Svet 0

31.08.2024.

23:54

Sukob policije i demonstranata na protestu u Tel Avivu VIDEO

Tokom večerašnjeg protesta u Tel Avivu, gde okupljeni pozivaju izraelsku vladu da sklopi dogovor o taocima sa Hamasom, došlo je do sukoba policije i demonstranata, od kojih je dvoje uhapšeno, a sestra jednog taoca je povređena.

Izvor: Tanjug

Sukob policije i demonstranata na protestu u Tel Avivu VIDEO
Profimedia

Podeli:

Sestra taoca je odvedena u bolnicu nakon što ju je udario policajac na konju, a njena majka je izjavila da izraelski premijer Benjamin Netanijahu ''ubija taoce'' time što odbija da sklopi dogovor sa Hamasom.

Demonstranti su takođe nakratko blokirali jedan auto-put, gde je došlo do verbalnog okršaja sa desničarskim aktivistima, a pojedini demonstranti su tvrdili da su desničari koristili biber-sprej protiv njih.

Porodice talaca pozvale su na još veće proteste sutra, optuživši Netanijahua da je napustio taoce, prenosi Tajms of Izrael.

''Netanijahu je napustio taoce. To je sada činjenica. Od sutra zemlja će drhtati. Pozivamo javnost da se pripremi. Država će stati'', reklo je jedno udruženje porodica talaca.
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Kreću na Rusiju?; Odjekuju eksplozije

Rat u Ukrajini – 934. dan. Ukrajinske snage izvele su napade dronovima na Zaporošku oblast i tom prilikom su dva civila poginula, dok je troje ranjeno, saopštio je gubernator oblasti Evgenije Balicki.

22:14

14.9.2024.

1 h

Podeli: