Svet 0

15.10.2024.

9:37

Nekoga su pokušali da ubiju u Moskvi

Tri osobe, među kojima i jedno dete, povređene su u eksploziji automobila na jugozapadu Moskve, saopštilo je danas moskovsko odeljenje Istražnog komiteta Rusije.

Izvor: Tanjug

Nekoga su pokušali da ubiju u Moskvi
Tanjug&AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Podeli:

Taj komitet je potvrdio da je otvorena istraga za pokušaj ubistva.

Nastradali su prebačeni u gradske zdravstvene ustanove, navodi se u saopštenju Istražnog komiteta, prenosi agencija Interfaks.

Istražitelji i kriminolozi Istražnog komiteta, zajedno sa operativnim službama, vrše uviđaj na mestu incidenta i u narednom periodu znaće se više o vrsti eksploziva i zdravstvenom stanju povređenih, saopšteno je iz Istražnog komiteta Rusije.

Ranije su lokalni mediji objavili da je u Profsojuznajskoj ulici eksplodirala naprava domaće izrade postavljena između haube i šoferšajbne vozila, pri čemu su povređene tri osobe, među kojima i jedno dete.

Policijske službe su potvrdile agenciji Interfaks da je jedna od žrtava Viktor Mišačov, biznismen koji je na čelu ili je suvlasnik više desetina kafića i restorana u Moskvi, Sankt Peterburgu, Tatarstanu, Sverdlovsku i Novosibirsku.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

1 d

Podeli: