Svet 2

01.10.2024.

9:19

Uživo Burno na frontu – novi udari; Zauzet još jedan grad: Vijori se zastava VIDEO

Rat u Ukrajini – 951. dan. Rusi su napredovali na važnim sektorima fronta i rat bi mogao da se približi velikim gradovima, tvrdi zamenik komandanta ukrajinske Treće jurišne brigade Maksim Žorin.

Izvor: B92.net

Burno na frontu – novi udari; Zauzet još jedan grad: Vijori se zastava VIDEO
Profimedia

Podeli:

  • Sve najnovije vesti iz Ukrajine pratite u blogu B92.net UŽIVO

Uživo

09:14

Podignuta ruska zastava u Ugledaru

08:37

Zelenski je nesposoban?

"Vladimir Zelenski nije sposoban da pregovara, Zapad treba to da shvati i da ga smeni", izjavio je poslanik Vrhovne rade Ukrajine Aleksandar Dubinski.

"Predstavljajući Zelenskog kao nekoga ko može da pregovara prevarili su se i sada očekuju od njega da promeni politiku i očekuju nekakve pregovore sa Rusijom. Međutim, to nije moguće. Zelenski nije sposoban da pregovara. Neće pristati na bilo kakve promene", rekao je Dubinski.

Po njegovom mišljenju, dok zapad ne shvati da se situacija može promeniti samo smenom Zelenskog, Ukrajina će izgubiti još više teritorije i ljudi.
 

08:14

Ukrajinci napadaju u Donjeckoj oblasti

08:09

Uništeno osam dronova iznad Belgoroda

Ruski sistemi PVO tokom noći su uništili osam ukrajinskih dronova iznad Belgorodske oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Oborene su i dve rakete "atakams" na prilazu Lugansku.
 

07:29

Više od 650.000 ubijenih

07:27

" Ukrajina može da donosi sopstvene odluke"

Ukrajina, kao suverena država, može da donosi sopstvene odluke u vezi sa udarima po ciljevima u Rusiji sopstvenim oružjem, izjavio je danas portparol Stejt departmenta Metju Miler odgovarajući na pitanje o mogućnosti da Ukrajina dobije dozvolu od SAD da udari američkim oružjem duboko na teritoriju Rusije.

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: