"Opet se sastavili nebo i zemlja": Nevreme na jugu zemlje VIDEO

Narandžasti meteo-alarm upaljen je i u utorak za jug Srbije. U Prokuplju snimljen je video-snimak tamnih oblaka koji su se nadvili nad gradom.

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2019.

17:36

Ilustrcija: Deposit photos/Mr Twister

RHMZ najavio je u utorak nestabilno vreme, na jugozapadu, jugu i istoku sa izolovanom pojavom obilnih pljuskova sa grmljavinom i kratkotrajnim gradom. U ovim delovima upaljen je narandžasti meteo-alarm.

Severniji delovi "obojeni" su u žuto.

Portal "Prokuplje na dlanu" objavio je i video-snimak trenutne situacije u gradu, sa opisom: "Opet se sastavili nebo i zemlja". Ceo grad na snimku gubi se u tmurnom vremenu, sivilu oblaka.

Narandžasti meteo-alarm, inače, prema objašnjenu RHMZ, znači da je vreme opasno, vremenske pojave su takvog intenziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude u životinje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: