Svet 0

11.09.2024.

12:30

A šta kaže Mask?

Milijarder Elon Musk pohvalio je demokratsku kandidatkinju Kamalu Haris za njen nastup u sinoćnjoj predsedničkoj debati.

Izvor: B92.net

A šta kaže Mask?
Profimedia

Podeli:

Međutim, nastavio je da insistira na tome da i  dalje misli da je republikanski kandidat i nekadašnji predsednik SAD Donald Tramp bolja opcija za sledeć predsednika Amerike.

Kao razlog Mask je naveo to da je Tramp jednostavno bolji u "obavljanju stvari".

"Iako mislim da domaćini debate nisu bili fer prema @realDonaldTrumpu, @KamalaHarris je večeras nadmašila očekivanja većine ljudi", napisao je Mask u objavi na X.

"To znači, kada je reč o tome da se stvari urade, a ne samo da se lepo kaže - snažno verujem da će Tramp uraditi mnogo bolji posao", napisao je Mask pa naveo da se Bajden retko javljao na posao pa se sada svodi na to da li Amerikanci žele da se takvi  trendovi nastave još 4 godine?

Musk je podržao Trampa nakon pokušaja atentata na njega i od tada je Tramp izjavio da bi mogao da mu da posao u svojoj administraciji ako bude izabran.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: