Svet 2

14.10.2024.

21:35

Odmazda: Kreće lov i istrebljenje

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu rekao je da će izraelske snage bez milosti napasti Hezbolah nakon napada dronom na vojnu bazu u Izraelu u kojem su poginule četiri osobe.

Izvor: Nezavisne.com

Odmazda: Kreće lov i istrebljenje
Profimedia

Podeli:

Netanjahu je rekao da će se odmazda proširiti na ciljeve u Bejrutu, prenosi AFP.

"Nastavićemo da nemilosrdno udaramo protiv Hezbolaha u svim delovima Libana, uključujući Bejrut", rekao je Netanjahu tokom obilaska vojne baze.

Prema pisanju "Gardijana", samo u posljednjih mjesec dana u Libanu je ubijeno najmanje 1.700 ljudi, dok je 1,2 miliona raseljeno, prenosi Srna.

Izraelska vojska saopštila je ranije da su četiri vojnika poginula, a sedam teško ranjeno u jučerašnjem napadu dronom Hezbolaha na vojnu bazu u Binjaminu, na severu Izraela.

Izraelske zdravstvene službe saopštile su da je ranjena 61 osoba.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

1 d

Svet

Stiže ledeni udar: Zavejaće sneg

Istočnu Evropu zahvatilo je veoma jako zahlađenje, a prodor ledene vazdušne mase usledio je iz Sibira. Na udaru ovog vrlo hladnog talasa naći će veći deo evropskog dela Rusije.

10:45

14.10.2024.

13 h

Podeli: