Ponedeljak, 11.09.2023.

09:28

Održan 13. BMW skup u Leskovcu

Na platou ispred Sportsko rekreativnog centra Dubočica danas je održan 13. po redu BMW skup, koji je izložbenog i takmičarskog karaktera i na kome je predstavljeno oko 400 automobila.

Izvor: tv4s

Održan 13. BMW skup u Leskovcu
Editorial credit: NothingIsEverything / Shutterstock.com

Skup je otvorio gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović, koji je istakao da je Leskovac grad koji može da se pohvali bogatom ponudom kvalitetnih i zanimljivih događaja za svačiji ukus, navodi tv4s.

"Čestitam organizatoru na manifestaciji i organizaciji ovako divnog skupa na kojem imate takmičarski i izložbeni deo. Trenutno se u našem gradu održavaju dva skupa, ovaj BMW skup i izložba pasa. Zato smo i uredili ovaj prostor na 4.500 metara kvadratnih sa 12,5 miliona dinaram kako bi se ovakvi skupovi i manifestacije nesmetano održavali", rekao je Cvetanović.

Skup je bio i humanitarnog jer je bila postavljena kutija za prikupljanje novca za lečenje malog Stefana Ranđelovića, akciji se priključio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: