i samo je pad forme kao sto svaki tim na svetu ima u nekom delu sezone
(zoki, 04. oktobar 2023 12:06)

Pa mozda smo malo i realisti ! Momci znaju da igraju fudbal ?? Da, a za koji nivo ? Posto nam je liga blagi užas !

zoki

pre 11 meseci

koliko smo samo kao narod pesimisti... pa sto da ne verujemp da ce dobro odigrati i pobediti... vec ste zaboravili da momci znaju da igraju fudbal i samo je pad forme kao sto svaki tim na svetu ima u nekom delu sezone

Zorz Vea

pre 11 meseci

Čudi pesimizam navijača Zvezde, jer po meni YB ima šanse da večeras odnese bodove za Švajcariju isto koliko i Zvezda iz Mančestera. Uživajte u LŠ jer danas jeste sutra niste.

George Papadoubie

pre 11 meseci

Jang Bojs igra sličan fudbal kao Zvezda, dosta ofanzivno, otvoreno i treba očekivati jedan dobar i efikasan meč. Zvezda mora da ponovo pogađa prve šanse, da otvori meč golom i mnogo toga će ići lakše. Kriza se prolazi samo golovima i ovakvom važnom pobedom. Večeras da grmi i momci guraju do pobede!
Zvezda šampion!
(nbgcz, 4. oktobar 2023 08:46) 

Ne znam kakav si ti Young Boys gledao ali su oni sve sem ofanzivni tim od kad je Raphael Wicky trener. Karakteristično za timove koje je on vodio je da se igra tvrdo i na kontru. Tako nešto se i očekuje večeras, da polako čekaju svoju priliku iz brze tranzicije i kontre. Naravo pod uslovom da Zvezda izbaci ofanzivu postavu i krene napadački od starta. Svakako iako nisam navijač Zvezde želim im da pobede

Miroslav Celic

pre 11 meseci

"Bili smo pod pritiskom jer smo morali da pobedimo ...

ima jos utakmica do kraja i nista nije gotovo .. Fudbal je to , dok god se igra postoji sansa "

ZnaOnKoSam

pre 11 meseci

@Čim dođe do utakmica za bodove odmah trener krene ziheraški, zatvori nazad a u napadu šta uradimo. Zašto ne igraju Kraso i Olajinka a igra ovaj rvač Ndiaje? I za Boga miloga dokle će igrati Mijajlović, šta se dešava kad taj igra, ja stvarno ne kapiram?
(CJC, 04. oktobar 2023 08:11)

Druze taj Mijajlovic vam je veceras najbolji. O cemu ti pricas?