Svet 0

09.09.2024.

12:25

Srušio se helikopter načelnika policije VIDEO

Načelnik policije Salvadora i čovek optužen za proneveru više miliona dolara poginuli su kada se u nedelju uveče srušio vojni helikopter kojim su putovali, saopštila je jutros vlada te zemlje.

Izvor: Tanjug

Srušio se helikopter načelnika policije VIDEO
EPA/MOHAMED HUSSAM

Podeli:

Načelnik policije Maurisio Arijaza bio je u helikopteru s bivšim menadžerom Manuelom Kotom, optuženim za proneveru 35 miliona dolara, koji je uhapšen juče u Hondurasu nakon pokušaja bekstva u Sjedinjene Američke Države, posle čega je predat salvadorskoj policiji, prenosi Rojters.

Prema salvadorskim oružanim snagama, helikopter se srušio u okrugu Pasakina, na jugoistoku zemlje u blizini granice sa Hondurasom.
Ukupan broj ljudi u helikopteru i dalje nije poznat.

Predsednik Najib Bukele napisao je na Iksu da to što se dogodilo ne može da se smatra običnom nesrećom i da mora temeljno da se istraži.

Bukele je pohvalio Arijazu za njegov doprinos nacionalnoj bezbednosti.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: