Svet 0

26.10.2024.

11:39

Uživo Odjeknule eksplozije; Pogođeni su; Hiljade mrtvih

Rat u Ukrajini – 976. dan. Ukrajinske strane izvele seriju napada dronovima na Kursku, Orlovsku i Belgorodsku oblast.

Izvor: B92.net

Odjeknule eksplozije; Pogođeni su; Hiljade mrtvih
Shutterstock/MyImages - Micha

Podeli:

  • Sve najnovije vesti o ratu u Ukrajini pratite u blogu B92.net UŽIVO

Uživo

11:38

Sve više mrtvih Rusa

08:27

Deset bespilotnih letelica sa fiksnim krilima oboreno je iznad Kurske oblasti

Proteklog dana protivvazdušna odbrana je oborila 31 ukrajinsku bespilotnu letelicu iznad ruskih regiona, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Prema podacima ministarstva, dve bespilotne letelice su oborene iznad Belgorodske oblasti, deset iznad Kurske oblasti, devet iznad Orolske oblasti i tri iznad Brjanske oblasti.

Pored toga, tri ukrajinska drona su uništena iznad Azovskog mora, još tri iznad Belgorodske oblasti i jedna iznad Brjanske oblasti.

Mali balon oboren je iznad Rostovske oblasti, prenela je agencija TASS.

08:27

Eksplozije u Harkovu

U Harkovu u Ukrajini začule su se eksplozije tokom vazdušnog napada, javila je ukrajinska publikacija Zerkalo nedeli na svom Telegram kanalu.

Prema onlajn mapi ukrajinskog Ministarstva za digitalnu transformaciju, upozorenje o vazdušnom napadu u oblasti Harkov začulo se od 4.55 po moskovskom vremenu, prenela je RIA.

08:26

Ruski dron pogodio civilnu zgradu

08:25

Broj poginulih u ruskom napadu na grad Dnjepar u Ukrajini povećao se na tri

Broj poginulih u ruskom raketnom napadu na grad Dnjepar u Ukrajini povećao se na tri, a broj povređenih na 19, saopštila je ukrajinska služaba za vanredne situacije.

U saopštenju objavljenom na Telegramu navodi se da su u napadu značajno oštećene dvospratna stambena zgrada i jedna bolnica.

Prethodno je u petak uveče saopšteno da su najmanje dve osobe poginule, a da je desetoro ljudi povređeno u ruskom raketnom napadu na grad Dnjepar, preneo je Ukrinform.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: