Svet 3

29.09.2024.

12:45

Dečak ubica pred sudom? Oglasila se majka ubijene devojčice VIDEO

Dečak ubica koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio devetoro dece i radnika obezbeđenja trebalo bi da svedoči 8. oktobra u sudskom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja.

Izvor: B92.net

Dečak ubica pred sudom? Oglasila se majka ubijene devojčice VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Iskreno, do sada na tim suđenjima nisam prisustvovala, nisam imala snage. Za 8. oktobar je zakazano sledeće suđenje i mislim da će tada biti maloletni ubica pozvan na svedočenje. Da čujem šta će reći, nemam potrebu, jedinu potrebu imam da se pravda zadovolji", rekla je Ninela Radičević.

Kako je dodala, krivični postupak koji se trenutno vodi protiv porodice Kecmanović nije vezan za samo krivično delo ubistva, već za nesavesno držanje oružja i DNK na čauri.

"Za samo ubistvo niko nije odgovoran zato što je ubica u to vreme bio ispod te granice krivične odgovornosti. Nećemo se zaustaviti na ovom krivičnom postupku, mi želimo da idemo do kraja i da svi ljudi koji su bili vezani snose odgovornost za ubistvo", rekla je.

Dodala je da joj je to postalo važnije od života.

"Država mora da pošalje jasnu poruku građanima da ovo nije prihvatljivo ponašanje", kazala je Radičević.

Istakla je da su roditelji odgovorni za svoje dete i da ona ne može da živi sa činjenicom da niko nije odgovoran.

"Mi nećemo stati dok ne budemo znali ko je odgovoran za ovo što se desilo 3. maja. Mi nećemo stati. Ja neću stati. Ne mogu da živim sa činjenicom da niko nije odgovoran", zaključila je.

Izvor: TV Prva

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: