Vučić pokazao sramnu foto-montažu: "Pogledajte sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2023.

14:58

Vučić pokazao sramnu foto-montažu:
Foto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic

"Pogledajte sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

"Ovo smo Kurti i ja, je li tako? Tako izgleda, Kurti i ja. Mi se nikada nismo slikali ovako, niti smo se rukovali u životu. Ovo je slika Kurtija i Dendijasa, samo je umesto Dendijasa ovaj čovek (Milivojević) stavio moju sliku i obmanjivao javnost da kaže, pogledajte kako se Vučić grli sa Kurtijem. Pogledajte sa kakvim bolesim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana. 30 dana najbrutalnijim lažima. Želim građane Srbije da obavestim - ne samo da se nisam grlio sa Kurtijem, moj posao bi bio da se rukujem, a nikada se nisam ni rukovao. Samo da imate u vidu sa kakvim lažovima imate posla. To je čovek koji je glavna zvezda albanskih medija", rekao je Vučić pokazujući fotografiju članka u kojem je Srđan Milivojević naveo da se "Vučić napio od sreće kada je Đinđić ubijen“.

"Pogledajte o kakvim je bednim lažovima reč. Prisluškivali su me u to vreme pa slučajno imam u posedu i to. Imam sopstveni prisluškivan razgovor sa Šešeljem u kojem on govori u popodnevnim satima o ubistvu Đinđića gde me on pita da li se ljudi raduju, a ja mu dva puta kažem 'Ne, Vojislave, niko normalan ne može da se raduje tome'. Snimila služba, prisluškivali su me, tako to ide u demokratskim režimima. Ali da to nisu radili, danas ne bih imao dokaz o tome. Živ je gospodin Šešelj i može da potvrdi šta sam rekao", naveo je on navodeći da je to još jedna od hiljade laži na dnevnom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: