Svet 0

26.10.2024.

20:53

Sprema se najbrutalniji udar do sada: Upozoreni su

Libanska militanta grupa Hezbolah večeras je upozorila stanovnike više od 20 izraelskih naselja da se hitno evakuišu, saopštivši da su ta mesta postala ''legitimne mete'' zbog prisustva izraelskih trupa, prenosi Rojters.

Izvor: Tanjug

Sprema se najbrutalniji udar do sada: Upozoreni su
Shutterstock/Anas-Mohammed

Podeli:

Iranski mediji su ranije večeras preneli da je Hezbolah lansirao baraž od 80 raketa i projektila na sedam izraelskih vojnih baza na severu Izraela.

Hezbolah je saopštio da je raketnim projektilima gađao izraelski regrutni centar u blizini Ras al-Nakure, kao i da je izvršen raketni udar na bazu Mišar, "glavni štab izraelskih obaveštajnih službi na severu".

U odvojenoj operaciji, Hezbolah je gađao oblast Kirijat severno od Haife.

Navodi se da je vazduhoplovna baza Tel Nof, koja se nalazi južno od Tel Aviva, takođe pogođena bespilotnim letelicama Hezbolaha, kao i da je Hezbolah preuzeo odgovornost za udare na vojne lokacije kod Džal Al-Alama i Aita al-Šaba.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka: Zabrana izdavanja "stanova na dan"

Vlasti španskog grada Malage zabraniće nova kratkoročna turistička iznajmljivanja u 43 gradska naselja, kako bi odgovorile na revolt stanovnika da im turizam, koji je u porastu, podiže cene na tržištu nekretnina.

9:19

25.10.2024.

1 d

Podeli: