Svet 0

25.09.2024.

21:27

Eksplozija u sudu: Ubacio torbu u sudnicu, a onda je odjeknulo FOTO/VIDEO

U zgradi suda u Santa Mariji, u saveznoj američkoj državi Kalifornija, došlo je do eksplozije, saopštila je kancelarija okruga Santa Barbara, javlja Ej-Bi-Si, dok lokalni mediji prenose da je osumnjičeni u pritvoru, kao i da su dve osobe povređene.

Izvor: Tanjug

Eksplozija u sudu: Ubacio torbu u sudnicu, a onda je odjeknulo FOTO/VIDEO
Shutterstock/Matt Gush

Podeli:

Najmanje dve osobe su povređene u eksploziji koja se dogodila u zgradi suda.

"Imamo dva izveštaja o povredama koje nisu opasne po život. Jedna osoba je odmah privedena. Mesto je i dalje aktivno. Molimo nastavite da izbegavate to područje", napisala je predstavnica za javno informisanje kancelarije šerifa okruga Santa Barbara Rakel Zik na platformiIks.

Zik je kasnije navela da je privedena osoba muškarac i da je eksplozija usledila posle "namerno postavljene" eksplozivne naprave. Kancelarija guvernera Kalifornije Gevina Njusoma saopštila je da "aktivno prati" situaciju i koordinira je sa lokalnim policijskim snagama.

Osumnjičeni je bio u zgradi suda i bacio je torbu u sudnicu koja je potom eksplodirala, javio je lokalni portal Nuzhok, pozivajući se na službenika Vrhovnog suda Derela Parkera.

Portal je preneo da je osumnjičeni u pritvoru.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: