Uznemirujući snimak teške saobraćajne nesreće kod Mostara zapalio društvene mreže FOTO

Na društvenim mrežama osvanuo je uznemirujući video-snimak teške saobraćajne nesreće u blizini Mostara u kojoj je poginuo Milenko Pudar.

Izvor: B92

Utorak, 21.05.2019.

19:37

Uznemirujući snimak teške saobraćajne nesreće kod Mostara zapalio društvene mreže FOTO
Ilustracija: Depositphotos/dpfox

Snimak je izazvao buru komentara korisnika društvenih mreža, jer je njegov autor sve vreme imao vrlo neumesne komentare na račun vozača i teške saobraćajne nesreće, a na sve to se i smejao.

Jedan od prijatelja poginulog muškarca objavio je drugu stranu priče, objasnivši šta se tačno dogodilo tog kobnog dana, ali i ko je bio Milenko Pudar.

Naime, dok je muškarac koji je snimao Milenkovu smrt uz smeh komentarisao "pijanog vozača", Milenkov prijatelj kaže da je nesrećni čovek proživljavao pravu dramu, jer je imao napad šećerne bolesti.

Kako je naveo u svojoj objavi na Fejsbbuku, Milenko je bio deminer koji je očistio hiljade hektara zemljišta koje je vraćeno porodicama koje od zemlje žive.

"Kada se bavite jednim od najopasnijih poslova na svetu, onda je jedini lek biti pozitivan svakodnevno. Takav je upravo bio i Milenko, imao je lek za sve, osim za svoju šećernu bolest."

Ostvarila su se njegova najgora očekivanja i Milenko je juče dobio napad usred vožnje, na putu smrti između Jablanice i Mostara. Simptomi ove bolesti su sušenje usta, uspavanost i zamućen vid.

Nije Milenko mogao da uradi ništa, ali mi kao društvo jesmo.

Momak koji je Milenkovu vožnju pratio snimanjem i komentarisanjem kako je osoba verovatno pijana nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču.

Na kraju se Milenko zabio u autobus, a osoba koja je snimala uz smeh je prokomentarisala kako ovaj više nije živ već je Šehid.
Da bi na kraju dodao kolegi "to je taj snimak, legendo".

Milenko je uvek govorio da on u svom poslu ima pravo samo na jednu grešku, i da ako je napravi, voleo bi da sa sobom u smrt ne povede nikog drugog.

Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno.
Gde je nestala ljubav čoveka prema čoveku, gde je nestalo čojstvo, i gde je nestao, što bi moj deda rekao obraz...

Onaj ko potisne i izgubi emocije umro je i pre svoje smrti.

Milenko je iz Banjaluke otišao u Hercegovinu, tamo gde je posla bilo najviše, ali i opasnosti.
Tamo je proveo poslednje godine svog života i skončao je onako kako je i živeo, tiho...

Naše društvo se nalazi u okovima poremećenog sistema vrednosti, al' možemo mi i dublje.

Nije Milenko juče nastradao, on će kroz svoja dela nastaviti da živi, nastradali smo mi...", napisao je Milenkov prijatelj Dean Savičić u svom postu na Fejsbuku

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: