Svet 0

24.10.2024.

19:41

Oglasio se Erdogan: Podlo, sledi još jača borba

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan nazvao je teroristički napad u Ankari "podlim", istaknuvši da je taj "napad dodatno ojačao odlučnost te zemlje u borbi protiv terorizma".

Izvor: RIA Novosti

Oglasio se Erdogan: Podlo, sledi još jača borba
Tanjug/AP Photo/Khalil Hamra

Podeli:

Najmanje četvoro ljudi je poginulo i više od 20 povređeno u terorističkom napadu na objekat Turske vazduhoplovne industrije u Ankari u sredu, prenela je agencija RIA Novosti.

"Želeo bih da zahvalim svim našim prijateljima koji su izrazili saučešće u vezi sa jučerašnjim terorističkim napadom u Ankari, na njihovoj solidarnosti. Podli napad je dodatno ojačao odlučnost i posvećenost Turske iskorenjivanju terorizma", rekao je turski lider na sastanku BRIKS plus u Kazanju.

Turski ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja izjavio je ranije da je dvoje terorista, od kojih je jedna bila ženska osoba, koji su izvršili napad u objektu Turske vazduhoplovne industrije (TAI) u Ankari eliminisano.

On je rekao da je troje ranjenih u teškom stanju i istakao da se radi na identifikaciji napadača, prenosi "Hurijet".

Na lice mesta poslat je veliki broj policijskih i medicinskih timova za specijalne operacije, prenosi Tanjug izveštaje turskih medija.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: