Četvrtak, 26.10.2017.

16:27

"Dve stolice? Glupost, Ji previše gledao 'Rat svetova'"

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić odbacio je ocenu američkog diplomate Brajana Hojta Jija da Srbija sedi na dve stolice.

Izvor: Beta

"Dve stolice? Glupost, Ji previše gledao 'Rat svetova'" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Јабучило

pre 6 godina

Ma on Rat Svetova uopste nije ni gledao....
(Roki, 26. oktobar 2017 18:37)

Чуо је за Рат звезда. Можда :)

Magarac sa velikim.... repom

pre 6 godina

Je li Dačiću, a koje si ti ratove gledao, iz neposredne blizine?
Ako me sećanje ne vara, bio si vrlo blizak sa glavnim akterom nekih ratova ovde, u bliskoj prošlosti...
Kad bolje razmislim, tvoja uloga u svemu tome je uloga učesnika, a ne gledaoca, pa me ne iznenađuje da ti nedostaje nešto od te atmosfere.
Predlažem ti, prijateljski, da malo smanjiš doživljaj...

Komsija

pre 6 godina

Nediplomatski i nekulturno receno. Cak i ako se ne slaze sa g-dinom. Hojt Jiem, nije pristojno da se ovako komunicira. Nanosi stetu svom narodu.

analiticar

pre 6 godina

Iskreno, ako zanemarimo ko je dao izjavu, sedenje na dve stolice je odraz naseg naroda, prosto ni u jednoj strani ne vidimo neko veliko zlo, odnosno mozemo i sa jednima i sa drugima.Mislim da stanje realno u svetu i jeste takvo pored svog putera na glavi i jednih i drugih.To sto oni ne mogu da se dogovore to je vise stvar geopolitike u koju zele da nas uvuku.

Haha, komentar

pre 6 godina

Ovako je Milošević pričao sa Richard Holbrooke-om. Nije dobro. Da se bar graničimo sa Rusijom ili Kinom...ovako bojim se da smo ga ugasili, nažalost opet. Pismonoša ili ne, Brian Hoyt Yee je zvanični predstavnik za Balkan američke administracije i on prenosi američki stav a ne njegov lični. Ni Rusi ni Ameri nam ne veruju i to je naš najveći problem. Neutralnost ima samo Švajcarska i njena neutralnost je priznata od strane velikih sila. Mi smo sami sebe proglasili za neutralne ali nam to velike sile ne priznaju i to je to. A realno se tako ni ne ponašamo.

Бата Стојковић

pre 6 godina

Велика Британија значи ради против нас а Борис Џонсон ти као велики пријатељ!??? Моји пријатељи Дачићу не раде против моји интереса а ако којим случајем почну више нису моји пријатељи.

Torrente

pre 6 godina

...Ne moze Srbija odredjivati Evropi pravila i birati koja ce od njih postovati a koja ne. O tome se celo vreme radi.
(Rito, 26. oktobar 2017 18:28)

Pa ni sama Evropa nema tu slobodu da bira svoj odnos prema Rusiji, nego se pod pritiskom Amerike vratila 70 godina unazad u vreme Džozefa Mekartija.

Meni je ipak draže da vodimo koliko-toliko nezavisnu politiku, umesto da u zamenu za prazna obećanja učestvujemo u ovom modernom lovu na veštice.

Zlobodan Kimdzongumovic

pre 6 godina

Hahaha dobra Ivice, dobra. No botovi zapada i istoka ujedinite se i NE dosađujte više narodu sa glupostima.
(Stef, 26. oktobar 2017 18:05)
Decko, pomesao si babe i zabe, porediti Zapad i Rusiju je kao porediti Lamburdzini i Ladu...Aj sad, solju mleka pa u krevet!!!

Rito

pre 6 godina

Ne razumem sta je covek krivo rekao? Rekao je da svaki savez ima svoja pravila. Pravilo Evrope i SAD-a je da se sa Rusijom saradjuje samo koliko oni dopuste (nevazno je li to pravedno ili ne). Srbija hoce u EU, a ne obratno. I sad oni kazu bazicno ovo: "Ako hocete uci u nas savez i dobiti sve sto nudimo - trziste, kretanje po zapadu bez viza, rad, izvoziti, uzimati iz EU fondova itd...itd.
Morate da igrate po pravilima saveza koja mi imamo.
Ako necete, nema problema, ali onda izvozite u Rusiju, Kinu, Sjevernu Koreju i Bjelorusiju, ali od nas ne trazite novce, ne trazite da izvozite u EU i da vam otvaraju radna mesta nase firme.
JER KAO STO VI STITITE SVOJE INTERESE, TAKO STITIMO I MI SVOJE"

Legitmni interes EU je da ne primi clanice koje gaje prebliske odnose sa Rusijom, a isto tako legitmni interes Srbije je da to ne prihvati i da ne ulazi u EU. Ne moze Srbija odredjivati Evropi pravila i birati koja ce od njih postovati a koja ne. O tome se celo vreme radi.

Google

pre 6 godina

Dobro Ivice ovako pričaš sa "jednom stolicom". Pitanje moje, ovakav rečnik bi koristio i onda ako bi neki ruski zamenik pomoćnika državnog sekretara tražio da centar u Nišu mora da dobije diplomatski status?!

Alpha Romero

pre 6 godina

U pravu je Dacic. Ne sedimo ni na jednoj stolici.A trebali bi konacno da sednemo negde. Dok svi sede na nekoj stolici, mi nemamo stolicu. Vrtimo se u krug ko mutavi.

Dzek

pre 6 godina

Vickasti Dacic. Ipak ovo je signal da mozda klizimo ka guberniji. Ko nam vodi drzavu ne bi bilo ni cudo. Mozda se ipak samo naljutio jer su ih Ameri procitali odavno.

Boki

pre 6 godina

Mislim da ove izjave treba shvatiti vrlo ozbiljno,tim pre sto su izrecene prilicno direktno,bez diplomatskog “uvijanja”.
Pretpostavljam da je to bilo neophodno zato sto se ovde u diplomatiju malo ko razume,ministar ponajmanje.

Jovan

pre 6 godina

Jasno je da ce vrhunski gospodar prvo da poturi svoje cause da nekoliko dana seire po medijima, da popune vreme i amortizuju stvari dok ce on u rupi u koju se zavukao da "leci srcu rane" sto je dobio politicki samar od trecerazrednog birokrate (zamenika pomocnika sekretara) iz Stejt dipartmenta. Tako da je za ocekivati jos par dana da se smenjuju jedan po jedan u cilju odbrane i zastite lika i dela drgoga im vodje. Jer oni sad moraju da ga drze na vestackom disanju iz razumljivih razloga. Zglajzne li on, odose svi oni koji su se nakrcali u njegovu senku i odose njihove nicim zasluzene sinekure.

Vozdovac

pre 6 godina

Iz ovoga progovara Marija Zaharova .I ona sirovina, kako bese, Rogozin? Isti banalni, nediplomatski recnik ,arogancija..

Uzas , sta smo mi sebi dozvolili posle cele one katastrofe od pre 20 godina..

adios

pre 6 godina

(Стварно, 26. oktobar 2017 17:55)
Dzaba ga branis, rekao je: "Mislim da su neki ljudi, uključujući i predstavnika Stejt departmenta, previše GLEDALI 'Rat svetova'".

Tera

pre 6 godina

Ej Ivice Ivice, pa sutra kada ti US diplomatija napravi takvu zvecku onda ce ti biti interes da sidjes sa jedne stolice. Kod nas je diplomatija takva da je mudrost misaona imenica. Pa zar moras da dobije samar da bi skontao kojim putem treba da ides. To nije mudrost nego kompletan idiotizam. Umesto da se postavite tako da izvucete neku korist iz tog manevra vi cete na kraju to morati uraditi da ne bih jos gore nagrabusili. Sustina srpske demokratije. 12 godina onih koji su dubili na glavi na mig Zapada, sada imamo one koji to rade na mig Moskve, i pricaju o interesima Srbije. Interes Srbije je da nam dodju drugi politicari, vi prosto niste dorasli zadatku, ni jedni ni drugi.

bla

pre 6 godina

Srbija sedi na dve stolice otkad je postala moderna država, zbog toga nam najvećim delom i ide kako nam ide.

Još je Makijaveli u Vladaocu pisao da je to najgori stav - opredeli se za stranu, koju god, i drži je se.

Anonymous

pre 6 godina

Mislim da je ovkva spoljna politika dobra... (ŠTA DA SE RADI KAD SMO SA SVIMA DOBRI) i treba da blansiramo... Ko god želi da investira u Srbiju nek izvoli... (Turci, Arapi, Kinezi, Rusi, Amerikanci, EU) nije bitno... Opametili smo se, nećemo više da ratujemo... ?

Rogic

pre 6 godina

Brate moj, ko je nema ministar spoljnih poslova .

Kakav je ovo diplomatski rečnik? Ovako ne pričaju ni ispred zadruge, u nekom najudaljenijem selu.

Srbijo, sramoti se.

bananadrzava

pre 6 godina

Njega mucenika niko ne ferma vise,previse peva ali i nazdravi. A zar ovaj HOJT nije po ustavu treba da razgovara sa Vladom,tj.Anom Brnabicem.Koliko znam po Ustavu Vlada vdi spoljnu politiku zemlje.Molim Vas reagujte Ustavni sude. ILi uvedite predsednicki sistem za AV ili sultanat Aleksandra Vucica.

AVion

pre 6 godina

Najexxli smo skroz.
Ovako sa Jenkijima trenutno prica samo debeli iz Severne Koreje.
A ranije su isto tako pricali naši paceri medju kojima je bio i ovaj pevač...tada glasnogovornik...
Pa smo zavrsili onako slavno...
Zao mi je moje dece. Ja sam ionako sjxxxn za sva vremena.

barka

pre 6 godina

Pa to je diplomatski recnik Ivice Dacica. Mozda ce neko pomisliti-e,neka mu je i rekao,ali to nas kao naciju kosta vise nego sto mozemo da zamislimo. Amerikanci nikom nista ne prastaju,pa nece ni ovo "busanje u prsa" pevaca u pokusaju. A sedenje na dve stolice je stara srpska disciplina,to ne moze pobiti nikakvim "argumentima".

sasa jokic

pre 6 godina

Isto se tako ponasao Milan Milutinovic, pa znamo kako smo zavrsili, a i on sam!
Sta kaze ministar inostranih poslova, nama su bitni samo nasi interesi!? Ministar zemlje od 7 miliona siromasnih stanovnika!?
E zato zivimo kao glodari, zbog ovakvih bahatih neznalica!

besna glista

pre 6 godina

Srbija je uz ovakvu inadzijsku "diplomatiju" odavno ostala bez obe stolice. Sada nam se samo nudi fundamentalisticka religiozna indoktrinacija sa istoka, i dobro nam poznate "investicije" sa zapada. To je to. Ostadosmo sami na vetrometini.

M. Radosavljevic

pre 6 godina

A vi ste gospodine Dacicu izgleda previse gledali Farmu, Parove ili Zadrugu, jer takav nacin komentarisanja, vise prilici nekom prostom rijaliti programu, a ne ministru u vladi jedne ozbiljne drzave. Mi to svakako nismo, ali makar u pokusaju smo da to postanemo.

nemanja.s

pre 6 godina

Da li znate još neku državu, oko nas, koja ima stanovnika kao veći grad u Americi, a da tera ravnopravnu politiku i ovako razgovara sa njihovim diplomatama? Milošević je ovo već probao. Platićemo, skupo.

I EU i Rusija (kako to vidi mali Perica....)

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic

Postovani,logika Vam nije najjaca strana.....B.H.J samo kaze da ako smo resili da budemo clan EU,treba i da prihvatimo njihova pravila.....

Ako zelimo da budemo...hm.... prijatelj Rusije na Balkanu (sto god to podrazumevalo,) a i jedini prijatelj u celoj Evropi, onda treba da se odreknemo price o ulasku u EU....

I nemojte da mi kazete kako zemlje EU (Nemacka, Bugarska, Hrvatska....) saradjuju sa Rusijom, jer znate onu latinsku:
Quod licet Iovi, non licet bovi.....

Schone

pre 6 godina

Jasno i glasno. Tamo neki pomocnik zamjenika (heeej "pomocnik zamjenika" ili "mali od palube") dolazi u tudju kucu i trenira strogocu. Koja drskost da se ne moze opisati.

bljak

pre 6 godina

Hocu li doziveti da se clanovi srpske Vlade (na odbornike u Skupstini ne racunam, od njih je i Bog digao ruke) izrazavaju na uctiv, civilizovan, obrazovan i diplomatski nacin? Nesto sto u normalnom svetu postoji, brat bratu, 300 godina? Ovako dozivim transfer blamakad god se pojavi neki nase Vlade list u medjunarodnom kontekstu.

Стварно

pre 6 godina

Kakve veze ima Rat svetova sa ovim? Je li mislio na Rat zvezda?
(Aco, 26. oktobar 2017 17:26)
Шире образовање нула бодова.
Мислио је баш на Рат светова, књига која је презентована путем радио емисије, у то време су људи поверовали да је рат заиста у току, то је та параноја. А сад искористи интернет па сазнај кад, како, зашто паралела баш са тим делом. Ако си лењ да читаш, постоје и филмови, оригинал, римејк.

make yugoslavia great again!

pre 6 godina

Da da svi su vama glupi i blesavi. Posle nama pricate kako imate kontrolu nad svima. A kad ste pored njih, ako vas uopste i prime na razgovor, ne smete ni da zucnete.

Ulični_Hodač

pre 6 godina

Pre svega Ivica je šarlatan i kafanski pevač, tako da njegove izjave ne znače ništa. A drugo, u Vladi sede i jedan rusofil militantni Vulin, i članovi trilaterale i MMFa Vujović i Zorana...šta je to nego čista shizofrenija. Vodja tripuje da je Tito, a najbolje čemu može da se nada je da će proći kao Sanader.

Spirit

pre 6 godina

Da li je fer? Nije. Da li treba da odlucimo? Treba. Na kraju krajeva, zivot nije fer a nije ni u stilu naseg naroda da se zali nego da stisne zube i presece.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Uprkos tome što ne podnosim ovog gospodina kao "pjevača", što me takvo ponašanje iritira do besvesti, mislim da je na "iskakanja" američkog političara Ji-a, odgovorio pravim rečima a njegovim priglupim izjavama dao pravo značenje i smestio ih na pravo mesto. Srbija treba da gleda samo svoju stolicu, svoj interes i da se ne obazire na savete "letećih" stručnjaka, od čijih kakofonija više ne može da se diše. Ako bismo obraćali pažnju na "tamburanje" svakog zapadnog političara, Srbija bi non-stop trebala da razmišlja šta je rekao gospodin Server, Ji ili armija stranih moralnih olupina, čiji je jedini zadatak da "zamute vodu" i naprave haos. Ako smo prinudjeni da razgoivaramo, čak i sa neprijateljima, zašto bismo od prijatelja, makar to bila i Rusija, pravili neprijatelja?! Pazite, da mi uvodimo sankcije Rusiji?! Pa da li je ovde neko lud? Medjutim, cilj ovakvih pritisaka je jasan. Treba da ostanemo i bez te jedine, ruske pomoći, koja je konstantna i koja svojim glasom može da spreči donošenje nelegalnih odluka u UN, na inicijativu i pritisak SAD uz, naravno, slepu podršku njihove marionete EU. Posvadjati Srbiju sa Rusijom, odvojiti je od nje i staviti je u rang neprijatelja je cilj na kome će insistirati SAD.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Uprkos tome što ne podnosim ovog gospodina kao "pjevača", što me takvo ponašanje iritira do besvesti, mislim da je na "iskakanja" američkog političara Ji-a, odgovorio pravim rečima a njegovim priglupim izjavama dao pravo značenje i smestio ih na pravo mesto. Srbija treba da gleda samo svoju stolicu, svoj interes i da se ne obazire na savete "letećih" stručnjaka, od čijih kakofonija više ne može da se diše. Ako bismo obraćali pažnju na "tamburanje" svakog zapadnog političara, Srbija bi non-stop trebala da razmišlja šta je rekao gospodin Server, Ji ili armija stranih moralnih olupina, čiji je jedini zadatak da "zamute vodu" i naprave haos. Ako smo prinudjeni da razgoivaramo, čak i sa neprijateljima, zašto bismo od prijatelja, makar to bila i Rusija, pravili neprijatelja?! Pazite, da mi uvodimo sankcije Rusiji?! Pa da li je ovde neko lud? Medjutim, cilj ovakvih pritisaka je jasan. Treba da ostanemo i bez te jedine, ruske pomoći, koja je konstantna i koja svojim glasom može da spreči donošenje nelegalnih odluka u UN, na inicijativu i pritisak SAD uz, naravno, slepu podršku njihove marionete EU. Posvadjati Srbiju sa Rusijom, odvojiti je od nje i staviti je u rang neprijatelja je cilj na kome će insistirati SAD.

Ulični_Hodač

pre 6 godina

Pre svega Ivica je šarlatan i kafanski pevač, tako da njegove izjave ne znače ništa. A drugo, u Vladi sede i jedan rusofil militantni Vulin, i članovi trilaterale i MMFa Vujović i Zorana...šta je to nego čista shizofrenija. Vodja tripuje da je Tito, a najbolje čemu može da se nada je da će proći kao Sanader.

sasa jokic

pre 6 godina

Isto se tako ponasao Milan Milutinovic, pa znamo kako smo zavrsili, a i on sam!
Sta kaze ministar inostranih poslova, nama su bitni samo nasi interesi!? Ministar zemlje od 7 miliona siromasnih stanovnika!?
E zato zivimo kao glodari, zbog ovakvih bahatih neznalica!

AVion

pre 6 godina

Najexxli smo skroz.
Ovako sa Jenkijima trenutno prica samo debeli iz Severne Koreje.
A ranije su isto tako pricali naši paceri medju kojima je bio i ovaj pevač...tada glasnogovornik...
Pa smo zavrsili onako slavno...
Zao mi je moje dece. Ja sam ionako sjxxxn za sva vremena.

Rogic

pre 6 godina

Brate moj, ko je nema ministar spoljnih poslova .

Kakav je ovo diplomatski rečnik? Ovako ne pričaju ni ispred zadruge, u nekom najudaljenijem selu.

Srbijo, sramoti se.

M. Radosavljevic

pre 6 godina

A vi ste gospodine Dacicu izgleda previse gledali Farmu, Parove ili Zadrugu, jer takav nacin komentarisanja, vise prilici nekom prostom rijaliti programu, a ne ministru u vladi jedne ozbiljne drzave. Mi to svakako nismo, ali makar u pokusaju smo da to postanemo.

nemanja.s

pre 6 godina

Da li znate još neku državu, oko nas, koja ima stanovnika kao veći grad u Americi, a da tera ravnopravnu politiku i ovako razgovara sa njihovim diplomatama? Milošević je ovo već probao. Platićemo, skupo.

barka

pre 6 godina

Pa to je diplomatski recnik Ivice Dacica. Mozda ce neko pomisliti-e,neka mu je i rekao,ali to nas kao naciju kosta vise nego sto mozemo da zamislimo. Amerikanci nikom nista ne prastaju,pa nece ni ovo "busanje u prsa" pevaca u pokusaju. A sedenje na dve stolice je stara srpska disciplina,to ne moze pobiti nikakvim "argumentima".

bla

pre 6 godina

Srbija sedi na dve stolice otkad je postala moderna država, zbog toga nam najvećim delom i ide kako nam ide.

Još je Makijaveli u Vladaocu pisao da je to najgori stav - opredeli se za stranu, koju god, i drži je se.

Tera

pre 6 godina

Ej Ivice Ivice, pa sutra kada ti US diplomatija napravi takvu zvecku onda ce ti biti interes da sidjes sa jedne stolice. Kod nas je diplomatija takva da je mudrost misaona imenica. Pa zar moras da dobije samar da bi skontao kojim putem treba da ides. To nije mudrost nego kompletan idiotizam. Umesto da se postavite tako da izvucete neku korist iz tog manevra vi cete na kraju to morati uraditi da ne bih jos gore nagrabusili. Sustina srpske demokratije. 12 godina onih koji su dubili na glavi na mig Zapada, sada imamo one koji to rade na mig Moskve, i pricaju o interesima Srbije. Interes Srbije je da nam dodju drugi politicari, vi prosto niste dorasli zadatku, ni jedni ni drugi.

Boki

pre 6 godina

Mislim da ove izjave treba shvatiti vrlo ozbiljno,tim pre sto su izrecene prilicno direktno,bez diplomatskog “uvijanja”.
Pretpostavljam da je to bilo neophodno zato sto se ovde u diplomatiju malo ko razume,ministar ponajmanje.

Vozdovac

pre 6 godina

Iz ovoga progovara Marija Zaharova .I ona sirovina, kako bese, Rogozin? Isti banalni, nediplomatski recnik ,arogancija..

Uzas , sta smo mi sebi dozvolili posle cele one katastrofe od pre 20 godina..

bljak

pre 6 godina

Hocu li doziveti da se clanovi srpske Vlade (na odbornike u Skupstini ne racunam, od njih je i Bog digao ruke) izrazavaju na uctiv, civilizovan, obrazovan i diplomatski nacin? Nesto sto u normalnom svetu postoji, brat bratu, 300 godina? Ovako dozivim transfer blamakad god se pojavi neki nase Vlade list u medjunarodnom kontekstu.

Google

pre 6 godina

Dobro Ivice ovako pričaš sa "jednom stolicom". Pitanje moje, ovakav rečnik bi koristio i onda ako bi neki ruski zamenik pomoćnika državnog sekretara tražio da centar u Nišu mora da dobije diplomatski status?!

bananadrzava

pre 6 godina

Njega mucenika niko ne ferma vise,previse peva ali i nazdravi. A zar ovaj HOJT nije po ustavu treba da razgovara sa Vladom,tj.Anom Brnabicem.Koliko znam po Ustavu Vlada vdi spoljnu politiku zemlje.Molim Vas reagujte Ustavni sude. ILi uvedite predsednicki sistem za AV ili sultanat Aleksandra Vucica.

Dzek

pre 6 godina

Vickasti Dacic. Ipak ovo je signal da mozda klizimo ka guberniji. Ko nam vodi drzavu ne bi bilo ni cudo. Mozda se ipak samo naljutio jer su ih Ameri procitali odavno.

make yugoslavia great again!

pre 6 godina

Da da svi su vama glupi i blesavi. Posle nama pricate kako imate kontrolu nad svima. A kad ste pored njih, ako vas uopste i prime na razgovor, ne smete ni da zucnete.

Jovan

pre 6 godina

Jasno je da ce vrhunski gospodar prvo da poturi svoje cause da nekoliko dana seire po medijima, da popune vreme i amortizuju stvari dok ce on u rupi u koju se zavukao da "leci srcu rane" sto je dobio politicki samar od trecerazrednog birokrate (zamenika pomocnika sekretara) iz Stejt dipartmenta. Tako da je za ocekivati jos par dana da se smenjuju jedan po jedan u cilju odbrane i zastite lika i dela drgoga im vodje. Jer oni sad moraju da ga drze na vestackom disanju iz razumljivih razloga. Zglajzne li on, odose svi oni koji su se nakrcali u njegovu senku i odose njihove nicim zasluzene sinekure.

Alpha Romero

pre 6 godina

U pravu je Dacic. Ne sedimo ni na jednoj stolici.A trebali bi konacno da sednemo negde. Dok svi sede na nekoj stolici, mi nemamo stolicu. Vrtimo se u krug ko mutavi.

besna glista

pre 6 godina

Srbija je uz ovakvu inadzijsku "diplomatiju" odavno ostala bez obe stolice. Sada nam se samo nudi fundamentalisticka religiozna indoktrinacija sa istoka, i dobro nam poznate "investicije" sa zapada. To je to. Ostadosmo sami na vetrometini.

Zlobodan Kimdzongumovic

pre 6 godina

Hahaha dobra Ivice, dobra. No botovi zapada i istoka ujedinite se i NE dosađujte više narodu sa glupostima.
(Stef, 26. oktobar 2017 18:05)
Decko, pomesao si babe i zabe, porediti Zapad i Rusiju je kao porediti Lamburdzini i Ladu...Aj sad, solju mleka pa u krevet!!!

Rito

pre 6 godina

Ne razumem sta je covek krivo rekao? Rekao je da svaki savez ima svoja pravila. Pravilo Evrope i SAD-a je da se sa Rusijom saradjuje samo koliko oni dopuste (nevazno je li to pravedno ili ne). Srbija hoce u EU, a ne obratno. I sad oni kazu bazicno ovo: "Ako hocete uci u nas savez i dobiti sve sto nudimo - trziste, kretanje po zapadu bez viza, rad, izvoziti, uzimati iz EU fondova itd...itd.
Morate da igrate po pravilima saveza koja mi imamo.
Ako necete, nema problema, ali onda izvozite u Rusiju, Kinu, Sjevernu Koreju i Bjelorusiju, ali od nas ne trazite novce, ne trazite da izvozite u EU i da vam otvaraju radna mesta nase firme.
JER KAO STO VI STITITE SVOJE INTERESE, TAKO STITIMO I MI SVOJE"

Legitmni interes EU je da ne primi clanice koje gaje prebliske odnose sa Rusijom, a isto tako legitmni interes Srbije je da to ne prihvati i da ne ulazi u EU. Ne moze Srbija odredjivati Evropi pravila i birati koja ce od njih postovati a koja ne. O tome se celo vreme radi.

Spirit

pre 6 godina

Da li je fer? Nije. Da li treba da odlucimo? Treba. Na kraju krajeva, zivot nije fer a nije ni u stilu naseg naroda da se zali nego da stisne zube i presece.

I EU i Rusija (kako to vidi mali Perica....)

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic

Postovani,logika Vam nije najjaca strana.....B.H.J samo kaze da ako smo resili da budemo clan EU,treba i da prihvatimo njihova pravila.....

Ako zelimo da budemo...hm.... prijatelj Rusije na Balkanu (sto god to podrazumevalo,) a i jedini prijatelj u celoj Evropi, onda treba da se odreknemo price o ulasku u EU....

I nemojte da mi kazete kako zemlje EU (Nemacka, Bugarska, Hrvatska....) saradjuju sa Rusijom, jer znate onu latinsku:
Quod licet Iovi, non licet bovi.....

Haha, komentar

pre 6 godina

Ovako je Milošević pričao sa Richard Holbrooke-om. Nije dobro. Da se bar graničimo sa Rusijom ili Kinom...ovako bojim se da smo ga ugasili, nažalost opet. Pismonoša ili ne, Brian Hoyt Yee je zvanični predstavnik za Balkan američke administracije i on prenosi američki stav a ne njegov lični. Ni Rusi ni Ameri nam ne veruju i to je naš najveći problem. Neutralnost ima samo Švajcarska i njena neutralnost je priznata od strane velikih sila. Mi smo sami sebe proglasili za neutralne ali nam to velike sile ne priznaju i to je to. A realno se tako ni ne ponašamo.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Uprkos tome što ne podnosim ovog gospodina kao "pjevača", što me takvo ponašanje iritira do besvesti, mislim da je na "iskakanja" američkog političara Ji-a, odgovorio pravim rečima a njegovim priglupim izjavama dao pravo značenje i smestio ih na pravo mesto. Srbija treba da gleda samo svoju stolicu, svoj interes i da se ne obazire na savete "letećih" stručnjaka, od čijih kakofonija više ne može da se diše. Ako bismo obraćali pažnju na "tamburanje" svakog zapadnog političara, Srbija bi non-stop trebala da razmišlja šta je rekao gospodin Server, Ji ili armija stranih moralnih olupina, čiji je jedini zadatak da "zamute vodu" i naprave haos. Ako smo prinudjeni da razgoivaramo, čak i sa neprijateljima, zašto bismo od prijatelja, makar to bila i Rusija, pravili neprijatelja?! Pazite, da mi uvodimo sankcije Rusiji?! Pa da li je ovde neko lud? Medjutim, cilj ovakvih pritisaka je jasan. Treba da ostanemo i bez te jedine, ruske pomoći, koja je konstantna i koja svojim glasom može da spreči donošenje nelegalnih odluka u UN, na inicijativu i pritisak SAD uz, naravno, slepu podršku njihove marionete EU. Posvadjati Srbiju sa Rusijom, odvojiti je od nje i staviti je u rang neprijatelja je cilj na kome će insistirati SAD.

Komsija

pre 6 godina

Nediplomatski i nekulturno receno. Cak i ako se ne slaze sa g-dinom. Hojt Jiem, nije pristojno da se ovako komunicira. Nanosi stetu svom narodu.

Magarac sa velikim.... repom

pre 6 godina

Je li Dačiću, a koje si ti ratove gledao, iz neposredne blizine?
Ako me sećanje ne vara, bio si vrlo blizak sa glavnim akterom nekih ratova ovde, u bliskoj prošlosti...
Kad bolje razmislim, tvoja uloga u svemu tome je uloga učesnika, a ne gledaoca, pa me ne iznenađuje da ti nedostaje nešto od te atmosfere.
Predlažem ti, prijateljski, da malo smanjiš doživljaj...

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Uprkos tome što ne podnosim ovog gospodina kao "pjevača", što me takvo ponašanje iritira do besvesti, mislim da je na "iskakanja" američkog političara Ji-a, odgovorio pravim rečima a njegovim priglupim izjavama dao pravo značenje i smestio ih na pravo mesto. Srbija treba da gleda samo svoju stolicu, svoj interes i da se ne obazire na savete "letećih" stručnjaka, od čijih kakofonija više ne može da se diše. Ako bismo obraćali pažnju na "tamburanje" svakog zapadnog političara, Srbija bi non-stop trebala da razmišlja šta je rekao gospodin Server, Ji ili armija stranih moralnih olupina, čiji je jedini zadatak da "zamute vodu" i naprave haos. Ako smo prinudjeni da razgoivaramo, čak i sa neprijateljima, zašto bismo od prijatelja, makar to bila i Rusija, pravili neprijatelja?! Pazite, da mi uvodimo sankcije Rusiji?! Pa da li je ovde neko lud? Medjutim, cilj ovakvih pritisaka je jasan. Treba da ostanemo i bez te jedine, ruske pomoći, koja je konstantna i koja svojim glasom može da spreči donošenje nelegalnih odluka u UN, na inicijativu i pritisak SAD uz, naravno, slepu podršku njihove marionete EU. Posvadjati Srbiju sa Rusijom, odvojiti je od nje i staviti je u rang neprijatelja je cilj na kome će insistirati SAD.

Стварно

pre 6 godina

Kakve veze ima Rat svetova sa ovim? Je li mislio na Rat zvezda?
(Aco, 26. oktobar 2017 17:26)
Шире образовање нула бодова.
Мислио је баш на Рат светова, књига која је презентована путем радио емисије, у то време су људи поверовали да је рат заиста у току, то је та параноја. А сад искористи интернет па сазнај кад, како, зашто паралела баш са тим делом. Ако си лењ да читаш, постоје и филмови, оригинал, римејк.

adios

pre 6 godina

(Стварно, 26. oktobar 2017 17:55)
Dzaba ga branis, rekao je: "Mislim da su neki ljudi, uključujući i predstavnika Stejt departmenta, previše GLEDALI 'Rat svetova'".

Schone

pre 6 godina

Jasno i glasno. Tamo neki pomocnik zamjenika (heeej "pomocnik zamjenika" ili "mali od palube") dolazi u tudju kucu i trenira strogocu. Koja drskost da se ne moze opisati.

Јабучило

pre 6 godina

Ma on Rat Svetova uopste nije ni gledao....
(Roki, 26. oktobar 2017 18:37)

Чуо је за Рат звезда. Можда :)

Бата Стојковић

pre 6 godina

Велика Британија значи ради против нас а Борис Џонсон ти као велики пријатељ!??? Моји пријатељи Дачићу не раде против моји интереса а ако којим случајем почну више нису моји пријатељи.

Anonymous

pre 6 godina

Mislim da je ovkva spoljna politika dobra... (ŠTA DA SE RADI KAD SMO SA SVIMA DOBRI) i treba da blansiramo... Ko god želi da investira u Srbiju nek izvoli... (Turci, Arapi, Kinezi, Rusi, Amerikanci, EU) nije bitno... Opametili smo se, nećemo više da ratujemo... ?

Torrente

pre 6 godina

...Ne moze Srbija odredjivati Evropi pravila i birati koja ce od njih postovati a koja ne. O tome se celo vreme radi.
(Rito, 26. oktobar 2017 18:28)

Pa ni sama Evropa nema tu slobodu da bira svoj odnos prema Rusiji, nego se pod pritiskom Amerike vratila 70 godina unazad u vreme Džozefa Mekartija.

Meni je ipak draže da vodimo koliko-toliko nezavisnu politiku, umesto da u zamenu za prazna obećanja učestvujemo u ovom modernom lovu na veštice.

analiticar

pre 6 godina

Iskreno, ako zanemarimo ko je dao izjavu, sedenje na dve stolice je odraz naseg naroda, prosto ni u jednoj strani ne vidimo neko veliko zlo, odnosno mozemo i sa jednima i sa drugima.Mislim da stanje realno u svetu i jeste takvo pored svog putera na glavi i jednih i drugih.To sto oni ne mogu da se dogovore to je vise stvar geopolitike u koju zele da nas uvuku.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Uprkos tome što ne podnosim ovog gospodina kao "pjevača", što me takvo ponašanje iritira do besvesti, mislim da je na "iskakanja" američkog političara Ji-a, odgovorio pravim rečima a njegovim priglupim izjavama dao pravo značenje i smestio ih na pravo mesto. Srbija treba da gleda samo svoju stolicu, svoj interes i da se ne obazire na savete "letećih" stručnjaka, od čijih kakofonija više ne može da se diše. Ako bismo obraćali pažnju na "tamburanje" svakog zapadnog političara, Srbija bi non-stop trebala da razmišlja šta je rekao gospodin Server, Ji ili armija stranih moralnih olupina, čiji je jedini zadatak da "zamute vodu" i naprave haos. Ako smo prinudjeni da razgoivaramo, čak i sa neprijateljima, zašto bismo od prijatelja, makar to bila i Rusija, pravili neprijatelja?! Pazite, da mi uvodimo sankcije Rusiji?! Pa da li je ovde neko lud? Medjutim, cilj ovakvih pritisaka je jasan. Treba da ostanemo i bez te jedine, ruske pomoći, koja je konstantna i koja svojim glasom može da spreči donošenje nelegalnih odluka u UN, na inicijativu i pritisak SAD uz, naravno, slepu podršku njihove marionete EU. Posvadjati Srbiju sa Rusijom, odvojiti je od nje i staviti je u rang neprijatelja je cilj na kome će insistirati SAD.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Uprkos tome što ne podnosim ovog gospodina kao "pjevača", što me takvo ponašanje iritira do besvesti, mislim da je na "iskakanja" američkog političara Ji-a, odgovorio pravim rečima a njegovim priglupim izjavama dao pravo značenje i smestio ih na pravo mesto. Srbija treba da gleda samo svoju stolicu, svoj interes i da se ne obazire na savete "letećih" stručnjaka, od čijih kakofonija više ne može da se diše. Ako bismo obraćali pažnju na "tamburanje" svakog zapadnog političara, Srbija bi non-stop trebala da razmišlja šta je rekao gospodin Server, Ji ili armija stranih moralnih olupina, čiji je jedini zadatak da "zamute vodu" i naprave haos. Ako smo prinudjeni da razgoivaramo, čak i sa neprijateljima, zašto bismo od prijatelja, makar to bila i Rusija, pravili neprijatelja?! Pazite, da mi uvodimo sankcije Rusiji?! Pa da li je ovde neko lud? Medjutim, cilj ovakvih pritisaka je jasan. Treba da ostanemo i bez te jedine, ruske pomoći, koja je konstantna i koja svojim glasom može da spreči donošenje nelegalnih odluka u UN, na inicijativu i pritisak SAD uz, naravno, slepu podršku njihove marionete EU. Posvadjati Srbiju sa Rusijom, odvojiti je od nje i staviti je u rang neprijatelja je cilj na kome će insistirati SAD.

Schone

pre 6 godina

Jasno i glasno. Tamo neki pomocnik zamjenika (heeej "pomocnik zamjenika" ili "mali od palube") dolazi u tudju kucu i trenira strogocu. Koja drskost da se ne moze opisati.

Anonymous

pre 6 godina

Mislim da je ovkva spoljna politika dobra... (ŠTA DA SE RADI KAD SMO SA SVIMA DOBRI) i treba da blansiramo... Ko god želi da investira u Srbiju nek izvoli... (Turci, Arapi, Kinezi, Rusi, Amerikanci, EU) nije bitno... Opametili smo se, nećemo više da ratujemo... ?

Стварно

pre 6 godina

Kakve veze ima Rat svetova sa ovim? Je li mislio na Rat zvezda?
(Aco, 26. oktobar 2017 17:26)
Шире образовање нула бодова.
Мислио је баш на Рат светова, књига која је презентована путем радио емисије, у то време су људи поверовали да је рат заиста у току, то је та параноја. А сад искористи интернет па сазнај кад, како, зашто паралела баш са тим делом. Ако си лењ да читаш, постоје и филмови, оригинал, римејк.

Ulični_Hodač

pre 6 godina

Pre svega Ivica je šarlatan i kafanski pevač, tako da njegove izjave ne znače ništa. A drugo, u Vladi sede i jedan rusofil militantni Vulin, i članovi trilaterale i MMFa Vujović i Zorana...šta je to nego čista shizofrenija. Vodja tripuje da je Tito, a najbolje čemu može da se nada je da će proći kao Sanader.

Torrente

pre 6 godina

...Ne moze Srbija odredjivati Evropi pravila i birati koja ce od njih postovati a koja ne. O tome se celo vreme radi.
(Rito, 26. oktobar 2017 18:28)

Pa ni sama Evropa nema tu slobodu da bira svoj odnos prema Rusiji, nego se pod pritiskom Amerike vratila 70 godina unazad u vreme Džozefa Mekartija.

Meni je ipak draže da vodimo koliko-toliko nezavisnu politiku, umesto da u zamenu za prazna obećanja učestvujemo u ovom modernom lovu na veštice.

Vozdovac

pre 6 godina

Iz ovoga progovara Marija Zaharova .I ona sirovina, kako bese, Rogozin? Isti banalni, nediplomatski recnik ,arogancija..

Uzas , sta smo mi sebi dozvolili posle cele one katastrofe od pre 20 godina..

nemanja.s

pre 6 godina

Da li znate još neku državu, oko nas, koja ima stanovnika kao veći grad u Americi, a da tera ravnopravnu politiku i ovako razgovara sa njihovim diplomatama? Milošević je ovo već probao. Platićemo, skupo.

Rogic

pre 6 godina

Brate moj, ko je nema ministar spoljnih poslova .

Kakav je ovo diplomatski rečnik? Ovako ne pričaju ni ispred zadruge, u nekom najudaljenijem selu.

Srbijo, sramoti se.

Rito

pre 6 godina

Ne razumem sta je covek krivo rekao? Rekao je da svaki savez ima svoja pravila. Pravilo Evrope i SAD-a je da se sa Rusijom saradjuje samo koliko oni dopuste (nevazno je li to pravedno ili ne). Srbija hoce u EU, a ne obratno. I sad oni kazu bazicno ovo: "Ako hocete uci u nas savez i dobiti sve sto nudimo - trziste, kretanje po zapadu bez viza, rad, izvoziti, uzimati iz EU fondova itd...itd.
Morate da igrate po pravilima saveza koja mi imamo.
Ako necete, nema problema, ali onda izvozite u Rusiju, Kinu, Sjevernu Koreju i Bjelorusiju, ali od nas ne trazite novce, ne trazite da izvozite u EU i da vam otvaraju radna mesta nase firme.
JER KAO STO VI STITITE SVOJE INTERESE, TAKO STITIMO I MI SVOJE"

Legitmni interes EU je da ne primi clanice koje gaje prebliske odnose sa Rusijom, a isto tako legitmni interes Srbije je da to ne prihvati i da ne ulazi u EU. Ne moze Srbija odredjivati Evropi pravila i birati koja ce od njih postovati a koja ne. O tome se celo vreme radi.

M. Radosavljevic

pre 6 godina

A vi ste gospodine Dacicu izgleda previse gledali Farmu, Parove ili Zadrugu, jer takav nacin komentarisanja, vise prilici nekom prostom rijaliti programu, a ne ministru u vladi jedne ozbiljne drzave. Mi to svakako nismo, ali makar u pokusaju smo da to postanemo.

AVion

pre 6 godina

Najexxli smo skroz.
Ovako sa Jenkijima trenutno prica samo debeli iz Severne Koreje.
A ranije su isto tako pricali naši paceri medju kojima je bio i ovaj pevač...tada glasnogovornik...
Pa smo zavrsili onako slavno...
Zao mi je moje dece. Ja sam ionako sjxxxn za sva vremena.

sasa jokic

pre 6 godina

Isto se tako ponasao Milan Milutinovic, pa znamo kako smo zavrsili, a i on sam!
Sta kaze ministar inostranih poslova, nama su bitni samo nasi interesi!? Ministar zemlje od 7 miliona siromasnih stanovnika!?
E zato zivimo kao glodari, zbog ovakvih bahatih neznalica!

barka

pre 6 godina

Pa to je diplomatski recnik Ivice Dacica. Mozda ce neko pomisliti-e,neka mu je i rekao,ali to nas kao naciju kosta vise nego sto mozemo da zamislimo. Amerikanci nikom nista ne prastaju,pa nece ni ovo "busanje u prsa" pevaca u pokusaju. A sedenje na dve stolice je stara srpska disciplina,to ne moze pobiti nikakvim "argumentima".

I EU i Rusija (kako to vidi mali Perica....)

pre 6 godina

@Mladen Mladenovic

Postovani,logika Vam nije najjaca strana.....B.H.J samo kaze da ako smo resili da budemo clan EU,treba i da prihvatimo njihova pravila.....

Ako zelimo da budemo...hm.... prijatelj Rusije na Balkanu (sto god to podrazumevalo,) a i jedini prijatelj u celoj Evropi, onda treba da se odreknemo price o ulasku u EU....

I nemojte da mi kazete kako zemlje EU (Nemacka, Bugarska, Hrvatska....) saradjuju sa Rusijom, jer znate onu latinsku:
Quod licet Iovi, non licet bovi.....

Tera

pre 6 godina

Ej Ivice Ivice, pa sutra kada ti US diplomatija napravi takvu zvecku onda ce ti biti interes da sidjes sa jedne stolice. Kod nas je diplomatija takva da je mudrost misaona imenica. Pa zar moras da dobije samar da bi skontao kojim putem treba da ides. To nije mudrost nego kompletan idiotizam. Umesto da se postavite tako da izvucete neku korist iz tog manevra vi cete na kraju to morati uraditi da ne bih jos gore nagrabusili. Sustina srpske demokratije. 12 godina onih koji su dubili na glavi na mig Zapada, sada imamo one koji to rade na mig Moskve, i pricaju o interesima Srbije. Interes Srbije je da nam dodju drugi politicari, vi prosto niste dorasli zadatku, ni jedni ni drugi.

Boki

pre 6 godina

Mislim da ove izjave treba shvatiti vrlo ozbiljno,tim pre sto su izrecene prilicno direktno,bez diplomatskog “uvijanja”.
Pretpostavljam da je to bilo neophodno zato sto se ovde u diplomatiju malo ko razume,ministar ponajmanje.

Dzek

pre 6 godina

Vickasti Dacic. Ipak ovo je signal da mozda klizimo ka guberniji. Ko nam vodi drzavu ne bi bilo ni cudo. Mozda se ipak samo naljutio jer su ih Ameri procitali odavno.

Zlobodan Kimdzongumovic

pre 6 godina

Hahaha dobra Ivice, dobra. No botovi zapada i istoka ujedinite se i NE dosađujte više narodu sa glupostima.
(Stef, 26. oktobar 2017 18:05)
Decko, pomesao si babe i zabe, porediti Zapad i Rusiju je kao porediti Lamburdzini i Ladu...Aj sad, solju mleka pa u krevet!!!

besna glista

pre 6 godina

Srbija je uz ovakvu inadzijsku "diplomatiju" odavno ostala bez obe stolice. Sada nam se samo nudi fundamentalisticka religiozna indoktrinacija sa istoka, i dobro nam poznate "investicije" sa zapada. To je to. Ostadosmo sami na vetrometini.

Google

pre 6 godina

Dobro Ivice ovako pričaš sa "jednom stolicom". Pitanje moje, ovakav rečnik bi koristio i onda ako bi neki ruski zamenik pomoćnika državnog sekretara tražio da centar u Nišu mora da dobije diplomatski status?!

Spirit

pre 6 godina

Da li je fer? Nije. Da li treba da odlucimo? Treba. Na kraju krajeva, zivot nije fer a nije ni u stilu naseg naroda da se zali nego da stisne zube i presece.

bananadrzava

pre 6 godina

Njega mucenika niko ne ferma vise,previse peva ali i nazdravi. A zar ovaj HOJT nije po ustavu treba da razgovara sa Vladom,tj.Anom Brnabicem.Koliko znam po Ustavu Vlada vdi spoljnu politiku zemlje.Molim Vas reagujte Ustavni sude. ILi uvedite predsednicki sistem za AV ili sultanat Aleksandra Vucica.

bljak

pre 6 godina

Hocu li doziveti da se clanovi srpske Vlade (na odbornike u Skupstini ne racunam, od njih je i Bog digao ruke) izrazavaju na uctiv, civilizovan, obrazovan i diplomatski nacin? Nesto sto u normalnom svetu postoji, brat bratu, 300 godina? Ovako dozivim transfer blamakad god se pojavi neki nase Vlade list u medjunarodnom kontekstu.

analiticar

pre 6 godina

Iskreno, ako zanemarimo ko je dao izjavu, sedenje na dve stolice je odraz naseg naroda, prosto ni u jednoj strani ne vidimo neko veliko zlo, odnosno mozemo i sa jednima i sa drugima.Mislim da stanje realno u svetu i jeste takvo pored svog putera na glavi i jednih i drugih.To sto oni ne mogu da se dogovore to je vise stvar geopolitike u koju zele da nas uvuku.

bla

pre 6 godina

Srbija sedi na dve stolice otkad je postala moderna država, zbog toga nam najvećim delom i ide kako nam ide.

Još je Makijaveli u Vladaocu pisao da je to najgori stav - opredeli se za stranu, koju god, i drži je se.

Alpha Romero

pre 6 godina

U pravu je Dacic. Ne sedimo ni na jednoj stolici.A trebali bi konacno da sednemo negde. Dok svi sede na nekoj stolici, mi nemamo stolicu. Vrtimo se u krug ko mutavi.

make yugoslavia great again!

pre 6 godina

Da da svi su vama glupi i blesavi. Posle nama pricate kako imate kontrolu nad svima. A kad ste pored njih, ako vas uopste i prime na razgovor, ne smete ni da zucnete.

Komsija

pre 6 godina

Nediplomatski i nekulturno receno. Cak i ako se ne slaze sa g-dinom. Hojt Jiem, nije pristojno da se ovako komunicira. Nanosi stetu svom narodu.

Jovan

pre 6 godina

Jasno je da ce vrhunski gospodar prvo da poturi svoje cause da nekoliko dana seire po medijima, da popune vreme i amortizuju stvari dok ce on u rupi u koju se zavukao da "leci srcu rane" sto je dobio politicki samar od trecerazrednog birokrate (zamenika pomocnika sekretara) iz Stejt dipartmenta. Tako da je za ocekivati jos par dana da se smenjuju jedan po jedan u cilju odbrane i zastite lika i dela drgoga im vodje. Jer oni sad moraju da ga drze na vestackom disanju iz razumljivih razloga. Zglajzne li on, odose svi oni koji su se nakrcali u njegovu senku i odose njihove nicim zasluzene sinekure.

adios

pre 6 godina

(Стварно, 26. oktobar 2017 17:55)
Dzaba ga branis, rekao je: "Mislim da su neki ljudi, uključujući i predstavnika Stejt departmenta, previše GLEDALI 'Rat svetova'".

Haha, komentar

pre 6 godina

Ovako je Milošević pričao sa Richard Holbrooke-om. Nije dobro. Da se bar graničimo sa Rusijom ili Kinom...ovako bojim se da smo ga ugasili, nažalost opet. Pismonoša ili ne, Brian Hoyt Yee je zvanični predstavnik za Balkan američke administracije i on prenosi američki stav a ne njegov lični. Ni Rusi ni Ameri nam ne veruju i to je naš najveći problem. Neutralnost ima samo Švajcarska i njena neutralnost je priznata od strane velikih sila. Mi smo sami sebe proglasili za neutralne ali nam to velike sile ne priznaju i to je to. A realno se tako ni ne ponašamo.

Magarac sa velikim.... repom

pre 6 godina

Je li Dačiću, a koje si ti ratove gledao, iz neposredne blizine?
Ako me sećanje ne vara, bio si vrlo blizak sa glavnim akterom nekih ratova ovde, u bliskoj prošlosti...
Kad bolje razmislim, tvoja uloga u svemu tome je uloga učesnika, a ne gledaoca, pa me ne iznenađuje da ti nedostaje nešto od te atmosfere.
Predlažem ti, prijateljski, da malo smanjiš doživljaj...

Јабучило

pre 6 godina

Ma on Rat Svetova uopste nije ni gledao....
(Roki, 26. oktobar 2017 18:37)

Чуо је за Рат звезда. Можда :)

Бата Стојковић

pre 6 godina

Велика Британија значи ради против нас а Борис Џонсон ти као велики пријатељ!??? Моји пријатељи Дачићу не раде против моји интереса а ако којим случајем почну више нису моји пријатељи.