Svet 4

31.08.2024.

18:39

Gori u centru Moskve: Crni dim prekrio grad VIDEO

Požar je je zahvatio zgradu u centru Moskve, a društvenim mrežama se šire snimci najnovijeg požara na ruskoj teritoriji.

Izvor: Index.hr

Gori u centru Moskve: Crni dim prekrio grad VIDEO
Profimedia

Podeli:

Požar je izbio na drugom spratu trospratne administrativne zgrade na Berežkovskoj nasipu 20, otprilike pet i po kilometara od Kremlja, javila je državna novinska agencija Tass.

Navodi se da više od deset organizacija ima sedište u zgradi. TASS navodi da se do današnjeg jutra požar proširio na više od 1.000 kvadratnih metara, a gasilo ga je 130 vatrogasaca, helikopter i vatrogasni čamac.

Tass je preneo da za sada nema informacija o žrtvama požara. Proukrajinski korisnici društvenih mreža objavili su snimak zgrade u plamenu i dima koji se diže u nebo.

"Ne postoji brz način da se ugasi požar u Rusiji, čak ni u Moskvi — sav novac i oprema se koriste za ubijanje Ukrajinaca“, saopštio je ukrajinski savetnik za unutrašnja pitanja Anton Geraščenko.

Iks korisnik V141NGs je objavio snimak helikoptera koji ispušta vodu iznad požarišta, uz natpis: "Volimo ovakve vesti za vikend. Neka gori sjajno i dugo!"

Za sada se čini da požar nije posledica napada.
 

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: