Svet 0

28.09.2024.

15:11

Pucnjava u prodavnici oružja, provalnik likvidiran, dva policajca ranjena

Dva policajca iz američke savezne države Džordžije su ranjena, a jedan muškarac je poginuo u pucnjavi koja se dogodila u prodavnici oružja u predgrađu Atlante, saopštila je danas lokalna policija.

Izvor: Tanjug

Pucnjava u prodavnici oružja, provalnik likvidiran, dva policajca ranjena
Profimedia

Podeli:

Policajci su intervenisali oko ponoći po dojavi o pucnjavi i provali kada su pronašli osumnjičenog unutar lokalne prodavnice oružja, potvrio je za AP šef policije u Smirni, Kit Zgonc.

"Kada su policajci stigli, naišli su na naoružanog napadača koji je bio unutar prodavnice. Potom je u prodavnici počela pucnjava između napadača i policajaca", rekao je Zgonc i potvrdio da su dvojica policajaca ranjena, a osumnjičeni ubijen.

Prema njegovim rečima oba policajca su hospitalizovana i očekuje se da će preživeti povrede. Policija veruje da je osumnjičeni bio sam, ali za sada nije jasno koji je bio njegov motiv.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: