Četvrtak, 16.02.2023.

14:17

Leskovac uskoro dobija start ap centar?

U Leskovcu uskoro bi trebalo da bude formiran regionalni inovacioni start ap centar, koji će raditi na usavršavanju IT tehnologije, rečeno je na sastanku održanom u kabinetu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Izvor: B92.net

Leskovac uskoro dobija start ap centar?
Foto: Grad Leskovac

Gradonačelniku je direktor Ranđelović predložio da se u našem gradu pokrene start ap koji bi radio na usavršavanju IT tehnologije, kao i pružanju infrastrukturne podrške inovacionoj delatnosti, stručne usluge privrednim društvima, naučnoistraživačkim i inovacionim organizacijama radi njihovog povezivanja i što brže primene novih tehnologija, stvaranja i plasmana novih proizvoda i usluga na tržištu, u cilju ubrzanog tehnološkog razvoja, i najvažnije rada na lokalnim specifičnostima.

Leskovac je prepoznat kao dobra lokalna samouprava za ovakvu vrstu investicije zbog rada Tehnološkog fakulteta i Akademije strkovnih studija Južna Srbija, saopštava Grad Leskovac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: