Svet 0

22.10.2024.

10:11

Uživo Napadnut Energodar; Ukrajinci se svete; Putin u problemu

Rat u Ukrajini ušao je u 972. dan.

Izvor: B92.net

Napadnut Energodar; Ukrajinci se svete; Putin u problemu
EPA-EFE/SERGEY KOZLOV

Podeli:

U ruskom napadu dronovima na stambenu oblast u ukrajinskom gradu Sumi tokom noći poginula su tri civila, uključujući jedno dete, saopštio je regionalni guverner Ihor Kalčenko.

  • Sve o sukobu u Ukrajini iz minuta u minut možete pratiti u našem LIVE BLOGU

Uživo

09:59

Napadnut Energodar

Ukrajinska vojska dronovima napada Energodar. Prema preliminarnim informacijama, poginula je jedna osoba, saopštio je gubernator Zaporoške oblasti Evgenije Balicki.

"Kijevski teroristi pomoću bespilotnih letelica napadaju infrastrukturu grada Energodara i teritoriju u blizini Zaporoške nuklearne elektrane. U gradu nema struje. Preliminarno, jedan poginuli. Molim stanovnike Energodara da ostanu mirni, odu u skloništa i ne izlaze dok se situacija potpuno ne stabilizuje. Radi PVO“, napisao je Balicki na svom Telegramu.
 

08:47

Napadi u sumskoj oblasti

08:08

Rusi probili odbranu

Oružane snage Rusije preuzele su pod vatrenu kontrolu deonicu puta Senjkovo-Krugljakovka, na kojoj se nalazi prelaz preko Oskolskog akumulacionog jezera, čime su ukrajinske snage lišene najkraće rute snabdevanja na kupjanskom pravcu, saopštio je potpukovnik LNR u penziji Andrej Maročko za Sputnjik.

Ukrajinska grupa je, suštinski, presečena na dva dela, dodao je on.

Maročko je naveo i da je ruska vojska probila odbranu Oružanih snaga Ukrajine u dve oblasti u blizini sela Steljmahovka u LNR.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: