Sreda, 02.09.2020.

11:12

Dobijena dozvola: Beograd dobija još milicije; Vesić: Prvi put...

Grad Beograd je dobio dozvolu da zaposli još 150 komunalnih milicionerki i milicionera.

Izvor: Tanjug

Dobijena dozvola: Beograd dobija još milicije; Vesić: Prvi put...
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Prvi put, građanke i građani Sopota, Lazarevca ili Obrenovca imaće komunalne milicionere koji će ih štititi od komunalnog nereda i onih koji se bahato ponašaju, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

On je dodao da će stanicu komunalne milicije dobiti naselja na levoj obali Dunava, kao i delovi Zemuna koji ne pripadaju najužem centru ove opštine.

"Danas Grad Beograd ima 319 komunalnih milicionerki i milicionera, a sa novih 150 imaćemo 469. Kada budemo primili nove pripadnike Komunalne milicije Grad Beograd će prvi put, od kako postoji ova služba, imati stanice Komunalne milicije u svim prigradskim opštinama našeg grada", napisao je Vesić.

Konkurs za prijem biće raspisan narednih nedelja, a novi pripadnici Komunalne milicije počeće da rade početkom naredne godine jer posle prijema prolaze obuku u MUP-u, najavio je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: