Svet 0

09.10.2024.

12:39

"Taj ku*vin sin, on je loš momak"; Bajdenovo vulgarno izdanje...

Nova knjiga Boba Vudvorda koja će uskoro biti objavljena razotkriva vulgarne komentare predsednika Džoa Bajdena o izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu.

Izvor: Klix.ba

"Taj ku*vin sin, on je loš momak"; Bajdenovo vulgarno izdanje...
EPA-EFE/Yuri Gripas/ POOL

Podeli:

Knjiga pod nazivom "Rat", koju je napisao poznati istraživački novinar, poznat po razotkrivanju insajderskih informacija o američkim predsednicima, biće objavljena 15. oktobra.

"Taj ku*vin sin, Bibi Netanjahu, je loš momak. On je zaista samo loš momak", navodno je rekao Bajden za izraelskog lidera u privatnom razgovoru ranije ove godine, usred napada Tel Aviva na pojas Gaze, navodi CNN.

Odlazeći predsednik je takođe koristio vulgarne reči kada je govorio o drugim svetskim liderima, uključujući ruskog predsednika Vladimira Putina.

"Taj jebeni Putin... Putin je zao. Imamo posla sa oličenjem zla", navodno je rekao Bajden savetnicima u Ovalnom kabinetu nakon što je Rusija napala Ukrajinu.

Knjiga takođe otkriva detalje privatnih razgovora bivšeg predsednika Donalda Trampa sa Putinom, uključujući "tajnu pošiljku opreme za testiranje na kovid koju je Tramp poslao ruskom predsedniku za ličnu upotrebu tokom vrhunca pandemije".

CNN opisuje "Rat" kao knjigu punu novih saznanja o trenucima krize, zasnovanu na stotinama sati intervjua sa ključnim učesnicima.

Knjiga istražuje političke i lične bitke sa kojima se Bajden suočio tokom svog mandata, uključujući njegovu odluku da se povuče iz kampanje 2024. i diskusije o pravnim izazovima njegovog sina Hantera.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: