Svet 0

26.09.2024.

13:25

Seksualni napad u kancelariji Haris: Istraga protiv agenta tajne službe

Agent američke Tajne službe nalazi se pod istragom zbog nedoličnog seksualnog ponašanja nakon što je bio umešan u incident u kojem je bila uključena osoba zaposlena u kancelariji potpredsednice SAD Kamale Haris, saopštila je njena kancelarija.

Izvor: Tanjug

Seksualni napad u kancelariji Haris: Istraga protiv agenta tajne službe
Tanjug/AP Photo/Matt Rourke/Poo

Podeli:

U saopštenju koje je objavljeno u sredu navodi se da kancelarija Kamale Haris ima "nultu toleranciju na nedolično seksualno ponašanje".

Ističe se da je Tajna služba upozorila visoke zvaničnike na incident u kojem je učestvovao jedan agent i obavestila da je pokrenula istragu.

Ni agent Tajne službe, niti osoba zaposlena u kancelariji Kamale Haris nisu imenovani, preneo je Rojters.

Portparol Tajne službe rekao je da je agent na administrativnom odsustvu do kraja istrage o optužbi za nedolično ponašanje, bez iznošenja dodatnih detalja.

Agent Tajne službe je navodno seksualno napao osobu zaposlenu u kancelariji Kamale Haris u hotelskoj sobi u američkoj državi Viskonsin ove sedmice, objavio je američki portal Ril klir politiks (Real Clear Politics).

Pročitajte još:

Pentagon: Vojska SAD ne pruža obaveštajnu podršku Izraelu

Izrael priprema invaziju; Sve je uništeno, broj mrtvih raste

Iran stoji iza pokušaja ubistva Trampa?

"Na Bliskom istoku moguć opšti rat, ali..."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

22 h

Podeli: