Svet 0

22.10.2024.

22:20

Tramp u trci za glasove: Novi intervju, ovoga puta kod Džoa Rogana

Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp daće u petak intervju popularnom podkasteru Džou Roganu koji ima desetine miliona pratilaca.

Izvor: Tanjug

Tramp u trci za glasove: Novi intervju, ovoga puta kod Džoa Rogana
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Podeli:

Dva zvaničnika iz Trampovog izbornog štaba rekla da će on otputovati u Ostin u Teksasu kako bi dao intervju u Roganovom studiju, preneo je Rojters.

Tramp je kritikovao Rogana u avgustu na svojoj društvenoj platformi Truth Social nakon što je podkaster pohvalio tadašnjeg nezavisnog predsedničkog kandidata Roberta Kenedija Mlađeg koji se potom povukao iz kampanje i podržao Trampa. Tramp je kasnije Rogana nazvao "dobrim momkom".

Potpredsednica SAD i demokratski predsednički kandidat Kamala Haris razmišljala je o intervju sa Roganom kako bi pokušala da dobije veću podršku kod muškog dela birača.

Spotifaj je saopštio u martu da je Džo Rogan imao 14,5 miliona pratilaca, a da je njegov podkast drugi najpopularniji program na toj platformi.

Rogan ima i više od 19 miliona pratilaca na Instagramu i 17 miliona pratilaca na Jutjubu. Prošlogodišnja anketa Jugova pokazala je da 81 odsto njegovih pratilaca čine muškarci, a da su 56 odsto njih mlađi od 35 godina.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: